Efectuarea topiei sub forma unei inimi din cafea

Efectuarea topiei sub forma unei inimi din cafea

Topiaria de cafea – poate cele mai populare specii din acest copac decorativ. Dacă alegeți o inimă ca bază a compoziției, atunci vei primi o singur pentru a face un cadou minunat pentru un iubit.

De ce ai nevoie?

Pentru a crea un topiar de cafea, va avea nevoie cu siguranță un număr mare de boabe de cafea. Se recomandă utilizarea unui produs de calitate, care este, toate boabele trebuie să aibă aproximativ aceeași mărime și culoare, și, prin urmare, să fie supuse uniformă. Deoarece particulele vor trebui să lipsească nu numai materialele plastice, ci și cu capătul reciproc, este important ca uscarea lor preliminară să fie calitativ.

Ca bază pentru copac, se recomandă să se utilizeze un martor spumă în formă de inimă. Dacă este necesar, coroana poate fi create din carton sau bucăți de ziare mototolită.

in afara de asta, Pentru munca, aceasta va necesita fire de culoare adecvate, vopsea culori maro, o baghetă de lemn sau tub pentru portbagaj, un pistol de lipit cu tije, ipsos, foarfece, față-verso bandă și navă. navele Self-made, și vaze, cupe și frumoase, și ghivece ghivece obișnuite sunt potrivite ca acest container. Pentru decor al arborelui de cafea, puteți utiliza garoafe stele și batoanelor de scorțișoară, panglici, mărgele și dantelă.

Cum se face?

Pentru a face topiara sub forma unei inimi de la cafea, trebuie să pas cu pas urmând instrucțiunile de master-class. În etapa de pregătire, este necesar să se aleagă un film gros de aluminiu, de 50 de centimetri lungime, și pentru un stand copac – un pahar obișnuit de iaurt. Pentru a crea o bază în formă de inimă, veți avea nevoie de discuri de bumbac, carton, foarfece, creioane și fire albe.

În plus, arma de adeziv va fi util pentru lucru, vopseaua guașă, de boabe de cafea maro ei înșiși, lac acrilic, panglica de satin de nuanta maro, roz și bej, o hârtie puternic, pietre și scotch. Pentru a face o umplere pentru o oală, va fi necesar să se conecteze ciment, alabastru și nisip, luate în termeni de 1: 1: 2 și apă curată.

Primul lucru de pe carton este necesar să tăiați inima acestei dimensiuni, astfel încât să se transforme undeva de un centimetru mai puțin decât coroana așteptată. Este creat imediat în două exemplare. Capetele firului sunt rebobente cu bandă pentru a asigura o lipire mai bună. Unul dintre părțile tratate în acest mod este plasat în centrul glandei de carton și este fixat cu adeziv fierbinte. Pe partea de sus a firului lansat din nou cu adeziv și acoperit cu un al doilea model.

Pentru Pentru a sparge treeper se dovedește a fi volumetrica, suprafața sa este stabilită de bumbac „clatite“ și fire de multe ori rewinds. Apoi, inima trebuie să fie vopsite într-o nuanță de cafea și uscare concediu. La etapa următoare, suprafața coroanei este acoperită cu boabe de cafea, iar lucrarea începe cu marginile piesei și urmează în centru. Fiecare boabe trebuie să fie fixate cu lipici fierbinte și se pune cu o jos porcină. Atunci când suprafața este umplut, este necesar pentru a forma un al doilea strat de cafea, dar având deja boabe, astfel încât sherbinki se uită.

Gata inima este lăcuit. Sârmă, care îndeplinește rolul trunchiului, este necesar să se răsucească în elicea cu ajutorul unui spanch de lemn, în jurul căruia se învârte. În continuare, acesta este în valoare de o panglica de satin decorat, capetele cărora sunt fixate cu lipici fierbinte. Un pahar de iaurt este tras în sus cu ajutorul unei foi de fixare plantat pentru lipici. Capacitatea de mai sus este legată de un arc într-o bandă într-un ton de hârtie.

Panglicele de satin roz sunt folosite pentru a răsuci butelii florale, care sunt după fixarea pe suprafața inimii de cafea. De la rămășițele aceleiași benzi se formează un arc, care va trebui să lege la baza coroanei. Design finit ușor decorat cu straturi mici. Un amestec diluat pentru umplutura turnată în geamul iaurtului. Este important ca ea să-și reamintească coerența.

Trunchiul copacului este introdus exact în compoziția cimentului și este lăsat să se usuce de mai multe ore. Când suprafața pământului se întărește, va fi posibilă pictarea vopselei acrilice. În principiu, decorarea inimii de cafea, puteți încărca boabele sub forma oricărui model sau plasați sfârșitul. Particulele trebuie să stabilească cele mai strânse. oală de suprafață poate fi, de asemenea, se decoreaza cu boabe de cafea, dacă precomandat lubrifiați-l cu adeziv. Design finisat este decorat cu arcuri, margele si panglici.

Toopiary va arata foarte neobișnuit, coroana, care este decorat cu o portocală și un arc studentul iută, și suprafața „teren“ este acoperit cu boabe de cafea și decorate cu o pereche de bastoane cinnaminal și citrice uscate. În loc de oală, în acest caz, se recomandă să utilizați o ceașcă mare.

Exemple frumoase

Carton gol pentru o inima se poate face prin intermediul. Prin urmare, Krone va arata vizual mai ușor, iar Topiary însuși – arata destul de non-standard. Cafeaua inima in sine este decorat cu batoanelor de scorțișoară și clipuri de cuișoare, și un trunchi spirală, tapitat cu iută, fixat într-o cutie in miniatura udare. O altă soluție neobișnuită este proiectarea jumătate a coroanei cafea cu ajutorul țesutului a crescut de trandafiri și nuanțe de albastru. Această decizie va da produsul la produsul cu luminozitatea necesară și va face apariția copac „înflorit“ mai memorabil.

Despre modul de a face o topiara în formă de inimă, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: