Decupage borcane de sticlă cu propriile mâini

Decupage borcane de sticlă cu propriile mâini

În prezent, decupajul câștigă din ce în ce mai mult. Cu această artă, puteți transforma aproape orice subiect. Astăzi vom vorbi despre cum să pastrez cu mâinile noastre pentru a reorganiza băncile de sticlă în acest fel.

Pregătirea materialelor

Un borcan de sticlă cu un capac este pre-spălat cu apă caldă. Cu ea elimină toate imaginile și etichetele vechi. Dacă lipici rămâne pe recipient, este, de asemenea, necesar să se elimine complet complet.

De asemenea, trebuie să pregătiți lipici PVA în avans, cu care decorațiile sunt lipite. Dar prea mult să-l toarnă în recipient nu este în valoare de ea, din moment ce un astfel de amestec uscat rapid. Nu uitați să pregătească și un ciucure, care va fi aplicat adeziv.

Idei interesante

Până în prezent, mulți designeri oferă clase de masterat pe designul produselor similare. Decorare cutii de sticlă pot fi realizate folosind diferite elemente. De multe ori decuparea face cu servetele simple. În acest caz, mai întâi trebuie să separați cu atenție cele două straturi inferioare care sunt fără imagine.

Apoi este necesar să se facă un amestec de apă cu adeziv PVA în aceleași proporții. După aceea, stratul superior de șervețele cu un model umed cu ușurință masa rezultată pe toată suprafața.

Șervețele, lipite cu adeziv, lipiți de bancă. După totul devine uscat, băncile ar trebui să fie acoperite cu vopsea perla pe toată suprafața produsului.

În același timp, este recomandat să se alege un acrilic pe bază de acoperire.

Puteți culege borcan de sticlă în stil vechi. Și ar trebui să se separe capacul. Acest lucru se poate face cu diverse elemente:

  • vopsea magnetică sau stale+
  • hârtie Woolproof+
  • Stofa+
  • Compoziție pe bază de acril-.

Mai întâi trebuie să pregătească un lac special cruciș. Este cel care vă permite să creați un efect antic. Crakellers se aplică cu blândețe pe suprafața băncilor. Apoi, totul de mai sus este acoperit cu vopsea decorativă, care ar trebui să se crape din cauza lac.

În acest caz, o întreagă rețea de fisuri mici, situate în ordine haotic va fi format. Vopseaua ar trebui să alegeți o culoare strălucitoare saturate pentru a face un element mai original.

Puteți culege borcan de sticlă de coajă de ou. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să se pregătească cu atenție capacitatea. Este nevoie să clătiți bine și elimina toate etichetele de la ea, dacă acestea sunt.

Citește mai mult  Descriere Cartea firelor și utilizarea acesteia

Atunci ar trebui să ia un disc de bumbac și se amestecă bine cu alcool. Ele prelucrează suprafața unui borcan de sticlă. Fa-o pentru ao degresa.

După aceea, recipientul este complet acoperit cu alb vopsea acrilică. Aplicarea-l uniform cu ajutorul unui burete. Fa-o urmeaza mai multe straturi. Dar, amintiți-vă că fiecare strat nou poate fi aplicat numai după plin de vechi.

După ce ați condus ultimul strat de vopsea, trebuie să luați șmirghel. Este schițat suprafața produsului. La urma urmei, decorul va arata mai precis și frumos, cu toate că această procedură nu este considerată obligatorie.

Nu uitați să se pregătească coajă de ou în avans. suprafața sa internă trebuie clătit bine de proteine ​​și gălbenuș. Apoi ea a cedat va fi dornică, după care ei curăță de pe filmele rămase și se rupe în bucăți mici.

În același timp, este necesar să se toarnă o cantitate mică de lipici PVA într-un recipient separat și să pregătiți o pensulă mică. Amestecul este aplicat pe o bucată mică de borcane de sticlă.

Cu ajutorul unei periei, cochilia trageți ușor în cutie, lubrifiată PVA adeziv. În acest fel, întregul container este complet. După aceea, este tratată din nou cu un amestec de lipici.

La sfârșitul băncii uscate. Face ca acesta să poată chiar cu un uscător de păr. Astfel încât produsul pare mai interesant, puteți separa gâtul separat. Pentru aceasta, resturile de ouă în coajă din nou, astfel încât să se năruie devine cel mai rușine.

Apoi adezivul este aplicat la gât. De sus este stropit cu o coajă superficială. Elementele care nu au putut fi trecut, curat cu perii. La sfârșit, totul este din nou procesat de masa adezivă și uscat cu un uscător de păr.

Banca poate fi, de asemenea, acoperite cu vopsea acrilică pe partea de sus a carcasei. Dar ar trebui să fie aplicat în câteva straturi groase. Și între straturi este necesar să se efectueze un uscător aprofundată.

Puteți aplica, de asemenea, pe suprafața containerului cu un șervețel de hârtie și lipici plug. Dar, la sfârșitul anului toate acestea se recomandă acoperirea cu un strat suplimentar de lac, ceea ce va permite consolidarea imaginii.

Citește mai mult  Decupaj pe carton: instrucțiuni pas cu pas pentru începători

Puteți culege borcan de sticlă cu imagini mici imprimate. Pentru aceasta, rezervorul este bine spălate și îndepărtate din ele toate etichetele.

După aceea prepararea amestecului adeziv în prealabil și imprimați fotografiile pe care le plac.

De asemenea, puteți alege și imagini tăiate din ziare care nu sunt necesare sau jurnalele lucioase.

Efectiv uite la un astfel de decupaj decorate în tonuri de negru și alb. În primul rând, banca este complet acoperit cu vopsea neagră. Ar trebui să așteptați pentru ca aceasta să se usuce.

De-a lungul întregii suprafețe a cutiilor de conserve din sticlă ușor cheltui Emery de hârtie, în scopul de a crea un efect de lumină al antichității. În același timp, aveți nevoie pentru a face fotografii și taie toate părțile inutile.

Imaginile sunt puse pe fișierul. Acestea sunt aplicate cu o soluție de plug și apă și perie. Se recomandă să se aplice cel puțin trei straturi de astfel de amestec a. După aceea, fragmentul este plasat într-un recipient cu apă caldă timp de câteva minute.

Apoi, trebuie să se aplice unele lipici la mijlocul băncilor. Fragmentul din poze este scos din apă, cu apă și lipici ușor locul pe un amestec lubrifiat. Stratul superior al imaginii este îndepărtată.

Acum, în primul rând imaginea este acoperit cu un lac suplimentar, iar apoi întreaga sticla poate. Produsul este uscat cu un uscător de păr, urmată de o soluție de protecție.

cutii de sticlă poate fi decorat cu fotografii. Această idee permite nu numai original, pentru a decora capacitatea, dar, de asemenea, a crea un cadru foto neobișnuit. Pentru a face acest lucru, selectați o imagine adecvată.

Frumos uita la fotografii alb-negru vechi. Dacă fotografia nu se potrivește bine la suprafața cutiei, atunci acesta poate fi ușor unse cu lac transparent și abia apoi a pus o imagine.

Pentru a face aspectul idee mai interesant, puteți separa gât și acoperă separat. Asigurați-vă că va ajuta la hârtie, mărgele, țesături multicolore ondulat colorate.

Este interesant să se uite la container decorat cu o cârpă sau frânghie. Borcanul este lubrifiat cu clei PVA.

După aceea, coarda subțire decorativ este pornit pe ea. O poți face peste nu toată suprafața produsului.

Toate masele adezive în exces sunt curățate cu o perie. Pentru banca arăta mai frumos și original, coarda este decorat cu un arc mic, margele, margele sau dantelă. Gorlashko pot fi lăsate fără bijuterii, dar, de asemenea, puteți decora.

Citește mai mult  Tumblr Sketchbook Fotografii

Puteți face un borcan chiar și o sare de mare. În acest caz, va trebui să-l toarnă într-un recipient separat și se adaugă un colorant alimentar acolo. În același timp, produsul trebuie să fie înșelat de clei PVA.

Capacitatea presara complet cu sare colorant. Nu ar trebui să rămână spațiu liber. După 3-4 ore, totul se va usca, iar produsul va fi gata.

arata frumos ca borcane de sticlă, decorate cu frunze de arțar uscate sau artificiale de nuanțe luminoase (roșu, portocaliu, galben). Și le lipici la interiorul rezervorului.

Pe gâtul unei astfel de bănci o puteți lega un arc mic din cablu cablu subțire. De multe ori containerele decorate în acest fel, acționează ca sfesnice originale.

Recomandări

Amintiți-vă că pentru decorarea de cutii de sticlă cele mai bune vopsea de construcție utilizare acrilic. La urma urmei, este, practic, nu inferior de proprietățile și calitățile de acoperire artistică deosebită pe bază acrilică, deși costul său va fi semnificativ mai mici.

Dacă ați utilizat acrilic alb vopsea de construcție, apoi să-l dilueze, puteți utiliza numai un kel. În același timp, nu va fi suficient doar 1-2 picături de o astfel de compoziție de culoare.

Nu uitați că, atunci când decorarea recipiente de sticlă, puteți utiliza un uscător de păr. Aceasta va ajuta să se usuce de acoperire acrilic în doar cinci minute. În caz contrar, va trebui să aștepte o lungă perioadă de timp pentru a dormi.

Utilizare

Băncile Decorat pot fi folosite pentru diferite scopuri. Adesea, ei decorează, astfel încât acestea să devină confortabil Organizator pentru stilouri și creioane, stau sub tacâmuri în bucătărie sau flori vaza.

Dacă decora rezervoarele cu fotografii frumoase, atunci ele pot fi folosite ca un cadru și a pus-o pe raft. De asemenea, multe bănci de sticlă sunt decorate ulterior în rolul sfesnice interesante.

Se uită speologic și frumos la lămpile făcute din astfel de cutii. Dar, în acest caz, produsele ar trebui decorate în interiorul subiectului.

Astfel de lumini de noapte pot decora orice cameră în casă.

Decorarea cutii de sticlă în tehnica decupajului este prezentată în următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: