Knit Panda Amiguruchi Crochet

Knit Panda Amiguruchi Crochet

Panda în sine este foarte frumoasă și amuzantă, dar sub formă de jucărie amigurum ea pare și mai drăguță. Un astfel de cadou va avea la sufletul atât copiilor, cât și adulților. Animalele negre și alb, contrastant, tricotat cu croșetat va deveni un prieten adevărat.

Particularități

Panda Amigurum este perfectă pentru cei care încep doar să tricot croșetat. Este demn de remarcat faptul că tehnica amigurului în sine este foarte simplă. Se află în faptul că produsul tricot cu o spirală solidă, fără tranziții speciale sau închideri ale rândurilor anterioare. Totul este extrem de simplu și de înțeles. Cel mai adesea, diferite animale sunt selectate pentru amigur. În același timp, cu atât mai drăguț, cu atât mai bine. Pentru jucării, puteți alege ambele idei naturale și desene animate.

Până în prezent, există multe clase de masterat simple pentru care puteți crea cu ușurință un jucărie amigur. Este suficient să alegeți descrierea dorită și să urmați în mod clar pasul cu pas.

Instrumente și materiale

Pentru a crea o jucărie Panda în domeniu, amigurile vor avea nevoie de destul de puțin.

  • Cârligul este cel mai important instrument. Poate fi de la №1.75 la №4. Este selectat în funcție de grosimea firului.
  • Fire trebuie să aleagă. Principalul Panda va fi culori negre și albe, dar puteți utiliza oricare altul.
  • Ochii și gura pot fi achiziționate gata făcute în magazin. De regulă, ele sunt fabricate din plastic. Ochii sunt diferiți – atât margele negre mari, cât și mici. De asemenea, puteți să vă conectați ochii și nasul sau broderul.
  • Fillerul este o parte integrantă a jucăriei. Ele pot deveni hollofiber, sinturile, sinteturile sau speciile sale. De asemenea, puteți utiliza pachete ecologice sub formă de bumbac, așchii de lemn, lână, puf de păsări. Excelentă umplutură sunt, de asemenea, granule plastice, sticlă sferică mică, bile de polistiren.
  • Dacă este necesar, acul, filamentul de culoare adecvată sau silicon de lipici pentru atașarea ochilor și a nasului.
Citește mai mult  Cum să faci o carte poștală într-o tehnică ciudată?

Tehnica de tricotat

Pentru începători să lege Panda Amigurum, este suficient să știți cum se potrivește coloana fără Nakid. Uburay este de asemenea folosit, adică peelingul a două coloane fără ingredient împreună, iar câștigul este recuperarea a două coloane de la unul. Știind, suficient pentru a alege o descriere potrivită. Este de dorit ca prima schemă cât mai simplă posibilă.

Panda de tricotat începe cu un cap, pentru care sunt realizate 6 coloane, care sunt apoi colectate în inelul amigurum. La al doilea rând din fiecare coloană fără atașament se face. La al treilea, al patrulea, al 5-lea, al șaptelea, a 8-a, a 9-a și a 10-a, o creștere este făcută într-una, două, trei, patru, cinci, șase, șapte, opt coloane fără Caida. Ca rezultat, 60 de coloane fără NAKID (ISP). De la al X-lea la al 18-lea rând este necesar să încercați pur și simplu să stați într-un cerc. Începând cu a 19-a și pe 25, o refuzare se efectuează șapte, șase, cinci, patru, trei, două coloane fără Caida, respectiv.

După boala ultimului, a 25-a, rândul ar trebui să fie 18 coloane. Capul ar trebui să fie umplut foarte strâns, astfel încât să devină un sferic. Acum este necesar să verificați al 26-lea rând, care constă dintr-un singur ISP și cu exactitate, repetată de șase ori. În al 27-lea rând, numai exactitatea. Dacă este necesar, puteți adăuga mai multe umpluturi, apoi trageți orificiul, fixați firul și ascundeți-l în interiorul părții. Apoi, trebuie să conectați urechile care încep, precum și partea anterioară, cu 6 coloane colectate în inelul amigurum. Pe cel de-al doilea rând se face în fiecare câștig de injecție, astfel încât acesta a ieșit din 12 coloane. La rândurile 3 și 4, o creștere se face prin una și două coloane, respectiv. De la al 5-lea până la al 10-lea rând inclusiv, toate cele 24 de coloane fără Nakid trebuie să verifice pur și simplu.

Citește mai mult  Pantofi pentru tango argentinian

Pe ultimul rând trebuie să adaug și să conecteze împreună de-a lungul marginii a 12 coloane. Urechile pentru umplerea umpluturii nu au nevoie. Torsul începe, de asemenea, cu 6 eșecuri în inelul de amigur. În al doilea rând, creșterea fiecărei coloane. De la rândul 9 la al 11-lea, creșterea se face după 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 și 9, respectiv. De la rândul 12 la cel de-al 20-lea, coloanele rezultat 66 pur și simplu tricot fără Nakid. De la al 21-lea la al 24-lea, o refuzare se efectuează după 9, 8, 7 și 6 coloane fără Caida, respectiv.

De la 25 la cele 27 de rânduri tricotate neschimbate de coloane fără Nakid. Acum puteți umple torsul cu un material adecvat și fixați firul. Este de dorit să lăsați suficiente lungimi pentru a fixa capul. Acum puteți trece la picioarele inferioare. Primele două rânduri se potrivesc, ca înainte, – 6 nu reușește în inelul amigurum, apoi se adaugă la fiecare coloane. La rândurile 2 și 3, o achiziție se face prin una și două coloane, respectiv. De la rândul 5 la al 19-lea, eșecurile rezultate 24 trebuie să fie tricotate într-un cerc și să umple treptat piciorul rezultat. Pe 20 și 21 de rânduri, o refuzare se face după 2 și 1 eșuează, respectiv.

Ultimul rând constă numai din pășunat, iar gaura rezultată trebuie să fie trasă, firul se fixează și se ascunde în interiorul părții. În mod similar, trebuie să legați a doua laba.

Labele superioare se potrivesc aproape ca fundul. Deci, rândul 1 – 6 eșuează în ring amigurumi, 2 – o creștere în fiecare coloană, al 3-lea rând – un impuls printr-o coloană fără Nakid. Din a 4-a rândul 15, rezultate 18 coloane unite fără o într-un cerc. În același timp, laba trebuie să se umple treptat cu umplutura. Pe rândul al 16-lea, un Refuting se face prin 1 eșec, iar linia 17 este format exclusiv din filialele. La final, trebuie să strângeți gaura și a ascunde firul in interiorul labe.

Citește mai mult  Totul despre broderia diamante brute

Detaliul final este coada. Pentru el, este necesar să se ia 8 pentru a colecta în amigurum inel. Apoi, cinci rânduri de un coloane consecutive trebuie să fie unite fără Nakid. După finalizare, firul este fixat și capătul său lung de cusut este lăsată. Acum, toate detaliile trebuie să fie colectate împreună. Pentru torsul la cap SEW, labe, coadă. Pentru a coase urechile pe cap, în timp ce acestea sunt un pic în ochi, atașați ochii și nasul.

Idei interesante

  • O clasă de master interesant privind crearea Panda amigurumi găsi foarte simplu. Există atât panda destul de simplu și drăguț alb-negru, fără bastoane speciale și jucării foarte complicate. De exemplu, un panda roșu sau luminos arată versiunea originală.

  • De asemenea, cel mai mare în rândul copiilor și adulților folosesc Panda „Smeshariki“. Jucarii haioase imbracate in rochii multicolore sau pantaloni.

De asemenea, un urs vesel va ajuta pentru a decora diverse elemente, cum ar fi frunze, culori, fluturi, eșarfe și t. D.

  • Desigur, Panda nu are de mult, astfel încât să puteți crea condiții de siguranță familii întregi ale acestor animale alb-negru și multicolor.

Cum de a conecta croșetat panda amiguruchi, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: