A face un copac dragă cu propriile mâini

A face un copac dragă cu propriile mâini

Maestru de ardere, a cărui lucrare este pusă pe pârâu, dar ei nu au studiat picturile și nu posedă acest talent, ei vin după cum urmează. Luând orice imagine, ei imprimă pe hârtie și apoi, aplicând placaj sau plăci la tăietură, scoateți conturul fiecărui detaliu al imaginii. Mai mult, mulți folosesc exignorii făcuți de personal.

Intrigner de la unitatea de pornire a telefonului

În vremurile anterioare, picturile au fost arse cu ajutorul fierului Kaloic. Pentru a scăpa de costurile temporare și umane nejustificate, cineva de la utilizatori chiar și în timpul cursei Tsarist târziu a venit să folosească un fier subțire de lipit cu o capacitate de 20-40 de wați, ascuțându-și zgomotul lui Sting, astfel încât contururile să meargă bine și clar. minți mai avansate Maiestria degradate cu intepatura de sârmă nicrom, ace subtiri, cu ajutorul unui element de încălzire de electroni similare pe principiul. Și acum ambele aceste idei nu sunt uitate, doar tehnologiile pentru fabricarea de semifabricate din materiale de lucru sunt îmbunătățite, iar dimensiunile pot scădea.

Ca o versiune îmbunătățită a degradator făcut de propriile mâini, comandanții oferă o alimentare dispozitiv de adaptorul de alimentare pentru un smartphone sau tabletă. Diagrama dispozitivului unui astfel de dispozitiv a se traduce în tensiune de alimentare mică (până la 12 volți), care chiar și în camere umede vor fi unsighted.

Instrumente și materiale

Următoarele dispozitive și dispozitive sunt adecvate ca instrumente.

 • Construcția Fen. Versiunea obișnuită pentru păr de uscare nu este adecvat.
 • hardware-ul electric. Conectează-te în mod fiabil fără ea, de exemplu, o spirală cu un fir, puteți cu ajutorul unui șurub sau bordurare Contacte electrice.
 • Passatii. De asemenea, este necesar pentru Nippers, probabil, un cuțit (pentru stripare fire).
 • Electropolitanzik. Puteți utiliza și fierăstrău simplu. Pentru munca minore, tăietori portabile sunt realizate.
 • râșniță cu polizoare sau bulgăresc cu măcinare. roți pe lemn sau metal de tăiere va fi înlocuit și fierăstrău.

Dacă face vengery de casă pe copac de vânzare, atunci este frezat de elemente purtătoare pentru a face o precizie industrială la produsele. Materiale de uz curent pot fi după cum urmează.

 • Rake-ul sau stapapers pentru ferestre din lemn. Astfel de elemente sunt fixate de sticlă într-o fereastră sau ușă.
 • clei epoxid. Creează o fixare sigură de fire și un tub de psihiatru la un mâner de lemn în locuri unde nu a eșuat complet.
 • Se taie nicrom spirale. De mare putere în spirală, se recomandă (până la 5 kW): este mult mai rezistent la uzură și durabil.
 • Fire sau cabluri cu două fire. Este de dorit să se ia cablul de rețea terminat de pe orice dispozitiv care nu este supus reparații, de exemplu, de la un ventilator sau fier de lipit.
 • Contracție termică tub. Ar fi posibil să se utilizeze izolat, ci pe compoziția adezivă, care deține un număr de ani, producătorii au început să salveze, inclusiv în scopul de a crea compuși nedefinite și unintellular.
Citește mai mult  Totul despre broderia diamante brute

Ca o sursă de alimentare (încărcător), oricine cu o tensiune de 5 volți și un curent de lucru de până la 2 amperi.

Fabricare

Pentru fabricarea unui furnir de casă pe un copac, efectuați următoarele.

 1. Se taie de la calea ferată sau fereastra capitol piesa dorită. În medie, lungimea sa va fi de aproximativ 10 cm.
 2. În mânerul viitor, fora cu o gaură de foraj sau șurubelniță pentru fire.
 3. Câțiva milimetri ale canalului aproape forate la punctul de cabluri sunt ușor extinde: firul de la nicrom va fi fixat aici.
 4. Sub mufa încărcătorului la capătul liber al firului, care vine de la înșelăciune, lipire conectorul.
 5. Din partea intepatura, unde capetele firelor sunt potrivite pentru nicrom sârmă, lipire segmentul său în sine – elementul în formă de U. Strângeți interiorul fire, și după ce acestea vor fi elaborate și el însuși. Asigurați-vă că este fixat în mod fiabil.
 6. Pe mânerul de lemn foarte faconul psihiatru. Încălziți-l cu un uscător de construcție.

Conectați încărcătorul la înșelăciunea. Nicrom sârmă trebuie pedepsit uniform. Nuanța roșiatică sau zmeura indică faptul că înșelăciune este gata să lucreze.

În loc de nicrom sârmă în dispozitivul de ardere, puteți utiliza acele. Secțiunea transversală a acului (zecimi de milimetru pătrat) este de așa natură încât puterea de cel puțin 30 W este capabil să-l împartă până la câteva sute de grade.

Cum de a face transformator cu microunde?

Transformatorul în cuptoarele cu microunde produce tensiune de înaltă tensiune, care poate depăși timpii de rețea din 10, care emite 2,200-4,400 V. Efectul atunci când se utilizează o tensiune ridicată este după cum urmează. Lingoul este impregnat de conturul apei sărate. În cel mai simplu caz, vei primi electrolit, un curent bun.

Dacă la capetele pistei umed format prin electrolit absorbit în lemn (sau de hârtie, precum și orice alt mediu de hidratare) pentru a atașa potențialul de câteva mii de volți, apoi o descărcare de înaltă tensiune este formată că amestecurile suprafața arsă.

Această metodă se bazează pe maeștrii, care încă nu au suficientă încredere în mișcările, astfel încât, cu ajutorul unui element val obișnuit pentru a efectua un circuit uniform, fără umbre și tranziții, nu caracteristice ale conceptului de desen. Pentru fabricarea versiunii transformatorului a Ineficker, etape sunt aliniate după cum urmează.

 1. Conectați transformatorul la rețeaua electrică (220 V, priza) folosind orice cordon de rețea cu o furcă. Fire sunt sudate la concluzii, ca regulă, marcate numerele 1 și 2. Aceasta este o înfășurare primară. Acesta este înfășurată cu sârmă, de 10 ori mai gros în diametrul secțiunii, decât secundar. Dar înfășurarea secundară a firului este subțire ca păr. Deoarece transformatorul este în creștere, atunci înfășurarea primară este mai gros în al doilea rând de diametrul smalțului.
 2. Conectați bobinaj izolat în mod fiabil cablul secundar de înaltă tensiune. Este important să se prevină închiderile la capetele înfășurării.
 3. Pentru comoditate, conectați clește la cablul de înaltă tensiune ( „crocodili“).

Înainte de a porni dispozitivul la rețea, verificați dacă izolare nu este rupt. Aplicați un strat de electrolit pe bord și să încerce „a dat foc“ l, alimentarea de tensiune pe ea. De înaltă tensiune de curent care trece prin lemn umezit cauzează întunecare ei. Avantajele metodei – abilitatea de a murdări întregul tipar imediat, inamuing arborele de-a lungul liniilor dorite, precum și uniformitatea de ardere. În întuneric, contururile închise formate de cale electrolit poate produce o descărcare coroană, asemanator cu fulgere.

Citește mai mult  Toate vopselele pentru despre Ebru

Sfat util

Atunci când se utilizează de înaltă tensiune (transformator), delicat nu va avea nevoie de orice piese suplimentare, cu excepția suficient de izolare electrică de încredere pentru a preveni șocul electric de șoc electric. Pentru a lucra cu dispozitive similare, este necesar să aibă acces la lucrul cu instalații electrice cu tensiune peste kilovolt, precum și utilizarea de protecție. Dacă aplicați o punte redresoare cu diode, atunci diodele trebuie să fie calculate pe înaltă tensiune. AC este format dintr-o permanentă. Și când cu șoc accidentale, de curent alternativ poate fi încă supraviețuit, atunci permanent garantat va ucide un neglijentă și experimentator ghinionist.

Atunci când se lucrează cu tensiune ridicată la domiciliu înainte de a servi curent, mănuși dielectrice. Stai sub locul de muncă (picioare de scaun, daca stai, sau picioare, dacă lucrați în picioare) orice covor sau căptușeală, nu conductoare. De exemplu, un covor de cauciuc masina va fi util. Utilizați pantofi cu un toc de încredere și talpă groasă. Nu lucrați cu draga de înaltă tensiune în sala de prime.

Dacă transformatorul de microunde de turnare (înfășurarea este umplut cu adeziv epoxidic), inseparabile, apoi verificați poziția înfășurările primare și secundare, rezistență la măsurare. Valoarea este un ordin de mărime diferită, aceasta va ajuta la determinarea corectitudinea conexiunii de rețea: mai multe se transformă, și ceea ce sunt mai subtiri, cu atat mai mare rezistenta. Dacă conectați un transformator la rețeaua de înfășurare, atunci în cel mai bun caz veți primi nu 2200, dar, spuneți, 22 V, care va necesita în continuare utilizarea versiunii clasice – segmentul firului Nichrome și apoi , cu condiția ca puterea totală a puterii transformatoare de tensiune Element este de cel puțin 30 W. În cel mai rău caz, va fi o închidere. Pentru homemade, utilizați un supliment suplimentar de siguranțe și inserții de siguranțe pentru a preveni deteriorarea cablajului.

În cele mai multe cazuri, conectori standard cu două contact sunt potrivite pentru joasă tensiune, conexiuni standard, două de contact, în care conductorul central este situat în centrul spațiului limitat la exterior inelul. Cuibul USB, în care doar două contacte extreme și mufa corespunzătoare sub ea ar fi folosite aici, ar putea încălzi locul acestor contacte la locul adiacent.

Pentru mai multe dispozitive puternice, curentul ar fi nevoie de mai mult de 2 A. Dezavantaj de încărcare, proiectat pentru telefonul mobil sau smartphone, este că acestea sunt forțați să lucreze la putere maximă. Nu există nici o putere în putere aici: ca urmare, ei supraîncălzi, iar defectarea lor este posibilă. Pentru a crea un stoc de doi trei fire, se recomandă să se utilizeze 2 sau 3 astfel de încărcătoare, respectiv. Sau vă puteți conecta ieșirile lor secvențial. Cu cât tensiunea, cea mai mică este necesară valoarea curentă: ajută firele (și siguranța) nu se va încălzi, iar ei înșiși încărcător, de asemenea, nu funcționează pentru uzura, de ce nu va servi câteva săptămâni sau luni, și în sus la zeci de ani.

Citește mai mult  Ce arată firele " herb și ce să facă de la ea?

O conexiune paralelă, de exemplu, nu 15 V și 2 A și 5 V și 6 precum și (pe volt-amper, în funcție de watt consumat) va crea sursa de alimentare necesară. Pentru o conexiune secvențială care crește este proporțională cu tensiunea de alimentare în sine, și nu un curent de lucru, poate fi necesară ajustarea de căldură. În cel mai simplu caz, este de mare putere (pe zeci de wați) rezistor variabil nicrom (reostat), termostat de la cuptor electric sau alt dispozitiv care este pornit în serie (în frângerea lanț) și limitarea curentului consumat, și cu ea și tensiunea de pe dispozitivul sub sarcină.

Calculați sursa de alimentare secundară (adaptor de rețea) la putere, astfel încât părțile sale nu se va încălzi atunci când se lucrează cu putere prea mare. Temperatura constanta de la +70 va elemente semiconductoare rapid invalideze (diode, tranzistori, microShrolers simplu, controlere) care operează într-un bloc sub o sarcină frecventă și continuă. Este imposibil adeziv epoxidic pentru a fixa elementul de încălzire: temperatura de aici va ajunge la sute de grade, iar umplutura epoxi va fi dezinstalat într-o chestiune de minute, subliniind evaporarea toxice.

Nu utilizați baterii litiu-ion de la telefoanele mobile sau baterii deget ca sursă de energie. Lung și munca durabilă de la baterii consum redus de energie și bateriile nu se vor realiza.

baterii reîncărcabile Chiar externe pentru smartphone-uri și tablete, restante 2 A la o tensiune de 5 V, sunt în imposibilitatea de a face procesul de ardere în maximala convenabil și rapid: au nevoie de un curent de cel puțin 4 o. Activitatea uscătorul de construcție va necesita realizarea (pentru încălzirea se contractă la căldură) la temperaturi semnificativ mai mari, la ieșirea duza mult de 70 de grade. Pentru termocontractibil de înaltă calitate, acesta va lua încălzirea de ordinul a 200-350 de grade.

Datorită rezistenței electrice scăzute a oțelului „ac”, acul este mai greu de înregistrat mai mult decât o bucată de spirală Nichrom. Pentru a asigura funcționarea pe termen lung a dispozitivului, ar fi necesar, în același timp, o capacitate mare de baterii și / sau a alimentării cu energie electrică. În plus, oțelul este necorespunzător pentru a lucra ca un „stilou” divizat: spre deosebire de Nicrom, este acoperit de scară și se compară relativ repede. Și împreună cu acul, firele sunt încălzite: izolația supraîncălzire duce la fisurare și stoarcere acestuia. În acest caz, este mai bine să se utilizeze Nichrome: în comparație cu alte aliaje de oțel cu rezistență electrică crescută, este mai bine ridicată la o putere de consum mai redusă. În același timp, o punte pentru disiparea căldurii, care altfel ar ieși în evidență în alte elemente ale circuitului electric – în cazul în care nu este necesar.

Mai mult, vezi clasa master pe fabricarea pădurii pe copac Faceți-vă singur.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: