Anul Nou Quilling: Original Idei Artizanat

Anul Nou Quilling: Original Idei Artizanat

tehnica quilling este una din direcțiile de artă aplicată, care astăzi utilizează un interes constant. Quilling atrage ușurința de a crea meserii și a speciilor lor ajurata, motiv pentru care a primit cererea maximă atunci când se creează un decor de Anul Nou.

Particularități

Quilling este foarte popular atunci când creați decorațiuni și cărți poștale de Crăciun elegant, din hârtie răsucită puteți crea pomi de Crăciun și mingi de Anul Nou. Crearea de elemente festive decorative în tehnica Quilling implică luarea de hârtie a matrițelor multicolore – banda subțire este înșurubată la bază, apoi helixul strâns este ușor dizolvat și dau forma dorită elementului rezultat și, în final, este fixată cu adeziv.

Pentru a crea decorațiuni de Anul Nou, piesa de prelucrat se formează cel mai adesea sub formă de picătură sau jumătate, alegerea depinde direct de caracteristicile meșteșugurilor.

Cu toate acestea, alte tehnici pot fi utile.

 • „Ochi”. Pentru a face acest lucru, o billet rotundă trebuie închisă pe laturi.
 • „Pătrat”. În acest caz, mai întâi trebuie să formați un „ochi”, apoi întoarceți piesa de prelucrat în direcția verticală și țineți din nou partea din nou, dar pe partea laterală.
 • „Romb”. O astfel de parte este ușor de obținut din pătratul mucegaiului, dacă este puțin prea mult.
 • „Triunghi”. Mai întâi trebuie să faceți o picătură, apoi luați colțul și aplatizați ușor baza triunghiului rezultat.
 • „Săgeată”. Pentru a obține o astfel de formă, un necompletat sub forma unui triunghi cu o strângere a degetului în mijlocul lateralei scurte din interior.
 • „Semilună”. O astfel de piesa de prelucrat se face în aceeași schemă ca și „ochi“, numai că este atașat la forma curbă, pentru acest colț al elementului, acestea sunt protejate cu o schimbare de lumină, și nu opuse reciproc.

Pentru fabricarea de cărți poștale de Anul Nou, configurații deschise sunt populare.

 • „Inima“. În acest caz, banda de hârtie trebuie să fie pliată în mijloc, și fără jumătăți de jumătăți îndoiți în interior.
 • „Coarne“. Benzi de asemenea ori în mijloc, și ambele jumătăți răsuciți în partea exterioară.
 • „Filiala“. In acest design, hârtia se îndoaie în raport de aproximativ 1 la 2, iar la capătul sunt încovoiate în aceeași parte.

Fiecare dintre aceste tehnicieni pot fi folosite pentru a crea decoratiuni de Anul Nou elegant.

Instrumente și materiale

Popularitatea queening se explică prin faptul că, pentru a crea elemente de decor, nu este necesar pentru achiziționarea de echipamente scumpe, precum și toate materialele necesare sunt vândute la orice magazin de pe un preț democratic. Tot ce se cere de master – Doar ciorap cu hârtie colorată și de a explora tehnica simpla transsing.

Cu ajutorul celui mai simplu de manipulare cu mâinile de tine, în orice moment, puteți face figuri elegante și modele care seamănă cu cele care frunze îngheț pe ferestre ferestre.

Pentru a lucra în tehnica quilling nevoie de următoarele.

 • Hârtie. Puteți tăia foile de pe benzile folosind foarfece, și puteți utiliza mașini speciale concepute pentru taiere. Atragem atenția asupra faptului că, atunci când tăierea de hârtie obișnuită, coaste sale da o nuanta alb, astfel încât veți avea nevoie de hârtie specială pentru queening – aceasta este vândută în toate magazinele pentru lucru manual. Dacă vine vorba de a crea fulgi de zăpadă și alte decorațiuni albe, puteți utiliza cea mai obișnuită hârtie pentru imprimantă.
 • Un stilou. Folosit pentru înfășurare, ca alternativă, puteți utiliza tubul băuturii, tija, scobitura, potrivirea sau chiar acul.
 • Probă. Este un conducător cu cercuri tăiate în ea diametre diferite, poate fi achiziționat în departamentele de tranzacționare de către papetărie.
 • Pensetă. Preferința este mai bună pentru a da pensete cu capete ascuțite, ele sunt destinate să lipici elementele individuale care sunt greu de capturat cu degetele.
 • Bineînțeles, veți avea nevoie de lipici pentru muncă. Pentru că regizoarea folosește de obicei creionul adeziv sau PVA, trebuie să fie transparent. Țineți minte că trebuie să fie destul de puțin – în caz contrar, puteți deforma hârtia.

Implementarea tehnicii

În stilul de quilting, puteți efectua multe meșteșuguri interesante de Anul Nou. Poate fi jucării de Crăciun, bile, picturi, precum și coroane de flori, clopote și multe alte decorațiuni și compoziții. Vă oferim cele mai simple scheme care sunt potrivite pentru copii și începători.

„Fulg de nea”

Pentru a lucra, veți avea nevoie de:

 • Benzi albe sau argint+
 • foarfece+
 • chibrituri+
 • Margele sau pietre+
 • Grosime.

Procesul de a face fulgi de zăpadă include mai mulți pași simpli. Pentru a începe, este necesar să întoarceți banda de hârtie pentru regina din meci, în acest scop, cu ajutorul unui bisturiu sau al unui cuțit ascuțit, este ușor împărțită marginea și clema pe ea. Apoi trebuie să vânezi cu grijă banda de pe bază, nu ar trebui să o faci prea strâns, altfel elementul poate ieși urât. Pentru fabricarea fulgilor de zăpadă, vor fi necesare 12 blancuri, toate acțiunile ar trebui executate de 12 ori.

După aceea, puteți trece direct la formarea de fulgi de zăpadă. martor rotund, cu atenție stoarcere și sprinking, da forma necesară ușor alungit – cel mai bine este să ia „Eye“ tehnica. După ce toate elementele sunt gata, ar trebui să le stabilească cu atenție unele cu altele, formând un fulg de nea.

Acum rămâne doar să se stabilească în jurul perimetrului perlelor de produse întregi, perle sau alte elemente de decor. Din firul face o buclă mică și atașați-l la unul dintre razele. Un astfel de desen poate fi un decor decent Arborele Anului Nou.

„Brad de Crăciun”

Pentru fabricarea de pom de Crăciun, ar trebui să gătesc:

 • Match, tija sau scobitoare+
 • hârtie umbra verde+
 • Hîrtie pentru scrapbooking+
 • Margele+
 • Paiete sau glytter+
 • Printuri cu cuvinte de felicitare+
 • perforatorului pentru proiectare+
 • Lentu.

Pe banda de hârtie pregătită, efectuați tăieturi frecvente, nu ajunge la marginea de 1-2 mm. Pentru a accelera acest proces cât mai mult posibil, Benzi pot fi pliate 3 bucăți, și apoi se taie. Benzile preparate în acest mod înfășurat ușor în tija și fixată cu ajutorul unui lipici creion. La ieșirea ar trebui să obțineți un boboc destul de bine.

Pentru un pom de Crăciun, 10 astfel de rotiri nevoie, astfel încât toate acțiunile ar trebui să fie repetate de 10 ori. Toți mugurii trebuie să fie lipite pe hârtie obișnuită și lovituri ușoare – ați putea observa că acestea par să înflorească. Colțurile dreptunghiuri pentru a da un efect decorativ găuri Tratați ajurata. Din banda pentru a forma un arc, margele lipici sau strasuri.

Foi mici de hârtie pentru scrapbooking sunt tăiate în pătrate cu latura de aproximativ 1 cm, utilizând o metodă de urmărire, formează un snowdrift alb. Pentru a crea un trunchi de copac, puteți lua un mâner dintr-un pachet de hârtie obișnuită. După aceea, doar adezivi și colectați toate piesele de prelucrat, ca rezultat veți obține un copac verde volumetric.

Partea de sus a acestei frumusețe poate fi decorată cu o stea placată cu aur. Nu uitați să decorați pentru copacul de Crăciun – fixați margele, vor efectua rolul bilelor de Crăciun, apoi aplicați sclipici și zăpadă artificială.

În tehnica lui Quilling, puteți face multe dintre cele mai originale decorațiuni cu propriile mâini. Fiecare dintre ele poate fi un cadou bun pentru un prieten sau o rudă pentru Anul Nou. Ideile creative ale meserii și aplicațiilor în vrac pot fi găsite întotdeauna în clasele de masterat – sunt postate în acces gratuit la internet.

Master Class on Efectuarea fulgilor de zăpadă într-o tehnică ciudată văd în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: