Instrumentul Prezentare generală pentru Patchwork

Instrumentul Prezentare generală pentru Patchwork

Mozaic – Aceasta este crearea unei pânze dintr-un număr mare de diferite fragmente de tesatura, caracterizate prin formă, dimensiuni și de colorat. Practică această direcție, pentru prima dată, a început în Asia, a apărut din cauza sărăciei. repara mai economic lucruri vechi cu o bucată de material decât de cumpărare noi. De-a lungul timpului, această metodă a devenit o directie separată, cu o pantă decorativă.

instrumente de bază

Aparate de tăiere.

 • Foarfece – foarfece individuale pentru tăierea clapele nu, mai bine în cazul în care acestea sunt realizate din oțel sau din materiale de coroziune. Lungime de la 18 la 25 de centimetri.
 • Role cuțit sau tăietor – Aspectul seamănă cu un cuțit de pizza, are o lamă în formă de disc, cu un mâner. Cu acesta, puteți picta piese din tesatura, proaspete în mai multe straturi. Cutitul produc mai multe diametre standard – 18, 28, 45, 60 milimetri. Cu cât dimensiunea pânzei de tăiere, cu atât mai mare de dezvoltare, dar manevrabilitatea lui este pierdut. Un astfel de cuțit este potrivit pentru tăierea pieselor într-o linie dreaptă, un cuțit mic este util pentru decuparea loskuts de dimensiuni mici sau clapă ondulat. Așa că cuțitul nu se estompeze rapid, iar suprafața de lucru nu este deteriorat, o saltea specială.
 • Roller – un instrument indispensabil, cel mai bine este de a alege din cauciuc sau auto-reglabile rogojini, puteți tăia țesături, proaspete în 3-4 straturi. Pentru meșteșugari avansate create covorașe cu o bază pivotant. Ei au o rețea tridimensională, care permite nu dispărute conducătorul foarte precis detalii viitoare. Astfel încât acest instrument a servit cât mai mult posibil, ar trebui să fie amintit despre mai multe reguli: este restabilită numai de la tăieturi ușoare, nu este nevoie să tăiați țesătura în același loc. În nici un caz nu poate fi calcate – covorașul nu rezistă la temperaturi ridicate. De asemenea, este imposibil de a pune obiecte grele pe el.

Păstrați mai bine pe suprafața orizontală, excepția poate face covorașe cu cârlige speciale pentru agățare.

Instrumente de masura.

 • Conducătorii. Cea mai convenabilă este o linie largă, transparentă, prin care țesătura va fi vizibilă. Trebuie să acordați atenție la scară, trebuie să aibă o marcare de 1 milimetru. O linie mare de lemn de 90 de centimetri lungime va fi utilizată pentru produse de dimensiuni mari.
 • Banda de măsurare sau contorul are o marcaj combinată: Santimeter și inch. În patch-uri, sistemul de măsurare de centimetri este cel mai des folosit, este mai convenabil să achiziționați o opțiune combinată. Practic nu deformează forma contorului de portnoică sintetic.
Citește mai mult  Care sunt guma pentru coasere și cum sunt folosite?

Marcarea accesoriilor:

 • Cretă specială pentru desenarea liniilor de țesut, liniile sunt mai clare+
 • Prompeții cu capete ascuțite+
 • marcaje care sunt dispersate și nu lasă urme.

De asemenea, în tehnica de patchwork este pur și simplu necesară fier. Patchwork include trei procese – tăiate, coase și reasigura. Dar merită să ne amintim că călcarea obișnuită, la care toată lumea este obișnuită, duce la deformarea țesutului, astfel încât fierul trebuie presat.

Pentru a evita surprizele neplăcute, merită să încercați să încercați mai întâi o mică bucată de țesătură și să aveți grijă de reacția ei.

Două tipuri de fier sunt utilizate în această direcție.

 • Mini fier, designul său, precum și în fierul obișnuit, diferența în mărime, talpa nu este mai palmă.
 • Fier pe un mâner lung – Potrivit pentru întinerirea cusăturilor, colțurile și locurile în care fierul simplu nu va trece. Are duze interschimbabile, suprafețe de călcat de diferite mărimi și thermoemons pentru tunderea țesături care au o proprietate să se năruie. Cu această duză, marginea cum ar fi topit.

Șabloane Necesitatea de a obține clapele îngrijite. Poti cumpara gata-făcute din plastic, plexiglas sau carton gros. Sau faci singur: desenați conturul figurii viitoare și alocația de centimetru exterior 1 și taie șablonul. Mașină de cusut. Clapele pot fi conectate atât manual, cât și cu o mașină de cusut.

dispozitive suplimentare

 • Pins și ace, alege durabil și brusc ascuțit, astfel încât atunci când se lucrează nu se rupe sau nu au primit în. Pins sunt folosite în timpul reticulare piese mici sau rânduri de legătură. Ace dobândi diferite lungimi si grosimi, deoarece toate țesuturile au o densitate diferită. Există o numerotare specială 0-12 – este mai mare cifra, acul mai gros.
 • Degetar – instrument de protecție a degetelor în timpul coaserii manuale. Ar trebui să stea strâns și să nu se ocupe cu degetul. Pentru plastic sale fabricare utilizare și metal.
 • Fir Orice potrivit pentru lucrul în tehnica manuală și folosind o mașină de cusut. Numerotarea le începe cu 10 (fire groase) și se termină la 80 (cea mai subțire).
Citește mai mult  Idei și diagrame QWing pentru copiii de diferite vârste

Cum de a alege?

Este mai bine să cumpere imediat un set de trei instrumente pentru Patchwork, fără de care nu va funcționa afară Role de cuțit, covor de cauciuc si rigla. Atunci când alegeți un cuțit, sublinia atenția dacă marginea este închis, va fi mai corect dacă această acțiune poate fi făcut de o singură mână. Este mai bine să cumpere imediat o ascutitoare pentru un cutter sau un set de lame care pot fi înlocuite.

Efectuarea achiziționarea unui covor de cauciuc și conducător, în primul rând, este în valoare de uita la dimensiunile lor. Pe un covor mic, acesta va fi un inconvenient la locul de muncă, dimensiunea optimă este de 50 x 60 cm.

Regulile de patchwork trebuie să fie făcute din plastic de înaltă rezistență, obișnuite – plastic, lemn sau metal – nu se potrivesc.

În mașina de cusut ar trebui să fie mai multe funcții care facilitează munca.

 1. Abilitatea de a deconecta transportorul de jos. Datorită tarturilor transportorului, țesătura se mișcă ușor în timpul funcționării, când coaseți panza de patchwork, aceste dinți trebuie să fie omise, ceea ce vă va permite să mutați materialul manual și să setați lungimea dorită și modelul de cusături.
 2. Funcție pentru ajustarea presiunii piciorului pe țesătură.
 3. Funcția de control al vitezei de cusut.
 4. Prezența piciorului de primăvară.
 5. Dimensiunea platformei este distanța de la ac la carcasa din partea dreaptă. Cu cât platforma este mai lungă, cu atât mai convenabil pentru a coase lucrurile volumetrice.
 6. Prezența unei mese suplimentare pentru extinderea suprafeței de lucru.

Ce instrumente sunt necesare pentru cusut de patchwork, consultați următorul videoclip.

Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea și a face hârtie pentru queening
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: