Variante de coafuri de nunta cu impletituri de par de lungimi diferite

Variante de coafuri de nunta cu impletituri de par de lungimi diferite

Frumoasa coafura – o parte integrantă a imaginii miresei, ceea ce poate afecta acest lucru foarte imagine, și pe starea de spirit ei. La urma urmei, în cazul în care stying fragilă nu trece prin testarea drumurilor pe o mașină de nunta, diverse dansuri, ritualuri și concursuri, se poate întuneca miresei toată bucuria evenimentului. Prin urmare, impletituri sunt returnate la moda. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o fată care dorește să strălucească toată celebrarea și să nu verifice în fiecare minut tipul de așezare.

Caracteristicile de alegere

Există mai multe momente care vor ajuta la alegerea coafurii potrivite.

Ar trebui să acordați atenție creșterii.

  1. fete de nu va merge styling de mare sau de păr în vrac. Este o preferință în valoare de coafurii cu împletituri de lungime medie.
  2. Posesorii de creștere scăzut ar trebui să abandoneze tunsorile scurte. Și, de asemenea, nu asamblează părul într-un pachet neted. Este mai bine să se dizolve părul și să completeze decoratiuni lor sub forma unei coroane.

Diferite coafuri și proprietarii de diferite tipuri de fata.

  1. Pentru o fata rotunda, coafuri înalte de păr drept va fi potrivit.
  2. Pentru a netezi claritatea o fata dreptunghiulara, ar trebui să dea prioritate valuri ușoare. Bine potrivit masiv de pigtail francez sau castron.
  3. Pentru fete cu un tip de fata triunghiulară, o frunte înaltă și o bărbie mică. Adăugați simetrii va fi capabil să combine fire directe și buclat, și o verificare gros drept va ascunde o frunte înaltă. O optiune excelenta va fi o panglica rashpall.
  4. Proprietarii forma ovala sunt norocoase – ele își pot permite orice coafura.

Când ar trebui să fie luate în considerare, de asemenea, coafuri care aleg să fie considerată o rochie de mireasa:

  • În cazul în care există mai multe elemente decorative in tinuta, este mai bine să împletească un simplu panglica la o parte+
  • rochie simplă va completa stilul original, cu adaos de soarta sau flori coroană de flori+
  • Rochii în stil eco etnice și se completează perfect trese simple, precum și neglijență ușoară și adăugarea de coafuri cu buza sau flori.

Țesutul pentru parul lung

Coafuri cu elemente de țesut sunt din ce în ce selectate pentru cazurile solemne. Ele dau feminitate si romanticity de aspectul miresei, in timp ce mult timp păstrat tipul lor de-a lungul celebrarea, iar mireasa nu vă faceți griji cu privire la acuratețea imaginii sale în fotografii.

Spit-cascadă

spiralată tradițională este destul de ușor să ude datorită încrucișarea alternativă a trei componente. Dar Kos are destul de multe variante. Una dintre acestea – Spit-cascada. Insolitului acestei coafuri este faptul că țesutul este format din două părți, iar al treilea cade liber. Dintr-o varietate de astfel de locații și constă din aceasta coafura uimitoare. Datorită țeserea neobișnuit, se obține efectul special de sensibilitate și romanticity a imaginii.

Compoziția a două sau mai multe trese va arata versiunea originală. Iar direcția Kos poate fi orice, formând un fel de poftă de mâncare. Sweeting fire în același timp, puteți pune-l frumos sau asambla în nodul. Singurul minus al acestei coafuri este faptul că vălul nu este potrivit pentru ea. Dar este nesemnificativ – orice bijuterie se va potrivi această coafura.

panglica greacă Naboka

O fată care viseaza la o nunta grec care dorește să arate mai frumos decât orice zeita merită atenție la coafura în stilul adecvat. În primul rând purtând un simplu panglica cu design-ul ulterioară lateral sau în direcția opusă. Cu aceasta coafura, efectul o coroană de dafin, un cap de încadrare elegant.

În cazul în care mireasa are parul subtire sau slab, este mai bine să se încălzească o ușoară panglica și trageți benzile. completează perfect coafura țesute panglica, trandafiri mici sau bijuterii cu perle. Și, de asemenea, ar trebui să dea prioritate rochie greacă adaptate în mod direct și accesorii corespunzătoare.

Coafuri pentru par mediu

Există o mulțime de coafuri cu impletituri, astfel încât să puteți alege întotdeauna cel care se potrivește cel mai mult. Spit merge și fete cu părul lung, și cei care au o lungime de bucle un pic mai scurt. Puteți lua în considerare câteva opțiuni de coafuri cu panglică.

Păr împletit, transformând într-un „bun”

Această coafură este perfectă pentru doamnele tinere înalte care doresc să arate romantice și ușor. Această coafură se distinge prin rezistența sa – va păstra vizualizarea inițială după orice acțiune activă. Coafura constă dintr-o pereche de panglici pe laturi (orice, la discreția noului nou) colectată pe spatele „bunului” – un fel de pachet.

Un pachet poate fi făcut din păr simplu sau împletit. De obicei plasate în partea superioară sau spate. Atenția trebuie acordată selecției accesoriului pentru această coafură. O opțiune ideală va fi o pălărie mică cu un voal. Dacă mireasa vrea să fie sigur că este credință, este mai bine să o rezolvi sub „bun”.

Aeronavă deschisă

Una dintre cele mai populare opțiuni de coafură este țesutul deschis. Cu o astfel de coafura, imaginea mirelui este rafinata si unica. Esența tehnicii este că sunt extrase fire mici separate din pigtails. Ca rezultat, se obține modelul de aer, făcând coafura mai originală și mai complicată. Capetele părului se asamblează de obicei pe partea din spate a capului sau țesute în panglică.

Formarea coafurii începe cu spikes de țesut, plasându-l în centrul capului sau ușor de schimbat. Este, de asemenea, interesant să privim variațiile cu două sau mai multe panglici. Decoratiunile cu flori, pietre sau margele vor da feminitate speciala.

Panoul francez

O altă opțiune neobișnuită pentru o coafură de nuntă. Această coafură elegantă este potrivită pentru orice rochie și combinată cu fata. Pe măsură ce țesutul se află în firele principale, din care se poartă panglicele, mai mici pe alte părți sunt țesute. Spit este mai cuprinzător, dacă înainte de țesut stropiți părul la agentul de styling și puțin pieptene.

Pranzirea franceză, împletită „în interior”, va face o imagine nouă mai oribilă. Țesutul începe de la capă la frunte, în timp ce părul este pieptănat înainte. De la capetele părului se face un fascicul sub care este fixat vălul. Coafura poate fi suplimentată cu panglică, perle și alte accesorii pentru fiecare gust.

Țesături de păr scurt

Pigtails sunt disponibile nu numai pentru părul mai lung. Fetele cu părul scurt își pot permite, de asemenea, să se ruleze frumos. În același timp, nu este necesar să se prelungească în mod artificial părul sau să folosească Shinones. Merită să alegi o așezare corespunzătoare tipului de păr, iar apoi lungimea lor mică nu va fi un obstacol în calea creării unei imagini romantice a mirelui.

Spit-janda

Un astfel de pigtail este o coafură clasică pentru sărbători și completează perfect orice costum la orice lungime a părului. Dacă nu vă puteți permite spânzurarea lung de pe umerii impletituri, atunci un astfel de tesut va face mai luminos imagine, și dacă ai pus parul de pe partea din spate a spatelui, atunci imaginea va deveni mai dinamic. Astfel de stiluri arată elegant și adesea devine alegerea multor mirese.

Pigtacul începe cu un templu, avem nevoie de o frunte și se termină pe partea opusă. Restul firelor pot fi așezate la propria dvs. cerere. Pe o astfel de coafură, puteți rezolva cu ușurință orice părul de păr, precum și vălul, dar este mai bine să îl plasați de-a lungul jantei.

kosha Corona

Dacă mireasa la nuntă dorește să fie o prințesă, atunci pentru aceasta nu este necesar să se poarte la diadem. Un excelent plus față de tipul de sânge regal este coafura tematice – Spit-Crown.

Principiul formării este similar cu crearea unei scuibe, însă principala diferență este că coroana de panouri își zboară complet capul. Este permis sa tesut prin diferite tehnici, dar cu atât mai puternică, cu atât mai puternică va fi coafura. Și panglica, țesute în tehnica franceză cu intinderea toroane, va da imaginea de feminitate și festivități. Coafura nu poate forma nici o panglică, ci două sau trei. Cu o astfel de coroană pe cap, orice mireasa va fi cu adevărat o printesa fabulos.

Spit pe Checkle

Titularii de diavoli sofisticate ar trebui să fie ales, care va deschide fața și subliniază frumusețea lui. În astfel de descriere se potrivește un țesut pe rola. Unul dintre tipurile de astfel de tesaturi – panglica de Boemia. Aceasta coafura se va potrivi perfect în conceptul de nunta în stil retro sau hippie. Acesta poate fi completat cu decoratiuni de nunta tema corespunzătoare. Acesta poate fi pene sau un bandaj.

Cu părul rămas, puteți acționa în nici un fel – puteți lăsa drept, poftă de mâncare, țese mai multe codițe sau asambla pe partea de sus a unui coada calului, face o floare sau coajă.

Coafuri cu impletituri sunt universale, orice mireasa va fi potrivit, la orice de-a lungul și pe orice celebrare. Fiecare mireasa va fi capabil de a alege o coafura la elegant uite la nuntă, fără a avea grija de siguranta de stabilire și se bucură de vacanță. Iar unele dintre tipurile de Kos sunt combinate perfect cu orice decoratiuni si Fata. Prin urmare, o astfel de styling aleg adesea mireasa pentru nunta lor. Și această alegere rămâne întotdeauna de succes.

Cum de a colecta o coafura de nunta „greacă Spit“, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: