Idei de meșteșuguri în tehnica Kanzashi

Idei de meșteșuguri în tehnica Kanzashi

În Kanzashi, puteți face nu numai arcuri fermecătoare, broșe și alte decorațiuni, ci și tot felul de meșteșuguri. Oshiving câteva scheme simple de pliere bucăți de material, puteți începe să creați lucruri uimitoare. În acest stil, puteți face meserii interesante într-o grădiniță sau la școală, cadouri pentru sărbători, precum și decor acasă originală.

Ce materiale sunt necesare?

Pentru meserii, puteți utiliza aproape orice material, care este bine adăugat, păstrează forma și frumos pe punctul de vedere. Cu toate acestea, pentru incepatori este convenabil de a lucra cu panglici – acestea sunt lățimi diferite și au marginea din două părți. Cele mai multe panglici populare includ următoarele.

 • Satin – neted, lucios, plăcut atât în ​​aparență și atinge. Este ușor de a lucra cu ei, dar pentru a menține luciul extern atunci când produsele de manipulare au nevoie de precizie. gama larga de culori vă permite să selectați opțiunea corespunzătoare din umbră, strălucire sau desen.
 • Rep companie – satin Spre deosebire, acestea au o structură complexă și de suprafață cu caneluri. Pot fi atât monofonice, cât și imagini.
 • Kapron, Chiffon – fără greutate, translucid, cu sclipire ușoară. Dintre acestea, cu o anumită abilitate, aer, flori delicate sau arcuri pentru decor se pot dovedi. Acest tip de panglici este bine combinat cu alte materiale.
 • Deschidere – panglici cu modele complexe de dantelă care sunt utilizate ca supliment.

În plus față de casete, un nou venit trebuie să aibă o foarfecă de dimensiuni medii, un conducător, cretă sau creion pentru marcarea, pinii, un ac cu fire multi-colorate, lipici transparenți (termopiști mai buni), pensete și cleme. Pentru prelucrarea marginilor de stropire, este nevoie de o brichetă sau o lumânare, în cele ce urmează, este mai bine să obțineți un fier de lipit sau delicat cu o duză subțire.

De la clasele de masterat de formare foarte mult, simțit, plastic subțire, stamine (pentru flori) și alte părți suplimentare pot fi necesare pentru asamblarea elementelor.

Cum se face?

Cea mai populară vacanță este Anul Nou. Acesta este un motiv minunat pentru a face un crawl care va decora interiorul. A Astfel încât procesul a dat plăcere și nu a luat prea mult timp, este mai bine să atragă toți membrii familiei.

 1. De la panglica verde, 5 cm lățime trebuie să fie tăiate pătrate. Astfel încât pomul de Crăciun sa dovedit ca o viață, ar trebui să luați două sau trei nuanțe de verde și să le alternezi.
 2. Baza pentru pomul de Crăciun va servi o hârtie sau un con de spumă. Marginile sale inferioare trebuie să închidă aceleași panglici.
 3. Pătrate pe orice schemă convenabilă ar trebui să fie făcute hoteluri. De exemplu, îndoiți pătratul în diagonală, apoi pliat în jumătate și repetați. Tăiați și turnați.
 4. Puteți începe să lipiți goluri atât de sus, cât și de cele de mai jos, petalele fiecărui rând ulterior se află într-o ordine de verificare. Rândul de sus este mai bine să clipească un fir la bază și numai apoi lipici.

costum pom de Crăciun de Anul Nou bine completează mărgele mici și arcuri.

La 8 martie Toți ceilalți caută să mame, bunici, îl felicit pe soțiile, surorile și alți reprezentanți ai frumoasei jumătăți a omenirii. Acesta este un artizanat frumos și luminos, care simbolizează această vacanță de primăvară. Instrucțiuni de execuție este destul de simplu.

 1. Din carton dens sau din material plastic (mai multe CD-uri de utilizare), este necesar să se cercurile tăiate pentru cele opt. Fundamentul rezultată trebuie să fie ascuns sub orice panglica de culoare – satin sau satin. Pentru aceasta, vârful este oriunde încleiat – puteți începe înfășurării.
 2. După înfășurării, puteți începe să câștigați un decor. Pentru meserii de primăvară, florile sunt cel mai des folosite cu frunze verzi de diferite complexitate. De exemplu, puteți colecta o compoziție de zambile multicolore.
 3. O astfel de ambarcațiune este atârnată pe perete – pentru acest lucru, la începutul benzii, este necesar să se formeze o buclă sau să se fixeze pe frigider, lipind din partea greșită a magnetului.

Nu mergeți în jurul atenției și Paștelui. Această sărbătoare este obișnuită să schimbe ouăle frumoase, multicolore, care sunt ușor de făcut de la panglici colorate. O astfel de artizanat va arăta bine pe masa de vacanță, nu se va deteriora și poate fi folosit ca un suvenir. Instrucțiuni pas cu pas.

 1. Oul Fontoam este luat ca bază (vândut în magazine pentru hobby-uri). În plus, este necesar să se pregătească o panglică de panglică în avans și o lungime de 5 cm în două sau trei culori la voință.
 2. Pentru a începe, un pătrat mic este plasat pe partea superioară a oului, care va deveni un ghid. Toate elementele sunt fixate convenabil cu știfturi, dar puteți utiliza adeziv decorativ. Apoi, triunghiuri sunt formate din segmente ale benzii de altă culoare – pentru aceasta, secțiunile laterale trebuie doar să fie pornit și combinate. Aceste detalii sunt sărit din colțurile de jos. Primul rând trebuie plasat simetric – astfel încât vârfurile triunghiurilor închise pătrat de sus atunci când.
 3. Fiecare strat ulterior este situată cu o ușoară deplasare în jos și într-o ordine pul de a închide pinii și articulațiilor. Ca baza de ou, se poate lipi un pătrat din panglica, un arc sau de a face un stand glume unul sau două rânduri de triunghiuri, dar în direcția opusă.

Idei originale

Când se spune despre Kanzashi, familiar vin în minte mai întâi Decoratiuni pentru coafuri, cercei, pandantive. În plus, aproape orice vacanță se poate face Perie Sau orice alt decor în subiect dreapta. Acesta poate fi mici buchete culori, fulgi de zăpadă, compoziții de toamnă. Și pictogramele pentru Ziua Victoriei poate purta absolut orice, indiferent de sex sau vârstă.

Ca un element suvenir sau interior acasă pot efectua rame foto elegante. Ele sunt ușor de a face propriile lor din materiale simple. În aceeași tehnică puteți efectua un panou pe perete, care înlocuiesc cu succes picturile. Decorul joacă un special însemnând aici, deoarece produsele în stilul de Kanzashi sunt bine combinate cu margele, strasuri, paiete, scoici.

Prin același principiu se pot face confortabil Cutii decorative de depozitare bijuterii sau alte lucruri mici. Chiar și vechi sau neîntrerupt către exterior, cutia poate fi plasat sau ras cu panglici. Etapa finală va fi decorat cu flori. Din benzi obișnuite Puteți face flori complet diferite – chamomiles, nu-mă-uita, dalie, calla, trandafiri. Dacă cineva nu-i place floarea subiect, pliante, crenguțe, mugurii și chiar insecte – fluturi, libelule pot efectua ca decor.

Din util și, în același timp, lucruri frumoase pot fi alocate murături originale pentru perdele, lămpi și lampshes.

Cu privire la modul de a face un ou de Paște în Kanzashi, puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: