Beaded Money Tree: Descriere și caracteristici de fabricație

Beaded Money Tree: Descriere și caracteristici de fabricație

copac bani este considerat un simbol al bogăției și bunăstării. Facuta cu propriile mâini, absorbit energeticii creatorului, ea devine o adevărată credință. Acesta este un talisman minunat, care poate fi acordată familiei și de cei dragi.

Particularități

În conformitate cu postulatele Fengsui, un copac monetar postat într-o zonă definită strict al apartamentului, acesta poate atrage într-adevăr bogăție și de a îmbunătăți poziția financiară a proprietarului său. Într-un astfel de produs a, 10 crengi și 10 monede trebuie să participe. De ce este arborele de bani de șirag de mărgele atât de popular? Materiale pentru fabricarea acestuia sunt disponibile. Margele pot fi cumpărate de la orice brodată. Schema de culori poate fi atât de diversă încât va fi posibil pentru a crea un lucru foarte frumos, cu costuri minime. În plus, suvenir dumneavoastră va fi întotdeauna unic și exclusiv.

Înainte de a continua cu munca, va trebui să decidă cu privire la tipul de viitor talisman, dimensiunea sa, de culoare. Există o mulțime de opțiuni: un copac mare sau mini-versiune, monofonice sau folosind mai multe culori margele. Beading nu are nevoie de agitatia. Acesta acționează asupra noastră liniștitor.

Crearea unei treptat crenguță, după o sucursală, pentru a primi o adevărată plăcere de activitatea desfășurată.

Materialele necesare

Pentru a începe cu, tot ce ai nevoie pentru collect țesut: Material și inventar. Puteți crea o listă (pentru a nu uita nimic) și du-te la un magazin specializat. Va lua următoarele.

  • Sârmă. Acesta va fi baza de ramuri și frunze. Atenție la calitatea și diametrul său. Prea gros poate fi utilizat la fabricarea trunchiului centrale. Pentru lăstarilor, este necesar să se atât de subțire încât să puteți merge-l mărgele și atașați curbe netede și forme.
  • Margele. Totul depinde de gustul și preferințele: dacă doriți ca arborele să fie făcută într-o singură culoare, cu gradient tranziții netede sau cu un angajament contrastante? Nici o opțiune mai puțin interesantă în aur, care arată luxos. Dimensiunea materialului depinde de producător: în cazul în care acest lucru este China, atunci ai nevoie de mărimea 12, în cazul în care Republica Cehă este al 10-lea. Puteți combina într-un suvenir nu numai mărgele, dar, de asemenea, un pahar subțire.
  • Monede. Acestea ar trebui să aibă găuri, astfel încât acestea să poată fi consolidate pe ramuri, monede, astfel speciale chineze sunt perfecte, care sunt deja echipate cu găuri. Utilizarea monedelor obișnuite care le folosim în viața de zi cu zi (1 sau 50 copeici evaluat) nu sunt rebiring, dar găurile sunt destul de problematice în ele. Dacă decideți să o astfel de opțiune, se va atașa cel mai ușor această componentă suvenir obligatoriu cu un pistol de lipit.
  • Gipsul și clei PVA. Amestecate în proporții egale, ele devin o bază puternică și durabilă pentru viitor.
  • bandă florale, Pentru pachete de sucursale Fixati. Acesta poate fi înlocuit cu adezivul larg obișnuit.
  • Floare. Atenție la înălțimea. copac de bani va fi privit spectaculos în recipiente cu margini joase. kashpo profundă pentru acest lucru sunt nepotrivite.
  • Perie, vopsea acrilică.
  • Lac pentru a da un trunchi strălucire.
Citește mai mult  Cum de a face o grook croșetat atunci când tricotat amigurumi?

Cum să faci un copac?

Pas-cu-pas instrucțiuni vă vor ajuta să faceți propriile mâini un element de decor foarte frumos. Master class este simplu, va face față cu ușurință cu munca. Dacă ați început mai întâi cu beadwork, încercați să facă mai întâi un mic copac. Deci, veți înțelege toate caracteristicile și subtilitățile procesului.

Frunze

Se taie firul de culori de aur pe o lungime de 30 cm lungime. Puteți utiliza cupru. Retreat de la marginea de 2-4 cm, vom merge margele, astfel încât să acopere 2 fire cm. În continuare, răsuciți zona care rezultă în bucla, luând-l 3-4 ture. Retrăgându 1,5 cm, formează o nouă buclă. Pentru a țese mai rapid, formați suficient de sârmă suficient pentru o ramură.

După ce obțineți 5 frunze, fixați o monedă. Pentru a face acest lucru, vom merge 7-10 margele, vom trage sârmă în gaura a monedei și din nou aceeași cantitate de margele, astfel încât acesta se dovedește a fi în mijloc. Făcând bucle. Acum trebuie să faci 5 bucle din nou, la fel ca în etapa inițială de muncă. Ca rezultat, o ramură reprezintă 11 elemente în mijloc – o foaie cu o monedă. Pentru a obține o ramură cu drepturi depline, vom plia piesa de prelucrat în jumătate (o foaie cu o monedă în mijloc), răsuciți buclele unele cu altele. Poziția frunze este opuse. Ca urmare, se dovedește un element asemănător cu optari situate pe un singur fir.

Pentru același principiu, aveți nevoie pentru a face mai multe două piese, dar deja fără monede, și cravată-le într-un singur pachet, folosind o bandă florale din leukoplasty. Nu încercați să netezi perfect suprafață, mai bine dacă falduri sunt formate în locuri separate,. Deci, vă va crea o imitație de lemn coroana, care va acoperi apoi vopsea maro sau acrilic aur. Dacă doriți baza de sucursale ramură pentru a fi mai puternic, folosiți sârmă suplimentară, cu diametru mai mare la care se atașează spațiile libere.

Citește mai mult  Descrierea și selecție de haine pentru sala de dans

Ar trebui să fie de 24 de sucursale cu monede, 48 – fără ea. Pachetele constând din trei lăstari se conectează din nou la elemente mai puternice, astfel încât să se transforme 8 părți majore. Îmbunătățirile făcute în această metodă arată cu ușurință și aer.

Dacă aveți nevoie de o textura mai densă, o mică schimbare a naturii țeserii.

Introduceți 8 bisperi și faceți o buclă, fixându-l cu o singură întoarcere. Acum trebuie să creați o a doua serie. Cantitatea lor depinde de cât de mult doriți să faceți o frunză strânsă. Realizăm astfel 2 sau 3 rânduri, fiecare dintre care este atașat la o singură întoarcere. Ultimul rând se termină cu sârmă de răsucire într-o crenguță. Acordați atenție dimensiunii acestor frunze. Suvenirul va arăta armonios dacă dimensiunile de monede și frunze vor fi aproape la fel. În această opțiune, monedele sunt atașate pur și simplu pe fir cu un pistol de lipici.

Nu uitați de combinația de culori: margelele de aur accentuează strălucirea monedelor galbene, albe – argint.

ramuri verzi va arata mai spectaculos dacă este folosit margele verzi și gălbui. Cu cât face mai mult ramuri, gros și mai bogată va fi copacul de bani.

Trompă

După ce ați făcut crengi, se trece la asamblarea arborelui și crearea trunchiului. simplu simplu. Se taie o bucată de sârmă groasă cu o lungime de 30 cm, am legarea leukoplasty gata pentru ea la înălțimi diferite. Evitați simetrie, creați falduri, astfel încât aspectul produsului finit mai realist. capătul inferior al firului. Generarea pentru a forma o buclă mare.

Gătit un amestec de gips și construirea lipici plug. Componentele iau proporții egale: o lingura. Vă rugăm să rețineți că o astfel de compoziție este o foarte repede gros, așa că nu-l dizolva imediat în volume mari. Se fixează arborele într-un albastru, vidul poate fi umplut parțial cu hârtie igienică. Flip amestecul. Cu ajutorul acestuia puteți da în plus, textura Krone, de ieșire un fel de rădăcini în partea de jos. În această formă, ne lăsați un suvenir nostru de uscare.

Citește mai mult  Cum de a lega un câine amigurum?

Un amestec de clei și gips poate fi înlocuit cu alabastru. Dupa ce se usuca, ia tifon sau bandaj obișnuit, dip într-o soluție mai lichidă a amestecului de construcție și să facă o bază de textură. Martie se va lipi cu ușurință, iar pliurile va arata natural si textura.

Opțiuni pentru înregistrare

Pentru a continua colorare, atunci când întreaga țaglei este complet uscat. Culoare baril poate fi atât de maro și auriu. Dacă alegeți pe guaashi maro, va fi necesar să-l acopere cu lac. Acesta va repara vopseaua și a da „crusta“ un luciu spectaculos. Etapa finală – decor suplimentar și fundație. Se pune monedele în rădăcinile, consolidarea acestora în ordine haotic de arma adeziv.

Pe trunchi sau oala, am trage o panglică roșie. Ea este, de asemenea, un simbol al bogăției.

Baza servește în mod opțional un rând. Puteți face fără ea. Ca o opțiune – utilizarea unui tub de carton, la care filmul alimentar sau folia este răni. Taie-l pe inele de diametru diferit: între 1 și 4 cm. Asigurați-4 astfel de inele din carton. Ei au nevoie pentru a construi pași. Pentru a face locurile articulațiilor mai punct de vedere estetic, partea de eliminare a inelului, astfel încât să rămână un pic mai mult de jumătate. Aceste arcuri sunt confortabile pentru a fixa unul de altul, formând o scară. Cel mai mare inel este lăsat neschimbat.

Prefabricați fixați la fundația lor de către un leuccoplasty sau un pistol cu ​​lipici fierbinte. Formăm pașii, astfel încât acestea merg sub o ușoară curbă. Ne ia o cutie de carton mic, instalați un copac și pași în ea. Ușor pour Alabástrom. După ce amestecul este uscat, indepartam caseta. Se pare o platformă aparte cu trepte, care pot fi decorate la alegerea sa: vopsea, monede scatter sau mărgele, lay mușchi artificial, scoici, margele, și t. Ns.. Am pus ramurile în așa fel încât monedele sunt ușor agățate, și nu într-o poziție strict verticală.

Nu există cerințe speciale pentru schema de culori de bani – puteți face chiar și în culori roz-albastru albastru sau moale.

Expertul de Uită-te la următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: