Ce este un mohair și în cazul în care se folosesc fire?

Ce este un mohair și în cazul în care se folosesc fire?

fire Mochhar este foarte popular printre tricotat. Acest material universal este perfect pentru a crea multe lucruri.

Ce este?

Moker este un produs obținut în procesul de prelucrare a lânii de angora. Material cu compoziție naturală este foarte plăcută la atingere. Lână folosit pentru a crea fire are o structură specifică. Fibrele separate sunt slab conectate între ele. Prin urmare, mulți producători când se creează fire de mohair adauga suplimentar fire acrilice sau lână de oaie pentru ao. fibre poliamidice artificiale pot fi adăugate pentru a crește elasticitatea materialului.

Pentru prima dată, astfel de produse au început să fie produse într-unul dintre cartierele din Turcia. Ea a fost distins de înaltă calitate. Prin urmare, mohair a câștigat imediat popularitate în rândul cumpărătorilor. El a fost început să livreze în Asia și Europa. Acum moharge este produs în multe țări. Produsele fabricate în Statele Unite ale Americii, America Latină și Turcia se bucură de cea mai mare popularitate.

fire Mochlorian este destul de scump, dar acest preț este pe deplin justificată, pentru că lucrurile din acest material a servi o lungă perioadă de timp.

Proprietăți de bază

Acest fir are multe avantaje.

 • Atractiv. fire Moherry este o sclipici naturală plăcută. El nu dispare nici după colorarea firelor. Material apel extern economisește pentru o lungă perioadă de timp. Vopseaua nu se estompeze face sub influența razelor solare și nu învață. Mai ales frumos este fire de amarare cu mătase și lurex. Acesta este de obicei folosit pentru a crea pulovere frumoase, rochii și alte utilaje.
 • Putere. Produsele din lână de capră sunt mult mai durabile și de înaltă calitate, decât de la iepure. Ele nu sunt întinse și nu trageți. Lucrul cu fire este, de asemenea, foarte frumos. Subiecte în procesul de muncă nu sunt confundate.
 • Durabilitate. fire Moherry nu atrage praful. În plus, produsele din acest material sunt mai puțin probabil să fie formate. Deci, ele sunt mai durabile decât lucruri fire artificiale.
 • Elasticitate. Produsele Mochhar dețin perfect forma. Ele nu sunt deformate, chiar și după șosete lungi. Prin urmare, firul este adesea folosit pentru haine tricotate și diverse accesorii.
 • Hipoalergenicitate. Acest material este ecologic. Acesta poate fi folosit pentru lucruri sau costumele pentru copii de cusut pentru persoanele cu pielea sensibilă. Materialul respiră perfect. Deci, pielea după șosete pe termen lung ale unor astfel de lucruri nu sudoare.
 • Practicitate. lână mohair moale vândute în bobinele confortabile. Lucrul cu ei foarte confortabil. Păstrați fire bobinei este, de asemenea, foarte convenabil. Acesta poate fi pliat atât în ​​containere achiziționate și în cutii de hârtie obișnuite.

În plus, merită remarcat faptul că produsele fabricate din fire mohair sunt încălzirea perfectă. Prin urmare, lucrurile frumoase de iarnă sunt obținute din acest material.

Vizualizări

Acum există mai multe soiuri principale ale firului Mohair. Fiecare material are propriile caracteristici.

Kid Mohair

Acesta este unul dintre cele mai scumpe tipuri de lână. Produsul obține după o tunsoare de capre mici. Din acest motiv, materialul este cel mai delicat și moale. Subiectele lor creează cele mai scumpe produse. Dar prețul materialului utilizat în lucrare este, de asemenea, foarte mare. Pentru a nu distruge calitatea produselor finite, trebuie să aveți grijă cu atenție pentru ei.

Du-te mohair

Pentru a crea astfel de fire moi folosite lână, obținută după a doua tunsoare a unei mici capre. Ea este, de asemenea, ușoară la atingere. Dar există un astfel de material deja mai ieftin. Prin urmare, îl poate folosi mai mult.

Adult mohair

Această lână este considerată cea mai mică elită. Se obține după o tunsoare a unei caprine adulte. Materialul este încă foarte plăcut pentru atingere. Dar costă mult mai ieftin decât altele. Este o astfel de fire care merită să cumpere novice aculwomenwomen.

Producatori populari

Mulți producători sunt angajați în lansarea firelor Mohair. La alegerea materialelor pentru tricotat, merită să acordați atenție produselor de la următoarele mărci.

 • Yarnart. Acest fir turcesc moale. E foarte drăguță cu atingerea. Produsele de la acest brand sunt cunoscute în întreaga lume. De mai mulți ani de existență, producătorul a reușit să câștige o bună reputație. Astfel încât să puteți cumpăra fire fără să vă faceți griji cu privire la calitatea hainelor viitoare. Există atât fire monofonice, cât și în secțiune în sortiment. Prin urmare, puteți alege ceva potrivit pentru acele de apă cu orice solicitare.

 • Alize. Firele moi de la acest producător este excelent pentru a crea diferite accesorii. Ea este drăguță cu atingerea și rezistența la uzură. Purtarea lucruri din astfel de fire pot fi în orice vreme.

 • NEVELINE. Acest fir este fabricat în Italia. Ea are un aspect plăcut și de înaltă calitate. fire italiene pot fi folosite pentru a crea lucruri pentru adulți și copii. Există astfel de produse destul de scumpe.

fire Moother pot fi, de asemenea, cumpărate de la producători din China și alte țări din Asia. Dar produsele de la astfel de producători trebuie să fie tratate cu atenție.

Scopul aplicatiei

fire Moherry este foarte plăcut la atingere. Acesta este motivul pentru care este folosit pentru a crea o varietate de lucruri. fire de mohair moale, poate fi folosit atât de simplu și ajurata produse tricot. Chiar și costumele sofisticate și neobișnuite sunt foarte bine încălzite de oameni. Cel mai adesea, produsele realizate din fire de acostare sunt în sezonul rece. Recent, haine de blană artificiale create din fire de amarare moale și pufos a început să se folosească de popularitate. Ele sunt frumoase, voluminoase și foarte calde. În același timp, nu trebuie să omoare animalele pentru creația lor. În plus, astfel de îmbrăcăminte exterioară este mult mai ieftină decât produsele de blănuri naturale.

Folosind scheme gata realizate, puteți învăța, de asemenea, cum să tricot frumoasele Capes și cardigane. Asemenea îmbrăcăminte exterioară se vor întreba pe om în toamnă. De la cel mai ieftin Mohair, obținut după tunsoarele animale adulte, sunt deșurubate moale și plăcute la păturile, păturile și pernele. În plus, puteți crea jucării drăguțe de la astfel de fire. Astfel de meșteșuguri sunt mai bune pentru a oferi elevilor. În acest caz, acestea vor fi păstrate mai mult.

Covoare și alte lucruri care sunt adesea supuse expunerii mecanice, nu merită tricotat din acest material. Ei vor intra rapid în dezordine.

Reguli de îngrijire a producției

Produsele Moker se disting prin înaltă calitate. Dar, ca astfel de lucruri să servească, atâta timp cât posibil, trebuie să aibă grijă cu atenție pentru ei.

 • Spălat. lucruri de e-mail de la o astfel de fire de licitație sunt necesare, fie manual, fie în mașini moderne. În procesul de care aveți nevoie pentru a alege modul de „lână“. De preferință, înainte de procedura de a pune lucrurile din fire moale, într-o pungă de spălare pentru spălare. Utilizarea la locul de muncă este blând mijloace necesare. În cazul în care nu există nici un produs adecvat la îndemână, acesta poate fi înlocuit cu șampon de păr. Lucrurile care sunt șterse manual trebuie să fie clătite foarte atent. Exclusiv și produse din mohair scumpe sunt cele mai bune nu pentru a spala manual, dar trimite imediat la curățătorie chimică. În acest caz, ei vor fi cu siguranță salvate în stare bună.
 • Uscare. Un rol important este jucat și uscarea corectă a lucrurilor răniți. Produse în picioare pe o suprafață orizontală. Este foarte important pentru a stoca lucru într-o formă distanțată. Cel mai bun pentru a fi pe o suprafață moale și bine de absorbție. Nu înece lucrurile din mohair sub influența Soarelui. Acest lucru va conduce la faptul că produsul va rapid surf și își pierd atractivitatea.
 • Calcat. Stroking lucruri din fire de mohair nu este recomandată. De obicei, acestea sunt doar frumos excavate.
 • Depozitare. Lucrurile de la capre Angora blând sunt cele mai bune pentru a stoca pe umeri. În acest caz, produsele nu vor avea nevoie de siguranta la fier. articole de îmbrăcăminte Mochhar poate fi, de asemenea, pliat cu grijă și trimis la rafturi. În această formă, lucrurile sunt stocate pentru o perioadă lungă de timp, fără a pierde recursul. Separat, este demn de remarcat faptul că hainele de la Mochhar atrage mol. Prin urmare, este important de a proteja lucrurile de la acești dăunători. Pentru a face acest lucru, poate fi plasat în dulap pliculeț cu lavanda uscat. In unele cazuri, cojile de portocale uscate sau tampoane impregnate cu ulei de brad sunt de asemenea plasate în astfel de saci.

Mochher este un material de popular folosit pentru a crea atât haine frumoase si accesorii elegante. Dacă lucrați cu fire de ușor și de îngrijire în mod corespunzător pentru lucruri gata făcute, ei vor arata frumos pentru o lungă perioadă de timp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: