Ce arată firele ” herb și ce să facă de la ea?

Ce arată firele " herb  și ce să facă de la ea?

Dacă intenționați să faceți tricotat, atunci ar trebui să cumpărați fire în avans pentru acest lucru. În prezent, producătorii pot oferi o mare varietate de astfel de materiale. Astăzi va fi despre caracteristicile firelor „Hesle”.

descriere generala

Fire „iarba“ este Material de la fire subțiri răsucite, în timp ce ei au și o grămadă, lungimea căreia este de la 0.5 până la 5 centimetri. Cel mai adesea este fabricat din poliester cu adăugarea de LUREX.

Aceste fire vor fi plăcute la atingere. Ele sunt moi și matasoase. În magazine puteți vedea sute de culori diferite. O astfel de buclă facială sau articulată. În acest caz, nu se fac modele, deoarece acestea nu vor fi vizibile sub grămadă. În procesul de tricotat bucle, nu va fi clar, deci trebuie să aveți grijă să nu le pierdeți.

Panza asociată de „ierburi” vor fi pufoase dintr-o dată de la două părți. Cel mai adesea, astfel de fire sunt folosite pentru tricotarea manuală, dar cu ei puteți lucra cu ajutorul.

Vizualizări

În prezent, există diferite tipuri de fire. Vom analiza caracteristicile unor specii individuale. Deci, firele cu un teanc scurt sunt produse (cel mai adesea lungimea sa variază de la 0.De 5 la 2 cm) și cu un teanc lung (lungimea ei poate ajunge la 3-5 cm). Dacă utilizați a doua opțiune, produsul va fi mai voluminos și pufos.

Un astfel de material sub blana. În acest caz, firul va fi foarte similare în aparență și structura sa cu blana naturala. Cel mai adesea sunt folosite astfel de fire atunci când haine de tricotat.

Fire sub blana se poate face pe bază de poliester și poliamidă. Este de asemenea produs în diferite culori, puteți achiziționa, de asemenea, mașini cu două culori, probe cu stropi de culoare. O astfel de specie este considerat cel mai pufos și moale.

Producatori populari

În continuare, vom face cunoștință mai detaliat cu producătorii individuali care sunt angajate în fabricarea de „iarbă“.

  • Plus Print. Aceasta companie produce cele mai multe fire durabile, care pot fi realizate într-o varietate de culori luminoase. Acest produs are un darous, placut la atingere textura. Lucrurile legate de acest tip de fire, sunt moi. Ca principalele materii prime, marca utilizează poliester. Lungimea firului într-o singură submern poate ajunge la 100 m.

  • Visantia. Acest producător turc produce tipuri de înaltă calitate de fire, toate acestea sunt cele mai moi și plăcute la atingere. Materialul este, de asemenea, realizat pe baza unui poliester durabil și rezistent la uzură. În sortimentul, puteți întâlni funinginea de nisip inchis, visiniu, negru și alb, gri, maro, verde stralucitor si alte culori. Cel mai adesea lungimea firului într-o singură subcodul este de 150 m. Produsele legate de astfel de „iarba“ va fi la fel de moale și convenabil. Fire poate fi folosit pentru a crea haine și jucării pentru copii. Easy aceste produse vor avea numai manual.

  • „Lalena”. Acest producator intern produce fire pe un preț democratic, aproape orice consumator va fi capabil să-l achiziționeze. Produsele companiei este fabricat din poliester. Acesta este conceput pentru dispozitive manuale de croșetat sau ace de tricotat. „Iarba“ a acestui brand este cel mai des în monofonice, dar există mașini cu colorare a secțiunii. Firele au o gramada destul de lung, lucrurile asociate dintr-un astfel de material sunt obținute cât pufos posibil.

  • Zitron. Acest german producător lansează fire, care pot fi achiziționate la un preț accesibil. În același timp, are un nivel ridicat de calitate. În sortimentul puteți găsi mașini mari, cu stropi luminoase din poliamidă. Ele sunt perfecte pentru fabricarea de diverse accesorii și haine. Produsele finite pot fi șterse numai manual.

Ce poate fi conectat?

Această fundație poate fi utilizată la crearea de haine, inclusiv pentru copii, femei (eșarfe, șaluri, pulovere, manșete pe mâneci), jucării moi. Aceasta utilizează ace de tricotat sau cârlig. Lucrurile legate de „Herbers“ sunt obținute în elegant și neobișnuit, dar, de regulă, ele nu sunt destinate pentru șosete de zi cu zi. Materiale similare sunt adesea utilizate la fabricarea de covoare de acasă de casă. Ei vor putea decora aproape orice cameră.

Și, de asemenea, „iarba” poate fi utilizată atunci când tricotat diverse așternut, inclusiv placi, capace de pernă decorativă. Uneori, firele sunt folosite pentru a crea o varietate de accesorii luminoase, inclusiv portofele, pungi. Ca rezultat, puteți obține produse interesante și frumoase.

Uneori, din astfel de fire de a face tag-uri de bucătărie chiar, standuri moale sub fierbinte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: