Instrumente și instrumente de perete

Instrumente și instrumente de perete

Uită-te la această frumusețe! Nu, acestea nu sunt creaturi vii! Acestea sunt produse de la pâslă. Este greu de imaginat, dar aici astfel de jucării realiste se pot face cu propriile mâini folosind tehnica de felicitare uscată, care altfel numește felting sau sondă. În plus față de felicitarea uscată, există o tehnologie umedă de umplere.

Dar, înainte de a începe lucrul, trebuie să vă familiarizați cu materialele și uneltele necesare. Vom vorbi despre fiecare tehnică și materialele mai în detaliu în acest articol.

Cum să apară tehnica

Istoria apariției rădăcinilor împâslire merge departe în secolele trecute. A început să iasă această tehnică de la nomazii. Cea mai mare parte lână cămilă făcut haine, încălțăminte, covoare, iurtele. Astfel de lucruri rezistente la uzură, ei nu se tem de orice condiții meteorologice. Vara este rece în ele, iar în timpul iernii caldura.

Nu e de mirare astăzi, produse din lână în popoarele nomade rămân relevante. De exemplu, în Mongolia utilizare iurte, deoarece acestea sunt destul de ușor de transportat.

De asemenea, tehnica a fost popular și infractoare din poporul rus. Haine, tălpi interioare, pălării, și, desigur, cizme au fost făcute din lână (se știe că numele lor sa întâmplat la această tehnică). Pentru a evidenția acest pantof folosit abur.

Mai aproape de timpul nostru în secolul al XIX-XX, împâslire a început să se dezvolte la scară industrială.

Pentru votare, numai lână pentru animale de companie este potrivit, deoarece fibrele sale au capacitatea de a ferm ambreiaj.

Vizualizări

Așa cum am menționat mai devreme, există două tehnici principale împâslire: uscată și umedă. În ciuda faptului că ambele tehnicieni sunt numite împâslire, există puține comune între ele, este indreptat un set de instrumente necesare. Ne vom uita la fiecare tehnica. Mai multe detalii separat.

împâslire uscată

Această tehnică este mai ușor decât umed. Dar pentru acest tip de fillerization necesită cunoștințe și îndemânare. Ei bine, desigur, multe materiale vor fi necesare, ele pot fi comandate on-line sau să cumpere aproape în orice magazin gherghef. Pentru a facilita sarcina pentru un incepator, la vânzare Seturi de împâslire lână specială, le ia în considerare mai târziu.

Instrumente

Vom analiza principalele instrumente care vor fi necesare pentru a crea o jucărie.

 • Ace. Acesta este instrumentul principal. Acele de felicitare sunt definite din cusut. Au un borcan special, astfel încât lâna reunește. Acelele complete diferă în formă (triunghiulară, sub forma unei stele, conul, tristarul, sub formă de diamant, cilindrică) și prin numere (principale – №36, 38 și 40, cu atât numărul este mai mare, acul mai subțire). Pentru comoditate, ace cu etichetare, precum și deținătorii speciali.
 • Nu mai puțin important instrument pentru felting – bază spongioasă, pe care, de fapt, lucrează. Acesta servește la protejarea degetelor de la perforate, deoarece acest element poate servi drept un burete comun pentru spălarea mâncărurilor și o bază specială. De asemenea, poate fi utilizată și o pensulă în acest scop.
 • Există, de asemenea, diferite accesorii de votare, De exemplu, aruncate, ele sunt deosebit de utile pentru începători. De asemenea, există o combinație pentru lână pentru a agita produsul sau pentru a separa pâsala din masa totală.

Lână

Cel mai important material în felting, desigur, lână. Există multe tipuri de resimțite. Vom analiza cele mai importante:

 • Cardoch – lână pentru felting, care este mare pentru nou-veniți, așa cum a căzut perfect+
 • merinos – Lână dragă și de înaltă calitate, care este utilizată pentru a aplica stratul superior pe produs+
 • Coridal – Felt gros și ușor de utilizat+
 • caşmir – aspectul foarte faimos al lânii folosite în principal pentru decorare+
 • Pentru fundație perfect potrivită Vânătoare slierver.

  Ca decor, margele, margele, dantelă, panglici și nasuri speciale și ochi și ochi pentru jucărie arata mai realist.

  Umplutură umedă

  Între această tehnică și cea mai precedentă similară, materialul total numai, care este, lână. Dar acest tip de felting merită, de asemenea, atenția.

  Principalele tipuri de resimțite, care sunt folosite pentru felticarea umedă este un bloofoxid Leicester, veneding și o lână de cămilă.

  Este important să știți că este necesar să selectați corect culorile lânii, astfel încât atunci când este expus la apă sau la soluție de săpun, acesta nu strică adâncimea tonului, precum și că diferite culori sunt amestecate unul cu celălalt.

  Această tehnică este notabilă pentru faptul că a folosit în principal elemente prostești. Iată principalele lor.

  • Dacă în felierea uscată a instrumentului principal – ace, apoi în metoda umedă – aceasta este apă. Este cu ajutorul apei în viitor, lâna cade și dobândește forma. Pentru a distribui uniform lichidul, veți avea nevoie de un pulverizator (spray) și poate fi, de asemenea, potrivit în acest scop cu o duză superficială sau sticlă goală de la.
  • Precum și în felicitarea uscată, este necesară baza – în această tehnică trebuie să existe o bază ondulată, astfel încât lâna să nu alunece, orice covor din cauciuc (simplu sau specializat) va fi folosit pentru aceasta și puteți aplica și filmul elevului Pentru ambalare.
  • De asemenea, săpun va trebui să se înmoaie în apă și să aibă grijă de mâinile tale.
  • Pentru ca vana să nu fie confuză în timpul depunerii, este necesară o plasă sau orice țesătură subțire.
  • Pentru a facilita lucrarea cu mâinile, aveți nevoie de un pin de rulare (datorită rack-ului puteți face o mare putere pentru dumping).
  • Prosop de hârtie sau nevoie șervețel pentru a îndepărta excesul de apă.
  • Dacă doriți să protejeze mâinile, apoi arche cu celofan sau mănuși de cauciuc.
  • Uneori, destinații cu experiență utilizează o mașină de spălat pentru funcționare, în acest caz sunt utilizate în plus diferite forme pentru felting. De multe ori în loc de forme specializate, utilizați articole sănătoase, cum ar fi ciorapi Kapron.

   Plierea pentru utilizarea și fără participarea mașinii de spălat + pentru a nu cheltui bani, puteți utiliza, de asemenea, formulare de copt.

   Este imposibil să nu mai vorbim de un dispozitiv minunat – mașină de depunere. Datorită ei, lucrarea merge mult mai repede. Pentru feltingul uscat, șmirghelul este folosit ca duză și pentru filmul de ambalare umed – Celofan. Există, de asemenea, mașini în care în loc de duză există multe ace pentru felting (pentru o ușurință mai rapidă uscată manual, pot fi utilizate doar câteva ace).

   Kit-ul Creatorului

   Acum, luați în considerare seturi pentru felticarea din lână, care sunt în magazinele de lucru sau în magazinele online.

   Deseori de vânzare seturi pentru fabricarea jucăriilor în conformitate cu schema în care: instrucțiuni pentru umplerea acestei ambarcațiuni, mai multe tipuri de lână de culori diferite, 3 ace de diferite dimensiuni (este mai bine să cumperi mai multe ace, deoarece au o proprietate Breaking), Baza spongioasă. Puteți vedea mai des kituri creative pentru copii.

   Probabil utilizări mai populare umplutură umedă, Conform acestei tehnici, detalii plate sunt făcute, care, după coasere, sau deja un produs cu totul. Dar există, de asemenea, seturi pentru a crea picturi din pâslă. Vom spune despre ele.

   Kit-ul pentru a crea o imagine de lână include: lână naturală a culorilor necesare, o bază pentru imagine, penseta, stencil și instrucțiuni cu scheme și o descriere pas cu pas a muncii. Pentru a crea o ambarcațiune, veți avea nevoie de elemente suplimentare, care au fost specificate mai sus, de exemplu, o soluție de săpun și un pulverizator.

   Astfel de seturi sunt potrivite pentru creativitatea copiilor (desigur, strict sub supravegherea adulților) și adulți. Cel mai adesea ele sunt nou-veniți pentru a facilita munca achiziționate.

   Privire de ansamblu de materiale și instrumente pentru începători Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: