Ce este greu și cum să învețe să danseze?

Ce este greu și cum să învețe să danseze?

Tver este una dintre cele mai populare direcții de dans modern. Ea se bazează pe mișcările ritmice ale coapselor si feselor. Se pare ca un astfel de dans spectaculoase și neobișnuite. Poti munci din greu ca fetele pregătite și cei care nu au dansat.

Istorie

Mulți cred că acest dans strans aparut destul de recent. Dar nu este. West Africa Dansurile sunt precursori considerate ca având această direcție dans. Femeile lor, de obicei, efectuate în scopul de a pregăti corpul pentru nașterea unui copil sau a recupera după sarcină. Se credea că un astfel de ritual poate ajuta fata sa scape de infertilitate. Este femeile din Africa care au creat toate principalele mișcări. subtext sexual nu are un astfel de ritual.

Timp de mulți ani, dansul efectuat exclusiv un rezident al Africii. Situația sa schimbat după începerea colonizării. Găsirea în Europa și America, locuitorii mici triburi au continuat să adere la tradițiile lor. Pentru o lungă perioadă de timp, dansuri energice nu au fost interesați de fete albe.

Atrage atenția societății la întărirea a fost condusă în anii ’80 ai secolului trecut. Apoi, fetele de dans greu, au început să apară în clipurile faimoasei referries americane. Din acel moment, interesul în această direcție de dans apărut, apoi stins.

Acum, acest dans este din nou in trend. Prin urmare, este fericit să danseze nu numai fetele africane. Școlile de dans există acum în întreaga lume.

Beneficii și daune

Clasele sunt permise nu numai să elibereze și să învețe să se mute sexual la muzică. Acest dans este capabil să influențeze pozitiv sănătatea fetei. Clasele regulate ajută:

 • Scoateți excesul de greutate și celulita+
 • Consolidarea corpului+
 • Ridică o femeie din durere în timpul menstruației+
 • face șoldurile mai feminine, iar fesele sunt strânse+
 • Scapă de probleme cu digestia.

Dansurile energetice îmbunătățesc, de asemenea, starea de spirit a fetei. În plus, ei ajută la creșterea stimei de sine și să învețe să-și iubească corpul puternic și sănătos.

Trebuie amintit că dansul nu este recomandat pentru fetele care au probleme cu coloana vertebrală. Sarcina excesivă pe spatele inferior va agrava doar starea de sănătate umană. Clasele oamenilor sănătoși nu vor face rău.

Cui se va potrivi?

Truster este un dans universal pe care aproape toți îl pot angaja. Este potrivit atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile mai în vârstă. Acest dans ar trebui să acorde atenție următoarelor categorii de persoane.

 • Fetele care doresc să leagă fesele. Dansul vă permite să scăpați rapid de excesul de greutate și să faceți o figură mai strânsă. Doar câteva luni, dansatorul va putea să uite de complexele legate de aspect.
 • Femeile care doresc să elibereze. Dansurile active fac posibilă simțirea tuturor mușchilor corpului dvs. și să învățați cum să le controlați mai bine. După trucuri regulate, fata poate trece mai bine la muzică și fără ea.
 • Dansatori energeici. Clasa cu drepturi depline vă permite să scapi de stres și de exces de energie. Prin urmare, acest tip de dans este ideal pentru fetele active.
 • Femeile care iubesc să atragă atenția. Truster este un dans pe care foarte mulți bărbați le place. Arată foarte sexy și eficient. Prin urmare, fată dansând din greu în club sau la o petrecere atrage atenția masculină.

Clasele regulate de trucuri permit, de asemenea, îmbunătățirea tonului unui mic organe pelvine. Prin urmare, puteți face față fetelor care se pregătesc să facă un copil. Dar sarcina în sine este o contraindicație pentru a vizita lecții.

Pot fi returnate la dansul femeilor poate fi doar 3-4 luni după naștere. În acest caz, ei își vor aduce beneficiul corpului.

Tipuri de dans

Acum există câteva soiuri greu. Fiecare tip de dans are caracteristicile sale distinctive luminoase.

 • Dansholl. Acest dans a apărut pe Jamaica. În mod tradițional, dansează sub melodii rapide și ritmice japoneze. Danscoll constă din mișcări numite pași. Puteți învăța să dansezi destul de repede. Fetele moderne dansează adesea la muzica artiștilor de hip-hop modern. El se bucură extrem de popular printre fanii mișcării clubului.
 • Bethi Dance. Acest dans este exclusiv feminin. Dansând întotdeauna solo. În timpul dansului, fata poate efectua un număr mare de mișcări diferite și trucuri acrobatice. La dans frumos, o femeie este suficientă pentru a învăța elementele de bază. Dansul în sine este de obicei improvizație.
 • Tver de sex masculin. Separat, merită să spunem despre mascul greu. Dansul efectuat de un bărbat arată destul de interesant și neobișnuit. Trebuie remarcat faptul că bărbații sunt de obicei mai dezvoltați mușchi. Deci ei mai ușor de învățat să danseze din greu. Direcția de dans de sex masculin de la femeie nu este practic diferită. Atât mișcările de bază, cât și cele suplimentare sunt aceleași.
Citește mai mult  Cum să faci o cutie în stilul de scrapbooking o faci singur?

Ce va lua învățarea la domiciliu?

Pentru a afla cum să danseze greu, fata nu participă neapărat o școală de dans sau de a face cu un antrenor. Aveți posibilitatea să stăpânească mișcările de bază. cursuri de dans trebuie să fie pregătite în mod corespunzător.

camera de urgenta pentru dans

Învățarea greu este cel mai bine într-o cameră spațioasă, cu un număr minim de mobilier. În acest caz, fata nu va interfera cu libertatea de a dansa. Este de dorit ca camera este lumina. Pentru a monitoriza corectitudinea mișcării, în cameră, este în valoare de a pune o oglindă mare. Vizionarea în timpul dansului, fata va fi capabil să înțeleagă ce elemente ale dansului este în valoare de lucru mai activ.

Dacă există o dorință, fata poate înregistra în plus dans său pe video, și apoi să revizuiască aceste role. Aceasta va contribui, de asemenea, ai grijă de ea pentru progresul ei.

Selectarea haine potrivite

Deoarece greu constă în mișcări active, îmbrăcămintea pentru antrenament ar trebui să aleagă un confortabil. Pentru a vedea cum funcționează mușchii, fata ar trebui să poarte jambiere strânse. În același timp, ei nu ar trebui să argumenteze mișcările șoldurilor și picioarelor. Potrivit pentru clase și pantaloni scurți din țesături elastice moi. Ele sunt perfect combinate cu golf colorat sau cu heter. Pentru clasele active, dansul poate cumpăra, de asemenea, tampoane genunchi.

Reglați imaginea poate fi un tricou de sus sau convenabil.

Mai ales trebuie să fie tratată cu alegerea fetelor de top cu sânii mari. Dansatorul ar trebui să acorde atenție unui bust dens dens care se potrivește bine corpului.

Versiunea optimă a încălțămintei pentru dansuri – adidași cu tălpi groase. Alegeți-le au nevoie de atenție. Adidasii nu ar trebui să fie prea mari sau mici. Este important ca talpa pantofilor să fie flexibilă. Trebuie verificată înainte de a cumpăra adidași. Pantofii noi înainte de dans este, de asemenea, în valoare de luare. În acest caz, nu se va freca pielea. La domiciliu, dans pot fi angajate în picioarele goale. Păr înainte de antrenament este recomandat să colectate în coadă. Deci, ei nu vor distrage atenția de la o persoană la executarea dansului.

Haine pentru discursuri sau vizite petreceri tematice pot fi selectate mai luminoase. Printre fanii acestui stil de dans sunt populare cu tinute spectaculoase sexuale.

Alegerea muzica

Dans Tver stă sub muzică viguroasă și ritmică. Optimal opțiune – melodii energetice interpreți Hip-Hop. Potrivit pentru formare și muzica pe care dansul samba. Ea este, de asemenea, foarte ritmică și frumoasă. Dacă doriți, puteți alege un anumit cântec pentru tine și să învețe să execute dans pentru ea.

Dans cel mai bine în stare bună. În acest caz, fata va fi capabil să se relaxeze cât mai mult posibil și să se bucure de formare.

Principalele mișcări

Antrenamentul de dans ar trebui să înceapă întotdeauna cu un antrenament bun. Vă va permite să pregătiți un organism la efort fizic suplimentar. Încălzirea ar trebui să dureze 20-30 de minute. După studierea tuturor mișcărilor de dans de bază, este important să faceți o întindere. Acest lucru vă permite să scăpați de durere în mușchi, precum și de oboseală.

Citește mai mult  Scrapbooking pentru începători

Aflați cum trebuie să efectuați toate mișcările necesare în poziția corectă. Este cel mai convenabil să se antreneze, ușor tăiat. Este important să stați cu încredere pe picioare. Genunchii nu ar trebui să meargă pentru șosete. Acest lucru se face pentru a nu dăuneca genunchilor. Picioarele ar trebui să fie amplasate pe scară largă, șosetele ar trebui trimise la diferite direcții. Mâinile sunt de obicei pe centură. Înapoi în timpul dansului ar trebui să fie drept.

În timpul antrenamentului în sine, trebuie să învățați să lucrați la următoarele mișcări.

 • Butoane de agitare. Aceasta este mișcarea principală pe care este construită întregul dans. Învață să o faci acasă este destul de simplă. Principalul lucru este de a înțelege tehnica de execuție. Mai întâi trebuie să vă relaxați pe deplin mușchii zimțate. După care aveți nevoie pentru a începe ușor agitare butoane. Acest element poate fi realizată nu numai în critic, dar, de asemenea, în apropiere de perete sau în poziția așezat pe podea.
 • rotații ritmice. Acest element este de obicei folosit pentru a conecta mai multe mișcări complexe. repetare constantă permite fetei să devină mai eliberat și feminin.
 • Mișcarea fesiere. Particularitatea acestui element este faptul că mușchii de inginerie muta la rândul său,. Această mișcare vă permite să facă un dans ritmic. Se pare destul de frumos.
 • opt șolduri. Acest element este foarte ușor de învățat. Este ideal pentru începători. Pentru executarea sa, fata trebuie să fie drepte și ușor îndoiți genunchii. Cazul trebuie să fie imobile. Șoldurile trebuie să atragă opt. Greutatea în procesul este transferat pe de o parte în alta. În funcție de care joacă pe fundal melodia, această mișcare poate fi realizată mai rapid sau mai lent.
 • șolduri Blow. Acest element vă permite să facă un dans ritmic. În plus, repetarea acestei mișcări vă permite să dezvolte mușchii abdominali de presă.

Pentru un antrenament trebuie să repetați toate mișcările de mai multe ori. La sfârșitul lecției, este important să se încerce să le conecteze într-un singur dans. În ciuda simplității aparent, mișcările sunt destul de complexe. Deci, să învețe să danseze rapid eșua.

Fiecare dintre mișcările trebuie să fie dezvoltate și repetate cu atenție și de multe ori într-un rând. Numai în acest fel se poate explora dans de dans și să învețe cum să se miște frumos.

Sfat util

Multe fete, uita la lectiile online pentru incepatori, începe să danseze în mod independent, și apoi supărat pentru că nu au nimic. Există trei lucruri de bază care interferează cu fata muta frumos sub muzică energic.

 • Lipsa de flexibilitate. Dacă fata nu este deosebit de flexibilă din natură, va fi dificil pentru ea să învețe cum să danseze din greu. Din fericire, pot fi dezvoltate flexibilitate și plasticitate. Poate chiar acasă. Pentru aceasta trebuie doar să efectuați în mod regulat exerciții de întindere.
 • Mișcări ale corpului prea activ. Una dintre principalele caracteristici distinctive este Brandy se află în faptul că numai șoldurile și fesele se mișcă în dans. Toate restul corpului ar trebui să rămână nemișcate. Dacă umerii și mâinile se vor mișca în același ritm, dansul nu va arăta atât de impresionant.
 • Rigiditate puternică. Aceasta este una dintre principalele greșeli care încep dansatorii începători. Deci, că greu arată natural și sexy, fata trebuie să se relaxeze și să scape de tensiune. Toate mișcările trebuie efectuate cu ușurință și fără nici o tensiune. Dacă o fată este incomod să se antreneze cu străini, ea stă în primele săptămâni pentru a face singur.
Citește mai mult  Cum sa faci tapeneled cu propriile mâini?

  Învață să dansezi întărire următoarele sfaturi de mai multe persoane cu experiență va ajuta.

  • Studiu caracteristicile hardware necesare în etape. Nu încercați imediat să repete dans complex, văzut în clipuri sau videoclipurile. În primul rând aveți nevoie pentru a practica pentru a face mișcări individuale, precum și să învețe cum să controleze toate muschii corpului.
  • Acesta va fi mult mai ușor de a studia fetele cu o bună pregătire de sport. În caz contrar, dansatoarea va fi dificil să reziste la ritmul de dans. Pentru a muta mișcările ritmice și frumos, aveți nevoie pentru a instrui în mod regulat picioarele.
  • Nu fi shying corpul tau. Dance Tver pot dansa ambele fete cu un corp cu corp și pyshechki. Principalul lucru este să se bucure de procesul de. De asemenea, nu ar trebui să compare realizările tale cu realizările altor persoane.
  • Dansatori în valoare de participarea la evenimente tematice. În cazul în care fata a învățat deja să danseze bine, ea poate începe vizita diverse activități de dans. Acolo, fata va fi în măsură să demonstreze abilitățile lor în jurul altora, precum și să învețe cum să efectueze unele mișcări noi sau doar improviza muzica. În plus, vizitând astfel de evenimente este o modalitate foarte bună de a găsi oameni ca-minded, precum și noi prieteni.
  • Dans ar trebui să fie responsabil. Nu este nevoie pentru a sări peste formare. cursuri de dans regulate va ajuta pentru a atinge un succes mai rapid. Fa-o cel mai bine de 2-3 ori pe saptamana. Un antrenament dureaza, de obicei, de la 45 de minute până la o oră. Un alt 20-30 minute ocupă un warm-up și se întinde după dans.
  • În cazul în care fata nu funcționează greu să învețe să danseze, ea ar trebui să încerce să lucreze cu un antrenor. Profesorul va fi capabil de a observa principalele greșeli în mișcările și să le corecteze într-un timp scurt. Pentru selectarea profesorul ar trebui să fie atent. Este demn de amintit că un dansator bun nu este întotdeauna un antrenor bun. Prin urmare, cel mai bine este de a lucra cu acei oameni care au fost mult timp de învățare pentru dans. Dacă nu ați putea lucra cu unul profesori, puteți încerca să găsească un alt antrenor pentru tine.
  • Pentru a nu pierde interesul în dans, este în valoare de ascultare a muzicii tematice și urmăriți discursurile de dansatori talentați. Acest lucru va face sa te motiva pentru dezvoltarea în continuare, precum și studiul unor noi mișcări.

  Dacă urmați aceste sfaturi obișnuite, fata va fi capabil să stăpânească acest dans spectaculos, fără nici o dificultate.

  Mai multe informații despre ceea ce este greu, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: