benzi de cauciuc de păr în tehnica Kanzashi

benzi de cauciuc de păr în tehnica Kanzashi

Kanzashi gume de păr a reușit să câștige în afara popularitate extraordinară din Japonia, în cazul în care acestea sunt parte a culturii tradiționale. Pentru cei care doresc să se încerce în această artă de artă. Există cursuri de master simple cu instrucțiuni detaliate și ușor de înțeles. Cu propriile mâini, puteți face cu ușurință benzi de cauciuc neobișnuite pe tija și școală, pentru fete mici – totul depinde numai de imaginația și dorința de cusătoreasă.

Particularități

Guma Kanzashi pentru păr – un decor popular, care vă permite să originalitate coafura, evidenția, adaugă accente neobișnuite. Tehnica lor de fabricație are o istorie lungă. Inițial, Kandzasi este că acest nume este corect pronunțat, sunt elementul unui costum tradițional. fete japoneze, fete și femei decorate cu flori din panglici coafuri lor, pune pe un spate de zi cu zi sau elegant kimono în secolul al XVIII-lea. Și Kandzasi a fost numit inițial la toate decor însuși, dar ceea ce a fost atașat – capse, coame, clipuri.

Cu toate acestea, există o variantă a pronuntia de Sacy, ceea ce înseamnă literalmente „flori blocat“. Acesta a fost utilizat în legătură cu tradiția de mers pe jos în părul de plante vii înainte de a apela la zei. Frumoasa Kanzashi caută într-adevăr gândurile pe care ei nu sunt o creație de om, dar darul naturii în sine.

În funcție de tehnologia selectată, petalele pot fi arătate, ca un lotus sau rotunjite, similare cu forma sakura.

Caracteristica principală a gingiei pentru părul Kanzashi este asta Cele mai multe materiale și instrumente simple sunt utilizate la fabricarea lor. Aceasta este, de obicei, o bandă largă de satin sau o bandă de repinanță cu o lățime de 50 mm, 25 mm, 10 mm și elemente decorative auxiliare. Numărul de straturi și flori de pomp este, de asemenea, întotdeauna reglabil individual. Puteți colecta produsul folosind un pistol de lipici sau un ac de cusut, iar procesul de fabricație are un timp de minim și nu necesită manipulări complexe.

Instrumente și materiale

Arcurile originale ale lui Kanzashi sunt ușor de făcut cu propriile lor mâini. Pentru a lucra, Maestrul va avea nevoie de un set de instrumente de bază disponibile în fiecare magazin de afaceri, precum și consumabile. Printre lista obligatorii sunt următoarele poziții:

 • Foarfece ascuțite+
 • Pensete cu bureți lungi subțiri+
 • Adeziv cu clemă+
 • Pini subțiri+
 • meciuri sau mai ușoare+
 • Panglici de 1-10 cm lățime, șifon, repetări, satin+
 • simțit+
 • Gâte de păr gata+
 • Fitinguri (elemente de fixare, cabluri, sfaturi, panglică)+
 • Elemente de decor de la pietre și paiete la margele.

Canzashiul cel mai frumos de gumă sunt obținute din panglici de satin, dar pentru începători, munca cu ei poate părea prea dificilă.

Reprezentarea opțiunilor de repitare, care nu sunt atât de alunecare în mâinile lor. Sursele de incendiu sunt necesare pentru a preveni marginile rapide. Ele sunt îngrijorate cu ușurință – de aceea copiii pot face astfel de decorațiuni numai sub controlul adulților. Thermopystol este utilizat pentru a conecta detaliile la asamblare, pe cele mai multe bucăți miniaturale de adeziv încălzit sunt aplicate la scobitoare.

Pentru a proteja produsul finit de la poluare de la maeștri, există și mijloace. Puteți pregăti un sprinkler pentru lac de păr în avans. Când ansamblul este finalizat, florile Canzashi pe cauciuc sunt pur și simplu pulverizate de la o distanță de 25-30 cm. După uscarea stratului de protecție, produsul va fi mai bine să păstreze formularul pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Totul despre mozaic de diamant pentru copii

Cele mai bune idei

Cauciuc în kanzashi tehnica există multe. Adolescenții le poartă cu fire de diferite culori, puse pe tijă. Puteți face cu ușurință versiuni și modele simple școlare pentru fete mici sub formă de cutremure, trandafiri. Pe 1 septembrie, cascadele albe cu panglici arată interesant, în vacanțe de Anul Nou – opțiuni cu paiete și lurex, cu zăpadă de suspensie. Pentru școală în format de zi cu zi, este mai bine să creați guma în stilul Kanzashi fără distragere inutilă.

Pentru începători există clase de masterat simple, pas cu pas clarificând esența muncii. needlewomen cu experiență preferă creativitatea fantezie – gingiile copiilor pot fi transformate în adevărate opere de artă, elemente noi apar în mod regulat în magazine tematice și la târgurile de Masters.

Pentru început, este mai bine să ia panglici cu o lățime de 5 cm – acestea sunt mai ușor de a refuza și pliați. Ca câștiguri de experiență, mai multe tehnici complexe pot fi stăpânit.

Simplu

Începător de masterat în valoare de a stăpâni elementele de bază ale bijuterii în crearea tehnica Kanzashi. Deci, după ce a petrecut nu mai mult de 1 oră, puteți crea o pereche frumoasă de rubberry pentru școală sau la grădiniță cu propriile mâini. Este în valoare de vedere modelele de baza mai detaliat.

Arcuri

Pentru a crea o gumă frumos, cu arcuri în tehnica Kanzashi, aveți nevoie pentru a pregăti materiale și instrumente. Asigurați-vă că pinii nevoie portor cu voce, riglă, foarfece, thermopystole, brichetă și un ac cu ață. La 1 produs necesită următoarea sumă de materiale:

 • Banda de reprari cu Crate Lurex – 2 × 20 cm cu o lățime de 25 mm+
 • Benzi similare cu ornament de aur sau argint+
 • Panglică îngustă 6-9 mm – tăiată la 10 cm+
 • Materiale elastice de păr+
 • MIDDLE – cataramă din plastic, metal.

Înainte de a se îmbarca pe ansamblul produsului, fiecare bandă cu margine și veteluri sunt pliate de fier. Pe margini se încadrează cu foc, lipit împreună. IMPORTANT: Faceți un loc de muncă mai precis va ajuta țesutul de ardere sau termic. Apoi începe asamblarea.

 1. De la marginile fiecărei perechi de benzi de lipit care se retrag 7,5 cm. La punctul dorit, pinii de pe pin.
 2. Banda este pliată sub formă de latină v. Dacă totul se face corect, jumătate din partea greșită se va dovedi a fi vizavi de fața, pinii intră în contact.
 3. Locul joncțiunii este fixat. Foștii pini pot fi eliminați. Localizați piesa de prelucrat, astfel încât partea sa facială cu Vârfurile să privească strict.
 4. Terenul de panglică din interior (fără imagine) este însărcinată și se efectuează pentru verticală. Se pare un unghi drept cu o petală, un știft sanitare. Lingoul va arata ca L Latină.
 5. Partea superioară a acestui model este redus. Ia-o inversat „Tick“. este nevoie sa dreapta pentru a fi cuplat off de la el însuși și fixați capătul de pe partea de sus, în cazul în care există deja un știft. Stânga atașat în mod similar, dar rămâne partea din față pe partea de sus.
 6. De îndată ce ambele țagle sunt realizate pe pinul, acestea sunt asamblate pe fir, fix. După aceea, cleme temporare sunt eliminate.
 7. Părțile care rezultă din arcul împreună băț. Ai nevoie de a întârzia puternic, asigurarea sigură.
 8. Cu un interior de un arc al unei Glit o banda de păr thermopystole.
 9. În partea centrală, fixați banda îngustă prin termică. Zdrobiți de mai multe ori în jurul unui arc, fixare fiecare strat de adeziv. În penultima etapa, mijloc. Chiar și 1 strat de panglică este fixat.
Citește mai mult  Care sunt drummets pentru floristica si modul de a asambla un buchet de ele?

Ready Bows pe o bandă de cauciuc au un diametru de 8 cm. Le puteți face în alb, aur, argint și chiar negru. Prezența ornamentului va face ca decorarea solemnă, dar nu prea masivă.

Benzi de cauciuc simple

Pentru fabricarea de decor floral simplu, va fi necesară o bandă de satin de 25 mm lățime. Verde – 8 bucăți în segmente de 80 mm, culoare pentru petale – 6 până la 70 mm și 4 până la 60 mm, baze de mijloc, resimțite. Fiecare schemă de pliere petală este foarte simplă.

 1. Segmentul drept este stivuit de fața în jos.
 2. Se îndoaie la dreapta la dreapta, astfel încât sa dovedit latină L.
 3. Capete opuse Conectați, piesa de prelucrat se îndoaie pe partea stângă. Margini de lipire peste foc.
 4. Se pare un fel de „casă” cu o călătorie triunghiulară și o bază dreptunghiulară. Trebuie să fie pliată de două ori lungimea, astfel încât partea din față este partea din față. Marginile inferioare sunt atinse, fixate.
 5. Puteți îndrepta petală. Asigurați restul de aceeași schemă.
 6. La asamblarea, un substrat verde este format mai întâi. Connects thermoclaim. Apoi, se formează de asemenea culoarea pentru 6 și 4 petale.
 7. Toate componentele sunt conectate, în centrul „floare“ lipite mijloc. Baza este înregistrată pe partea invalion. bețișoare gingiei ei.

Deci, puteți obține un simplu, dar opțiunea de decorare ochi frumos. Puteți face în plus suspendarea în tehnica canzashi sau pur și simplu de blocare de pe șireturi de ciucuri si margele.

Neobișnuit

Original elastice de par Decoratiuni in Kanzashi Tehnica sunt mai laborioase în industria prelucrătoare. Dar nu se opreste adevarati maestri. Este în valoare de vedere cel mai interesant clasa de master mai detaliat.

Guma pe Gulku

Această versiune a produsului nu este numai pentru adolescenți. El este adecvat în școală, cât și la birou sau universitate. Modelul de bază este fabricat din panglici alb-negru, pentru vara puteți lua o opțiune alb-roz sau albastru-albastru. În picioare în materialele în avans. Pentru fabricarea gingiilor pe fascicul va avea nevoie de următoarele.

 1. 48 de pătrate de panglică de satin din fiecare culoare. Dimensiune 5 × 5 cm.
 2. 4 segment de lungime de bandă de baie de 50 mm alb 100 mm, 2 dimensiuni de 50 × 80 mm.
 3. Cercuri simțite cu un diametru de 30 mm – 7 buc., alege.
 4. 2 segment de panglică de satin negru de 50 × 90 mm.
 5. Stracile decorative – 10 buc., Măsini – 7 buc. Negru sau complet transparent.
 6. Dantelă albă cu ornament floristic de 20 mm lățime și 90 mm lungime – 2 segmente.
 7. Bandă subțire de 1 cm lățime. Nevoie de alb, aproximativ 10 cm.
 8. Lace de cauciuc, aer – aproximativ 25 cm lungime.

Înainte de a începe munca, toate panglicile trebuie să fie tăiate pentru a evita stropirea lor. Pentru baza, veți avea nevoie de o gumă de dantelă, pătrate din panglică de satin, dantelă și benzi largi pentru decorațiuni centrale, demnitate și cabochoni. Ordinea muncii va fi astfel.

 1. Pătrați de satin pregătiți din fiecare îndoire de culoare în diagonală. Pereche îndoită, negru în partea de sus, pinul de rotire. Se potrivesc cu susul în jos, unghiurile laterale sunt strânse la el. Se pare că un romb cu o panglică neagră în interior, este curățată cu un știft.
 2. Partea de jos a piesei de prelucrat este tăiată – aproximativ 1 cm sau puțin mai puțin. De la colț la colț este linia de pliere. Această parte cel mai rău pe partea neagră. Apoi, fără a scoate degetele, trebuie să trageți colțuri ascuțite cu o tăietură, în tăcere și să cadă peste ele, fixând. Partea interioară va fi dezvăluită, va deveni un con alb cu un mijloc negru – acestea trebuie să facă 8.
 3. Părțile gata sunt conectate într-un termopistol de flori. O astfel de „marshther” pentru a decora partea de intrare a gingiei 6. Centrul fiecărui trece la mijloc, pe partea inversă, cercul simțit este fixat.
 4. 4 dungi albe largi de 10 cm lungime cu bucle în vrac. Pentru Pomp centrat, ori. Semifabricatele lipite sub formă de litere x. 9 cm combinație de panglică de satin negru cu dantelă, bucle de formă cu pliu central. Conectați arma adezivă.
 5. Formați o Banta din billet alb și negru. În centru, efectuați înfășurarea unei panglici înguste, ascunzând cusăturile. Asigurați-vă mijlocul.
 6. Segmentele albe rămase ale atlasului sunt de 8 cm pentru a repara cu foldul central sub formă de „cozi”, Tăiați marginea inferioară în diagonală, cădeți și decorați strălucirea. Opriți un arc cu înăuntru. Adezivul simțit.
 7. De la panglica elastică de dantelă pentru a coase o gumă de diametru dorit. Pentru ao decora cu un arc în centru și „ancorare” pe laturi, simetric.
Citește mai mult  Ce este greu și cum să învețe să danseze?

Decorarea elegantă pentru fascicul este gata. Dacă lucrul cu un termopistol a fost efectuat corect, toate elementele decorului vor fi fiabile. În cazuri extreme, bazele lor simțite pot fi apucate fire.

Cum să o rezolvați?

Atașați banda de păr la baza de la simțit posibilă fără multă dificultate. O bandă îngustă de 10 mm lățime va fi utilizat ca un element de fixare, lungimea segmentului ar trebui să fie de 4-5 cm. O bucată de pâslă este rotund tăiat, de mărimea unei monede de cinci-core sau un pic mai mult. În centrul său, o gaura se face cu ajutorul unui cusută sau foarfece. Marginile benzii de tăiere sunt dispărut în prealabil de foc.

Procesul de fixare în sine este după cum urmează.

 1. mănâncă Ribbon prin partea guma de satin exterior.
 2. Capete sunt reduse împreună. La dracu ‘în gaura cănii pâslă.
 3. Marginile benzii sunt fixate pe partea din spate a simțit de thermoclaim.
 4. Baza se conectează cu o floare de recoltare. Suficient pentru a utiliza arma adeziv, prinderea un strat de fixare în jurul cercului. Pungă.

Elegant cauciuc-canzashi gata de utilizare.

Dacă se dorește, dispozitivul de montare poate fi făcută universală – sub masca sau ac de păr, ac de păr, clemă. Pentru aceasta, Buclarea benzii nu se concentrează pe gingie, ci pur și simplu lăsați în afara.

lucrări frumoase

 • Pereche elegantă de liliac-violet de bandă de cauciuc cu o structură complexă de petale. Produsul arată elegant, dar nu prea curat.

 • Flori simple – „fluturi” în tehnica lui Kanzashi. Elementele decorative luminoase pot fi puse pe o bandă elastică, o jantă sau de păr.

       • Panioane magnifice în tehnica Kanzashi. Bordeaux flori violet arata elegant si luminos. Nuanțele de somon blânde completează perfect costumul pentru ieșirea festivă.

       Despre cum să faci guma în tehnica lui Kanzashi, uită-te în videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Narcisa Raescu

       Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

       Comments: 1
       1. Simona

        Ce este tehnica Kanzashi și cum se folosesc benzile de cauciuc de păr în această tehnică?

        Răspunde
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: