Cum de a alege pinii Portorului?

Cum de a alege pinii Portorului?

Procesul de cusut este foarte complicat, dar interesant. Pentru a afla cum să coase, trebuie să înțeleagă baza de tăiere, lucru pe diferite dispozitive, să poată utiliza toate inventar auxiliare. Una dintre cele mai căutate produse pe care toate cusăturile funcționează sunt pini. Cu acest mic detaliu, este posibil pentru a obține un rezultat semnificativ.

Pentru a utiliza în mod corect pinii, trebuie să mergeți în diversitatea lor.

De ce aveți nevoie?

Aspectul PIN-ul a fost cauzată de dorința de croitori la haine pentru coase o anumită persoană. Pentru a regla materialul în anumite locuri, era incomod pentru ace de utilizare, deoarece croitorii nevoie de noi produse care ar simplifica procesul de. Pentru prima dată, aparența de pini moderne a fost făcută în secolul al XV-lea, dar elementul obținut a fost utilizat în scopuri decorative sau pentru secrete.

Produsele care au început să fie create în mod specific pentru croitori au apărut numai în secolul al XVIII-lea din Franța. Numărul acestor bunuri a fost mic, dar a crescut treptat.

Odată cu apariția pinilor, cazul Portno a devenit mai ușor, iar cusăturile ar putea produce mai multe îmbrăcăminte pe unitate de timp.

Pinnovo PIN-urile au cea mai simplă formă. Aceasta este o răsucire metalică, ascuțită ca un ac și având o rotunjire sau o minge pe celălalt capăt, ceea ce nu permite ca știftul să zboare din material. Folosind acest produs, puteți:

 • Furnizați urcarea a două jumătăți din material, eliminând procedura de amortizare prin fire+
 • face pliuri pe haine și distribuiți uniform cârpă pe întreaga suprafață+
 • Luați materialul în care este necesar, oferind o ușoară coasere a oricăror lucruri+
 • Importul mai multor straturi de țesături care sunt suprapuse unul pe celălalt și în procesul de intermitență pot fi mutați, ceea ce va sparge aspectul hainei finite+
 • prinderea fulgerului prin pregătirea acesteia pentru coasere+
 • Secure Detalii de îmbrăcăminte în procesul de ambalare.

Datorită unui ac de metal mic, cu un limitator la celălalt capăt al cusăturii, se poate prăbuși rapid și convenabil hainele de ambalare.

Ce diferă unul de celălalt?

Datorită relevanței speciale a pinilor Portnov, producătorii au început să creeze opțiuni diferite pentru acest produs. Având în vedere o mare varietate de țesuturi, era necesar să vină cu pini diferiți, ceea ce nu ar strica materialul și a permis cusăturile să lucreze confortabil.

Pinii de cusut pot diferi material. Inițial, au fost făcute din cupru, aceleași opțiuni sunt create din oțel de alamă și nichel. Cel mai adesea folosit oțel, deoarece este un material mai convenabil care nu rugină și nu se ridică de mult timp. Diferența de compoziție a afectat, de asemenea, culoarea de produse, de exemplu, ace de cupru cu un limitator ar putea fi de culoare roșie sau vopsite suplimentar. soiuri de oțel au toate o culoare metalică.

Citește mai mult  Toate pentru decupaj: Lista de materiale și sfaturi de selecție

O altă diferență importantă a știftului este grosimea lor. Pentru diferite țesături este în valoare folosind produse de diametru diferit. În cazul în care într-un material subțire, pentru a pune un ac gros cu un limitator, apoi fibrele se vor dispersa, iar găurile vor fi vizibile pe lucrul finit. Atunci când se lucrează cu țesuturi foarte groase si dense, este dificil să le prăpădește cu un ac subțire: de multe ori curbe, ceea ce împiedică rezultatul dorit.

Folosind experiența predecesorilor, cusături sunt folosite ca ace subțiri cu un limitator de mătase, sintetic și alte țesuturi delicate. Grosimea lor este de 0,5 mm. Pentru țesuturi cu o densitate normală, puteți utiliza pini de 0,6 mm grosime. Aceste ace sunt caracterizate prin claritate și să treacă cu ușurință prin orice chestiune. Dacă aveți nevoie să lucrați cu o cârpă groasă, este mai bine să alegeți un cod PIN cu o grosime de 0,8 mm. Ei nu se vor îndoi și nu vor asigura fixarea fiabilă.

În plus față de grosime, pinii pot diferi și lung. Dacă croitorarul conectează detaliile dintre ei înșiși, este mai convenabil să se utilizeze produse suficient de lungi – de la 3 la 4 cm. Dacă este nevoie să rezolvați temporar ceva, atunci soiurile mici de până la 3 cm vor fi mai convenabile. Dacă este necesar să faceți un țesut gros pentru muncă, atunci fără ace lungi (4-5 cm) nu pot face.

Cea mai vizibilă diferență a pinilor este forma limitatorului lor. Puteți întâlni astfel de soiuri:

 • Garoafe (model cu o placă mică mică, similară cu o pălărie de un unghii prezente)+
 • Ac cu un ochi în care capătul produsului se rotește, formând un ochi+
 • Mingi de metal (jumătate de felie metalică)+
 • Ball plastic, care poate fi mediu și destul de mare (de obicei pictat în diferite culori)+
 • Figura plină de plastic – limitator de orice formă care nu dă un ac să alunece în această chestiune+
 • În formă de T (necesară pentru a lucra cu țesuturi groase).

Prezența unei mari varietăți de PIN vă permite să alegeți opțiunea dorită pentru un anumit tip de muncă.

Specii în scopul și tipul de material

Datorită faptului că există o varietate destul de mare de țesuturi care diferă în grosime, prezența sau absența întinderii, caracteristicile fibrelor, este necesar să se selecteze corect pinii pentru a nu strica produsul finit. Există următoarele tipuri de dispozitive.

 • universal. Au o lungime de 3 cm și o grosime de 0,5 mm. Materiale de producție – oțel. Puteți utiliza aceste soiuri pentru țesuturi elastice și cele mai multe materiale. Nu le folosiți pentru mătase, deoarece poate rămâne găuri de la perforatori (acul nu este suficient de acută). Este incomod de a le folosi pentru materiale groase, deoarece lungimea de 3 cm, nu va fi suficient pentru a fixa detaliile.
 • pentru mătase. Creat din oțel subțire, au o grosime de 0,5 mm și un vârf foarte ascuțit. Spre deosebire de produsele universale cu un ochi, această opțiune are o pălărie mică plat. Garoafele sunt convenabile în funcțiune, pentru că nu se agață de firele și nu ies. Lungimea poate fi diferită: în vânzare puteți găsi opțiuni mici de 2,5 cm, iar standardul de 3 și 3,2 cm.
 • Cu un capăt rotunjit. Folosit pentru tricotaje. Aceste ace nu sunt nedumeriți de fibre, și răspândirea lor și să treacă prin materie, fără a deranja integritatea sa, care vă permite să se întoarcă țesăturile aspectul inițial după îndepărtarea bolțului. Există variante mici de 2,5 cm lungime și standard de 3 cm lungime.
 • pentru cusături. Folosit pentru a realiza cusături de țesături groase și calde. Acestea sunt produse lungi în 4-4,5 cm, subțiri și ascuțite, ceea ce face ușor să se calculeze materialul oricărei densitate și grosime. Ca limitare, pot avea bile metalice sau din plastic, dar cel mai adesea folosesc ace de cap plat.
 • Pentru falduri. Convenabil pentru a crea pliuri pe țesut, utilizat pentru grosimea subțire și medie a materialului. Lungimea poate fi de 2,5-3 cm, grosime – 0,5 mm. Acele pot fi cu culori plastice sau margele metalice la sfârșit.
 • În formă de T. Produsul complet metalic, marginea căreia este îndoită perpendiculară pe bază. Astfel de pini sunt folosiți pentru a lucra cu denim și palfect. Lungimea poate fi de 3,2 sau 4,5 cm, iar grosimea este de 1 mm.
Citește mai mult  Topiarul original în formă de inimă

Pinii englezi sunt utilizați pentru a întinde guma, cablurile și panglicele în detalii înguste de îmbrăcăminte, sunt confortabile și practice. Datorită cazului metalic, ei nu își rupe și își îndeplinesc bine sarcina. Există, medii, soiuri decorative mari și foarte mari, mici de astfel de pini.

Pentru a cumpăra un set de ace de cusut, este important să se cunoască parametrii de bază ai acestor produse, precum și materialul din care va fi căptușită hainele. Pentru a achiziționa un produs de calitate, puteți vedea recenziile cumpărătorilor despre o companie, ia în considerare avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni și pentru a găsi cea mai optimă.

Sfaturi pentru alegerea

Planificarea de lucru cu țesuturi, tăiere și croitorie orice produs, este necesar să pini de cumpărare, care va facilita foarte mult procesul și va accelera realizarea obiectivului dorit.

Pentru a găsi cea mai bună opțiune a acestui produs, este în valoare de a alege-l, bazat pe următoarele nuanțe.

 • Tipul de țesătură. Dacă croirea este dintr-un material delicat, ar trebui să ia ace numai mătase. Acestea sunt ace subtiri care nu vor lăsa urme pe produsul finit.
 • Lungimea și grosimea știftului. Pentru incepatori, cel mai bine este de a lua o varietate universală, a cărui grosime este de 0,5-0,6 mm, iar lungimea este de 3-4 cm. O astfel de set este format din un 1000 buc., Aceasta va permite o lungă perioadă de timp numai pentru această achiziție.
 • Limitatorul de formă. Această nuanță este importantă pentru un anumit tip de muncă. În cazul în care pinii sunt necesare pentru a pieselor Fixati, fixarea sau crearea de falduri, puteți cumpăra opțiuni cu o minge în vrac. Pentru acele cazuri în care croitoreasa va tăia, folosind ace, coase cu ei, este mai bine să ia produse cu un limitator de plat. Universal pot fi considerate produse cu un ochi sau garoafe: acestea sunt convenabile pentru majoritatea tipurilor de muncă.
 • claritate Sfat. Aceasta este o nuanță foarte importantă pentru țesături tricotate care reacționează slab la ace de străpungere cu o muchie ascuțită. Pentru tricotaje, aveți nevoie de ace, cu un vârf rotunjit. O margine foarte ascuțit ar trebui să fie un ac de mătase și țesături groase, datorită cărora va fi posibil să se facă acul fără dificultate, fără a deteriora materialul și lăsând pista inutile pe ea.
 • Firmă. Având posibilitatea de a cumpăra bunuri de înaltă calitate de la un brand de cusut bine-cunoscut, este mai bine să acorde prioritate astfel de produse. Datorită clienți pe site-uri de site, puteți alege tipul optim de produs pentru lucrări specifice.
Citește mai mult  Caracteristici de tablouri de numere pentru copii

Costul PIN-ul poate fi diferit: ea depinde de calitatea, grosimea și lungimea de metal, de tipul de limitator, cu privire la numărul de bucăți în ambalaj și de brand, care produce acest produs.

Inainte de a cumpara orice produs, ar trebui să-l compare cu unul similar, pentru a nu plăti mai mult pentru marca, după ce a primit produsele de calitate medie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: