Cum sa faci un mijloc pentru kanzashi?

Cum sa faci un mijloc pentru kanzashi?

Produsele de arta aplicate sunt evaluate în permanență. Orice decoratiuni realizate manual adăuga întotdeauna stilul de unicitate si eleganta, face o imagine mai scumpe și rafinate. Produsele realizate în tehnica japoneza de Kanzashi sunt de interes special. meșteșugari Real crea unic, uimitor pe frumusețea muncii în acest mod.

Ce este?

În lumea artizanației Kanzashi – direcția artei aplicate asupra creării decorațiilor originale din panglicile de satin, mătase, organza, margele, pietre, margele, paiete și alte materiale, care vor spune fantezia. Aparatele contemporane Kanzashi constă dintr-o varietate de opțiuni: de la scheme simple la cele mai complexe ornamente. Dar chiar și cele mai incomode decorațiuni arată fermecător.

Inițial, tehnica Kanzashi a început să aplice geologele japoneze. Luxos de mătase Kimono și flori sofisticate unice de mână în păr erau atribute indispensabile ale pulverizatoarelor de frumusețe.

Acum lucrează în tehnica lui Kanzashi nu se limitează numai la lucruri pentru coafura (părul, bolțurile, crestăturile, jantele, arcurile). Accesorii în stil Kanzashi decorează accesorii pentru îmbrăcăminte, brățări, casete, atribute ale sărbătorilor de nuntă și alte festivaluri, elemente decorative ale interiorului și a altor subiecte.

Materialele necesare

Elementul principal în tehnica Kanzashi – Flori de tot felul de opțiuni și niveluri de complexitate de fabricație. Evident, noii veniți trebuie să înceapă să stăpânească pe Kanzashi cu scheme simple și să îmbunătățească treptat abilitățile. De exemplu, puteți încerca mai întâi să faceți un mijloc pentru o floare.

Pentru muncă, vor fi necesare materiale simple accesibile:

 • Margele de diferite dimensiuni+
 • Semobusin+
 • margele de diferite nuanțe de culoare+
 • Lanțul de fixare+
 • Caboconi+
 • Adeziv polimer (puteți lua „Titan”)+
 • discuri de bumbac sau piese simțite+
 • Ac de cusut+
 • Fire sau linii subțiri+
 • foarfece+
 • pensetă.
Citește mai mult  Cât de frumos pentru a umple schobbook?

Este important să pregătiți tot ce trebuie să nu vă distrați mai târziu. Munca este asociată cu o mulțime de părți mici, iar dacă și lucrul să se ridice din cauza tabelului pentru accesoriile lipsă, puteți împrăștia din neatenție materiale.

Instrucțiuni pas cu pas

Din acest set de materiale puteți face o varietate de soiuri Main pentru Kanzashi. Opțional, în fiecare produs va fi utilizat.

Puteți face un mijloc de mărgele numai, sau în combinație cu perle sau cu pietre, sau din mai multe tipuri de materiale. Totul depinde de design și fantezie artistice meșteșugari

Noi da un exemplu simplu pentru incepatori. Acesta este un mijloc de margele, un lanț stras si margele. Dimensiunile și culoarea de materiale pot fi selectate diferite, atunci se dovedește că secțiunile de diferite dimensiuni și soluții de culoare. Încă nevoie: Semi-sin, halbă fetru pentru bază, pensete, ace cu fir, lipici.

 1. Aplicăm pe cana simțit în centrul lipici și Glit semobusin.
 2. Am lipici un semi-graysin într-un cerc al unui lanț de stras, apăsând cu atenție pentru a simțit și corectarea pensetele fiecare strather, astfel încât să pună toate în jos pe jos lipici.
 3. Când adezivul se va usca, tăiați simțul într-un cerc, lăsând marginea din lanțul de stras în jurul diametrului margelelor care se pregăteau pentru cusut.
 4. Introduceți în ac pentru firul de margele în 2 adăugări, străpungeți baza de fund din partea de jos în sus și fixați firul.
 5. Călătorim prin perle alternative și margele alternative, astfel încât să se apropie de inel din jurul semi-grafului cu un lanț de stras.
 6. Închiderea inelului, aduceți acul pe partea gresită a bazei, strângeți bine și fixați nodul firului.
 7. Fără tăierea firelor, luăm acul pe partea frontală și alternativ coasem fiecare margele la fetra: Îmi străpunge baza în sus și în jos și o dată când mă mișc într-un cerc pe o margele peste tot peste inel, coase toate margele.
 8. Fixați firul din partea de jos a pâslă de noduli și tăiați capătul.
Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de fire fantezie

Mijlocul este gata. Puteți să vărsați ușor marginile simțite deasupra lumânărilor sau o brichetă convențională. Aceasta este una dintre modalități simple de a face un canzashi umed. Există și alte opțiuni, dar dacă nu există nici o experiență, nu trebuie să luați imediat pentru mai multe cazuri. Să presupunem că în primul rând, va fi bine pentru ceva unul, iar primele lucrări vor fi simple și ușor de înțeles. Atunci când se acumulează o anumită experiență, puteți trece treptat la împlinirea mai interesant, dar complicat produse.

Exemple frumoase

Frumusețe și rafinament lucrărilor finalizate cauza admirația. Iată câteva exemple frumoase de produse în tehnica Kanzashi:

 • Aceste chilipiruri fluture drăguț, cu un simplu mijloc va face atât needlewomen novice+

 • bratara original cu flori canzashi+

 • Astfel de agrafelor – flori se vor bucura de toate fashioniste mici+

 • RIM par, decorate cu canzashi-violete, cu un mijloc sub formă de stamine+

 • Acestea sunt frumoase flori albe pentru coafura cu un pachet, ace de păr, agrafe de păr cu flori luminoase și simplu mijloc, brosa rafinat+

 • Și aici sunt câteva exemple cu un mijloc frumos.

Dacă sunt evidențiați perfect echipamentul de artizanat Kanzashi, vă va crea decoratiuni exclusive unice pentru tine, pentru membrii familiei, pentru decor acasă, iar dacă puteți face un cadou minunat original la o persoană aproape de un eveniment important.

Chiar și mai multe informații despre cum să facă întâlniri pentru Kazan cu propriile mâini, veți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: