Cum să faci flori în rășină epoxidică?

Cum să faci flori în rășină epoxidică?

Flori – Decorarea planetei noastre, fiecare dintre ele este unică. Rășina epoxidică ajută la menținerea frumuseții înghețate pentru o perioadă nelimitată de lungă durată. Floarea într-o acoperire transparentă poate fi o bijuterie, suvenir, decor interior sau doar un cadou original pentru o persoană apropiată. Despre cum să faci flori în rășină epoxidică cu propriile mâini, spune-ne în articolul nostru.

De ce ai nevoie?

Așa că fluxul de lucru are loc pur și simplu și, în cele din urmă sa dovedit un rezultat mare, acesta ar trebui să fie pregătită pentru creativitate, pentru a colecta toate instrumentele și materialele necesare.

Pentru munca veți avea nevoie de:

 • protecție din polietilenă, rebagging la locul de muncă de poluare+
 • rășină epoxidică (este mai bine să utilizați o bijuterie speciala) și catalizator (întăritor)+
 • Pre-asamblate și uscate flori – Rose, păpădie, albastrele, galbenele, margarete+
 • Forma din silicon (mucegai), în care este turnat rășină epoxidică+
 • Capacitatea pentru prepararea amestecului și bețele pentru agitarea lor+
 • seringă+
 • Mijloace pentru lustruit deja congelate.

În cazul în care este planificată fabricarea de femei decoratiuni, veți avea nevoie de un burghiu cu un burghiu subțire.

Cum să fault?

Așa că nu există probleme cu curățare, la locul de muncă ar trebui să fie acoperite cu polietilenă. Eliminarea, la fel de convenabil posibil, toate instrumentele și materialele necesare. Când totul este gata, puteți trece la creativitate.

 1. Pregătiți o soluție de rășină din compusul epoxidic. Pentru aceasta, rășina lichidă este amestecată cu un catalizator. La 10 de părți de rășină, poate fi necesar să fie de la 1 până la 6 părți ale întăritorul – fiecare producător în manualul indică proporțiile sale, acestea trebuie să urmeze. Amestecarea are loc în capacitate separată preparată. Amestecurile sunt recrutate și dozate de o seringă, dar pentru un rezultat mai precis puteți utiliza scale. Cantitatea de compoziție va depinde de volumul formei de silicon. Dacă trebuie să tăiați rășina, colorantul este adăugat în timpul compușilor.
 2. Amestecarea trebuie să apară încet și de mult timp, de la 4 la 10 minute. Pentru a face acest lucru, utilizați o baghetă de lemn. Cu aceasta, încet, să nu provoace mișcarea de bule, bine se amestecă atât compoziția într-o masă omogenă.
 3. soluție gata este mai bine să se toarnă într-o altă capacitate curată – Aceasta va salva compoziția din restul de pe pereți, ciorchini slab agitate.
 4. Pentru a obține în cele din urmă scăpa de bule, Vasul cu un amestec finit pus timp de 10 minute în apă caldă (aproximativ 40 de grade).
 5. Mai departe, Silicon Molda ar trebui să fie înmuiate în apă rece și Wone uscată, care caută puritatea deplină a suprafeței formei.
 6. O rășină pic turnat pe fundul cofrajului. Toate acțiunile produc încet și cu grijă, astfel încât să nu provoace mișcarea de bule de aer.
 7. A fost o coadă pentru a pune bețivi. Acestea sunt plasate pe un strat fin de umplere, îndreptare fiecare petală cu ajutorul unui băț de lemn ascuțit. Apoi, turnat rasina, dar numai pe jumătate, oferind posibilitatea de a plantelor pentru a bloca. În cazul în care forma se toarnă complet, flori de lumina va inunda la suprafata.
 8. Atunci lucrarea va trebui să amâne până masa rășinoasă a masei de rășină (de la 10 la 24 de ore). Fiecare producător are procese de polimerizare în diferite momente.
 9. După aproximativ o zi, forma este complet turnată cu compoziție proaspăt preparată Și, din nou, lăsați în același timp să se usuce.
 10. Produsul finit este eliberat din forma de silicon și inspecta cu atenție. Drepturile, divorțuri, șanțuri pot fi observate de umplere. defecte grave trebuie să fie confiscate și acoperite cu un alt strat epoxidic. În cazul în care defectele sunt mici, rășina de acoperire nu va mai este nevoie, măcinarea suficient și lustruire. Ne macina piesa de lucru cu diferite metode: în curs există un fișier de unghii sau șmirghel fin granulat-.
 11. Apoi, trece la lustruirea produsului pentru a da transparență maximă. aplica pasta de lustruit Automotive. Ia-o bucată de material cu paste și mișcări circulare lustruit gol.
 12. În ultima etapă, produsul este acoperit cu lacuri tehnice pe care o protejează de ultraviolete și de avertizare de la îngălbenire. O astfel de suprafață devine un perfect strălucitor și neted.

țagle frumos transparent, cu interior de flori naturale poate deveni un suvenir, decor, pandantiv, brosa, magnet – totul depinde de dorințele comandantului. Pentru fabricarea bobinei, va avea nevoie de un burghiu și un burghiu cu un diametru de 0,5 mm. Accesorii de finisare dobândi în magazine specializate.

Cum să se usuce?

Pentru decorarea perfectă pentru a produce perfect umplere – aceasta înseamnă a face o jumătate. A doua jumătate depinde de material de înaltă calitate – uscat seturi. Ei au nevoie pentru a colecta și uscat corespunzător.

Ce perioadă pentru a colecta

Fiecare floare are un punct de cel mai bun floare sale atunci când este complet înflorește, dar, de asemenea, nu cred să se usuce. În acest moment este tăiat și transportat la locul de uscare cu blândețe.

Pentru a colecta flori mici cu petale subtiri (camp, câmp, violet pădure tricolor) pregătește o carte groasă a unui eșantion vechi cu foi poroase.

Fiecare floare este răspândit ușor între paginile, deoarece estompeaza materiale blând rapid și acasă nu poate fi înțeleasă.

flori mari „cărnoase“ (trandafiri, bujori) pot fi colectate în perioada bootonization. muguri mici sunt potrivite pentru bijuterii. Pentru obiecte mai mari (suveniruri, blaturi) alege flori proaspăt dezvăluit, ale căror petale sunt încă strâns loc în culoarea. Acest material vegetal are propriile metode de uscare.

Plantele destinate uscării nu pot fi asamblate în ploaie, în Rewa sau după ploaie. Colecția ar trebui să apară în vreme însorită uscată, atunci când cantitatea minimă de umiditate este în petale. In momentul plantelor colectate, uscarea se produce rapid, și nu intră în procesul de rotație.

Uscare

Planta erbacea sofisticată și un bud de greutate sunt uscate în mod diferit, dar există o singură regulă pentru uscarea și depozitarea lemnului uscat – pentru a evita razele ultraviolete, deoarece „mănâncă” culoarea plantelor face să se estompeze. În orice caz, culoarea naturală în timpul uscării este ușor pierdută. Ar trebui să fie amintită, cu atât mai rapidă flori se usucă, cu atât mai mult va salva vopselele.

Acestea au fost reguli generale, iar acum iau în considerare modul de uscare a fiecărei plante specifice.

 • Păpădie. Mingea pufoasă în rășina epoxidică este o vedere incredibilă. Pentru a colecta un astfel de material, trebuie să alegeți cele mai frumoase copii din Glade, să le tăiați cu grijă și să pulverizați fiecare minge cu un lac de păr de la o distanță de 20-30 cm. După câteva secunde, când lacul blochează armele, păpădie pot fi deplasate în cutii. În această formă, ele sunt livrate acasă și sunt uscate timp de 2 săptămâni. Această perioadă este suficientă pentru ca materialul să devină suficient de puternic și să reziste la umplere.

 • trandafirul. Regina de flori rămâne în mingea epoxidică. Datorită aglomerării petalelor, planta trebuie să fie uscată pentru o lungă perioadă de timp – cel puțin 15 zile, dar procesul în sine nu este de muncă. Este suficient să agățați trandafirii într-un loc ventilat închis. Pentru a face acest lucru, ele sunt legate pentru tulpinile spre frânghie, întinse într-un hambar sau la mansardă.

În timp, ar trebui să verificați disponibilitatea materialului – dacă petalele sunt ușor de stabilit, înseamnă că trandafirii sunt complet uscați și gata de lucru.

 • Hortensie. Inflorescența își păstrează bine volumul dacă îl puneți în mană. În recipientul trebuie să turnați un mic mankey, omiteți în jos Hydrangea și cădeți ușor cerealele. O săptămână mai târziu, Drummer va fi gata.

Exemple frumoase

Produse cu flori capturate în rășină epoxidică, exclusiv și niciodată repetați. Este imposibil să găsiți două flori absolut identice. Dar toate acestea sunt încântătoare frumoase – puteți vedea acest lucru, având în vedere fotografii de elemente neobișnuite, uimitoare.

 • Pandantiv cu helichruda din rășini epoxidice.

 • blaturi de casă din ierbar uscate și seturi.

 • O cutie uimitoare cu o imagine tridimensională a locuitorilor lacului – Pita, ca și în cazul în care vii, alge și pește.

 • Pandantiv în formă de cameleon cu turnarea de flori uscate.

 • Pandantive cu culori naturale.

 • Floare brățară în epoxidica.

 • Flori din rasina epoxidica a dat o viață nouă pentru scaun vechi.

 • Imagine a plantelor naturale înghețate într-o rășină transparentă.

 • Souvenir minge de flori uscate.

 • Flori in cristal.

 • Bucăți cu păpădia reale.

 • Cizme persane cu dimensiune ajustabilă.

decorațiuni unice Magic cu plante naturale sunt potrivite pentru doamnele de orice vârstă, ele subliniază individualitatea lor și gust delicat.

Cum de a face flori din rasina epoxidica, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: