Caracteristici ace pentru matlasare

Caracteristici ace pentru matlasare

Quilting și mozaic – nu același tip de gherghef, dar ele sunt atât de des efectuate în legătură unele cu altele, pe care mulți le ia din bucăți de aceeași tehnică. Dar nu este. Baza mozaicului este reticularea unei singure pânză din bucăți de țesut din cele mai diverse forma (Patch – clapa, bloc, Patchwork – mozaic de cusut). Matlasare este fixarea produselor multistrat cu mod manual sau o mașină (Vinovatia – spalat). Și în acest caz, un rol important este jucat de ac. Despre cum să o alegeți și va fi discutată în articolul nostru.

Ce este?

aparate originale matlasare sunt nelimitate cu acul pe oportunități fine. Puteți urmări quilt cu cel mai simplu ornament, și puteți crea o adevărată capodoperă sub forma unui peisaj, viață încă, panoul. În dezvoltarea modernă, utilizarea combinată a matlasare cu mai multe aparate de gherghef (Patchwork, broderie, appliqué, colaj) vă permite să obțineți compoziții decorative frumoase. Stratul superior al quilt în versiunea combinată este cel mai adesea o pânză, cusute în tehnica mozaic mozaic.

În industrie, o întreagă direcție este format, producătoare de mașini de cusut, scule, dispozitive pentru ambele fanii de matlasare și profesioniști. Una dintre cele mai importante instrumente pentru matlasare manuală și mașină este ace.

Revizuirea speciilor

Este un ac care este selectat în mod adecvat pentru instalare în mașina de cusut va asigura o funcționare continuă și stoc de înaltă calitate. Acul special pentru stocul de manual este foarte durabil, acută și de scurtă, cu alunecare perfecta, va oferi cusaturi uniforme și intervale egale între ele.

Ace moderne pentru matlasare se disting printr-o varietate de caracteristici: configurație Earboard, forma unei caneluri, ascuțire opțiune și t. D. Unele dintre ele sunt chiar invizibile pentru un simplu ochi, dar caracteristica generală a ace quilt este o margine deosebit de subțire, ușor rotunjit, cu un ochi mic și o teșitură specială, ușor penetrantă țesătura fără a deteriora structura web. Toate aceste caracteristici afectează în cele din urmă integritatea liniei și formarea de pereți decorative de înaltă calitate, fără urme de înțepături și cusături.

Dăm câteva exemple de branduri populare ace quilting.

  • Ace universale – Universal ace cu cea mai largă gamă de camere – de la №60 la №120, sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de țesături.
  • Matlasare ace – Conceput pentru cusut sandwich multi-strat și țesuturi grele.
  • Masini de brodat – potrivit pentru utilizarea de metal sau fire decorative delicate.
  • Top Stitch Ace – Superostable, cu caneluri adânci, produse diferite dimensiuni (70-110), potrivite pentru quilting și broderie mașină.
  • Stepp-Nadel matlasare ac – au o conicitate specială pentru a salva scumpe tesut delicat de daune. Material – nichel, marcare Baloanele – Bright Green.
  • Coaserea cu ac stătut Schmetz 130/705 H-Q Are un nas deosebit de subțire, ușor rotunjit. Când cusute de diferite proprietăți ale materialelor (de exemplu, o sinteză și tapiserie) cusături sunt formate foarte lin și frumos.
  • Bine dovedit instrumente ale firmei franceze Bohin, Cumpărători, lăsați-le despre comentarii entuziaste.

Recent, ace cu acoperire de titan pentru mașinile de uz casnic (mai devreme au fost eliberate numai pentru mașini industriale). Acestea sunt instrumente scumpe, dar cei care au decis să cumpere și au încercat deja astfel de ace în lucru, a remarcat durata de viață lungă a acestor produse.

În cazul în care acul universal, de obicei, trebuie să se schimbe după 6-8 ore de funcționare continuă, Titanium instrumente de acoperire sunt salvate ca nou pentru 80-100 ore, comparația este impresionant.

Seres de alegere

Rezultatul lucrărilor depinde de calitatea instrumentului. Ace speciale pentru matlasare sunt perfect netede, scurte, de scurtă durată, astfel încât, cu un canal de scurgere a făcut manual, a fost ușor să tastați copci pe ac și întinde firul liber prin straturile tip sandwich. Pentru a determina mai bine care ac o pilotă este un ac, aveți nevoie pentru a încerca mai multe opțiuni de sandwich-uri mici și a instala care ac este adecvat pentru un anumit produs, deoarece sandwich-uri sunt formate din diferite materiale. În acest scop, meșteșugari experimentați li se recomandă să seturi de ace diferite dobândesc. Trebuie să spun că, indiferent de înaltă calitate și ac scump este necesar, acesta nu ar trebui să fie utilizat mai mult decât modelul recomandat de producător.

Așa că calitățile decorative ale produsului finit nu sunt reduse, este necesar să se monitorizeze starea acului și să-l înlocuiască în timp util. Incepator maestri de cusut mozaic pot fi cumpărate instrumente ieftine, dar acestea sunt mai puțin ușor de utilizat și necesită înlocuirea mai frecventă. Nu este întotdeauna posibil să se cumpere ace pentru matlasare dacă orașul este mic. In schimb, quilters cunoștință folosesc ace pentru produse din piele, iar în cazul în care este dificil să se găsească, să ia instrumente pentru blugi sau Jersey. Cunoașterea caracteristicilor, caracteristicile și interschimbabilitate de ace facilitează în mod semnificativ activitatea creatoare de masterat în tehnica de matlasare si patchwork.

În videoclipul următor veți găsi o scurtă trecere în revistă a acului pentru asamblare mozaic și fotografii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: