Decuparea lumanarilor: idei și clase de masterat

Decuparea lumanarilor: idei și clase de masterat

Adesea, în căutarea unui cadou neobișnuit și memorabil, recurgem la soluții non-standard, încercând mâna noastră în lucrul de ac. Rezultatul de lucru devine produse frumoase și funcționale care rămân pentru o lungă perioadă de timp în memoria apropiată. În articol, luați în considerare una dintre direcțiile interesante ale creativității aplicate – decuparea lumanarilor.

Esența decorului

Decupajul implică tehnologia de decorare a suprafețelor utilizând un desen tăiat din hârtie și lipit de adeziv special. De fapt, este o îmbunătățire a atractivității estetice a unui produs sau al unei produse Aplicați din hârtie fină cu un model frumos sub forma unei anumite compoziții. Desenul poate fi tematic fie abstract, mărimea acestuia depinde de forma subiectului de lucru. Condiția prealabilă a procesului este imaginile lactate.

Selectarea CANDA

Nu fiecare lumânare este potrivit pentru decupaj. De preferință, alege să lucreze eboșe de ceară albă. Ei nu vor denatura culoarea desenului, datorită cărora va fi posibil pentru a salva luminozitatea și contururi expresive ale imaginii.

Este de dorit ca suprafața lumânării este netedă (este mai ușor de a lipi hârtia cu imaginea).

Mai convenabil în activitatea lumânări care stratul superior dens și suprafața minieră. Decât acestea sunt mai dense și mai mult chiar, cu atât mai bine, în afară, riscul de aprindere a fragmentului încleiat este redusă. Dacă nu puteți găsi o lumânare albă, puteți obține o lumină, nu va distorsiona culoarea desenului. În ceea ce privește grosimea și mărimea lumânării, copiile subțiri și mici pot fi periculoase în cazul în care le aprind. Ei se încălzească rapid, și, prin urmare, poate transporta numai de sarcină decorativ.

Reguli de punere în aplicare

Indiferent de subiect și materialul utilizat în timpul decoupage Este necesar să se acorde o atenție la fiecare pas al tehnologiei.

  • Nisip suprafața lumânării neuniforme și aplica un grund (2-3 straturi) pe ea). Pentru amorsare destul de buna.
  • Se prepară desen, îndepărtarea stratului superior cu imaginea din șervețelul și tăiere fragmentul dorit.
  • Elemente mici nu tăiate, și trase cu vopsele speciale imediat pe suprafața de lucru.
  • Atunci când lipire o imagine de hârtie la baza de lucru ia o perie și răspândirea toate bulele de aer, alinierea unei imagini.
  • Figura Fragrance Porniți de la centru spre margini. După fixarea trebuie uscate.
  • După uscare, se procedează la decorarea lumânări, împingând elementele lipsă cu moț și vopsele.
  • Dacă este necesar, strasuri Decora produs, margele, ambalaje frumoase.

Tipuri de tehnologie

Până în prezent, efectua decupaj de lumânări la domiciliu Trei moduri:

  • Metoda rece+
  • Folosind o lingură+
  • Folosind un uscător de păr.

Fiecare vedere are propriile sale nuanțe. Luați în considerare trei clase de master, pe baza diferitelor tipuri de execuție.

mod rece

Această tehnică este bună pentru începători de masterat și vă permite să se familiarizeze cu Azami Decupaj. Dacă nu puteți găsi lumânări groase pentru locul de muncă, puteți folosi cele care au pereți relativ libere. Pentru transformarea lor, veți avea nevoie de servetele pentru decupaj, foarfece pentru manichiură ascuțite și o baghetă, cu o suprafață netedă.

Mai întâi pregătește un desen, tăiere cu o interfață de contur 1 cm din toate părțile. Imaginea este spălată cu lipici, aplicat la lumânare și sparge, apăsând pe suprafața de ceară.

Dacă doriți să obțineți o lumânare complet, se taie un gol dreptunghiular, cu cote pentru intrarea la o margine la alta.

Cusăturile trebuie să fie curat.

Metoda fierbinte

Pentru a face o astfel de frumusețe, pentru a lucra în avans pregăti o lingură, o lumânare pentru încălzire o lingură, un șervețel frumos sau un card decoupament. Mai întâi pregătit desenul, tăierea fragmentul dorit. În conformitate cu regulile de decupaj din șervețel, este necesar să se separe cele două straturi inferioare, lăsând doar cea la care imprimat. Apoi, lingura este încălzit peste cea de a doua lumânare auxiliar și, aplicând o imagine la o lumânare decorat, cu ea este lipit cu un desen.

Pentru a face acest lucru, va rula o imagine în direcția dinspre centru spre margini, eliminând bule de aer. Stick șervețel cu o latură convexă de o lingură, nu încearcă să conducă un loc pentru prea mult timp, astfel încât să nu parafină. După ce hârtia este imprimat în baza de parafină, puteți merge pe baza de burete.

Cu un uscător de păr

Această clasă de master este oarecum diferit de cele doua anterioare. Pentru a crea un astfel cadou un este necesar să se pregătească lumânări înșiși, în prealabil, șervețele pentru decupaj, uscător de păr și decor, accesorii esențiale pentru tăiere și probe. După ce imaginea tăiat, acesta trebuie să fie atașat cât mai strâns la lumânare decorat în loc selectat de model în sus. Uscător de păr este inclus în rețea pentru modul plin, și este lipit cu un fragment de hârtie cu ea.

Pentru aceasta, fluxul de aer cald este trimis la imagine, presat la lumânare. Așa cum este încălzit, este urmat că imaginea nu va pliului, se va fuma și netezi o perie plat. Conform acestui principiu, puteți merge cu un șervețel toate lumânare, îndoire marginile sale superioare și inferioare și tipărite prin baza lor de parafină pentru fixare sigură.

Despre cum să facă lumânări decupaj, veți afla în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: