Cum se utilizează o lampă de inel?

Cum se utilizează o lampă de inel?

Lampa de inel este pus pe lentila camerei video, dar în prezența de cunoștințe despre unde poate fi instalat, unii utilizatori de smartphone-uri și tablete se angajează să-l utilizați ca fundal, dar nu mai puțin eficiente de iluminat.

Asamblare

Scopul lămpii de inel – completează mesajul fotografie automat în cazurile în care puterea flash nu este suficient pentru a acoperi un număr mare de oameni în întuneric, dar într-un loc întunecos.

Ca un exemplu – model de Achiziționat Divaring LED 240. În plus față de lampa în sine, pachetul include, de asemenea:

 • oglindă+

 • trepied+

 • tub Îmbutelierea+

 • Șurubelniță, șuruburi pentru oglinzi+

 • Aparat foto / telefon / tabletă+

 • difuzoare+

 • unitate de putere+

 • la distanta.

Întregul Kit-ul este stocat într-o sacoșă. Pentru a construi o lampă face următoarele.

 1. Pentru pliere rafturi slăbiți șurubul de pe partea.

 2. Glisați cele trei picioare (de fapt, este un trepied). Centrul cu axa este de 10 cm de la podea.

 3. Alegeți o înălțime convenabilă trepied.

 4. Instalați scattens.

 5. Reglați trepiedul sub lampa, slăbirea șurubului.

 6. Pune pe lampa pe suport și fixați-l cu ajutorul acestui șurub.

 7. Conectați sursa de alimentare a lămpii.

 8. Ajustați luminozitatea cu ajutorul unui regulator de regulat.

 9. Utilizați un tub flexibil pentru schimbarea poziției inelului.

Construcție finalizată. Atașați suportul pe trepied – pentru camera video sau un gadget mobil – și introduceți dispozitivul în ea. Dacă este necesar, instalați oglinda, astfel încât lumina nu merge în sus în cazul în care acesta este, practic, nu este necesar.

Meșteșugarii colecta LED-uri de asamblare independent. Poti cumpara un selfie-tripode la ea.

Utilizați atunci când fotografiere

Conform instrucțiunilor, înregistrarea este realizată printr-o gaură mare, limitată la panoul de lumină inelară. Ca o lampă inel de materiale sau o bandă de LED-uri cu includerea paralelă a LED-uri, care poate funcționa chiar și dintr-un simplu litiu-ion dimensiune baterie de 18650, conectat printr-o diodă de stingere suplimentară.

posturi foto crestate sunt fixate direct la aparatul de fotografiat în sine, situat în jurul a obiectivului. Ei au o umbră de întoarcere mai mică, deoarece sursa blițului este situată cât mai aproape de obiectivul de fotografiere posibil. Flash-ul de lumină fulg vă permite să creați fotografii expresive, de exemplu, atunci când fotografiați un model de fotografie fată. În spatele unei persoane care participă la o ședință foto, este creat un halo colorat umbră.

lumina de fundal rotundă este ideală pentru fotografiere aproape de tot felul de fleacuri, care sunt ușor de văzut în detalii. tonuri calde și cu sunetul dezactivat de lumină sunt adecvate în cazul în care se face macro – a crescut de fotografiere microscopice close-up. Lampa de inel este cel mai bun substitut pentru panoul luminos utilizat în scopuri promoționale.

Inelul de lumină care rulează în mod continuu vă permite să utilizați Anywhere lămpii. Bătaia lumini în ochii oamenilor îngustarea elevilor lor, de ce iris ochii diferă în fotografie bine. Observatorul se va vedea imediat ca culoarea fiecărui ochilor oamenilor capturați lui. Efectul glare va crea o viziune dintr-o ochire fermecător.

În cazul în care modelul de fată de moda „piei“ peste ochelari, atunci ferestrele întunecate vor stoarce conturul corpului de iluminat inel.

Sfat util

Recomandări suplimentare pentru utilizarea inel cu LED-uri sunt evidentiate după cum urmează.

 1. Lampa inelară este adecvată pentru crearea unei aparențe de halou pe cap. De exemplu, având în reducerea luminozității, puteți, cu ajutorul a doua iluminare inelară, aranjați-l pe capul fetei. Efectul rezultat pare destul de drăguț – imită coroana. Apropo, creatorii Mortal Kombat joc 11 calculator au fost folosite pentru actrita, jucând rolul unui personaj pe nume, o lampă cu LED-uri albastre, iar apoi prelucrate acest efect special utilizând software-stil de joc, creând o imagine futuristă a „Epoch Lady”. Un alt personaj – Jade – a apărut într-o formă actualizată: dezvoltatorii acestei serii de jocuri au fost puse pe un stâlp de luptă nu o duzină de mici becuri-covoare cu LED-uri de strălucire verde: de asemenea, ea a folosit curajos cu aceleași inele pâlpâitoare cu un stroboscop frecvență.

 2. Inelul de lumină este potrivit ca un teren de campare sau „cort“ iluminare din spate, de exemplu, în ciclism. Suspendat pe tavan, este în măsură să ofere iluminare uniformă – la fel ca în camera.

 3. Inelele flexibile cu LED-uri având o lungime specifică și acoperită cu silicon transparent, tensionată pe un smartphone (telefon cu camera) sau pe cartea sa de carte, ca un fel de bara de protecție.

 4. Combinația de două lămpi de apel și mai mult vă permite să creați un panou LED (Likox).

 5. Dacă persoana pe care o capturați pe fotografie, menține lampa de inel LED în mână, utilizați corect produsul Matte, La razele drepte nu distorsionează viziunea feței sale (depinde de setările foto / video).

Opțiuni pentru utilizarea non-tradițională a lămpilor de apel – zeci. Alegeți oricine – în ceea ce privește situația.

Video despre cum să utilizați o lampă de apel, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: