Îmbrăcăminte pentru dans hip-hop

Îmbrăcăminte pentru dans hip-hop

Haine pentru hip-hop net diferit de lucruri în care reprezentanți ai altor direcții de dans sunt. Prin urmare, intenționează să se angajeze în aceste dans, sau dau la astfel de clase de copii lor, este important să actualizați garderoba ta.

Cerințe primare

Există mai multe cerințe de bază pentru îmbrăcăminte de dans hip-hop.

  1. Simplitate. Cultura acestor dansuri sa născut în cartierele sărace din America. Prin urmare, baza unui costum de dans, de obicei, arata destul de simplu și ușor chiar lipsit de griji. În unele cazuri, astfel de imagini sunt diluate cu accesorii luminoase. Dar cel mai adesea se face numai pentru discursuri sau relaxante în club.

  2. Conforturi. Acest stil de dans se distinge printr-un număr mare de salturi și trucuri pe care trebuie să le efectuați un dansator. Prin urmare, costumele pentru spectacole și repetiții nu ar trebui să fie timide. Pentru confortul său, ar trebui să alegeți pantaloni și tricouri. O atenție deosebită ar trebui acordată alegerii lucrurilor pentru copii. Ei nu ar trebui să aibă pietre, paiete și detalii ascuțite. Costumele de dans „pe copiii crescuți” ar trebui să cumpere, de asemenea.

  3. Luminozitate. Printre fanii acestui stil sunt foarte populare cu hoodies colorate luminoase, tricouri și jachete cu amprente interesante. Găsiți lucruri cu inscripții tematice sau chiar cu imagini ale faimoaselor interpreți hip-hop sunt acum foarte ușor.

  4. Practicitate. Toate lucrurile pentru dans trebuie să fie durabile și durabile. Prin urmare, alegerea unui costum pentru dans, ar trebui să nu salva pe pantaloni bune și adidași.

  5. Multi-strat. dansatori dvs. face cel mai adesea cu mai multe straturi. Wide T-shirt sunt completate de jachete în vrac și în partea de sus, există, de asemenea, veste cu glugă. Pantaloni pentru dans sunt alese liber, cu o bandă de cauciuc larg.

Nu cumpara imediat prea multe lucruri diferite. Pentru început, este necesar să se achiziționeze doar detaliile de bază ale costumului.

Materialele

La alegerea unei noi haine pentru clase, ar trebui să arate întotdeauna la ceea ce tesatura acesta este cusut. Există mai multe cerințe de bază pentru materiale. Stofa pentru haine de cusut de dans trebuie să fie:

  • durabil+

  • hipoalergenic+

  • umiditate bine de absorbție+

  • „Respirabile“.

Cele mai multe popularitate în rândul fanilor de dansatori activi sunt folosite de lucruri, de bumbac pe bază de bumbac sau poliester. Costume de in și tricotaje sunt, de asemenea, populare. Acestea sunt foarte potrivite pentru orice moment al anului.

Dar din produse sintetice este mai bine să refuze. În astfel de ordine, dansatorul va transpira prea mult în timpul mișcărilor active. Bluze și pantaloni sintetici de calitate slabă pot duce, de asemenea, la apariția pe pielea roșii și erupții cutanate.

Opțiuni de ansamblu

La cumpărarea de haine, este important să se ia în considerare în ce condiții o persoană va dansa.

Pentru antrenament

Costumul pentru formarea dansului constă, de obicei, din pantaloni simpli pe o bandă elastică, precum și o tricou convenabil de gât rotund. Odată cu sosirea vremii reci, o astfel de imagine pentru facilitățile sale poate fi completată cu o bluză în vrac cu buzunare mari.

Pentru instruire, merită să luați lucrurile efectuate în tonuri neutre. Ei nu sunt atât de repede.

Pantofii de antrenament pot fi aleși. Principalul lucru este că este confortabil. Opțiunea optimă este adidași buni pe talpa groasă. Cel mai bine este să vă opriți alegerea pe modelul sportiv. Astfel de adidași reduc încărcătura pe picior și vă permit să vă deplasați mai activ. După cum ați cumpărat o nouă pereche de pantofi, trebuie mai întâi să o ocupi. În acest caz, adidașii nu vor freca cu siguranță pielea în timpul mișcărilor active.

Pentru discursuri și concursuri

Alegerea unui costum pentru spectacol, ar trebui să se uite la haine strălucitoare. Cele mai populare sunt nuanțe de verde și albastru. Echipamentele clasice în culori alb-negru sunt în cerere. Astfel de imagini monofonice sunt adesea completate de accesorii de imprimare luminoase.

Fetele pentru spectacole aleg adesea mai multe lucruri potrivite. Printre dansatori sunt populare blugi Skinnie. Ele sunt picioare strânse strânse și subliniază lungimea lor. Astfel de blugi pot fi atât clasice, cât și sfâșiate. Cele mai populare modele negre acum. Dansatorii lor se combină de obicei cu călărie strălucitoare.

Foarte des, fetele sunt folosite pentru a crea imagini de dans și topuri strânse. De obicei, ei le combina cu hanorace gratuite. Puteți alege, de asemenea, un elegant Krop-top. Ele sunt acum de cusut pentru ambele fete adolescente si tinere fete. Top scurt nu interferează cu mișcările active și, de asemenea, subliniază frumusețea cifra de fitness.

Atunci când alegeți pantofi merită atenție la adidași sau pantofi sport de marcă. Acestea ar trebui să fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, elegant.

Mai ales în cerere pantofi acum alb. În cazul în care bugetul la dansatoarea novice este mic, cea mai mare parte a banilor este mai bine să-și petreacă pe adidași. Alegerea lor afectează aspectul unei persoane, și cât de confortabil se simte pe scenă.

Image pentru a vorbi pot fi adăugate de accesorii luminoase. Acesta poate fi genunchi tampoane, eșarfe sau umflarea. Ținuta cu blugi poate fi subliniat printr-o centură masivă cu o cataramă neobișnuită.

Seres de alegere

Atunci când alegeți haine pentru dansul hip-hop, puteți să vă uitați la modul în care dansatorii populari se îmbracă. Acest lucru vă va permite întotdeauna să rămâneți în tendință și, de asemenea, arată frumos atât în ​​formare, cât și pe scenă.

Nu este necesar să copiați complet imaginea altcuiva. La urma urmei, ceea ce arată grozav pe o singură persoană nu poate abia să se apropie de altul.

În imaginile de dans luminoase arată mai atractive, ele sunt adesea completate de accesorii tematice. Cel mai adesea băieți și fete aleg lanțuri cu pandantive. Dar trebuie să fii foarte îngrijit. Dacă vă ridicați incorect accesorii, ele pot interfera cu mișcările de dans. Același lucru este valabil și pentru alte decorațiuni masive.

Cumpărați haine pentru dansul hip-hop este cel mai bun în locuri specializate. În astfel de magazine de cumpărători, este plăcut să vă placă o mare selecție de îmbrăcăminte pentru copii, de sex masculin și femei. Toate lucrurile sunt cele mai preliminare. Hainele de dans ar trebui să stea pe corp și să nu tragă mișcarea. Când alegeți un costum pentru un copil, ar trebui să luați întotdeauna în considerare dorințele sale. Noua imagine ar trebui ca tinerii dansatori. În acest caz, ei vor merge la cursuri cu plăcere și mai mare.

Necesitatea încălțămintei. Noi adidași ar trebui să fie așezat perfect pe picior. Precizia și ușurința mișcărilor de dans depind de ea. Este important ca adidașii selectați să fi fost, de asemenea, foarte lumini. Inainte de a cumpara este merită verificat flexibilitatea tălpii. Dacă este rău să se aplece, există riscul ca adidașii să se rupă pe 2-3 de formare.

Persoanele care intenționează să se angajeze în mod serios în dans hip-hop, este în valoare de a discuta garderoba lor cu un antrenor în avans.

O persoană cu experiență vă va spune ce pot fi necesare lucruri pentru instruire și discursuri. În acest caz, achizițiile cu siguranță nu va fi inutil și nu doar va sta în dulap.

Cum de a alege modul de a alege haine pentru dans în stilul hip-hop, uite la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: