opțiuni interesante pentru Iquiban de Anul Nou

opțiuni interesante pentru Iquiban de Anul Nou

Puteți crea o stare de spirit de Anul Nou în moduri diferite, una dintre cele mai simple moduri de a decora casa. Acest lucru este în același timp o ocupație plăcută și utilă, care vă va ajuta să vă relaxați, membrii familiei de raliu și să obțineți un rezultat minunat. În plus față de decorarea tradițională de Anul Nou (pomul de Crăciun), va merita să facă mici „incluziuni” festive în casă. Anul Nou Iquiban va ajuta la atingerea sensului larg al vacanței. În acest articol, veți găsi idei de design interesante care vor ajuta la aducerea spiritului de Crăciun și Anul Nou.

Compoziția de gamă de culori

Există un număr mare de opțiuni pentru proiectarea Iquiban cu propriile mâini. Subiectele de Anul Nou include ușor de vase cu compoziții florale, coșuri și cutii pline cu atributele de Anul Nou, coroane de flori din crengi de brad sau bile, decoratiuni pandantiv laconice și, desigur, decorațiuni tradiționale occidentale plasate în șosete. Start Să cu elementele de bază – de culoare gamma.

 • Desigur, schema de culori mai clasic poate fi numit un amestec de nuanțe de verde, roșu și aur. Pentru cei care considera un astfel de set prea prăjit, vă recomandăm înlocuirea pur și simplu de aur pe argint, niciodată nu va strica compoziția.

 • O altă combinație de succes este utilizarea de culori reci. Toate albastru, albastru, nuanțe de alb și argintiu, care va fi amintit de îngheț în afara ferestrei se va dovedi a fi relevante.

 • Dacă doriți să arate decorațiuni scumpe și nobil, încercați să utilizați nuanțe profunde – visiniu, maro, portocaliu neuropful, verde închis. Puteți dilua acest „amestec rattling” injectarea detaliilor de aur sau folosind elemente transparente care vor da sclipire ușoară.

Nimeni nu vă interzice și combinații mai îndrăznețe, caz în care doar respingeți de la gama de culori a interiorului și ideilor în general. Toate opțiunile nu pot fi dezasamblate datorită sumei imense, așa că vom locui numai la baza și vom întoarce la elementele din care poate fi făcută compoziția.

Opțiuni de cazare

În primul rând, suntem denunțăti opțiunile de plasare a decorațiilor, ele nu sunt atât de mult, dar forma, dimensiunea, sistemul de fixare etc. va depinde de locul selectat. Crăciunul dvs. Iquiban poate decora următoarele elemente interioare.

 • Windowsill. Cel mai adesea, astfel de decorațiuni sunt pline cu lumini și ghirlande.
Citește mai mult  Ce meșteșuguri în tehnica lui Kanzashi fac până la 8 martie?

 • Uşă. Desigur, vorbim despre coroane de coroane.

 • Masa. Aici dispun de cele mai multe ori ramuri de ardere vii, pentru că pe masă se obișnuiește să se pune o vaza cu flori, și în timpul iernii, în loc de culori, acestea sunt mai des folosite de chevy.

 • mic mobilier – noptiere, rafturi, noptiere. Suprafețele pe care doriți să decora, poate fi decorat cu mici cosuri de Anul Nou cu conținut diferit.

 • Vatră. Acum, multe seminee put nu numai în case, dar, de asemenea, în apartamente. Versiunile electronice au un design foarte frumos, însoțită de efecte sonore, precum și programul de lumină specificată creează un sentiment complet de foc reale. Ar fi o prostie să nu pentru a decora un astfel de semn de atribute de Anul Nou.

Și Iquiban poate fi plasat pe capacul semineu, și de a crea o compoziție într-un ciorap festiv, suspendate deasupra „foc“.

Acum, că v-ați decis pe locație, puteți trece la analiza elementelor care pot fi incluse în Iquiban. Condițional, acestea pot fi împărțite în 3 categorii: materiale naturale, naturale prime, decorațiuni de casă și elemente artificiale. Pe baza acestei clasificări și vom alege opțiuni de finisare.

 Ce poate fi utilizat în activitatea?

Elemente naturale

Desigur, primul lucru care vine în minte este viu crengi de brad si pin. Ei nu vor deveni doar un decor excelent și va trece pe deplin sentimentul de vacanță, dar, de asemenea, umple casa cu o aromă plăcută de conifere.

Următorul „ingredient“ – umflaturi. Ei vor arata foarte bine, atât în ​​culoarea lor naturală și ușor colorat. Orice textura groasa densa este potrivit ca vopsea, deoarece guachi de obicei și se termină cu umbre persistente de la produse cosmetice de sex feminin. câmp Nonpauger pentru imaginația ta.

Un alt decor natural este caracterizat ca crengute de plante. Da, ele pot fi, de asemenea, atribuite și tragere, dar de multe ori ele acționează ca baza compoziției, dar puteți adăuga un accent folosind o ramură a fizalis uscat, bumbac sau fructe de padure.

De asemenea, fructele pot fi atribuite materiale naturale, iar acestea se vor potrivi atât proaspete, cât și uscate. Îngrijit uscate și felii de portocale și lămâi, flori Badyan, vanilie și scorțișoară flori … Din toate aceste elemente, puteți face o compoziție foarte interesantă, și toate acestea este foarte ușor de făcut acasă.

În plus față de principalele elemente ale Iqueban, utilizarea de cânepă, țesături naturale pentru finisare, banda dantelă de culoare lenjerie naturale și coșuri de răchită.

Avantajul principal al unei astfel de bijuterii naturale – cu ei aproape imposibil să se mute.

Toate elementele vor fi combinate între ele, chiar dacă face Iquaban prea saturate. Puteți experimenta în siguranță și să nu fie frică să facă o greșeală.

Decor artificial

Toate elementele de mai sus care aparțin decoratiunilor naturale pot fi ușor efectuate în plastic. El se va bucura mai mult, dar nu va fi aroma naturala si prospețime naturala. În ceea ce privește decorațiile de origine naturală, cantitatea lor uriașă: bilele de Anul Nou de toate culorile și dimensiunile, clopotele, zăpada artificială, panglici, jucării de diferite forme, tinsel și ploaie, lumânări și, desigur, ghirlande.

Citește mai mult  Care este liantul pentru mozaic de diamant și cum să-l folosească?

Soluții ușoare în compoziții pe care aș dori să le acordăm o atenție separată. Oricine, chiar și cea mai profundă compoziție pe care o puteți revigora cu jocul de lumină și umbră. Acum puteți găsi cu ușurință ghirlande care mănâncă nu de la priză, dar din baterii, astfel de panglici ușoare sunt foarte mobile și vă permit să vă folosiți cel puțin pentru o coroană de pe ușă, chiar dacă pentru compoziția desktop din coș.

 Idei originale

De multe ori, Icybana de Anul Nou, în special compoziția desktop-centrală, decora cu o coacere buclat. Puteți face turta dulce turta dulce in forma unui pom de Crăciun, stele, jucării de Crăciun. Decorați inserțiile de vaza sau coș din ramuri de pin, adăugați o ghirlanda curat sau pune un sfeșnic cu o lumânare (de preferință mare la foc Avoid) și în loc de jucării decora Iqua Biscu și bomboane. În același timp, decorare și fel de mâncare – o soluție universală.

În plus față de copt, puteți face meserii din carton, folie sau hârtie etanșă. În stilul Kraft, astfel de meserii arata foarte drăguț, și chiar și un copil le poate face. Încercați să aranjeze un divertisment de familie, care va permite, de asemenea, pentru a obține un element decorativ interesant. Dacă vă este greu să vină cu o idee originala, uita-te pentru clasele de master pe Internet.

Ei vor spune în detaliu modul de a face un decor neobișnuit de la prietena.

Luați în considerare mai multe opțiuni, care pot fi ușor și trebuie decât să creați propriile mâini la domiciliu.

  Iquiban simplă în 5 minute

  Opțiune spectaculoasă pentru care nu aveți nevoie să vă rupeți capul lung. Pentru a lucra veți avea nevoie de un vas, castron, oală sau coș. Utilizați rezervoarele de orice forme și culori. În acest caz, baza vază albă clasică. Se propune să-l umple fie cu artificiale sau naturale ramuri uscate care pot fi vopsite cu guașă pentru anturaj. Adăugați diferite bile la ramurile care sunt potrivite pentru interior în schema de culori.

  Citește mai mult  Alege fire șirag de mărgele

  În acest caz, se utilizează o compoziție în culori reci de iarnă.

  Opțional, puteți adăuga o ghirlanda la astfel de Iquiban, care va da un farmec aparte al interiorului în timpul seara și noaptea.

  Compoziție de decorare naturală

  Deoarece este încă Iquiban și să-l în versiunea tradițională a culorilor vii, va fi logic pentru a face o versiune de iarnă folosind materii prime naturale. Ca bază, vă recomandăm să ia un coș de răchită sau cutie de lemn. Plastic pe baza va arata ridicol.

  Luați în direct brad, ramuri de pin sau zada. Pentru a asigura ramurile, vă recomandăm să folosiți un burete floristică sau spumă. Puteți utiliza, de asemenea sârmă fină sau fir pentru a stabili direcția necesară.

  În continuare proceda la decorarea. În acest caz, au fost utilizate lămâi naturale și portocale. Dacă decideți să nu numai întregi, dar, de asemenea, fructe feliate, nu uitați să actualizați compoziția la timp, astfel încât să nu se pierde prospețimea.

  În plus, puteți decora Iquebana de hyperikum (fructe de padure rosii perene), nuiele de bumbac, spiriduș sau conuri simple,.

  Coroana de Anul Nou

  Și ultima opțiune pe care aș dori să se oprească, este noul an Cununa. Pentru cadre, utilizați:

  • carton dens, care poate fi tăiat cu o cârpă (pânză poate fi cusute sau folosite pentru fixarea unui capsator de construcție)+
  • crengi uscate țesute pe principiul coroană de flori+
  • bază de sârmă, care va fi decorat ulterior+
  • Unele ori ziar cu un strat dens, trăgându-l cu o frânghie.

  După ce ați pregătit baza de date, cu ajutorul firelor, sârmă sau lipici, puteți începe fixarea ramuri, decorațiuni și jucării. În plus față de bile, clopote, panglici, conuri, culori și jucării de Crăciun, o coroană de flori poate fi decora cu elemente de lumină. Întotdeauna pare spectaculos.

  Nu vă fie teamă de a folosi diferite texturi și experiment cu flori.

  Principalul lucru nu este de a uita despre starea de spirit de Anul Nou, care ar trebui să crească atât în ​​procesul de creare a Iquiban și după ce apare la domiciliu.

  Master – Clasa pentru fabricarea lui Icybana de Anul Nou Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: