Tradiții de nuntă și vamă în Rusia

Tradiții de nuntă și vamă în Rusia

Nunta rusească este o simbioză interesantă a tradițiilor naționale vechi, tendințele timpului sovietic și elementele stilului occidental. Deși multe cupluri preferă să sărbătorească nunta în mod occidental (înregistrarea de ieșire, înlocuirea conducerii Tamadei, lipsa de concursuri, armonice, răscumpărări tradiționale și întâlniri de sare de pâine), majoritatea căsătoriilor aderă la tradițiile clasice.

Matchmaking

În cele mai vechi timpuri, înainte de a trimite un meci de la casă la mireasă, au fost selectați cu atenție. De regulă, Svaty a devenit o rudă. Scopul principal al Matchmaker este o persoană de renume în ochii altora și știe ce să spună într-o anumită situație. Caracteristicile de nunti din Rusia au fost că mireasa cu soțul viitorul nu era familiar la nuntă, și a fost de îndemânarea Matchmakers depindea dacă nunta va avea loc la toate.

Doar pe discursurile lor ar putea fi înțeles cât de bine mirele în caracteristicile și calitățile lor. Vizionarea însoțită întotdeauna de glume, cântece, dansuri.

Ca parte a Watch, multe ritualuri simbolice au fost comise, dintre care unele sunt urmate astăzi.

Pâine

Acest atribut a adus cel mai adesea ceasuri de mireasa. În cazul în care fata a dat acordul la nuntă, ea a tăiat o pâine în bucăți și distribuit toți participanții, începând cu părinții. Loaf nevoie să mănânce până la ultima piesă – atunci viitoarea căsătorie a fost considerat un succes și fericit.

Rushnik

Acest atribut a fost folosit pentru a lega Matchmakers în cazul în care fata a dat acordul la nuntă. Svati a prezentat un prosop ca un cadou de la părinții miresei a miresei.

Astăzi, rushnik este folosit pe pețitor ca un vas sub pâine. După zidăria – stocate până la o zi solemnă.

Au existat anumite date și chiar zile în cazul în care rezultatul pețitor ar putea ajunge cel mai de succes. Aceste numere tratate 3, 5, 7 și 9 numărul fiecărei luni, precum și 14 octombrie. Mai ales semnificativă a fost ultima dată, din moment ce a avut o vacanță de mijlocirii Preasfintei Fecioare. A fost imposibil să câștige numărul 13 a oricărei luni. Printre zilele săptămânii pentru meci, week-end a fost cea mai potrivită, marți și joi.

Shata, lovind casa miresei viitor, niciodată nu a declarat deschis scopul vizitei sale. Ei au vorbit cu proprietarii casei subiecte distracted, iar apoi publicate se apropie de esența. Părinții miresei au luat invitații welcomingly, băuturile tratate (viitoarea mireasa lor a fost servit).

În acest moment, pețitor uită la fată, a început să ceară o întrebare despre ea și dând mire. În cazul în care mirele a primit un refuz, apoi, de regulă, a fost un răspuns foarte concis: „Nu a existat nici un alt măr,“ produsul nostru nu este de vânzare „“ nu a citat, „alții.

În cazul în care rezultatele au fost pozitive zidăria, apoi, după discutarea problemelor organizatorice, mireasa a dat un angajament redus – o batistă.

O bucată de karabava înfășurat într-o batistă, și l-au dus Swat, ridicând în sus, astfel încât toată lumea a văzut că nunta a fost cu succes și o nunta va avea loc în curând.

Astăzi, decizia cu privire la iubitorii de nunta se iau. Numai după aceea părinții și alte rude să învețe despre evenimentul viitor. Desigur, zidăria în multe familii are loc în ziua de azi (ca un anumit tribut adus tradițiile vechi, părinții). Acesta a fost în timpul acestui ritual de pre-nunta că părinții miresei pot vedea mai bine și să învețe mirele.

Astăzi, zidăria este realizată într-o formă simplificată. Svati nu scene nu costum de teatru, ei cântă puțin și nu spun aditivi. Mire, merg la casa miresei, ofera toate acele femei prezente cu flori. Shats aduc fructe, băuturi alcoolice, dulciuri. Mireasa primeste de la mire și viitoare mama-soacră și soacră.

Cel mai adesea acest lucru bijuterii, dar poate un vechi relicvă de familie. Părinții Bridesmaid sunt prezentate într-un cadou ieftin, dar cu sensul: potcoavă (farmec pentru locuințe), lumânare frumos (pentru confort si caldura in casa), album foto (pentru amintiri bune) și altele. De îndată ce a avut loc schimbul de cadouri și felicitări reciproce, toți cei prezenți sunt invitați la masă, în cazul în care există o discuție cu privire la detaliile de nunta viitoare.

Astfel încât Walling nu se transformă într-o seară plictisitoare, trebuie să alegeți potrivirea corectă. Opțiunea cea mai potrivită este naturale vorbitoare care nu sunt împovărate cu constrângeri, complexe care pot lua toate.

Groomul care a venit împreună cu meciul trebuie să păstreze tăcerea. Sveta ar trebui să închidă elocvența. După ce am salutat pe toți cei prezenți și informând scopul vizitei, meciul poate veni cu un întreg kaleidoscop de teste de benzi desenate și probleme de încredere pentru mireasă. Aceleași sarcini, pregătite cu atenție de genul mirelui, așteaptă mirele.

Un conac în mijlocul Walling cu glume caracteristice-aditivi este momentul propunerii mâinii și a inimii. În acest moment și mirele, iar părinții mirelui ar trebui să fie foarte serioși, dar sinceri. Cereți părinților să-i dea fiică pentru el mirele poate chiar la începutul întâlnirii sau la masă.

După ce toată lumea a fost anunțată despre angajament, a început hassle de nuntă principală. Mireasa, impreuna cu treburile casnice, trebuia să se pregătească și să coase o rochie de mireasa. În satele cu deficiențe de auz, a existat chiar și obiceiul de a veni în fiecare zi, pe veranda casei, SOB și se bazează pe teama de intrare într-o viață nouă. În prezent, un astfel de ritual nu mai este respectată.

În plus, cu o zi înainte de a avea loc nunta. Astăzi, în Rusia, Partidul Bachelorette sărbătorește foarte magnific și tare, în vremurile vechi a fost o seară liniștită cu cântece triste.

prietenele Bridesmaid întoarse spre ea panglica, panglici de satin de intrare, apoi rupte.

Se credea că, astfel, mireasa spune la revedere la fosta viață necăsătorită. Mireasa în sine a fost plâns și a provocat. Panglici din panglica miresei au fost considerate înzestrate cu sensul lor: prietenele lor au fost demontate și depozitate pentru fericire și căsătorie timpurie.

Instruirea pre-nunta de mire încheiat în coacerea unei pene de cauciuc imens pictat, decorat cu flori, cifre și modele interesante ale testului. Toate jumătate de sex feminin din casă în cântece caulagheny a fost implicat în crearea acestei capodopere culinare înainte de zori. Mire în ajunul nunta a avut loc o petrecere a burlacilor. A participat în această seară rudele și prietenii săi.

Răscumpărarea mirelui

În Rusia, răscumpărarea miresei a fost un caz foarte responsabil, care a cerut o mulțime de generozitate. Astăzi, componenta monetară a depus deja în fundal. Scopul principal al răscumpărării în zilele noastre: trece toate testele, concursuri, îngreunate cu prietenele miresei, mirele se dovedește a tuturor cât de bine se cunoaște și iubește viitorul său soț. Prieteni pe partea mirelui poate veni întotdeauna în ajutor, dacă este necesar.

După finalizarea răscumpărarea, părinții miresei organizează o masă mică pentru cei prezenți.

Ceremonie de casatorie

Nunta dobândește o nouă nuanță după ceremonia oficială din biroul de registru. Multe cupluri moderne vă plac ei înșiși și oaspeții din sala pentru ceremonii oficiale nu numai de primul sărut, ci și primul dans (este necesar să se convină în mod preliminar asupra unei compoziții specifice).

După partea oficială a oaspetilor sunt în așteptare pentru o sesiune foto cu tinere. Apoi oaspeții de vacanță ar trebui să fie de la două laturi ale ieșirii din biroul de registry la duș petale de trandafir, orez, monede sau bomboane.

Conform semnelor populare, acest rit (în funcție de produsele selectate) oferă bogăție tânără, descendenți sănătoși, o viață comună romantică și dulce. Dacă nou-născuții sunt cu adevărat credincioși, atunci de obiceiurile poporului rus în aceeași zi trec ritualul de nuntă.

După evenimentele oficiale încep festivitățile festive. De obicei, numai prietenii cei mai apropiați sunt implicați în ele.

Pentru ca memoria de fotografii pline de culoare, tânără și petrece o frecventează sesiune foto în cele mai multe colțuri pitorești ale orașului.

Mireasa care transportă mireasa prin pod este, de asemenea, o tradiție integrantă nunta rus. Conform credințelor, tinere trebuie să facă o procedură similară pe șapte poduri, atunci unirea lor va fi puternic. Dar, în contextul festivităților moderne și volumul de muncă a principalelor autostrăzi urbane, nu este întotdeauna posibil, astfel încât se observă tradiția, dar numărul de obiecte este redus la un singur. Acolo lasă, de asemenea, un castel memorabil cu inițialele tineri ca un simbol al unei cetăți căsătorie.

În Rusia, tinerii căsătoriți după căsătorie au vizitat casa tatălui mirelui. Mama-in-lege sa întâlnit lor pâine cu sare (carable), iar mama-in-lege a păstrat pictograma în acel moment. Mireasa si mirele a trebuit să muște o parte din pedeapsa. In marimea unei piese de incubație și capul familiei a fost determinată. În același timp, ritualul binecuvântării o nouă familie. Astăzi, o întâlnire cu o pedeapsă are loc tot mai mult în sala de banchet, în prezența invitaților.

Rochii

Mai întâi de toate la nunta întotdeauna să acorde o atenție la rochia de mireasa. Culoarea sa, în cele mai multe cazuri, alb. Rochia miresei dobândește unul nou, cu toate că unele fete preferă să poarte în solemnă rochie de zi Mamino, dorind să moștenesc viața de familie fericită. Rochie nouă – acest simbol de intrare într-o viață nouă, și de culoare albă este un simbol al tineretii si puritate. De aceea, femeile care sunt căsătoriți de mai multe ori, pentru ceremonii ulterioare poarte haine de nuanțe de albastru sau bej.

Dacă în Rusia, rochia de mireasa a fost întotdeauna roșu aprins, apoi în sărbători moderne puteți vedea mirese în halat alb, cu accente luminoase sau finisaj licitație de tonuri pastel.

Culoarea roșie astăzi este o mulțime de personalități îndrăznețe și extraordinare. Fata de la nunti moderne a devenit opțională. Acesta este perceput ca coafuri decor. Înlocuiți un voal cu o pălărie cu un voal.

Potrivit cred, în închiderea miresei trebuie să fie ceva vechi. Cel mai adesea este ornamente de familie sau un element dintr-o rochie de mireasa mama. Acest atribut este un simbol al comunicării între generații. De asemenea, in tinuta trebuie sa fie un detaliu luat de la prietena. Se crede că, atunci lângă cei tineri vor fi întotdeauna prieteni credincioși, gata să ajute la un moment dificil.

Pentru tânăra familie a armoniei domniei, trebuie să existe ceva în albastru mireasa: o jartieră, accesoriu, un element de rochie, machiaj machiaj.

Sărbătoare

Script-ul de nunta este construit în așa fel încât locul principal este ocupat de felicitări. Prima pentru aceasta este întotdeauna invitat părinții. Apoi, cuvântul este furnizat la rude și prieteni. Pentru ca plicurile de numerar să formeze o grămadă murdară, iar până la sfârșitul serii nu au fost pierdute deloc, mireasa în sine sau prietena ei în mod special fac un sicriu cu un slot. Cadouri colective în echivalent monetar în ziua celebrării Factura îi ajută pe martor.

După primele prăjituri și gustări, oaspeții sunt invitați la ringul de dans. Prin tradiție, primul dans rămâne întotdeauna pentru tineri (dacă nu era în biroul de registru). Foarte la modă astăzi pentru a face dansuri organizate, pentru care mirele și mirele sunt angajate cu sârguință în studioul de dans timp de câteva luni. Pentru efectul executării mirelui și mirele pot fi puse pe alte costume pentru o vreme.

Un alt dans tradițional în timpul sărbătorii – dansul mirelui cu tatăl ei. Această acțiune pe care o binecuvântează fiica pentru o viață fericită într-o altă familie.

Când sărbătorile de nuntă sunt potrivite pentru finalizarea Tamada, anunță nevoia de a transfera o vatră de familie de la părinți la copii. Acest rit este ținut după cum urmează:

 • Toți cei prezenți sunt lumanari tăiate+
 • Toată lumea merge la mijlocul camerei, ridicați-vă într-un cerc și lumânări ușoare+
 • Camera în interior este stinsă+
 • Contextul sună o muzică lentă liniștită, în timpul căreia Tamada vorbește despre sensul acestei tradiții+
 • Părinții tinerilor de pe ambele părți își luminează lumânările și merg în centrul sălii, devenind alături de copiii lor, lumina acasă casa pentru o nouă familie din lumânările lor.

La sfârșitul nunții, mama de mireasă sau soacra nou-născută îi ajută pe fată să elimine un voal. În primul rând, trebuie să reziste acest lucru, dar după ce persuasiunea ar trebui să fie de acord. După aceea, un tânăr soț sparge soțul de sprue. Tamada în acest moment spune despre istoria acestui obicei.

Prezent

În cele mai vechi cadouri de nuntă din zilele vechi au fost:

 • Living (vacă, cal, piggy, pui, rațe)+
 • Set de prosoape fără frigider+
 • Pleet.

Toți aveau un sens simbolic. Animalele au simbolizat apariția copiilor sănătoși, prosoape – o viață netedă, o coajă – primatul soțului ei în familie.

Astăzi, nunta este făcută pentru a da bani, mâncăruri, computere și aparate de uz casnic, lenjerie de pat, tacâmuri, echipamente audio și video.

Recent, o ordine preliminară de cadouri este comună: nou-născuți cu mult înainte ca nunta să notifice oaspeții despre ceea ce ar dori să obțină.

Tradiții în a doua și a treia zi a celebrării

  Nunta rusă foarte rară sărbătorește o zi. De regulă, a doua zi, ziua implică o situație neoficială. A sărbătorit a doua zi în jurul naturii – cu kebabs, băuturi puternice, cântece. Și în a treia zi, soții pot pleca pentru o lună de miere într-o țară exotică fierbinte.

  Despre tradițiile rusești de nuntă văd în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: