Varietăți de decorare a ochelarilor de nuntă și sfaturi la alegere

Varietăți de decorare a ochelarilor de nuntă și sfaturi la alegere

În celebrarea nunții nu există lucruri mici. Chiar și designul ochelarilor nou-născuți ar trebui să fie legat de o atenție deosebită. Această lucrare poate fi încredințată vrăjitorului sau poate crea singur un decor original.

Tipuri de paturi de nuntă

În vasele pentru băuturile alcoolice pentru o nunta pentru mireasa si mirele, puteți alege pahare de vin sau ochelari. Este important ca ei să fie pe picior. O astfel de potrivire pentru băuturi festive, de exemplu, pentru șampanie. În spatele acestei achiziții este cel mai simplu mod de a contacta salonul de nunta. Acolo puteți găsi pahare de vin care au o anumita nuanta, sau transparent. Este de asemenea posibil de a alege ochelari cu o anumită formă de bol, de exemplu, întins, rotund, la etaj cu îndoire.

Uneori, aceste nave pot avea picioare originale Tipul de inimă, delfin și cum ar fi. Când vine vorba de design independent de ochelari pentru masa festivă, este mai bine să aleagă o formă simplă a picioarelor pentru a reduce decoratiunile realizate din lut polimer pe ea sau Decorați într-un alt mod. Material pentru ochelari pot fi, de asemenea, diferite. Este de cristal și sticlă obișnuită, și chiar din metal.

De ce sunt ei bătut?

tradiții specifice sunt conectate cu ochelari tineri căsătoriți. Aceste nave sunt rupte în locul în care este organizat un banchet. Ea promite fericire pentru tineri casatoriti. Mai mult decât atât, precursorul de calm și, împreună cu bucurie de viață va fi ceea ce unul va fi defalcate, iar al doilea, fie va rămâne nevătămat, atât. Mai mici fragmentele, cu atât mai mult ei vor aduce fericire casa. Cu toate acestea, ea vrea întotdeauna să păstreze un atribut important în memoria de nunta. În plus, ochelarii devin un fel de soții de soț și soție ei. Prin urmare, nu este o pereche de astfel de vase de o nunta.

Idei pentru decor

Evident, decorul face sub forma unei mirese si mire pe ochelari. Pentru înregistrare, puteți utiliza un material care coincide cu hainele de tineri casatoriti. Cel mai adesea este culorile negru și alb. Pentru mirele, de exemplu, „Butterfly Tie“, pentru mireasa „fusta“ cu „Fata“.

Astăzi, în modă, utilizați pentru a decora feluri de mâncare festive de materiale, cum ar fi pietre si margele. Acestea sunt atașate cu un pistol de lipit. Numai picioarele pot fi emise cu cristale strălucitoare, dar puteți captura părți ale cupei. Cu strasurile, ochelarii vor arăta foarte impresionant, mai ales în fotografiile unde puteți lua strălucirea festivă a unor astfel de bijuterii.

Dacă alegerea a căzut la această opțiune, este important să respectați măsura în alegerea elementelor de decor. Nu trebuie să utilizați prea multe cristale de nuanțe conflictuale. Este recomandabil să alegeți un cerc îngust de culori pentru a evita multirud. Puteți face design cu pietre Swarovski:

 • plasați-le într-o tulburare pitorească pe întreaga suprafață, nu răniți marginile, unde oamenii sunt aplicați cu buze+
 • Creați o imagine sub forma unei inimi, a inelelor de nuntă, a primelor litere în numele de nouwweds.

Una dintre cele mai ușoare căi de a da originalitatea ochelarilor – face un decor cu panglici. Pe picioarele ochelarilor, puteți lega arcurile frumoase și astfel încât o astfel de înregistrare nu arată plictisitoare, adăugați compoziția cu perle. Uită-te frumos la decorațiunile de pe picioarele ochelarilor sub formă de culori artificiale sau vii. Live pentru a alege din aceleași ca și cele incluse în buchet de mireasa.

Decorare de culori vii necesită un efort în condiții de timp limitat – pentru a crea decorul va trebui să fie literalmente câteva ore înainte de nuntă. flori selectate pus în prealabil în apă, astfel încât acestea au fost la fel de mult posibil de umiditate. După aceea, se taie aproape majoritatea mugurii, iar secțiunile sunt închise cu piese de lână umede, folosind o bandă specială floristică. Teip-panglică acționează ca un element de fixare cu un pahar.

Mugurii cu verdeață și decorațiuni artificiale mici, mărgele și pietre, care sunt fixate cu adeziv se va uita ușor. Culorile artificiale vor avea un avantaj important – ei vor păstra amintirea sărbătorii de mai mulți ani. Pentru a crea astfel de compoziții, puteți utiliza diverse materiale, de exemplu, Foamiran. Ca o lut polimer, este coaptă în cuptor, dar nu atârnă o piatră grea pe lucrurile pentru care servește ca ornament. Din ea puteți crea un decor uimitor cu trandafiri roșii, aranjați ochelari de vin în albastru sau în oricare altul.

O versiune interesantă a acestui tip de înregistrare – cu ajutorul petalelor artificiale. Petalele sunt luate din culori non-reale și lipite unul câte unul. Lipirea nevoii de sus în jos de la castronul geamului la picior. Atunci impresia este că bobocul înflorit ca și cum merge pe un pahar. Piciorul navei trebuie să fie reeddate cu panglici sau panglici și alte decorațiuni pe baza compoziției.

Designul acestor feluri de mâncare cu dantelă va arăta senzual și fagure de fagure. Banda de țesături deschise poate fi baza decorului și un element suplimentar. Bine pe geam va arăta dantelă nu numai alb, dar și cremă și chiar culori turcoaz. Ele se pot potrivi cu culoarea rochiei de mireasa sau contrast cu ea. Lace poate fi înfășurat în jurul castron poienii, precum și utilizarea în compoziția cu pietre sau flori.

Pentru a decora ținut ferm, banda dantelă este lipită pe suprafața vasului de poienii. Sticla este degresată (pentru aceasta, vasele necesare temeinic, da-l să se usuce și se tratează cu alcool). bandă largă este luată pentru lipire, un cuplu de centimetri care depășesc lungimea cercului vasului. Atașați-l la un pahar, puteți lipici special pentru suprafețe de sticlă, care este ușor de cumpărat într-un magazin de mână, sau o compoziție de silicon. De la margine, cel puțin centimetru va fi în retragere, astfel încât în ​​procesul de utilizare a globului, buzele nu a intrat în contact cu dantelă asieta.

Pentru a lipi o fâșie de material, ar trebui să fie tras din greu, și este aplicat adeziv, astfel încât să nu crească în dantelă. Dacă un astfel de deschidere este folosit ca un element de decorare suplimentar, puteți tăia un fragment frumos din ea, de exemplu, sub formă de floare sau fluture și lipici. Cu un astfel de decor de ochelari va dobândi o imagine nobilă, chiar dacă cel mai simplu sticla a fost folosit pentru a le crea.

Pentru decorarea de ochelari de nunta, tehnica de vopsire pentru suprafete de sticla este bine adaptată. Acest lucru poate fi o imagine simplă cu inițialele miresei si mireasa sau ceva mai complexe, de exemplu, desene frumoase dantelă sau o imagine simbolică a cifrelor tineri casatoriti, porumbei, lebede și așa mai departe. Înainte de a crea o imagine finală, este mai bine să facă mai multe desene proces. Și dacă talentul artistic al lucrurilor nu este foarte bun, șabloanele vor veni la salvare.

Pentru a decora ochelarii de conducte, trebuie să utilizați compoziții acrilice sau vopsele pe sticlă. Când alegeți pe acesta din urmă, ar trebui să utilizați contururi care sunt vândute în tuburi separate. Nu va permite să se răspândească vopsele cu vitralii lichide. Când utilizați vopsele acrilice, aplicați contururi opțional. Când imaginea este uscată, va rămâne acoperită cu un strat de lac specială.

Cea mai bună modalitate de a captura ziua nunții va fi utilizarea de gravură pe glugă. Pentru o astfel de decorare, aveți nevoie de un serviciu specializat care să aplice manual imaginea dorită. De la mireasă și mireasa trebuie să vă gândiți la semnificația imaginii sau a inscripțiilor scurte și capace care trebuie să se potrivească pe ochelari.

Puteți decora navele pentru băuturi și cu ajutorul paietelor. Aur sau argint poate arăta luminos și bogat. Este posibilă separarea piciorului și a castronului plăcii. Pentru a face o imagine specifică a sequine, puteți utiliza șabloane. Un astfel de desen este lipit din interiorul sticlei pe bandă, iar în afara ei se repetă cu o perie cu adeziv. În timp ce el nu a apuca, rămâne pe partea de sus a sparkle. Atunci când se usucă lipici, de grapplets suplimentare spumante va șoc, și este necesar, componente ale desenului va continua să dețină.

Uneori, designul ochelarilor necesită doar materiale grosiere, astfel încât proiectul se dovedește în stilul rustic. Pentru aceasta, o combinație de pânză groasă de sac sau sfoară subțire, cu flori se va potrivi. Astfel de elemente pot fi fixate pe picioarele navelor, și va fi creat impresia corectă. Cei care sunt pasionați de decoupage ar putea aplica abilitățile lor de piese ușor de lipici de servetele pentru suprafete de sticla. Pentru munca necesare:

 • Tassel (sau mai multe)+
 • lac (transparent)+
 • sticlă lipici decoupage.

Dacă faci totul corect, imaginea nu va interfera cu glanda și a obține luminoase și elegant. Și parcele interesante potrivite pentru tema de nunta, printre șervețele decupaj și cărți, puteți găsi o mulțime. Și chiar dacă nu a fost posibil de a alege ceva interesant, puteți apela pentru ajutorul unei imprimante cu laser.

catarge cu experiență de desene decupaj nu se taie, și izbucni din șervețel, pentru că astfel de „sapa“ este mai bine a avut loc după încleiere. Adezivul este aplicat pe suprafața pieselor uzate de șervețele și, de asemenea, captura de sticlă în jurul imaginii. Cel mai dificil lucru este de a netezi cu atenție de pe hârtie. Pentru a face acest lucru, este necesar să se păsărica din mijlocul imaginii la marginile sale. După acesta este uscat și vor fi acoperite cu lac, contur pot fi aranjate cu panglici, pietre și alte elemente suplimentare.

Cum de a alege opțiunea corespunzătoare?

Condiția de bază pentru decorarea combustibilii pentru mireasa si mireasa este corespondența dintre stilul lor de vacanță în ansamblu. Acest lucru este valabil și pentru culoarea și textura materialelor utilizate. Ei bine, atunci când pahare de șampanie sunt combinate cu o sticlă în care se află vin spumant. Întocmește masa, acestea ar trebui să fie decorate într-un singur spirit.

Alegerea tradițională devine aceeași în formă de ochelari. Deși nu este deloc necesar. Va fi interesant să arate ca o combinație de înaltă și glanda îngustă pentru mire cu un nivel scazut si rotunjite pentru mireasa. decorațiuni realizate manual va face ochelari în unic, ceea ce face un punct culminant în decorul întregului tabel.

Exemple interesante

 • O posesia abila a periei poate transforma ochelarii în perfecțiune. Din exterior se vor arata ca dantelă îngrijită. finisaje suplimentare de aur oferă completarea compoziției.

 • Fuashers cu rhinestically pus pe boluri lor sub forma primelor litere ale numelor miresei și aspectul mireasa foarte inteligent. Un plus excelent este utilizarea benzilor în finisajul și combustibilii înșiși și o sticlă cu șampanie.

 • Pentru designul plăcii, puteți folosi nu numai dantelă de cumpărături, ci și execuția manuală. Ca urmare, un lucru unic va rămâne în memoria tinerilor.

 • Pictura pe ochelarii deschide un domeniu de aplicare mare pentru creativitate. Câteva nave „în costume” ale mirelui și mirelui reprezintă o completare reciprocă excelentă între ele și se transformă într-un detaliu luminos al decorării mesei festive.

 • Ochelari festivi cu petale de flori devin foarte frumoase. Pare neobișnuit, aerian și ușor.

 • Cu pietre de tăiere, vrăjitorii Swarovski arată neobișnuit de scumpe și eficiente. La sfârșitul sărbătorii, ei vor deveni o adevărată decorare a casei.

 • Pentru ochelari de design festiv, puteți folosi tehnica lui Kanzashi. Petalele pliate din panglici formează flori uimitoare care arată grozav pe sticlă și nu au defecte feluri de mâncare.

 • Înregistrarea ochelarilor de vinuri rustice va accentua fermele de nuntă în stilul rustic și o culoare specială a sărbătorilor în natură.

Cum să decorați ochelari de nuntă în tehnica decupajului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: