Cutii de țesut de tuburi de ziare

Cutii de țesut de tuburi de ziare

Coșuri de țesut, Caschete, Cutii de suveniruri din tuburi de ziare – O viziune populară asupra pieptoarelor creative. Această ocupație corespunde tendinței moderne de mediu. Când țesesc meșteșugurile din tuburi de ziare, a doua viață este dată.

De ce ai nevoie?

Avantajul este că crearea de casete din tuburile de ziare necesită costuri scăzute comparativ cu alte tipuri de lucrări de ac. Materii prime pentru muncă disponibile și ieftine. Trebuie să pregătiți următoarele instrumente și materiale:

 • Multe tuburi din ziare+
 • Foarfece sau cuțite pentru tăierea hârtiei+
 • Baghetă de lemn lung sau ace de tricotat subțiri+
 • clei PVA, „moment“ sau silicon+
 • Morida colorat+
 • vopsea de hârtie+
 • Forma pentru o cutie+
 • Piese semifabricate din partea de jos și capace din carton, lemn sau plastic+
 • lac de finisare.

Prima etapă în lucrarea este un tub de bara. În funcție de mărimea sicriul creat, 200-400 tuburile sunt realizate din ziar. Pentru fabricarea tubului, standardul dislocat foaie de tăiat ziar peste font la 4 părți. Se dovedește 4 benzi de aproximativ 10 cm lățime. Pentru răsucirea tubului să impună un băț sau o împletitură a unghiului de tăiere sub 30-45 °.

Aveti nevoie să se răsucească, apăsând strâns hârtie pentru un stick, astfel încât tubul nu funcționează liber. Adeziv corner. Tube este gata.

Paint gol în conformitate cu caseta de proiectare selectat. Unii meșteșugari țese o cutie monocrom folosind eboșe o singură culoare. Puteți decora produsul cu dungi dintr-un tub contrastant. Castul vesel multicolor devine de la țevi neplăcute răsucite din ziar colorat dungi. Pentru vopsirea utilizează diferite moduri.

Astfel de materiale vor fi necesare:

 • Culoare morilka+
 • Coleler din magazinul de construcții+
 • Impregnarea albă pe lemn+
 • Emailul acrilic, teren pe bază de apă+
 • Vopsea acrilică+
 • Perie largă.

Fondurile pe bază de apă sunt utilizate. Când colorați, vălul nu înscrie pe tuburi. Prin urmare, mai întâi trebuie să fiți pregătiți astfel încât să dobândească culoarea albă. Compoziția pentru tratarea tuburilor: 100 ml apă + 100 ml de grund acrilic + 2. L. lac acril + 2 st. L. Smalț acrilic. Procesați acest amestec al piesei de prelucrat cu o perie. Se pare că este o culoare albă perfectă, literele sunt complet pictate. Dacă aveți nevoie de o altă culoare, puteți acoperi suplimentar cu vopsea acrilică color.

Când colorarea, vasul se pregătește un astfel de amestec de: simulator se diluează cu apă până la consistența dorită și se amestecă cu lac. La 0,5 litri de simulats adauga 1 lingura de lac acrilic.

Această soluție fixează vopseaua și dă elasticitatea tuburilor. De asemenea, pentru procesarea tagle folosi o culoare de la un magazin de construcție sau de impregnare cu lemn alb. După vopsire tubul puteți usca uscător de păr. Dar ei ar trebui să rămână ușor umed, care este convenabil atunci când țesutul.

Citește mai mult  Cum de a face buchete frumoase de săpun lucrate manual?

Cum de a trimite noutăți?

Țeserea lădițe do it yourself din tuburi de ziar – o ocupație interesant, dar necesită anumite abilități.

Mai întâi trebuie să decidă cu privire la forma produsului din ziar, ridica-l pentru șablon subiectul formei dorite. În cazul în care caseta este rotund, forma va servi o tigaie rotund sau ceainic.

Acesta va sta în centrul produsului în timpul țesere și să mențină forma. Dacă o casetă pătrată sau dreptunghiulară este țesută, este selectată o cutie de aceeași formă.

Artizanat pentru începători pas cu pas

Un detaliu important in tesut – tuburile de tubulatură sunt necesare uscate, iar tuburile de lucru trebuie să fie umezit, astfel încât acestea să devină elastic. Pentru începători, master class de casete de țesut cu un capac și fără ea, pas cu pas.

 1. Rodyshko pentru produsul poate fi înmuiate. Dar este mai ușor să facă carton solid, plastic sau lemn. In magazinele de-a gata de lucru manual dyshki cu perforație. Găuri în partea de jos se află la o distanță de 1,5-2 cm.
 2. Ia tubul, îndoiți-l în jumătate și se introduce în 2 găuri. În acest fel, toate găurile sunt umplute. Aceste tuburi vor fi rafturi în jurul cărora țesut.
 3. Rabatați tubul următor în jumătate și arunca pe raft la partea de jos, pliere cruce. Stativul va fi înfășurat într-un tub de lucru.
 4. Start țesut cel mai simplu mod de „Rope“. Partea superioară a tubului de lucru este pornit pentru rack ulterior din interior, iar partea inferioară cea mai rea bare de pe partea din față.
 5. Atunci când capetele tubului, acesta este produs – tubul următor este introdus cu un capăt ascuțit în cel anterior și lungește martor de lucru.
 6. Cele „coarda“ manifestele partea inferioară a sicriului, 4 rânduri. Acesta va fi tăiate din partea de jos. În această etapă de țesut în produs, forma martor este introdus (tigaie, ceainic, etc.) Pentru a menține produsul.
 7. Partea de mijloc poate fi țese un model mai complex folosind numeroase scheme de țesut. Acestea sunt modelele de „Sitz“, „Vintage“, „Cross“, model de șah și multe altele.
 8. Pentru frumusetea produsului schimba culoarea tuburilor, atunci cutia se va dovedi cu modelul.
 9. Dacă adăugați un alt tub pentru a lucra și cântăriți cele trei, apelându-le pentru fiecare rack terță, se dovedește un alt model.
 10. Etapa finală – îndoirea rafturilor din partea de sus a produsului. Mai întâi scoateți rafturile spre exterior. Pentru a face acest lucru, începem fiecare suport pentru următorul și coborâți. Apoi bateți-le în interiorul găurilor, fixați acolo și tăiați excedentul. Capetele tăiate de rafturi sau tuburile de lucru sunt lipite în interior cu adeziv și fixează clothespin.
 11. Pentru broșarea tuburilor lucrătorului, meșteșugarii folosesc un croșetat tricotat dacă țesutul dens și rafturile sunt situate aproape unul de celălalt.
Citește mai mult  Totul despre platbele sculptate

Țesut cu un capac

Dacă produsul este cu un capac, trebuie să fie efectuat în același mod ca și fundul. Dar rafturile sunt primul orizontale, fără a le ridica. Primul țesut rândurile plane „frânghie” în jurul capacului capacului. Când se atinge diametrul dorit al capacului, tuburile de operare sunt tăiate și căptușite. Apoi faceți un Zinky. Acesta este un capac de cartuș. Pentru a face acest lucru, este necesar să ridicați rafturile – cârlig fiecare în următorul rack și ridicați. Astfel se ridică alternativ toate rafturile. Conectați tuburile de operare și cântăriți „frânghia”.

Capace confortabile cu o placă interioară atunci când capacul nu mușcă produsul de sus și atașat în interior. Pentru a crea o parte, capacul la diametrul dorit nu zboară, ci dublu numărul de rafturi.

Opriți-vă la tine și aduceți fiecare al doilea raft. Susțineți capacul raidurilor orizontale rămase la dimensiunea dorită și le tăiați. Partea interioară a rafturilor orizontale de cântărire, adăugând 2 tuburi de operare. Țesut 3-4 rânduri – și partea este gata. Recoltați și fixați excesul de tuburi, rafturi de rupere.

Când meciul este gata, este acoperit cu un lac pentru cetate. Decorați capacul în tehnica de decupaj sau de scrapbooking. Aranjați partea inferioară a detaliilor suplimentare acoperite cu o cârpă. Decorarea casetei depinde de maeștrii creativi. Rodyshko cutii dreptunghiulare sau pătrate țese cu o mașină specială panglica. Pentru aceasta, echipamentul „Sitzen“ țesut cu un singur tub de lucru.

Exemple frumoase

Produsele răchită nu numai împodobesc interior, dar, de asemenea, efectua funcții practice. În lenjerie de corp coșuri mari și cutii stocate. În condimente mici pot fi stocate. În cartea caseta, este convenabil de a stoca documente sau decorațiuni.

Citește mai mult  Vellar Fire: Ce este și faptul că de la tine nu se poate conecta?

Calitatea si frumusetea meșteșugurile depinde de experiența și abilitățile de master. coșuri de răchită sunt convenabile pentru stocarea de granulas. Lădițe ratan cu un interior element suplimentar sunt potrivite pentru depozitarea proviziilor de cusut. Acesta este un blanc plat cu betisoarele, care sunt laminate din bobine de fire.

Produse bune de răchită, în formă de suveniruri originale, de diferite forme. Pentru mâini pricepute, nu va fi dificil să cântărească un mar sicriu, pepene galben, ciuperci.

Lădițe în formă de inimă populare. Rodyshko pentru această casetă sculptate în formă de inimă de carton solid sau placaj. În plus, face decor pentru ca acesta să închidă capetele rafturilor lipite. Weave cu orice model de sus, după cum urmează forma de inima. Capacul pentru această casetă se face similar cu partea de jos. Trageți piesa de prelucrat într-una dintre modalitățile. Sicriul în formă de inimă este de dorit pentru a decora cu flori, panglici, margele si multe altele, pentru care destul de mestesugari de lux.

Cum se țese cutia cu propriile mâini, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: