Făcând lotus de la șervețele

Făcând lotus de la șervețele

De la servetele simple de bucătărie puteți crea meșteșuguri frumoase și originale. Există o mare varietate de idei pentru fabricarea lucrurilor mici ale copiilor. Astăzi vom analiza modul în care vă puteți face un produs sub formă de lotus din acest material.

Pregătirea

Înainte de a trece cu fabricarea unui lotus, trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie pentru acest dispozitiv și materiale. Acestea includ următoarele:

 • Șervețele de hârtie de mai multe culori+
 • foarfece+
 • lipici+
 • Grosime+
 • Colţ.

De asemenea, puteți ridica imediat diferite elemente suplimentare pentru decor dacă doriți să decorați produsul finit.

Toate materialele și zona de lucru trebuie să fie absolut uscate, deoarece chiar și o picătură de apă poate strica astfel de meșteșuguri.

Crearea de flori

Pentru a începe cu, luați în considerare cele mai simple instrucțiuni pentru crearea acestui lotus de hârtie.

 • În prima etapă, șervetele galbene de colorare este luată. Este îndoit în diagonală, apoi a marcat mijlocul unghiului acut superior. După aceea, părțile laterale se adaugă la partea centrală.

 • Apoi piesa de prelucrat se întoarce, toate elementele proeminente ar trebui să fie cumpărate înapoi. Ca rezultat, cifra se va dovedi, asemănătoare cu o barcă. Este din nou pliată în jumătate, ca rezultat al căruia triunghiul ar trebui să se dovedească.

 • În același mod există doar 12 detalii. Apoi, vor trebui să coase unul cu celălalt. Pentru aceasta, acul este luat cu un fir, capetele tuturor părților sunt străpunse. Toate elementele sunt strâns strânse împreună. Produsul rezultat va servi ca bază pentru floarea viitoare.

 • Atunci trebuie să luați servetele de roz. Dintre acestea, vor fi create petale de lotus. Ele sunt realizate pe același algoritm ca în versiunea anterioară, dar este deja necesar să faceți 98 de piese. După aceea, puteți trece la construirea finală a Bud.

 • Pentru formarea primului rând este luată petale roz, Ambele capăt sunt legate de galben – reciproc.

Pentru a face o adâncime mică pe piesa de prelucrat, puteți folosi o linguriță.

 • Celălalt petală este introdus în apropiere și repetă toate plierea din nou și așa într-un cerc. Cel de-al doilea rând de meșteșuguri este creat la fel ca primul, dar, în același timp, elementele roz vor trebui introduse în același rând roz.

 • Toate celelalte rânduri sunt efectuate pe același algoritm. Total ar trebui să formeze 8 linii cu petale roz.

 • La etapa finală, produsul decorativ finit va fi posibil Decorează suplimentar margele, perle, margele și alte detalii.

Apoi, vom vedea cum puteți pasi cu pas pentru a face un crawler sub forma unui lotus frumos în tehnica Origami.

 • În acest caz, trebuie să luați un șervețel de hârtie roz sau portocaliu. Ea este complet dezvăluită. În funcție de fiecare ștergătoare specifice, pliurile de pe suprafata va fi fie complet chiar, sau nu foarte. Dacă liniile de pliere sunt curbe vizuale, atunci puteți încerca să reluați materialul pe cont propriu și să faceți mai atent.

 • Mai târziu, va fi necesar să se combine colțurile șervețelul cu intersecția falduri în mijloc. Ca rezultat, în pragul unei piese triunghiulare trebuie să coincidă cu falduri. După aceea, colțurile rămase sunt pliate în același mod.

 • Acum, ar trebui să încărcați din nou toate colțurile hârtiei goale în partea centrală, după care produsul este transformat în cealaltă parte, iar acțiunile sunt deja repetate cu această parte. Mai târziu, va fi necesar să se plieze unul din colțurile de aproximativ o treime din lungimea. Toate elementele rămase sunt pliate în același mod.

 • Apoi, trebuie să luați colțuri din spatele șervețel de hârtie și rotiți-le. Cu degetele presate triunghiuri mici, care au fost făcute atât mai devreme că acestea nu își pierd forma lor și nu-mi amintesc. Ca urmare, nu ar trebui să fie aproape gata făcute Bud.

 • Toate detaliile mici triunghiulare rândul său, la distanță în direcția opusă. Și din nou toate colțurile înfășurat din spatele.

Dacă se dorește, floarea de lotus rezultat este decorat cu detalii decorative suplimentare.

De asemenea separat, puteți face un mijloc de mugure floral. Pentru a face acest lucru, acesta va fi cel mai bine pentru a se potrivi șervețel de culori galben sau portocaliu. Necesitatea de a pregăti mai multe astfel de materiale în avans.

Fiecare foarfece șervețel sunt tăiate de-a lungul liniilor de pliere patru părți separate. Fiecare pătrat rezultat înșurubată lin pe un ac tricotată sau o rezervă. Apoi, materialul este îndepărtat ușor și pliat în jumătate.

Există câteva stamii mai luminoase pe acest algoritm, apoi toate părțile obținute încep să se introducă treptat în partea centrală a mugurii în locurile dintre module. Acolo puteți aplica foarte puțin lipici la toate elementele care pot fi asigurate în mijloc.

Sfat util

  Dacă doriți să vă faceți un lotus decorativ din șervețele de hârtie, trebuie să vă amintiți câteva recomandări utile.

  • Nu uitați că pentru a obține cele mai netede și îngrijite semifabricate, puteți utiliza Pregătirea șabloanelor de carton. Acestea vă vor permite să faceți rapid toate elementele necesare.
  • Înainte de a începe lucrul, verificați dacă tabelul pe care va avea loc întreaga lucrare este absolut curată și uscată. La urma urmei, șervețele de hârtie atunci când lovind suprafața de murdărie sau umiditate, își vor pierde rapid forma și aspectul, vor deveni necorespunzătoare pentru fabricarea unor astfel de meserie.
  • De asemenea, amintiți-vă că Pentru a conecta toate componentele florii de lotus, merită să utilizați fire și ace, care vă va permite să colectați un produs bun și frumos.
  • Dacă încă ați decis să lucrați cu compoziția adezivă, atunci va fi mai bine Puneți o mică ciucuri în cantități minime, Deoarece acest material poate fi ușor de stropire, pierzându-și forma.

  Clasa de masterat detaliată pe crearea unui lotus de la servetele poate fi găsită în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: