covorase Fabric covoare face singur

covorase Fabric covoare face singur

Decorarea obiectele de locuințe din propria noastră fabricație a fost mult timp popular și de mai mulți ani nu-și pierde relevanța. Dimpotrivă, toate noile tipuri de creativitate apar. Dar dacă există opțiuni mai complexe, care necesită anumite abilități și talent, apoi Covorase de arome din tesatura poate face aproape orice. Și, ca rezultat, puteți obține un produs foarte frumos.

Tehnici pentru crearea de covoare

Există o mare cantitate de tehnician, care vă permite să găsiți propria opțiune care pare mai ușor sau pentru că există toate materialele necesare. Puteți face posibil să se facă o astfel de covor, care se potrivesc perfect în interiorul copii, bucătărie sau coridor.

Luați în considerare opțiunile pe care le folosește cel mai adesea.

Tricotare

Multe femei știu cum să croșete perfect cu un croșetat, pălării și alte elemente de îmbrăcăminte și, prin urmare, familiarizați cu principiile croșetat. Pentru astfel de meșteri, nu este dificil să creați un covor tricotat. Singura diferență este că acesta va consta din benzi de țesături lungi și subțiri.

Puteți tricota croșetat, dar mare – 6-10 mm. Primul dintre cele 5-6 bucle de aer, pigtailul este deșurubat. Produsul tricot într-un cerc, unde crește diametrul fiecărui cerc ulterior. Rezultatul este un covor rotund drăguț care poate decora o cameră de copii sau dormitor.

Ţesut

Noțiuni de bază va părea versiunea anterioară. Mai întâi trebuie să tăiați benzi de țesături lungi. Iar lungimea lor va depinde de ce fel de covor doriți să ajungeți în cele din urmă. Lângă benzi țesează pigtailul, apoi răsucite strâns într-un cerc, fixând firele în fiecare rând, astfel încât covorul să nu se deschidă. Dacă este nevoie de o formă pătrată, atunci vom merge 4-6 panglici și le fixăm unul cu celălalt.

Cea mai groasă și mai moale, cu atât mai plăcută la atingere va fi covorul viitor.

Cusătură

Această opțiune implică o varietate de produse. Toate pietrele sunt pur și simplu reticularea între ei. Poate fi mozatul unei culori sau două sau trei. Dacă este planificată un fel de desen, trebuie să pre-faceți o schiță pe care să numerotați fragmentele de țesături pentru a clarifica faptul că în ce secvență să coase. Sub mână, maestrul poate călări orice animal, cresc flori frumoase. Dar dacă un nou venit este luat pentru afaceri, este mai bine să alegeți un model mai ușor.

Există o opțiune interesantă de a face o covor moale și vrac. Pentru a face acest lucru, este necesar să se pregătească pompele, adică în mozatul țesăturii, puneți umplutura și apoi fiecare dintre ele coase. Apoi, ar trebui să fie respinși. Se pare un covor moale și frumos. Mai ales, el va trebui să gust copiilor.

În toate opțiunile, toate elementele sunt mai bune pentru a repara pe bază. Apoi, covorul își va păstra integritatea. Culorile pot alege o varietate de diferite – la alegerea ta.

Mozaic

Această tehnică este cunoscută de mulți. Principiul constă sale în reticularea unei game largi de piloni, iar acest lucru poate fi fragmente de tesatura nu doar de culoare diferită, dar, de asemenea, cu tot felul de modele. Dar în timpul selecției de loskuts, este încă mai bine să se respecte un anumit echilibru, astfel încât produsul nu arata prea allyapisto. Prin urmare, mozaicul trebuie să fie pregătit în avans. Mai întâi trebuie să coaseți mai multe elemente la rând, să faceți mai multe astfel de benzi și apoi să le conectați unul la celălalt.

Citește mai mult  cursuri de master cu cuverturi de pat de cusut patchwork pentru incepatori

Lyapocha

O metodă interesantă care vă permite să creați produse luminoase volumetrice, cum ar fi monofonic și cu diferite modele. Puteți face o imagine întreagă, după gândirea complot. Lucrul începe cu faptul că trebuie să pregătiți Loskutka. Dar esența metodei este că Loskutok lung este cusut în mijloc și apoi se termină de la două părți. Acest lucru dovedește un design în vrac. Așadar, aleasă de culoarea patchwork-ului creați modele și se dovedește un covor luxur. Puteți merge și un mic mod diferit – faceți mozaicul pe scurt și coaseți numai pe o parte. În orice caz, metoda este interesantă și vă permite să creați lucruri originale și nu doar covoare.

Selectarea și pregătirea materialului

Comoditatea de a face covoare la domiciliu este că puteți folosi absolut orice lucruri care nu sunt planificate să le poarte și să le folosească. Prin urmare, Nu puteți scăpa de lucruri vechi, dar inhalați cea de-a doua viață în ele. Dacă în viitor este planificată să mergeți cu lucrări de ac, trebuie să vă pregătiți bine și să efectuați o revizuire în dulap. Orice lucruri sunt potrivite: pulover tricotat decolorat, pierdere jacheta denim, halat de baie matlasat, pulover moale pufos, capac de tapiserie pe pernă. Se pare că este doar un set de lucruri vechi inutile, dar fiecare dintre ele poate deveni o parte indispensabilă a compoziției globale.

Când auditul cabinetului este terminat, este necesar să recoltați mozaicul de diferite forme: poate fi triunghiuri, pătrate, benzi lungi (lățime și îngustă).

Toate țesăturile rezultate pentru meșteșuguri sunt mai bine distribuite pe pachete: tricotaje – într-una, lână – în altul, Velveen – în al treilea și așa mai departe.

Blocurile de patchwork nu sunt toate, detalii suplimentare vor fi utile, care pot fi găsite și în dulap sau în camera de depozitare. Poate fi șireturi, panglici, fire. De asemenea, trebuie să vă gândiți la baza covorului pe care vor fi localizate elemente. Poate fi o burlap, marginea poate servi o frânghie, doar o bucată de țesătură densă. O bază foarte bună este făcută din grila de construcție. Acesta vă permite să utilizați materiale și tehnici diferite pentru a crea capodopera acasă.

Citește mai mult  Descrierea de fire Troitskaya

Făcând clasa Master

Pentru a coase propriul tău covor (indiferent de: complex cu utilizarea de noi tehnici sau o bunică simplă, asemănătoare în casa satului), veți avea nevoie de o instrucțiune pas cu pas.

Luați în considerare cât de pigtails rotund covor. O astfel de schemă va fi disponibilă pentru acele de vârstă începător care nu-i place procesul de cusut în sine.

 1. Mai întâi trebuie să pregătiți o mulțime de benzi lungi de țesături. Cantitatea lor depinde de scara produsului. Pentru prima dată puteți opri alegerea dvs. pe o mică versiune, care, de exemplu, ar putea găzdui ușa de intrare.
 2. Luăm trei benzi lungi, le-am prins împreună și țesem panglica lungă în mod obișnuit.
 3. La sfârșit, rememonim capetele și transformăm pigtailul pentru a obține o spirală. Noi o facem pe o suprafață plană, astfel încât este convenabil și nici o distorsiune a avut loc.
 4. Fiecare cerc de spirale ar trebui să fie fixate pe partea din spate a firelor, astfel încât întregul design-ul este bine organizat.

Prin același principiu puteți face un covor dreptunghiular terry. Pigtailuri țese din dungi prosoape vechi. Apoi fixați împreună. La marginile, întregul design poate fi împușcat pe mașina de scris.

Dacă-l coase la baza, acesta va fi chiar mai puternică, ea poate servi ca un prosop vechi.

O astfel de opțiune o va da confort la baie.

decorațiunile originale pentru orice cameră va fi un covor realizat din noduli.

 1. Ca o bază, veți avea nevoie de o grilă, veți avea nevoie, de asemenea, semifabricate sub formă de benzi mici de tesatura.
 2. Fiecare mozaic este plasat sub celula ochiuri și din două părți, este trasă cu un cârlig.
 3. Apoi, trebuie să lega capetele ca nodal. Facem astfel de manipulări cu toate dungi, deplasându-se de la celulă la o celulă până când întreaga bază este umplută.
 4. Ca rezultat, se dovedește covorul original pufos.

Covorul foarte neobișnuit și confortabil poate fi făcut din bile moi. Pentru fabricarea lor, în plus față de țesătură, veți avea nevoie de un material de umplere, dar poate fi căutat acasă. Poate că vor fi vechete vechi pe o sintetie sau perne cu pături.

Umple bilele pot fi orice, principalul lucru este că sunt moi.

Puteți folosi tricourile vechi ca flaps.

 1. Mai întâi facem un șablon – tăiați un cerc de carton. Apoi, pe baza sa, facem o mulțime de cercuri de țesături.
 2. Apoi, de-a lungul marginii urâtului piesei de prelucrat și strângeți ușor.
 3. După aceea, punem în golurile rezultate ale umpluturii și închideți gaura, trăgând firul.
 4. Apoi luăm baza și coasem bilele moi rezultate la el sau lipici cu un pistol de lipici.

Prin această tehnică, puteți coase covorașele, imitând pielea animalelor sau suprafața pietricelor, creați un model simplu.

Citește mai mult  Ce fire pentru a se potrivi tesatura denim?

O altă opțiune interesantă – covoare triunghiulare.

 1. În primul rând, recoltăm pătratele de aceeași dimensiune, apoi adăugăm fiecare dintre ele diagonală – se obține un triunghi.
 2. Colțurile corate se atașează la baza pinilor, începând de la mijloc. Sfaturile sunt cusute.
 3. Apoi, facem următorul rând și pe aceeași schemă până când umpleți toată pânza.
 4. Ultimul rând este cusut în jurul marginii și coaseți marginea.

Ca rezultat, se transformă într-un covor luxuriante. Cu această tehnică este ușor să faci flori în vrac.

Exemple în interior

Pentru a avea o idee despre modul în care se va arăta covorașul finit pe perete, pe podea sau pe un scaun, cel mai bine este să vizionați idei originale gata.

 • mat rotund de culoare alb și albastru va fi un plus interesant de decor acasă, în orice cameră. În acest caz, se îmbină armonios cu suprafețe din lemn și un coș de răchită pentru stocarea diverse maruntisuri.

 • Aceasta este o astfel de simplu ornament poate servi ca bază pentru un produs care va decora și bucătărie și hol, și baie.

 • Covorul volumetric original, de formă dreptunghiulară sau pătrată pot decora și copii, și camera de zi. Mai ales armonios va arata daca datele de culoare vor fi ecou cu alte elemente de decor, cum ar fi o imagine pe perete.

 • Această opțiune va fi o adevărată Razdrem pentru copii. Moale, stralucitor si confortabil arata ca acest ansamblu. Și otoman, și covor, iar perna sunt susținute în același stil și aparatele de lucru manual.

 • Un exemplu minunat cu imitație de pietricele colorate va deveni un accent elegant de orice colț al camerei. Mai ales de lângă armonioasă cu el arată flori vii.

 • Acest element de lucru de ac necesită o mai bună calificare și o viziune creativă a unui profesionist. Dar cum se pare perfect pe fundalul șemineului.

 • Și o astfel de opțiune pufoasă este coincisă perfect cu stilul holului, unde se află șemineul. Vă puteți bucura de confort și vă puteți relaxa pe un covor moale lângă foc.

 • O pistă lungă cu flori diverse luminoase arată pur și simplu superbă, dar necesită, de asemenea, o mulțime de timp pentru a crea. Pentru o astfel de capodoperă există o lucrare minuțioasă și, desigur, o schiță pre-gândire și o gamă de culori. Acest produs a combinat diferite tehnici.

 • Orice copil trezește dimineața va fi bucuros să vadă un astfel de curățenie fluture strălucitoare la picioarele ei. Este frumos să vă relaxați și să jucați.

 • Adevărul adevărat este ușor de recreat și botul oricărui animal. Un astfel de produs va ridica starea de spirit pentru toată lumea și va crea un confort în orice cameră.

Cu o altă modalitate interesantă de a produce un covor făcut din flacoane, vă puteți familiariza în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: