Cum sa faci un panou în stilul de mozaic și utilizați-l în interior?

Cum sa faci un panou în stilul de mozaic și utilizați-l în interior?

Clapelor multicolore din tesatura, puteți coase nu numai surprinzător de confortabil cuverturi de pat, pături, covoare și lenjerie de pat pentru copil. Ei fac, de asemenea, imagini, panouri, care pur și simplu transforma interior, devin evidențiați lui. Patchwork-panou este o lucrare mare artistică, dar este disponibil pentru fiecare pacient și cusătoreasă creativ.

  Particularități

  tehnica patchwork pentru crearea de lucru din fragmente de tesatura tighelite folosind aplicelor este numit Patchwork. Desigur, aceasta tehnica este complexa, consumatoare de timp, care necesită perfecțiune, răbdare și disponibilitatea de a lucra cu un număr mare de fragmente. Produsele realizate în tehnica Patchwork sunt întotdeauna originale. Ele sunt foarte confortabile, cald, de casă.

  Din baloanele care le puteți face și panoul de pe perete. Și există mai multe motive pentru care ar trebui să fie închise la o astfel de idee.

  • Moda pe covoare pe perete a revenit. Numai acest lucru este fabrica de produse nu mai este tipic, dar produse realizate manual. Și panoul de mozaic care seamănă cu un covor, de asemenea, potrivit pentru acest scop. Plasarea unui astfel de lucru în copiii vor ajuta la dezvoltarea copilului – la modele de studiu, forme, culori în interiorul său pat de copii este foarte util.
  • Acest lucru este original. Arată creativitatea manual în toată splendoarea sa, în detrimentul unui mozaic – nu să ghicească cu demonstrarea propriilor talente. citește imediat abilități de lucru și creative mari.
  • Aceasta este moneda. Se întâmplă că totul în interior este, dar nu este suficient de ceva care se va adăuga căldură, atmosfera de confort și sensibilitate. Și un astfel de panou este de multe ori suficientă pentru a remedia acest moment.
  • Acest lucru va ajuta la interior pentru a deveni solide. Într-adevăr, în panoul puteți combina toate culorile principale ale interiorului, și ea va fi din nou „face prieteni“.

  În cele din urmă, de lucru pe un produs mozaic nu este numai consumatoare de timp, dar, de asemenea, foarte fascinant. Pe măsură ce procesul este promovat, entuziasmul creativ este îmbunătățită numai.

  Tehnici și stiluri

  Tipuri de Patchwork (tehnician și stiluri) sunt mai multe, toată lumea este interesant în felul său. Să luăm, de exemplu, mozaic engleză. Acesta este cel mai frecvent din lume de acest gen gherghef. Acesta este caracterizat prin geometrie clare, imagini laconice și toate elementele. Elementele de țesut Capsate fragmente identice în formă. există, de asemenea, benzi și triunghiuri într-un stil englezesc modern și piețe clasice. Astăzi admisibilă și dispunerea mai liberă a pieselor. Dintre cele mai populare tehnici este de a oferi o „acuarelă“, „tablă de șah“, „trupa la trupa,“ „pătrate rapide“, „triunghiuri amuzante“.

  Citește mai mult  Soiuri și trăsături ale unui cal

  Crazy Patchwork – una dintre cele mai noi tehnici originale, este un stil extravagant. O trăsătură distinctivă a acesteia este faptul că piesele sunt cusute slab, iar locul suturilor mascat întotdeauna materiale de finisare, cum ar fi banda, panglica, dantelă, nasturi, paiete, margele, margele, etc. D.

  East patchwork luminoase și pline de culoare, există o mulțime ca geometrice, și modele gratuite. Este în această tehnică că picturile de complot creează adesea. În alte tipuri de cusut mozaic, se preferă țesuturi dense, aici, ca material principal nu este destul de practic, dar de mătase frumos și elegant. De asemenea, pentru stil oriental este caracterizat printr-o decorare bogată a produsului: perii, franjuri, pietre, o mulțime de broderie.

  Mozaic japonez unul considerate ca având cele mai multe stiluri complexe. Se bazează pe tehnica tradițională japoneză sashiko, precum și „Joshi-re”, cu ajutorul Maestrului Maestrului Creați întreaga parcele. Este mozaic japonez este ideal pentru crearea unui panou mozaic, cu toate că lucrarea nu promite să fie ușor.

  Este demn de remarcat în această listă, de asemenea, la modă Tricotate de mozasmă. Aceasta se întâmplă atunci când combinate fire este combinat cu tesatura clapele, dar cel mai adesea este complet unită. Oricare dintre tehnicile propuse poate fi baza pentru crearea unui grup.

  Cum să-l faci singur?

  Deci, timp de 3 ore, o meserie cu experiență poate face un panou frumos, nu foarte complex în tehnica de mozaic. Începători este în valoare de o creștere în momentul fabricării imaginilor de la stâlpi și a pregăti o schemă care să faciliteze performanța. Panno pot include diferite litere și cuvinte, de exemplu, „acasă“, sau ceva în aceeași ordine de idei. Pot fi incluse în viitorul panourilor și altor elemente asociate cu căldură și confort.

  Chiar înainte de începerea lucrului, trebuie să decideți pe cârpă și fire.

  Când este aleasă, trebuie să găsiți un alt phlizophyx: Deoarece literele de pe panou vor fi făcute sub forma unei aplicații directe, fără ca acest substrat de tip Web să nu poată face.

  Luați în considerare cum să faceți un panou simplu în stilul de mozaic.

  • Toate detaliile desenului viitor trebuie transferate pe stratul de hârtie (fără a uita să observe reflecția oglinzii), apoi vor fi tăiate. Detaliile sunt lipite pe dos, se face cu fierul de călcat.
  Citește mai mult  Lana Grossa Fire

  • Tăiați părțile așezate pe țesătura principală. Dacă totul sa întâmplat cu succes, modificările nu sunt necesare, stratul de hârtie al phlizophiks trebuie să fie eliminate, iar aplicarea ușor accident vascular cerebral de fier.

  • Și acum, una dintre cele mai dificile momente – alegerea secvenței de flori în viitorul produs. Trebuie reamintit faptul că aceste culori ar trebui să găsească parteneri în interiorul camerei în care atârnă panou. Adică, ele trebuie să fie combinate cu ceva. Deși în cazul în care camera este realizată în cele mai bune tradiții stil boho, o astfel precauție pentru nimic.

  • Este timpul să se ocupe de aplicei. Acesta trebuie să fie fixat pe țesutul liniei de aplicare, firele sunt alese la detaliile (deși acest lucru nu este de regulă strictă, puteți lucra pe contrastul). Că cererea nu este tras după prelucrare, are sens să mâzgălitură pe un material de umplutură subțire, și apoi tăiați conturul.

  • Alte elemente (de exemplu, păsări) se poate face cu muchia tăișuri. Srogând marginile, puteți continua să lucrați cu o cusut manual, cusând păsările la țesătura principală de către cusătura secretă. Apropo, păsările pot fi făcute chubby, le-au blocat cu un umplutură adecvată.

  • Acum trebuie să tăiați benzi subțiri de separare și să îndepărtați mijlocul imaginii regulii încrucișate: partea superioară și inferioară, stânga și dreapta.

  • În fața curburii frontierei, se fac pătrate unghiulare, fiecare dintre ele constă din 9 patrate mici. Pe partea de mijloc a pătratului pentru șablon va fi de 4,5 cm. Acum ar trebui să scufundați pătratele multicolore. Ele sunt cusute în diferite secvențe. În primul rând, benzile superioare și inferioare sunt cusute, apoi partea cu pătratele unghiulare sa târât la ele.

  • Rămâne să colectezi un sandwich și să-l pregătești pentru cusături. După cusăturile, puteți brotrE literele de capital ale lanțului „.
  Citește mai mult  Totul despre Valtrape

  • Pentru Kant, trebuie să tăiați benzile de 3,5 cm lățime, cusându-le într-o bandă lungă. Kant se îndreaptă spre partea din față.

  Și pe cel greșit, acesta va trebui să-l dețină manual cu o cusătură secretă.

  Cum să postați?

  Atunci când se realizează panoul, trebuie să-l poziționa corect pe perete. În cazul în care acesta va fi cel mai profitabil să uite.

  • Deasupra patului. Și dormitor pentru adulți și copii sunt potrivite pentru această opțiune. Peste un pat larg dublu va arata panouri bune, care se face pe orizontală. Bine, în cazul în care se combină cu paturi textile sau ceva care trebuie să fie completate în interior deja în curs. Peste patut pentru copii, panourile sunt, de obicei, nu plasate de tăblia, dar deasupra laturii lungi. Camera devine imediat mai confortabil, iar copilul va dori să adormi într-o astfel de cald, de colț luminos.

  • Deasupra dresser. În cazul în care dresser, care costă, de exemplu, în camera de zi, goliciunea, care necesită de umplere, se va face față cu această misiune. Acesta va juca rolul de imagine, doar mozaic. Desigur, panoul poate fi combinat cu colorare perne canapea sau covor pe podea.

  • La grădiniță, în colțul de lectură. Dacă dimensiunea camerei copiilor vă permite să faceți un colț confortabil, de exemplu, cu un sac sau chiar o perna mare pe podea, un copil mic saltea, închis într-un caz luminos. Pe lângă a pune coșuri sau cutii cu cărți, organizarea locală de iluminat. Și chiar și mai aloca acest colț de lectură, atârnă pe unul dintre pereții patchwork-panou. Categoric, cărțile cele mai bune pentru copii va fi citită în această locație atmosferice.

  • In camera de zi de mai sus canapea. Este destul de o soluție bună dacă totul este combinat în culori, în cazul în care dimensiunile sunt adecvate, iar acest lucru nu contrazice conceptul general de spațiu.

  • În bucătărie de mai sus canapea de colț. La bucătării spațioase, zona de luat masa face adesea confortabilă și mare. Și în cazul în care există o canapea sau o bancă, panouri apoi peste ele va fi foarte.

  Cum Bricolaj face un panou în stilul Patchwork, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: