Cum sa faci o Sketchbook cu propriile mâini?

Cum sa faci o Sketchbook cu propriile mâini?

Skotbuk – lucru la modă și foarte confortabil pentru cei care nu doresc să limiteze creativitatea de timp și de loc. Desigur, există multe magazine frumoase schițe, dar, uneori, vrei sa ai ceva exclusiv, chiar mai bine – făcut cu propriile mâini.Mai ales că nu este atât de dificil.

Ceea ce este necesar?

Cele mai multe de bază – hârtie pentru desen. Ar trebui să fie exact cel pe care este mai familiar de lucru.

  De obicei, ia hârtie acuarelă cu indicatorul de densitate dorită.

  Asta ce altceva va fi nevoie.

  • Hârtie cu imprimare. Acesta va deveni un capac al unui caiet de schite, partea sa superioară, deoarece capacul trebuie să fie în continuare sigiliu. Multe pentru coperți iau hârtie de ambalaj.

  • Cartonadă strânsă. Aceasta va permite acoperirea să devină un solid.

  • Lipici. De obicei, PVA simplu, se descurcă pe deplin cu funcțiile sale. clei de papetărie (cel care transparent) este de asemenea potrivit.

  • Ac, fir Capron. Un adeziv pentru fixarea unui puțin, schobbook va mutat.

  • Shilo, foarfece, riglă, cuțit de papetărie. Poate că, în afară de aceste instrumente, va fi necesar, dar va fi dictată de cerințele autorului, gradul de comoditate sale. În principiu, enumerate ar trebui să fie suficient de.

  Aceasta MK consideră metoda de fabricare a unui Sketchbook simplu. Acesta poate fi luat ca bază și să completeze propriile detalii. Aveți posibilitatea să modificați dimensiunea, jocul cu hârtie, foi colorate de utilizare și așa mai departe. Dar dacă nu face nici cerințe speciale pentru schite, si pentru a face un produs de casă standard aproape echivalentă cu etaj medie, este suficient să se repete instrucțiunile.

  Progresul

  Procesul se desfășoară în etape și astfel de măsuri vor fi 3.

  Crearea unei unități de hârtie

  Hârtie pentru desen Trebuie să selectați: Foi de calcul trebuie să fie curate, fără defecte. Acestea trebuie să fie pliate în jumătate, în blocuri de 8 coli. Câte astfel de blocuri vor fi, autorul decide în mod individual. Dacă se utilizează hârtie A4, există suficiente trei blocuri. Poate și mai mult, dar va fi mai dificil să le lipici.

  Blocuri de hârtie trebuie să fie îndoite, astfel încât îndoiturile se dovedesc a fi netede, frumos, fără deformare. Etichetele sunt realizate pe coturile de creion, iar numărul acestor tag-uri ar trebui să fie chiar. Apoi, fiecare bloc trebuie să se desfășoare perfect, da ca să nu bată marginile și în locuri de etichete străpunge gaura.

  Lifehak: Deci, găurile se dovedesc a fi netede, sub unitatea de hârtie trebuie să puneți o spumă.

  Atunci când găurile sunt gata, puteți lua un ac cu un fir. Fire durabil durabil este potrivit. Mai bine, dacă în culori va fi combinată cu hârtie.

  Citește mai mult  Caracteristicile Firelor Slonim

  Să-i de mirare ce să facă în continuare.

  • Lungimea firului trebuie să depășească lățimea triplă a blocurilor noastre. Firul trebuie să fie pliat ca în fotografie. A tăia calea.

  • Un bloc este luat, firul se face din prima gaură din partea blocului exterior în interiorul. Firul se face astfel încât din exterior, coada de centimetri este de 10.

  • Și din nou, firul se mișcă sericul în alte găuri ale primului bloc. În finisajul lor, acul iese strict pe partea blocului exterior. Este important!

  • Acum, al doilea bloc este luată, firul se duce la prima gaura din exterior, două blocuri sunt strânse împreună.

  • Subiect se face prin intermediul a doua gaură de al doilea bloc din interior, iar apoi prin a doua gaură a primului bloc din exterior. Două blocuri în acest fel sunt conectate. Și atunci trebuie să continue, în timp ce acul nu aluneca din ultima gaura din exterior.

  • Ca rezultat – 2 blocuri capsate cu două ponytails de pe găurile adiacente din laturile exterioare bloc. Acum aveți nevoie de aceste cozi cravată pentru a bloca blocuri. În cazul în care nu există mai multe dintre ele, cozile pot fi decupate.

  De asemenea, este necesar să se acționeze în cazul în care al treilea se adaugă două părți. Cozile sunt tăiate atunci când sunt conectate toate blocurile.

  Este logic ca marginile după o astfel de articulare a blocurilor nu va fi buna, se va asambla. rigla de metal și cuțit de papetărie. Iată interiorul schite!

  Acoperi

  De îndată ce toată lumea turnat, de data aceasta pentru a afla dimensiunile exacte de umplere. Dimensiunea capacului depinde de ele. Următorul este cartonul strâmt, 2 dreptunghiuri sunt plasate. Și lățimea ei ar trebui să fie egală cu lățimea blocului a făcut, iar înălțimea este de 5 mm, mai mult decât înălțimea blocului. Și, de asemenea, necesitatea de a plasa un dreptunghi alungit: lungimea este proportionated la lungimea capacului, lățimea – lățimea blocului.

  Toate elementele marcate sunt tăiate utilizând o linie de metal și un cuțit de papetărie.

  Apoi, trebuie să luați o hârtie presată (sau ambalaj) și piese de asemenea, tăiate. Două dreptunghiuri cu lățime egală cu lățimea unui capac de carton, și o lungime de 2 cm este mai mare decât un capac de carton. Acesta trebuie să fie aplicată pe suport de hârtie, pentru a lăsa 1 cm la margini. cerc de creion din carton pe hârtie. Apoi trage și taie unghiurile (45 grade), cu includerea a două colțuri exterioare. Nu ar trebui să taie exact pe colț, aveți nevoie pentru a lăsa un loc mic.

  Citește mai mult  Producția de pompe de la servetele

  Substraturile din carton sunt învelite cu hârtie, toate împreună, cu un bloc, colectat „sandbroke“. Verificat modul în care opțiunea colectate arata ca. Apoi, trebuie să ia o margine de carton, impune acest element la un carton subțire și se taie, astfel încât acesta depășește marginea din toate părțile de 5 cm.

  Rămâne doar pentru a face interiorul capacului: o pereche de dreptunghiuri sunt decupate din hârtie cadou. Ele trebuie să fie de 1 cm (pentru fiecare dintre părți) cel mai puțin cotitură capacele.

  Slace

  În cupa care aveți nevoie pentru a turna lipici. O substanță densă poate fi diluată cu apă.

  proces de Glace.

  1. Adezivul este defectuoasă de partea din spate a capacului exterior (din hârtie). Foaia părții de carton este aplicată, hârtia este netezită, nu trebuie să existe bule. Cu a doua parte a capacului să facă același lucru.
  2. Urmatorul impregnant lipici marginile părții de hârtie și cel mai rău în interiorul capacului produsului. Și astfel încât să nu se răsuci, a rămas netede, marginile sunt prinse cu un teanc de cărți. Și așa – până când cleiul este uscat.
  3. Nevoile rădăcină trebuie ratat cu lipici, lipici cu o margine de carton și din nou – hold cu cărți.
  4. Când totul se usuca, marginile libere ale rădăcinii sunt de asemenea etichetate cu clei, toate cele 3 elemente ori împreună. Trebuie să pleci de 2 mm, între margine și cele două părți ale capacului, în caz contrar nu se va deschide în mod normal,.
  5. Cei vârfuri de rădăcină, care a rămas, îndoiți pe partea interioară a capacului. Trebuie să așteptați pentru uscare.
  6. Partea interioară a capacului este, de asemenea, prins cu lipici și fix pe hârtie de ambalaj. Și din nou – netezirea.
  7. Rămâne să le lipsește partea interioară a marginii, 1 cm din interiorul capacului pentru hârtie (Nutra). Apoi, în cele din urmă, toate părțile lipite împreună.
  Citește mai mult  Totul despre firul Bogorodskaya

  Skotchbuk trebuie să fie pliat, lasă-l să se usuce. Legarea este ciocnit de clipuri de papetărie pentru o încleiere mai dens.

  Nuanțele de decorare

  În plus față de produs, puteți face interschimbabile capace-capace. De exemplu, o lenjerie, cu o imprimare de casă, care este ștampilat. Acesta va fi un capac boho (sau eco-boho). Al doilea caz – de la un alt tip de material, al treilea – tricotate, o mai mult – catifelat. Și așa – în măsura în care fantezie. În primul rând este interesant și vă va permite să schimbați „haine“ pentru o Sketchbook cu starea ta de spirit. În plus, capacele pot fi folosite ulterior pentru schite noi, deoarece acestea sunt detașabile.

  Se răcește, de asemenea, că produsele cu „fereastra“, care este introdus, de exemplu, un fragment de țesături cu broderie manuala. Sau cu un mini-imagine in tehnica acuarela, sau cu margele mozaic. Toate acestea fac lucrul chiar mai original și atractiv.

  Sfat util

  La domiciliu, puteți face un lucru chic, iar dacă apoi are la oameni ca-minded, puteți obține o comandă pentru munca manuală. Apropo, astfel de lucruri exclusive sunt scumpe, iar acest lucru se explică.

  Ceea ce va ajuta să nu eșueze prima încercare:

  • La legare a fost mai puternică, puteți folosi tesatura, dar arată foarte rece în astfel de produse+

  • Capacul este o față de schiță, este gândită cu atenție, culori, amprente la modă și multe altele+

  • Hârtia din interior nu trebuie să fie albă+

  • Ei bine, dacă o stabilire a țesuturilor va fi furnizată în schiță+

  • Un alt detaliu nefericit este o gumă, ea nu va da produsului să dezvăluie (într-o pungă, de exemplu) și să ia pata+

  • În interiorul unor pagini, puteți face buzunare – și arată frumos, și utilitar – puteți pune niște împachetări, bilete, autocolante care „cu ochii”, și pe care nu vreau să o arunc.

  De fapt, cu o reticulare sau fără, fabricarea schiței este un joc de noroc foarte. Când o astfel de frumusețe apare din mâinile tale, vreau să repet experimentul. Poate că se va transforma într-un hobby sau chiar într-o afacere profitabilă.

  Apoi, a se vedea clasa master pe fabricarea în 10 minute schite.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: