Imagini din software-ul care se înclină

Imagini din software-ul care se înclină

Quilling – nu este un cuvânt nou în arta aplicației, totuși, boom-ul pe acest tip de creativitate este inerent în ultimul plan de cinci ani. Din benzi înguste de hârtie, meșteșugurile plate și în vrac, cărți poștale, suveniruri, panouri și chiar picturi. Și aceste lucrări sunt impresionante nu mai puțin de arta mai familiare, tradiționale. Și cel mai important, Quilling este disponibil la o persoană obișnuită, fără abilități artistice și talente deosebite. Puteți învăța de la zero pentru a face fotografii ce vor deveni un punct culminant al oricărui interior.

Particularități

Copiii și adulții sunt angajate în aceste creativitate aplicată. Cani de queening deschise în grădinițe și școli, adulții studiază din ce în ce decor de hârtie pe tutoriale video, desen idei pe Internet. Mulți artizani au deschis activitatea lor și să câștige unice, picturi elegante intr-o tehnica quilling, ceea ce face platforma de lucru a rețelelor sociale populare.

Această artă are originea în secolul al 14-lea și conectați-l cu călugări, care a trebuit să se răsucească marginile tăiate ale cărților aurite. În secolul 20 regândit de artă și modă pentru el în Europa a dobândit complet diferite scări. Ca un prieten de gherghef, vă amintiți despre Quilling, atunci uita. Acesta se confruntă cu valuri de popularitate, și val de astăzi este cu siguranță foarte mare. Și la moda acum este picturi si panouri intr-o tehnica Quilling.

Popularitatea acestei tehnici este explicat prin materiale simple, la prețuri accesibile, ieftine, care sunt folosite pentru a crea lucrări. Avem nevoie doar de hârtie, lipici, foarfece și starea de spirit creativ. Deja un maestru experimentat colectează propriul set de instrumente și materiale: Diferite tipuri de hârtie (de la subțire la ondulat, de designer), tip Q, cu un slot la sfârșitul anului, foițe, scobitori pentru punctul de aplicare adeziv. Uneori sunt necesare ace, dar nu și în fiecare lucrare.

Mă bucur și o varietate de stiluri – imaginea poate fi realizată în stilul de minimalismul, în estetica de epocă, techno și t. D. Câmpul pentru creativitate este doar un imens.

Ce se întâmplă?

Quilling este numele totală a mai multor tehnici. Ele sunt similare între ele, dar încă mai au diferențe fundamentale.

 • grăbind – așa-numitele panouri mozaic postat pe o bază plată. Ei, de obicei, cărți poștale Decora, cutii, albume, creați imagini și portrete.

 • utilaje volumetrica – Cu aceasta, există figuri tridimensionale de la cele mai simple elemente. Pentru picturi, de asemenea, aplicate.

 • Gofroquilling – foarte căutate astăzi ramură. Deci, numit tipul de material plastic hârtie, care se bazează pe lucrul cu dungi de hârtie care formează conturul figurii și volumul acesteia. În elementele închise, aceste benzi nu sunt prăbușit. Comandantul le îndoaie, dând forma necesară, fixarea pe planul în unghiuri drepte.

 • tehnica bătu – În acest tip de hârtie, elementul principal va fi bucle ajurata, care sunt create de un pieptene.

 • coreeană Quilling – Este mai degrabă o tehnică separată, și inspirația hobby-ului quilling, care este în Coreea. Acolo el este nebun popular, și har, filigran, multe subiecte și variații folosite în lucrările maeștrilor coreeni, nu pot impresiona. Este aproape partea de sus a artei plasticului de hârtie, deoarece picturile coreene au mulți fani din întreaga lume.
Citește mai mult  batic nodulului: Caracteristici și tehnica de execuție

 • Tehnica conturului – benzile de hârtie sunt fixate de anumite, în avans liniile prezentate. Pentru ca o astfel de imagine să dobândească efecte maxime, se efectuează pe hârtia texturată a tonului dorit.

Puteți începe cu orice varietate. Bineînțeles, o prognoză mai mare pentru succes va fi la cea care și-a proporonat puterea cu sarcinile. Dar chiar și cele mai simple picturi arată incredibil de frumos, deoarece tehnologia de miligrants de hârtie în sine este o cheie pentru obținerea unui rezultat neobișnuit de deschidere.

Pregătirea

De la hârtie răsucite puteți face un portret, peisaj, un abstractizare, o grafică unică și un efect vizual incredibil. Fiecare nou venit are sens Dezvoltați mai întâi percepția tactilă a materialului: Încercați să lucreze cu dungi de hârtie în afara bazei – răsuciți-le, amintiți-vă, încercați să se stabilească în figură. Treptat produce automatism, cu care este mai ușor de a face poze reale.

Lucrul cu dungi de hârtie are propriile sale nuanțe.

 1. Ele diferă densitatea lățimii și pierderii. Este necesar să lucrăm cu diferite opțiuni, astfel încât exercițiile tactile trebuie efectuate cu dungi foarte înguste și subțiri și cu probe groase.
 2. Newbies încep de obicei cu un set gata de queening, cu grosimea benzii medii – este foarte convenabil. În plus, într-un astfel de set există totul pentru primele eșantioane.
 3. Calitatea cifrelor executate este influențată de documentele de hârtie în timpul curbe și răsucire, posibilitatea de deformare a materialului, Lightweight produs.

În cazul în care nu este necesar să se lucreze cu un set gata făcute, dar cu achiziționat hârtie le va fi în valoare de ea masina de debitat. Trimmer va deteriora dungile lin și rapid. Mașini sunt manuale și mecanice.

Adeziv clipire adecvat – Aceasta este orice densa uscare rapida si compozitie groasa cu un dozator și o duză mică. Cineva familiarizat cu un simplu PVA, cineva incolor lipici „moment“.

Ca șablon utilizat conducător special pentru regina, Ea are o bază de plută. Este foarte convenabil, deoarece lingourile vor trebui să pini pini. Șabloanele pe o riglă va da role de hârtie forma dreapta. În cazul în care nu există încă nici un astfel de conducător de construcții, puteți utiliza linia de matematică cu un design buclat.

Bine, dacă înainte de lucrarea de lucru pe imagine, Maestrul Quilling va încerca să răsucească figurile principale – de la labele spirale și pasăre strânse înainte de curgere și coarne. Funcționează bine.

Master Clases

Începeți cu portrete, compozițiile complexe despre război (de exemplu, limitate la 9 mai) vor fi cu siguranță un pas dificil. Prima lucrare poate fi cu cele mai simple scheme și șabloane. De exemplu, o compoziție de două fluturi luminoase.

Imagine cu fluturi pentru începători

Acestea vor fi aranjate simetric pe panza, deoarece există suficientă descriere a unui singur fluture, al doilea se face în același mod. Hârtia utilizează un set de regine standard.

 1. Necesitatea de a lipi 2 dungi galbene, rulouri gratuite. Faceți același cel de-al doilea detaliu. Diametrul elementelor este aliniat cu șablonul.
 2. Din hârtia roz, trebuie să răsuciți o spirală gratuită, să depășiți această piesă de lucru pe ambele părți și să formați o „picătură”. Vârful figurii rezultate de care aveți nevoie pentru a obține puțin în lateral.
 3. Din cele două benzi de hârtie neagră lipite împreună, este necesar să se facă o spirală liberă și să formeze „Peephol” din ea. Se răsucește separat o rolă liberă de dungi negre.
 4. Elementul final al fluturilor – mustață. Benzi neagră Îndoirea în jumătate, fiecare jumătate are nevoie doar de vârful.
Citește mai mult  Tehnica mozaic de diamant pentru începători

Colectați fluturele este necesar pe o bază pregătită. Pas cu o imagine frumoasă simplă pe perete va face un copil – ușor și rapid.

Compoziția de flori

Pentru ea trebuie să luați dungi de diferite culori sau nuanțe.

 1. Pentru miezul florii trebuie să răsuci spirala liberă, să lipiți banda, tăiată cu o margine. Culorile multiple de hârtie sunt combinate într-un element.
 2. Miezul se lipsește imediat la baza densă, rulourile în formă de picătură sunt plasate în jurul acestuia. Culorile selectate ar trebui să fie combinate armonios între ele.
 3. Compoziția completat va face rulouri sub formă de „inimă“ și „ochi“ de la dungi verzi.

Acum rămâne doar la elementele de colectare recoltate pe baza. O astfel de imagine poate fi o dată o fată, o fată, mama la 8 martie și t. D. Acestea sunt flori simple, dar ele pot fi suplimentate cu mai complexe orhidee, margarete, păpădia și t. D.

Lemn

Natura va fi întotdeauna o sursă de inspirație și meserii cu teme naturale a lua confortabil în orice interior. O astfel de imagine o va potrivi cu orice stil. De exemplu, lucrul cu un dragon necesită note orientale, în interior, o coroană de flori de Crăciun într-o tehnica Quilling este un decor de sezon, dar pasari, libelule, flori și fluturi sunt universale.

În acest exemplu, principalul și singurul element – lemn. Poate fi iarna, poate transmite spiritul de toamnă, dar într-un caz particular este selectată o perioadă de înflorire.

Pentru munca necesare:

 • Papers pentru queening – negru, maro, saturate verde, lila (mov), roz+
 • cadru adânc+
 • sulă+
 • Foarfece și lipici PVA+
 • pensetă+
 • Conducător și creion.

Pas cu pas de instruire este format din mai multe etape.

 1. Pentru a crea un contur copac, o matrita este desenată și bucăți dintr-un șablon. Acesta va fi un copac înscris într-un cerc. În primul rând trage un cerc, apoi un arbore simetric, acesta este tăiat de-a lungul conturului. Se aplică la baza substratului (carton, hârtie densă, fie Foamiran).
 2. Acum in mod constant, unul după altul, trebuie să încărcați benzi gata făcute. Începe de la frontierele externe.
 3. Atunci când sunt indicate toate frontierele externe, Puteți trece la umplerea în spațiul interior al arborelui. Benzile sunt fixate astfel încât – lipici lipsesc dungi coaste, dar îndoire sau de forma dorită. panglici de hârtie Stick mai ușor decât pensete.
 4. Lungimea fiecărui segment Autorul acestei clase de master măsurată pe ochi. Pentru trunchi, hârtie pentru flori întunecate – maro, negru și verde. Variațiile privind drepturile de autor sunt posibile. Benzile trebuie să se încarce unul la celălalt, astfel încât acestea să fie umplute cu tot spațiul interior al cilindrului și ramurilor.
 5. Acum puteți trece la aspect. Utilizează doar o formă deschisă de bază. Aceasta înseamnă că elementul nu trebuie să fie fixat pe lipici. Sfaturile elementelor tocmai răsucite unul spre celălalt. Dar spirale învârte pot fi diferite de capetele diferite. Spirale va trebui să facă o mulțime, aproximativ 100 de bucăți.
 6. Detaliile ei înșiși sunt răsucite fără a folosi lipici. Dar elementul finit la baza este atașată la lipici. Are nevoie puțin, altfel baza va intra în cale, va argumenta, deformată.
 7. În acest caz, culoarea coroanei este roz, dar se poate face orice. Există aici câteva elemente de liliac, deși este posibil să se formeze deloc o coroană multicoloră. Peste o soluție colorată ar trebui să fie gândit să gândească în avans. În primul rând toate elementele majore sunt lipite, se golește apoi umple bucle mici.
Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre spongiile florale

Nu există nici o dificultate mare aici: lucru necesită timp, duritate și perfecțiune, și nu unele aptitudini speciale. În interior, imaginea arata la fel de bine superbe:, în cazul în care bășini de master cu cadru și face o imagine de mobilier „consoană“ sau un alt decor în cameră.

Dacă iarna este ilustrat, ramurile vor fi în zăpadă, iar acest lucru poate fi, de asemenea, o soluție interesantă. Lângă copac poate fi plantat unele animal – veveriță sau iepure de câmp, dar nu neapărat. Puteți înlocui bucle cu elemente spiralate, dar este greu chiar și eficient.

Idei interesante

Și, în sfârșit, o imagine de ansamblu de picturi frumoase într-o tehnica quilling, care va inspira creativitatea pentru începători.

Portret al unei fete – Cele mai frumoase compoziții sunt simple, dar în cazul în care acestea sunt efectuate punct de vedere tehnic imaculat, această simplitate numai pentru utilizarea muncii.

Repetați van Gogh în idiling – o idee grozavă pentru cunoscătorii de artă. Selecția însăși inspiră subiectul, iar rezultatul va încălzi sufletul și mângâia.

Tema marii și romantism Mereu în modă și dă naștere unor asociații plăcute.

Simplu și elegant, cea mai bună alegere pentru minimaliști.

Imagine fascinantă pentru cei care doresc ceva neobișnuit.

Un alt exemplu de frumusețe făcută de om, care este disponibilă aproape tuturor. Modelele și rezervele de culoare merită semne mari.

Un mic etnic nu face rău și această tehnică. Foarte frumos, luminos și nu Super.

Neobișnuit și modest. Așa că atrage acest lucru Lucrări mici în culori calme.

Milest Gettinging, Imediat și nu spuneți că, de asemenea, se zbate.

Pur și simplu, dar gustos – pentru consola de piept sau de la noptieră Opțiune perfectă Atingând decor.

Cum se creează o imagine într-o tehnica ciudată, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: