Descriere și de tricotat Scheme de original Pisici amigurumi

Descriere și de tricotat Scheme de original Pisici amigurumi

Fiecare dintre noi a văzut tricotate amuzant jucării sau bărbați, cu un cap disproporționat și un mic taurus. Un astfel de stil de tricotat este numit amigurumi, el a venit din Japonia. Cel mai adesea fac jucării sub formă de câini, pisici, iepurași, precum și creaturi sau obiecte de tip uman.

Dacă ați fi dorit să înceapă de tricotat astfel de jucării, atunci ne vom uita la unele idei interesante mai în detaliu, în special, modul de a face pisici originale Amigurumi.

Particularități

Amigurum tricot atât de tricotat cu cârlig și. O trăsătură caracteristică a acestor jucării este disproporționată a capului la restul. Capul ar trebui să fie mare, cu ochi mari și o gură mică, iar corpul, dimpotrivă, este mic, cu picioare mici, subțiri. A doua caracteristică este dimensiunea jucăriei, aceasta nu ar trebui să fie mai mult de 8-10 cm lungime sau lățime. A treia distincție Amigurum este considerată a fi o tehnică specială de tricotat – tricoturile jucării din mici detalii, care sunt apoi cusute împreună.

Pentru densitatea cârlige de împerechere ar trebui să fie mai subțire fir de fire.

Prin sistemul clasic de jucărie tricot Spiral, pentru două bucle și de-a lungul săgeții sensul acelor de ceasornic. Deoarece locul de nastere a unei astfel de tricotat – Japonia, eroii anime sau manga au fost deservite de prototipuri pentru primele jucării, iar amiguri pisica ar putea avea numele eroului corespunzător.

Selectarea materialelor

Pentru jucării tricot, trebuie să selectați cu atenție materialele. Primul lucru pe care ne uităm la fire este. Pentru meșteșugari începători, cel mai bine este să utilizați fire Yaris, de asemenea, un fir acrilic este, de asemenea, se potrivește din cauza moalelor, disponibilității și diverselor gamă de culori. Tricotatorii experimentați pot folosi un fir de bumbac subțire, dar ținând cont de „capriciunea” ei pentru AMI-Jucării, se potrivește mai rău.

Pentru a da cea mai bună utilizare a greutății amigurine Half-lână sau fir de lână. Pentru a da un shaggy, puteți tricota „iarba” sau fire de la Mohair, dar apoi jucării trebuie să fie tricotate pe ace de tricotat, nu pe croșetat. Doriți să obțineți o fiară de teddy? Luați fire „marshmallow”.

De asemenea, pentru firele sunt de calitate importantă, numai netedă fără noduli și fire de garnituri se potrivește.

Cea de-a doua, care va fi necesară pentru fabricarea jucăriilor – accesorii mici sub formă de peefoli, nas. Detaliile suplimentare pot fi asociate independent și puteți cumpăra ochi gata de ochi cu gene. Unele meșteșuguri fac astfel de elemente de la prietena, cel mai adesea de la măcelari.

În al treilea rând, dar nu mai puțin important – material de umplere. Folosit ca bumbac de umplutură, pene și puf, sintepon, holofiber, cereale și chiar bile de silicon. Vom analiza fiecare dintre ele citiți mai mult.

 • Vata. În avantajele utilizării numai disponibilitatea acestuia. Wat are o proprietate care vine, o jucărie cu un astfel de umplutură va pierde foarte repede.

 • Pooh și pene. Cum ar fi Wata, nu va păstra formularul. În plus, produsul cu un astfel de umplutură va fi dificil de spălat.

 • Sinteton. Această fibră sintetică este potrivită pentru ambalare, dar trebuie să fie destul de densă, ca o sintetonă, mai ales ieftină, poate călători în bucăți.

 • Hollofiber. Acesta este, de asemenea, material sintetic. Datorită faptului că Hollofiber din bile nu se rostogolește și păstrează bine formularul, este o etapă ideală pentru amigur.

 • Cereale și bile de silicon. Reprezentați materiale de umplutură nu este complet comune. Acestea se adaugă la jucării „dezvoltare“. Acest tip de umplutură se dezvoltă senzații tactile la copii.

Ce instrumente sunt necesare?

Pentru a crea jucării amigurums cel mai des utilizat Carlige de la №0.6 la №2,5, Cu toate acestea, meșteșugari novice sunt cele mai potrivite Hook numărul 13. Pentru densitatea necesară de cârlig de împerechere, trebuie să luați mult mai puțin decât este nevoie pentru a lega un fir special. Materialul din care este făcută cârligul nu contează dacă acesta poate fi din metal, plastic, lemn și alte materiale.

Soluția optimă va folosi cârlige de metal.

Pentru tricotat detalii suplimentare, cum ar fi haine sau accesorii, este mai ușor de utilizat acele. Desigur, jucării pot, de asemenea, tricot cu ace, dar nu este în întregime convenabil datorită dimensiunii detaliilor. Dacă sunteți mai convenabil și mai familiar pentru a lega pe ace, este mai bine să utilizați de la №1.5 la №3. Foarfecele trebuie să fie destul de ascuțite, astfel încât să poată fi întrerupte fără efort. De asemenea, aveți nevoie de ace de a stârni piese și să le coaseți reciproc.

Idei interesante

Toate tricotarea începe cu inelul de amigurum, este creat din bucla de alunecare. Când bucla este strânsă, este întârziată astfel încât gaura din centru să nu rămână. Ring tricot două metode. Prima metodă se face pe tehnologia clasică japoneză, cu o buclă principală dublă, în care un fir se ridică în sus. A doua metodă – legați un inel simplu. Diferența dintre aceste moduri este că în a doua modalitate nu trebuie să faceți dublul buclă principală.

Aproape orice jucărie în prezența unei scheme și a descrierilor de locuri de muncă nu este o problemă. Amigurumi poate fi doar o jucărie, ci și sub forma unei perne mici.

Pisicile de skoddy sunt modele comune pentru amigurum, de exemplu, o pisică destul de lungă cu picioarele.

Foarte popular tricotat Seria Pisici Hello Kitty Într-o rochie și un arc roz.

Există mai multe idei originale privind viscozitatea diferitelor modele de pisici, inclusiv o pisica cu dungi sau pisica complet negru si pufos.

Un alt exemplu de succes – jucărie – „Antistres“ sub forma unei pisici gros. Pe Internet există multe informații diferite despre tricotat, cum ar fi cărți amigurum, scheme cu descrieri sau clase de masterat. Puteți începe cu un model de bază simplu și, treptat, tricota deja că fantezia ta va spune.

jucării simple

Pentru incepatori de tricotat Introducerea unei clase de master scurt (Next Mc) pentru a tricota un simplu jucării pisica. Întregul proces este împărțit în mai multe etape.

 • Start Să cu capul. Knit Standard, 6 coloane în ring. 2 lanțuri – 6 coloane surplus (12 bucle). 3 rânduri – 6 add-on-uri pentru o coloană (18 bucle). 4 chain – 6 suplimentele pe două coloane (24 bucle). 5 rânduri – 6 add-on trei coloane (30 bucle). 6 cu lanț – 6 aditivi patru coloane (36 bucle). 7 lanț – 6 de suplimente pentru cinci coloane (42 bucle). Al optulea rând, în același mod ca și a șaptea (42 bucle). 9 lanț – 6 aditivi pentru șase coloane (48 bucle). Al zecelea rând tricot în mod similar celui de al nouălea (48 bucle). 11 lanț – 6 aditivi pentru șapte coloane (54 bucle). 12 rând – 6 de suplimente pentru opt coloane (60 bucle). Al treisprezecelea rând repetă cea anterioară (60 bucle). 14 cu lanț – nouă coloane 6 aditivi (66 bucle). 15 lant – coloanele zece 6 aditivi (72 bucle). Rândurile de la 16 la 21 de tricot aceleași, 72 bucle. 22 lant – coloanele zece 6 boabe (66 bucle). 23 Chain – Avand in vedere noua coloane de 6 ori (60 bucle). 24 rând – reducerea în opt coloane de 6 ori (54 bucle). 25 de lanț – grad șapte coloane de 6 ori (48 bucle). 26 rând – grad de șase coloane de 6 ori (42 bucle). 27 lant – Cinci coloane de 6 ori 6 ori (36 bucle). 28 Chain – Patru coloane de 6 ori (30 bucle). 29 Chain – Frecarea trei coloane de 6 ori (24 bucle).

 • trunchi Knit. 1 lanț – inel standard de. 2 rânduri – 6 coloane de grad. 3 rânduri – 6 add-on-uri pe o coloană. 4 rânduri – 6 aditivi două coloane. 5 lanț – 6 aditivi trei coloane. 6 rânduri – 6 cantități de patru coloane. 7 rând – 6 aditivi de cinci coloane. 8 lanț – 6 de suplimente pentru șase coloane. 9 rând – 6 aditivi pentru șapte coloane. 10 rând – 6 programe de completare pentru opt coloane. De la 11 la 20 rând 60 coloane. 21 lanț – 6 boabe de opt coloane. 22 și 23 rânduri de 54 de coloane. 24 lanț – 6 clase pentru șapte coloane. De la 25 și 26, rândul 48 coloane. 27 rând – 6 clase de șase coloane. De la 28 la 29 rând 42 de coloane. De la 30 rând – 6 boabe de cinci coloane. De la 31-32 rând de 36 de coloane. De la 33 rând – 6 boabe patru coloane. De la 35 35 rând de 30 de coloane. 36 lanț – 6 clase de trei coloane. De la 37 la 38 rând de 24 coloane.

 • Knit a cincea labele. Începeți cu inele. 2 lanț – 6 aditivi. 3 rânduri – 6 aditivi pe o coloană. 4 rânduri – 6 aditivi două coloane. 5 rânduri – 6 add-on trei coloane. 6 rânduri – 6 aditivi patru coloane. De la 7 la 10 rând de 36 de coloane. 11 rând – trei mize. 12 și 13 rânduri, în același mod pe 33 coloane. 14 rânduri – 6 coloane suprapuse. 15 rânduri – 3 coloane subscue. De la 15 și 17 rânduri de 24 coloane. 18 rând – 6 boabe de trei coloane. 19 și 20 rânduri de 21 de coloane. 22 Chain – 3 Cinci Coloane. 22 și 23 rânduri de 18 bucle. 24 rând – 3 coloane Patru. 25 lanț – 15 coloane. În același mod, veți vedea de-al doilea picior.

 • Picioarele superioare Knit. inel standard de Knit. 2 lanț – 6 aditivi. 3 lanț – 6 add-on-uri un post. 4 rânduri – 6 aditivi două coloane. De la 5 la 9 rând la 24 coloane. 10 rând – 9 coloane, apoi de trei limacși și 9 mai multe coloane. 11 rând – 8 coloane, trei limacși și 7 coloane. De la 12 la 17 rânduri de 18 coloane. 18 Chain – gradul 1 coloană. 19 rând – 17 coloane. De la 20 la 21 rânduri de 17 coloane. 22 rând – Refailed și 15 coloane. De la 23 la 24 de rânduri de 16 piloni. 25 rând – Refailed și 14 coloane. De la 26 la 27 de rânduri de 15 coloane. 28 Chain – Refugiul si 13 coloane. De la 29 la 31 de rânduri de 14 coloane. În mod similar, se introduce a doua pisica de sus a labei.

 • fațetă Knit. Începem, ca întotdeauna, de la un inel standard de. 2 lanț – șase aditivi. 3 Row – 1 Stage Access De șase ori. 4 și 5 lanțuri pentru 18 coloane. 6 rânduri – 2 coloane de rapel de șase ori. 7 lant – 24 coloane. 8 Chain – 3 Coloanele Prostinal de șase ori.

 • Urechile pisicii tricot din două părți. Partea exterioară a urechilor tricot în două detalii. 1 Chain – Standard Ring. 2 lanț – 1 coloană lot de trei ori. 3 rând – 2 coloane de trei ori. 4 lant – 3 coloane de recompense de trei ori. 5 rânduri – 4 ciupiturile aruncă de trei ori. 6 rânduri – 5 coloane de trei ori. 7 lant – 6 coloane de trei ori. Partea interioară a urechii este pronunțat și în numărul de două piese. Începeți cu 6 coloane în inelul. 2 lanț – 1 coloană. 3 rând – 1 coloană, bucla de aer, 2 coloane cu nakid, bucla de aer, 1 coloană. 4 lanț – 1 coloană. 5 rând – 1 coloană, bucla de aer, 2 coloane cu nakid, bucla de aer, 1 coloană. 6 Chain – 1 Etapa. 7 lanț – 1 coloană, bucla de aer, 1 coloană cu nakid, bucla de aer, 1 coloană. Ultima coloană de conectare este. Partea interioară a urechilor este cusut extern.

 • coada Knit, lungimea cozii depinde de dorinta ta. 1 rând – 6 coloane inele. 2 rânduri – șase aditivi. 3 rânduri – 12 coloane. 4 rândul – 1 Pilonul Etapa De șase ori. 5 rânduri – 2 ciupituri de 7 ori. De la 6 la 9 rânduri de 24 bucle. 10 rând – șase coloane freacă de trei ori. De la 11 la 13 rânduri de 21 de bucle. 12 rând – 5 coloane de trei ori. De la 15 până la 19 rânduri de 18 coloane. 20 rânduri – 4 coloane de trei ori axându. De la 21 la 30 de rânduri de 15 coloane. 31 rând – Refuge, 6 coloane. De la 32 la 36 rânduri de 14 coloane. 37 rând – 5 coloane. 38 rând – pietriș 6 coloane. De la 39 la 40 de rânduri de 13 coloane. Furaj suplimentar de la 12 la 20 de rânduri, în plus față de lungimea cozii necesare.

 • Adăugați umplere. Stick pe brioșă sau cu ochii coaseți. Stitch capului și a trunchiului, urechile SEW. Aproximativ 7-8 rând de centru, labele din spate sunt cusute, mai probabil labele din fata si realizati cusatura, se adaugă coada. Nas tricot sau broda mingii. Broving și gura prea broda. Ca urmare, avem o pisica fericita.

Din mai multe detalii

Aproape toate jucării tricot elemente separate, care mai târziu tighelite.

 • Doar uita-te la AMI-jucării, de exemplu,, Cat bas sau Simon. Desene animate de meșteșugari arunca o mulțime de eroi și idei.

 • Un alt exemplu foarte reușit este o fotografie pisoi Trinity caramel, cortish și compot de desene animate „Trei pisici“. Copiii vor doar încântat!

 • De asemenea, este incredibil de similar cu prototipul desen Cat Matroskin din Prostokvashino.

 • Minunat Kitten Gav De asemenea, arată în viață și jucăuș, în afară, într-un cuplu, va fi posibil de a lega un catelus mingii.

Amigurumi nu este doar un fel de tricotat, dar, de asemenea, un proces creativ foarte interesant. Puteți arăta fantezie și cravată o jucărie nu doar conform schemei, dar în viziunea sa interioară.

În plus, tricotat este benefic asupra sistemului nervos și luptă bine cu stresul.

De tricotat pisica amigurum croșetat cu o descriere în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: