Istoria Hip-hop și prezentare generală de bază de mișcare

Istoria Hip-hop și prezentare generală de bază de mișcare

Hip-hop-ul nu este doar un dans, ci o întreagă cultură: multifactoriala, cu o istorie mare și un număr foarte mare de admiratori din întreaga lume. Structura Hip-Hop include, de asemenea, DJing, Breaking, Em-Sing, cunoștințe. Muzica baza de hip-hop este foarte mare, iar ea a însoțit iubitorii de curgere în diferite sfere. De exemplu, baschet și sprijinit de streetball în hip-hop, graffiti au fost pasionat de graffiti, a aderat la un anumit stil în haine. Caracteristica de curent este, de asemenea, în faptul că este dificil pentru el să fie afară. Cu toate acestea, este foarte activ în curs de dezvoltare.

Istoria dansului

Înapoi în anii ’70 ai secolului trecut, în mediul american din Africa de Bronx (districtul New York), muzica speciala pentru partide au apărut. Ea a fost făcută de disc glume, care au fost numite ulterior DJ-ii, și au lucrat într-o eșantionare primitivă destul. Adică, o pierdere muzicală a unei compoziții repetate de multe ori – este un foarte simplu, dar foarte popular truc atunci.

Este demn de menționat atât EM-SI, deoarece acestea au fost, de asemenea, o parte importanta a culturii hip-hop. EM-SI (Maestru de Ceremonii) este, la figurat vorbind, ceea ce duce, care reprezintă la petrecere DJ și să păstreze publicul în tonul potrivit.

Toate sold incorigibili cunosc numele Kul Herka, pentru că el este unul dintre fondatorii acestei culturi mari. El a organizat petreceri, a încercat un agent de curățare a unei cleatteen în pauze muzicale și pauze folosite în lucrarea sa, adică, pauze. În aceste pauze în cerc, dansatorii a ieșit și a arătat cine pentru ce este mult. Și acum nu numai muzica, dar dansul devine o parte importantă a culturii.

Și numele de „hip-hop” a apărut datorită Africa Bambathtehe, DJ. „Hip“ și „Hop“ sunt mișcările sunete-imitați. Dacă traduce literal, se pare ceva de genul „Ridicare – salt“.

Caracteristica stilului de dans este că el a apărut pe stradă. A fost posibil să ne imaginăm ce sa întâmplat la petrecerile Bronx și că participanții s-au gândit la direcțiile înseși. Era frumos oraș, deși popular, dar mainstreamul a fost departe. Mai mult, cultura a fost considerată predominant afro-americană. Dar ce se întâmplă în continuare: rase hip-hop Anumite tipuri de dansuri – apare blocarea, popping, în cele din urmă sparge dansul. În anii 1980, există un spectacol de televiziune „Trenul Soul”, precum și mai multe filme de clasă („stil sălbatic”, „bit stradă”), iar direcția generată de Bronx începe rapid și victorios „martie” în America.

Citește mai mult  Săpun Matrițe: Tipuri și recomandări pentru crearea

Acolo și există dansatori. Dansatorii clasice care contribuie la dezvoltarea de hip-hop sunt îmbinate mișcarea, ei fac numere în comun cu artiști de stradă, precum și calitatea mișcărilor, profesionalismul ambelor părți din ea îmbunătățește doar. Datorită filme și casete video cu discursuri de dansatori despre hip-hop, toată lumea se va afla. scena de cult din filmul „Courier“ (1986., Rezh. LA. Shakhnazarov) arată că în Uniunea Hip-Hop nu a fost doar cunoscut, faimos cules baieti pasionat Și cu Azart a preluat promovarea stil în subcultura sovietic.

În anii ’90, procesul de comercializare a hip-hop devine mult mai explicit. El are deja puțini oameni numesc stilul de convins, și după astfel de hit-uri, ca „regii ringul de dans“ și „pas înainte“, devine clar: Hip-hop nu este nevoie mai mult pentru a dovedi nimic. În New Rusia, Bad Balance apare și, desigur, legendarul Da Boogie Crew – Uniunea Hip-Hop, care a atras milioane de tipi vorbitori de limbă rusă occidental. videoclipul „Ai vrut o petrecere“ a fost prezentat în canalele centrale din cadrul programelor, cum ar fi „de până la 16 și mai în vârstă“, iar telespectatorii cu greu „denumit“ mișcările de dansatori din clipul. Și apoi a tras și „Vineri“ Dell, după care țara a acoperit Hip Hop Wave.

Și totuși, multe din epoca de aur hip-hop, multi considera perioada 1986-1993, când genul cum au fost dezvoltate în mod activ cât mai mult posibil. În anii 2000, genul a început încet să se rupă de la sursele. Popularitate a venit la așa-numita Guansta Rapu, comercializarea activă a Street-stil sa întâmplat, compozițiile au devenit mai dur și agresiv. Acum, acest lucru nu mai este nici (cel puțin activitatea direcției filialei), dar hip-hop-ul este încă în colectarea de nume noi. Festivaluri sunt organizate liber, care este, improvizația este foarte apreciat în dans de astăzi.

Trebuie remarcat faptul că elementele de hip-hop sunt împrumutate de alte stiluri, adică, au plecat nu doar „în oameni“, dar au devenit undeva la baza arată deja reprezentări, dans pop și t. D.

Mișcări de bază

Mișcarea în hip-hop trebuie să fie moale, ea admiră privitorul. În prima lecție, este suficient pentru a învăța 3 mișcări cheie – suficient, deoarece acestea nu sunt cele mai dificile, nu toată lumea de la prima dată, este posibil de a stăpâni.

Citește mai mult  Revizuirea și alegerea firelor turcești

NO 1 „Orașul UAP”

 1. Stânga nevoie pentru a pune piciorul înainte, dar nu prea mare, doar pas. Picioarele se închide, astfel încât șosete sunt conectate, iar tocurile sa mutat departe unul de altul. Genunchii sunt de asemenea conectate.
 2. Acum se oprește pot fi deschise prin tocuri de legătură și de șosete distins. În timp ce se oprește deschide și închide, picioarele trebuie să fie oarecum îndoit în genunchi.
 3. În continuare, aveți nevoie pentru a ridica piciorul drept, să-l îndoiți în genunchi, astfel încât opritorul este la nivelul genunchiului piciorului stâng. Piciorul ridicat pus pe podea, puțin mai departe al doilea picior.
 4. Piciorul se închide – șosetele sunt conectate, tocurile – îndepărtate, genunchii sunt aproape unul de celălalt. Apoi se oprește trebuie să fie deschise, conectarea tocuri, șosete eliminarea. În această mișcare există un ritm propriu: în detrimentul „ori“ se face un pas, pe contul „și“ picioare se închide, în detrimentul „doi“ – deschis. Pe cont „și doi” artistul se accelerează ușor.
 5. Acum despre filme. Trebuie să luați frânghia imaginară cu două mâini, astfel încât unul să fie scos în paralel cu planul inferior, iar al doilea – flexibil în cot, iar pumnul a fost la nivelul gâtului. Apoi presupusa coarda este glisarea în partea cealaltă – și așa aici.
 6. O altă formă de mâini în această mișcare – bastoane de tambur. Este necesar să loviți bețișoare imaginare pe tobe imaginare. Mâinile, desigur, îndoite în coate, antebrațul paralel cu planul de jos.
 7. Rămâne doar să se conecteze mișcările mâinilor și picioarelor – se va dovedi a fi o adevărată „Orașul UAP“: în detrimentul „ori“ – piciorul stâng în fața mea, în același timp, de o parte este confiscat pentru coarda răscumpărată, pe cheltuiala a două – picioarele se deschid, tocurile sunt conectate, și șosete sunt îndepărtate, mâinile în sursa de.

Orice mișcare se face cu așa-numitul dans.

Moțiunea 2 „Brooklyn Dance”

 1. În detrimentul „și“ – să se răspândească picioarele larg, în detrimentul „ori“ – să treacă membrele în săritură, în detrimentul „și“ – se oprește să se întoarcă în interior (la fel ca în mișcarea anterioară), în detrimentul „doi“ – a reveni picioarele în original. În același timp, Kach – swinging în genunchi lin flexibile.
 2. Mâinile se mișcă astfel: În detrimentul „și“ – a shuffles, mâinile sunt întinse în spatele spate, ea însăși este îndreptat, în detrimentul „ori“ – mâinile indoi lin în coate, într-o astfel de poziție trebuie să se balanseze în jos. Perii locuiesc la nivelul pieptului. În detrimentul „doi“ – membrele îndoiți lin în genunchi, iar mâinile sunt coate, trebuie să se balanseze în jos.
 3. Mișcările brațelor și picioarelor sunt conectate: „pe vremuri“ – picioarele încrucișate într-un salt mic, mâini ușor îndoit, aveți nevoie pentru a merge în jos. Perii manuale acolo – piept.
Citește mai mult  Opțiuni pentru stocarea fir

Evident, această mișcare este mai ușor, dar pentru el va trebui să stăpânească cel anterior.

NO 3 „incrucisate“ miscare

 1. On „și“ – membrele inferioare trec într-un salt, astfel încât piciorul drept este în fața. On „Once“ – picioare pus în salt, pe „și“ – se dovedește a fi înainte de piciorul stâng, pe „doi“ – din nou, picioarele sunt plasate în salt.
 2. Picioarele nu ar trebui să fie drepte, în caz contrar nu netezimea și moliciune în mișcare nu va fi. Iar „lemn“ hip-hop-ul nu se întâmplă. Mâinile în Crucea lui poate fi oriunde.

În continuare, este mai bine să stăpânească ligamentului tuturor acestor mișcări. Nu este nevoie să vă grăbiți, punctele principale din Hip-Hop nu pot fi obținute imediat, vor fi treptat stăpânite întreaga listă de baze, dar fără a lucra cea mai mare cheie – este mai bine să nu vă gândiți la promovare.

Pentru claritate, toate mișcările de bază se uită în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: