Diamond mozaic Caracteristici Pictura Diamond

Diamond mozaic Caracteristici Pictura Diamond

Fotografii realizate în tehnica mozaic de diamante, atrage imediat atenția. Este imposibil ca ei să adopte din cauza revărsărilor spectaculoase de culori și un joc interesant Glavkov. Seturi pentru astfel de broderie incredibil de mult și de a găsi complot nu va fi munca. În acest articol, ne vom opri la sortimentul și caracteristici ale producătorului de pictură Diamond.

Avantaje și dezavantaje

Diamond Mozaic Pictura Diamond este o alegere excelentă pentru adolescenți și adulți care iubesc să creeze și să distingă și răbdare. Set complet de aproximativ aceeași. Deci, pânza în sine să fie inclus în kit-ul cu un film a trecut pe ea, precum și plicuri cu strasuri. Forma de pietricele pot fi diferite, dar aceasta nu afectează rezultatul. În plus, există instrumente pentru dispunerea diamantelor, containerul pentru plasarea de pietricele, lipici. În cazul în care pânza posedă un subcadru, acesta va conține, de asemenea, montarea pe perete.

Seturi de diamant broderie de la pictura Diamond poseda urmatoarele plusuri:

 • O mare varietate de picturi+
 • pietricele și instrumente confortabile+
 • Disponibilitatea subcadrul de înaltă calitate+
 • Bright culori și suculent.

Potrivit comentarii clienți, rezultatul justifică toate așteptările. Fotografiile sunt obținute prin volumetrica, frumos, și procesul de creativitate în sine dă plăcere.

Dar, împreună cu profesioniștii, există întotdeauna contra, și anume:

 • seturi Preț+
 • Disponibilitatea de căsătorie în seturi separate+
 • saci nu prea înaltă calitate, capabil să se rupă într-un moment incomod+
 • Instrucțiuni incomplete – utilizatorii individuali dezasamblate în mod independent, cum să se aplice instrumente.

O varietate de seturi

Cele mai multe seturi de pictură Diamond sunt produse cu un subcadru, care este foarte convenabil pentru procesul de creativitate. Cele mai populare și a vândut mărimea modelului – 40×50 cm, cu toate acestea, există și copii mai mici, concepute pentru incepatori. componentă scenă este foarte extinsă. Datorită o varietate de subiecte, cumpărătorul poate alege cu ușurință o imagine adecvată pentru designul interior specific.

Citește mai mult  Răsfoiți firele de bumbac cu Viscoză

Acum, luați în considerare poveștile și direcțiile de pictură pe cadru în detaliu.

 • Floral. Acesta este cel mai popular tip de mozaic. Asemenea imagini ca „reflexie blândă”, „viața încă cu un delfinium”, „toate nuanțele de liliac”, „ceas” au primit cea mai mare aprobare a cumpărătorilor.

 • Urban. Picturi similare sunt stiluri ideale și clasice și stiluri moderne. Deci, cel mai adesea cumpără seturi „ramblegare solare”, „romantică Londra”, „Cafe Paris”.

 • Peisaj. Iată o varietate de nu mai puțin. Incredibil de frumos arata „podul peste râu”, „peisajul stațiunii”, „cascada”, „casa în munți”, „marea tulbure”.

 • Cu animalele. Iubitorii de litere pot oferi astfel de lucrări ca „Grozny Mustang”, „Rainbow Leu”, „Dragostea mamei”, „Apa care rulează”, „Power Inside”. Animale de companie cu animale, în conformitate cu ghidul de clienți, au un farmec aparte.

În plus, sortimentul:

 • icoane+
 • Natură moartă+
 • Imagini cu ființe mitice+
 • compoziţii Portrait+
 • povestiri de Anul Nou.

Nuanțe de broderie

Crearea unui mozaic de diamant este o destul de consumatoare de timp și procesul de silitor, dar rezultatul este cu siguranta merita. Fiecare kit de broderie conține instrucțiuni, dar nu poate fi întotdeauna complet. Prin urmare, este în valoare de iluminat procesul de creare a unei capodopere mai detaliat.

Începe în picioare, cu inspectarea componentelor. Deci, în cazul în care pânza merge fără un subcadru, aceasta trebuie să fie făcut fără probleme, acesta va fi mai convenabil pentru a așeza strasuri. Crucea produsului cu cărți grele sau de fier, de pre-alpinism cu o cârpă. Film care acoperă desenul, va trebui să deschidă treptat, piese. Doar terenul care lucrezi cu. În cazul în care nu a fost posibil să-l umple complet, filmul ar trebui să fie returnate la locul.

Citește mai mult  Decupaj de mobilier: idei originale și instrucțiuni pentru decorarea

Și, de asemenea, merită acordarea de atenție la numerotarea culorilor. Fiecare culoare are propriile denumiri.

Ele pot fi digitale sau litere, și au, de asemenea, forma de simboluri. Urmăriți conformitatea desemnării și a umbrei. Mulți utilizatori se plâng că tava pentru Rhines este doar una care face dificilă lucrarea unui pic. Dar puteți folosi ambele mijloace infirmate. De exemplu, descompune culorile pe cutii separate prin semnarea acestora. Foarte convenabil dacă există ouă galbenă de la surprize. Pietrele pot fi turnate acolo, marcator de scriere de scriere.

Diamoanele de layout au nevoie de un pensetă sau un creion special. Ce va veni la dvs. – depinde de set. Calculul este realizat de sus sau de mai jos, dar în mod necesar rânduri. Porniți numai din colțul din stânga. Deplasați-vă în partea dreaptă. Almonii stau exact că au apăsat unul față de celălalt foarte strâns. Nu puteți permite distorsiuni, deoarece va fi fixat foarte tare. La pietricele cât mai aproape de posibile și mai puternice pe teren, la fiecare 90 de minute de lucru este laminat cu un știft de rulare, dar este imposibil să apăsați. Când lucrați, panza este acoperită cu o cârpă ușoară. După sfârșitul panourilor de broderie trebuie tratate cu lac. Astfel încât să vă asigurați în mod credibil rinurile, prevenind pierderea lor cu timpul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: