Cum de a face girafă amigurumi?

Cum de a face girafă amigurumi?

Amigurumi este o tehnica de tricotat popular, care a apărut în Japonia. Până în prezent, ea sa răspândit în întreaga lume și este foarte popular printre needlewomen. Cu aceasta tehnica de multe ori crea diverse jucării. Astăzi, în articolul nostru, vom face cu modul de a crea o girafă de jucărie în stil amigurum.

Particularități

Jucăriile de amigur sunt create de la fire printr-un mod simplu de tricotat, și anume – prin spirale. Mai mult, spre deosebire de stilul european, stilul de amiguri de tricotat nu necesită cercuri. Giraffe amigurumi tricot cu un croșetat de dimensiuni mici – dimensiunile sculei trebuie să fie mai subțiri decât firele, astfel încât jucăria să fie suficient de densă și să nu aibă lacune și defecte.

Jucării girafă nu sunt intenționate, ci de la părțile individuale, care se combină ulterior. În interiorul jucăriei există un material de umplere selectat (de exemplu, o sintetonă). Răspândirea răspândită a acestui stil este explicată prin aspectul atractiv din punct de vedere estetic, pe care fetele le plac fetele și copiii. O caracteristică distinctă a giraffe amigurumi este un cap mare de formă rotunjită și un trunchi care seamănă cu un cilindru. În acest limbaj al animalului se realizează destul de mici.

Instrumente și materiale

Dacă doriți pentru a lega o girafă japoneză, atunci ar trebui să pregătească instrumentele și materialele necesare în prealabil. Trebuie avut în vedere faptul că rezultatul final depinde de calitatea materiei prime inițiale. Respectiv, Pentru a alege din materiale de care aveți nevoie să se apropie cel mai responsabil cu atenție și.

În primul rând, trebuie să alegeți schema de tricotat pentru animale de jucărie corespunzătoare.

În același timp, dacă sunteți nou în acest tip de lucru manual, pentru a alege pas-cu-pas instrucțiuni și manuale pentru a obține cele mai atractive rezultatul final. Se recomandă să se acorde prioritate materiale video pentru a vedea vizual toate procesele.

Citește mai mult  pistoale de lipit Bosch

Materialul sursă, din care face ulterior o girafă trebuie să fie fire. Acordați o atenție deosebită compoziției sale. Se recomandă să se acorde prioritate astfel de materiale: acrilice, lână, fire de bumbac și amestecate. În același timp, dacă tricotați o girafă un copil mic, alegeți bumbacul. În ceea ce privește culorile, ele pot fi alese la discreția lor. Dacă doriți să creați cel mai realist animal, atunci alegeți fire galben și maro. Nu vă fie frică să experimentați și să arătați creativitate. De exemplu, puteți consulta și alegeți culorile împreună cu persoana respectivă pentru care este destinat produsul.

Nu veți putea lega o jucărie fără un cârlig de înaltă calitate. După cum sa menționat deja mai sus, ar trebui să fie mai subțire decât fire. Dacă ignorați această regulă și alegeți un instrument prea gras, atunci un material de umplere va fi șocant prin buclă, iar girafa nu va arăta estetic atractivă. Dacă nu sunteți orientați în camerele de cârlig, puteți utiliza metoda populară: trebuie să adăugați fire în jumătate și răsuciți. Doar o astfel de grosime și ar trebui să fie un cârlig.

Pentru a oferi produsul dvs. un aspect finit, utilizați accesorii. De exemplu, Pentru a crea un ochi de animale, puteți utiliza butoanele sau perle. Dacă doriți, puteți rezolva latsului de girafa pe balama pentru a da realism. În plus, puteți decora jucăria la cerere. De exemplu, tinerele fete vor dori girafa cu strasuri si paiete. Așa că girafă este volumetric, și nu plat, utilizați umplutura: Singyprc, Hollofiber, Syntputs, sau orice alte materiale la alegerea dvs. Trebuie avut în vedere faptul că specialiștii cu experiență nu sunt sfătuiți ca umplutură să aplice vată.

Această listă de instrumente sursă este minimă și obligatorie, dar nu este exhaustivă. Dacă doriți, puteți completa și schimbați-. Datorită astfel de personalizare, produsul final va fi neobișnuit și autor.

Tehnologie de tricotat

Pentru a lega independent o jucărie frumoasă, trebuie să alegeți schema corespunzătoare. Deci, în funcție de preferințele și abilitățile dvs., puteți utiliza o diagramă sau o clasă de master în format video. Până în prezent, este destul de ușor să găsiți schemele de girafe mici pentru începători sau jucării mari pentru apariția femeilor cu experiență. În același timp, este posibil să tricotați jucăria folosind diferite soluții de culoare (de exemplu, puteți crea o girafă realistă, precum și un caracter de desene animate curcubeu dungat). Luați în considerare schema de girafă amagurumi girafă (procesul de tricotat trebuie efectuată printr-o metodă spirală).

Citește mai mult  Cum sa faci un amigurumi dragon?

Pentru a începe, vom înțelege notația:

 • Culoarea NO1 este culoarea firelor pe care o veți folosi ca o suplimentare (este de dorit ca firul să fie relativ subțire)+
 • Culoarea NO2 acționează ca axă principală, respectiv, firul trebuie să fie mai gros+
 • VP este denumirea tradițională a buclei de aer numit-asa+
 • ISP – un șir de caractere fără nakid+
 • Cuvântul „achiziție“ în diagrama indică faptul că 2 coloane fără Nakid trebuie să intre o buclă+
 • Cuvântul „Ubaulk“ înseamnă că 2 linii fără nakid trebuie să fie păstrate împreună+
 • SS este un șir de conectare.

Pentru a crea un cap de girafă de jucărie, vom folosi ambele culori.

Pentru început, ne vom ocupa de crearea elementelor utilizând firul de așa-numita umbra suplimentare:

 • 1 rând: 6 SISF în amigurum inel+
 • 2 rânduri: Gap * 6 ori (12)+
 • 3 rânduri: (1 SCON, câștig) * 6 ori (18)+
 • 4 rânduri: (2 eșuează, boost) * 6 ori (24)+
 • 5 consecutive: (3 eșuează, boost) * 6 ori (30)+
 • 6 rânduri: (4 eșuează, boost) * 6 ori (36)+
 • 7 rând: (5 eșuează, boost) * 6 ori (42)+
 • 8 – 19 rânduri: 42 eșuează.

schema de tricotat cu aspect de culoare de bază, cum ar fi:

 • 20 rând: (6 eșuează, câștig) * 6 ori (48)+
 • 21 rând: 48 eșuează+
 • 22 rând: (6 eșuează, reducere) * 6 ori (42)+
 • 23 rând: (5 eșuează, fier) ​​* 6 ori (36)+
 • 24 rând: (4 eșuează, fier) ​​* 6 ori (30)+
 • 25 rând: (3 eșuează, grad) * 6 ori (24)+
 • 26 rând: (2 eșuează, fier) ​​* 6 ori (18)+
 • 27 Row: (1 TB, Underbought) * 6 ori (12)+
 • 28 rând: * reducere de 6 ori.

Fabricarea altor părți ale animalului jucărie se realizează prin aceeași metodă. Pentru confortul dumneavoastră, vom da mai multe scheme de animale amigurum. În același timp, dacă sunteți un începător, atunci ar trebui să respecte cu strictețe instrucțiunile date de către experți și în nici un caz, retragere de la ei. Și, dacă aveți deja o vastă experiență, vă poate arăta imaginația, imaginația, abilitățile creative și creative. Astfel, puteți crea produsul cel mai unic și exclusiv. Amigurumi Girafa este un mare cadou pentru copii. În același timp, vă va face un cadou, cu propriile mâini, ceea ce înseamnă că particula de suflet și dragostea ta va fi închise în ea.

Citește mai mult  Toate fire de bambus despre

Instrucțiuni complete, cum a lega girafa Amigurum, în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: