Idei și diagrame QWing pentru copiii de diferite vârste

Idei și diagrame QWing pentru copiii de diferite vârste

Quilling Creați crearea de compoziții de artă din benzi de hârtie neferoase. Ei sunt îndrăgostiți de adulți și copii, oameni cu educație artistică și cei care au durat și lipiți în școala primară. Quilling este cunoscut de mult timp, numai în secolul al XX-lea a experimentat mai multe valuri de popularitate. Astăzi, acest tip de creativitate este în cerere.

Ce este și ceea ce este util?

Numele direcției artistice a avut loc din cuvântul quill, ceea ce înseamnă „pene de păsări”. De asemenea, acest tip de creativitate se numește filigram de hârtie sau hârtie. Benzi sunt răsucite în diferite forme, și lucrări întregi sunt create de ele.

Quilling pentru copii – nu este numai plăcerea de creativitate, dar, de asemenea, dezvoltarea.

Aflați ce se dezvoltă echipamente.

 • Motorika mică. terminații nervoase degetele copilului sunt stimulate prin acțiuni simple cu hârtie. Dar motricitatea degetului este asociat cu funcția de vorbire a copilului. Aproximativ o treime din Piața crustei GM ia proiecția mâinii mâinii, și este situat lângă zona de vorbire.
 • Discursul în cazul în care copilul are probleme logopedie. Design de hârtie pot fi combinate cu exerciții logopedice. Deci, copilul este mult mai interesant să se implice în dezvoltarea vorbirii și articulare, și în același timp, el creează. Și să-și îndeplinească două cazuri în același timp – este veritarization pentru dezvoltarea creierului.
 • Preferabity, atentie, concentrare. Lucru necesită precizie și atenție, de concentrare și capacitatea de a anticipa rezultatul acțiunilor cele mai apropiate.

În cele din urmă, tehnica se dezvoltă ochii, imaginația, gândirea creativă a unui copil.

Este important să începe să faci diferite meserii cu un copil în timp pentru a stimula dezvoltarea funcțiilor intelectuale și a motoarelor de mică adâncime în timp. Quilling este perfect pentru aceasta.

Pregătirea instrumentelor și materialelor

Lista mari nu va avea nevoie. Foarte des in magazine pentru creativitate de vânzare kituri pentru copii gata, în care există o hârtie (culoare și textură diferită), foarfece și lipici, scobitori. S-ar putea să fie o specială rigla și mai multe foi carton ondulat. În cazul în care acest set nu a fost găsit, totul poate fi achiziționat în mod independent,.

Ce se va lua pentru clasele creative:

 • Filtrați fâșii lungi de hârtie colorată+
 • Instrumentul ajută la realizarea spiralălor (de la o linie profesională la linia simplă sau creion)+
 • foarfece+
 • Adeziv – PVA cu un gât îngust se potrivește+
 • conducător cu cercuri diferite+
 • Pinzet (pentru copii este mai bine să luați plastic).

Pentru a începe cu și acest lucru va fi de ajuns. Dacă copilul este entuziastat prin quilling, rezervele materiale pot fi extinse – utilizați diferite opțiuni de hârtie: în culoarea, densitatea, textura.

Desigur, trebuie imediat să stabiliți Sistem de stocare, Ce va lua în plus un copil la comandă.

Unde sa încep?

La prima ocupație a copilului, ar trebui să învățați să faceți cea mai simplă piesă de muncă – spirală. Se bazează pe fabricarea diferitelor forme.

 1. La sfârșitul scobitoarelor obișnuite, trebuie să faceți un slot mic – părintele este angajat în acest lucru.
 2. Hârtie colorată tăiată pe benzi egale lățimea de 3-5 mm.
 3. Un vârf al dungiilor finite se inserează în scobitorii de tăiere, blocați-l acolo. Partea rămasă a benzii trebuie acoperită pe o baghetă, astfel încât banda să dobândească forma spirală.
 4. Când banda se termină, un lipici puțin trebuie aplicat la capătul liber și se atașează la spirală, astfel încât elementul să nu se rotească.

Poate că nu prima dată când copilul va câștiga o simplă abilitate. Senior Băieți devin mai rapizi, dar chiar și reoxoihii sunt capabili să facă față sarcinii (nu fără adulți).

În viitor, acesta poate fi accesat pe fabricarea unor astfel de părți ca picătură, frunze, ochi, semicerc, crescent, curl.

Meșteșuguri pentru copii

Primele clase de master pe lucrările copiilor trec în grădină. Dar dacă doriți să obțineți în fața programului educațional sau să o extindeți, părinții se pot angaja să se înclină acasă cu copii. Decât copilul mai tânăr, cu atât mai ușor va fi subiectul meșteșugurilor. Cea mai simplă poate aduce copilul cel puțin plăcere decât scheme mai complexe.

3-5 ani

Pentru bebelușii de vârstă preșcolară, sunt selectate cele mai ușoare parcele și aplicații. De exemplu, la începutul iernii, împreună cu părinții pot face cărți poștale simple cu un om de zăpadă. Motivele de iarnă sunt interesante pentru copil, iar sentimentul de vacanță încălzește doar entuziasmul creativ. Dacă sarcina nu este atașată la sezon, puteți face un fluture.

 1. Pe o foaie de hârtie, trebuie să desenezi fluturele de contur. Adult poate tăia modelul pe care copilul îl va traduce pe hârtie. Copiii la 4 ani pot face deja acest lucru.
 2. Fluturele trase trebuie să fie pictate cât mai luminoase posibil. Acest caz poate fi, de asemenea, administrat copilului, singura condiție nu este de a depăși marginile. Puteți ajuta copilul astfel încât, în culoarea fluturelui să privească curat.
 3. Și acum, în cele din urmă, este timpul să lucrăm cu hârtie. De la hârtia albastră și roșie trebuie făcută dintr-o lățime de 1,5 cm.
 4. Capetele sunt neapărat fixate cu adeziv, deoarece acestea nu vor fi spirale „libere”.
 5. De îndată ce adezivul este uscat, spiralele pot fi lipite de fluturele pictate. Tot timpul trebuie să votezi cu cursul de acțiune copil, să dai sfaturi și să urmezi acuratețea performanței.

Puteți efectua I Butterfly suspensie, Dar aceasta va fi deja o sarcină a creșterii complexității. Mai ales adult trebuie să „uite” despre mustața fluture, astfel încât bebelușul să vadă elementul lipsă și să-și amintească necesitatea lui. Având deja prima experiență în Quilling, preșcolarul poate ghici cum să facă o mustață.

6-7 ani

Copiii de această vârstă sunt deja capabili Produse volumetrice și frumoase, și cea mai mare parte a locului de muncă în idiling se pot face ei înșiși.

Pentru a crea o poiană de flori, veți avea nevoie de:

 • Hartie colorata+
 • Baza – Carton verde dens sau Foumiran, posibil hârtie de catifea+
 • Creioane / marcatori+
 • Lipici PVA cu un gât îngust+
 • Tub / creion rotund.

Procesul implică o anumită secvență de pași.

 1. Hârtia de culoare trebuie tăiată în dungi de 5-7 mm.
 2. Benzi trebuie să strălucească alternativ pe un creion sau un tub. De asemenea, se va potrivi Feltaster.
 3. Spiralele rezultate trebuie să dea dimensiunea în conformitate cu planul de figuri florale finite.
 4. Spiralele trebuie să fie conectate astfel încât să vină flori finalizate. Nu este nevoie de nimic lipici – ori doar florile de pe suprafața fără fixare. Tulpini, petale, frunzele trebuie amânate, astfel încât sa dovedit floare gata. Și numai după calculul preliminar, Evaluafli florile cele din urmă va fi plasat pe o foaie bazată pe.
 5. Cu atenție – detalii pentru detaliu – aveți nevoie pentru a lipi modulele. Odată cu construirea soluției compozit, copilul poate ajuta, deoarece nu este întotdeauna simetric și proporțional poate aranja toate elementele.

Este interesant pentru un copil nu doar pentru a efectua totul în conformitate cu eșantionul, dar este de a face compoziția autorului. Prin urmare, executarea de culori poate fi șablon, dar plasarea acestora pe terenul de lucru – la latitudinea autorului.

De ce are sens să se încerce în Quilling precis cu flori, astfel încât acest lucru se datorează versatilitatea tehnicilor utilizate în formarea de petale, frunze, tulpini și mustăți.

8-9 ani

La această vârstă puteți încerca deja scheme mai complexe. Baieti efectua chiar și o stilizare în stil Gzhel sau Khokhloma. În cazul în care copiii începe copierea de lucru în stilul queening coreean restante, este de asemenea bun – copierea servește excelent de formare și, în mod interesant, vă ajută să găsiți stilul tau.

Pentru a crea o carte poștală până la 8 martie, veți avea nevoie de:

 • bază de carton 21 cu 10,5 cm+
 • Hârtie benzi de 5 mm lățime de diferite culori: roz, lila, violet și fildeș+
 • 8 poli de violet+
 • hârtie de proiectare monofonice+
 • Hîrtie de designer cu desen+
 • riglă figurate+
 • foarfece+
 • pensetă+
 • PVA Glue.

Procesul include 5 etape.

 1. nevoie de bandă Violet să se răsucească opt. În scena curburii are loc prin lipire.
 2. Acum, trebuie să ia o bandă roz cu o lungime de 17 cm și rola cu o rola. Spirele trebuie să fie slăbiți un pic, toate straturile de presă pentru a forma o picătură. Aceste elemente trebuie să fie făcut 5 – se pare o rola strans. Acum ar trebui să lipici mijloc și petale.
 3. O altă floare face dungile de liliac de aceeași lungime. Ele sunt, de asemenea răsucite în cercuri, să slăbească, dar că forma nu se rupe. Nucleul florii va fi roz. Toate lipici.
 4. Din hârtie de design de culoare, trebuie să taie banda, cu o lățime de 2 cm și o lungime de 17 cm. Este necesar să se efectueze reduceri, la marginea fara a ajunge la 0,5 cm. Pe această margine aveți nevoie pentru a lipi o bandă violet. Twist un creion – o floare cu petale pufoase vor fi eliberate. Ai nevoie, de asemenea, o astfel de poftă de mâncare mai mult, iar următoarele flori sunt realizate din hârtie de design Monophonic.
 5. Există pietre în culori. Deja lipit cartea poștală G8 trebuie să fie decorat cu două pietre fixate în centru. Pentru pensete de fixare corespunzătoare a elementelor folosite. Toate florile sunt lipite în diferite părți ale cărții poștale.

Compoziția poate fi completată sau modificată de către autor.

Recomandări

Și câteva sfaturi care vă vor ajuta rapid sa se obisnuiasca in noua directie artistica.

 1. Dacă doriți să obțineți rulouri de aceeași dimensiune, are sens să achiziționeze un șablon cu găuri de diferite dimensiuni. Chiar și cu o simplă linie de „ofițer“, puteți rezolva această problemă. Deși rigla specială Quilling pot fi vândute în magazin de mărfuri pentru creativitate.
 2. În cazul în care rolele sunt realizate din hârtie subțire, nu aveți nevoie pentru a le menține în mâinile tale pentru o lungă perioadă de timp, în caz contrar ei vor rapid Unfold.
 3. Dacă există o dorință de a obține o cifră în vrac, aveți nevoie pentru a face o spirala dintr-o fâșie lungă, după care da o rolă de cupola în formă de con sau în formă de. Apoi adezivi pe formularul legat de mânere și alte elemente.
 4. Cumpărarea hârtiei speciale, ar trebui să acordați întotdeauna atenție lungimii sale. Nu trebuie să coincidă cu lungimea foilor obișnuite A4 – cu o probabilitate ridicată, este o hârtie clară, care este vândută ca și foile de regine.
 5. Foarte frumos de benzi de hârtie Get Vaze decorative, Caschete. Și fulgii de zăpadă ies incredibil de deschidere, fără greutate.
 6. Copiii se vor interesa de caz în cazul în care părinții demonstrează acestora, cum ar fi dungile colorate pentru a face dragonfly, fluture, maimuță, dinozaur, stea, palmier, pui, pui, flori.

am o idee! Copilul mai în vârstă poate chiar blog pe modul în care a gestionat experimente creative într-o tehnică ciudată. Și acest lucru va fi, de asemenea, un stimulent pentru dezvoltarea ulterioară și chiar și o misiune mică, dar educațională.

  Quilling, apropo, puteți combina cu alte direcții creative: origami, murdărie, mozaic, și doar artă frumoasă.

  Matlasare Fundamentele Pentru copii, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: