Opțiuni pentru crearea de buchete de la fire

Opțiuni pentru crearea de buchete de la fire

Crearea de buchete din fire – o nouă temă populară pentru aculwomen. Se pare că acest buchet de origine, acesta va sta pentru cât de mult a proprietarului său, iar când obosim, puteți utiliza fire pentru scopul. Și, cel mai important, abilitățile speciale de la compilatorul buchetului nu vor avea nevoie, totul este foarte simplu.

Crearea unui buchet sub formă de trandafiri

Aceasta este una dintre cele mai simple versiuni ale buchetelor și, în același timp, foarte spectaculoase. Perfect iese ca un cadou pe 8 martie.

Ce va dura:

 • Carton (puteți dezasambla caseta veche)+
 • Fire de cusut – verde și roșu (culoarea poate fi schimbată)+
 • Pungi cellofan+
 • foarfece+
 • PVA Glue+
 • Lipici „titan” sau analog+
 • Nave de lemn+
 • Gel cu paiete+
 • Păsărică+
 • creion+
 • rigla.

Cum se formează un buchet de fire pas cu pas.

 1. Desenați o pătrată de 19 cm pe carton, apoi tăiați-le. Șabloane educate pentru a se potrivi în Ullas.
 2. Înfășurați piesele de piese de piese, foarte ferm (individual ambele culori).
 3. Pe fibre, se aplică foarte abundent PVA, apoi uscarea zilei detaliilor.
 4. Când adezivul se va usca cu siguranță, rulați pe figurile roșii pentru a efectua 2 tăieturi, carton. Tăiați alte 2 părți întregi. Billetele împărțite, obțineți 2 fragmente pătrate pentru inflorescențe.
 5. Detaliile verzi pentru frunze fac același principiu.
 6. Tăiați colțurile din elementele roșii pentru a obține un cerc și apoi le tăiați cu o spirală.
 7. Bud de flori gătite, Bud de lipici.
 8. Pentru a scufunda peria în gel (de preferință cu strălucire), această compoziție face fiecare petală de flori.
 9. De la fragmente verzi Frunze, formă strictă nu există.
 10. Trei nave lungi adezivi unul cu altul, înfășurați firul verde verde, sfaturi de lipici. Așa că faceți tulpini.
 11. Curele de legătură cu mugurii, fixați „Titan”.
 12. În partea de jos a inflorescenței pentru a forma 2 frunze, lipiți-le. Totul este gata!

Uneori fac totul mult mai ușor: luați orice flori artificiale potrivite în lungime. Scoateți mugurile de la ei pentru a rămâne o tulpină. Această tulpină poate fi stoarse (dacă originalul este decolorat sau inexpresiv), puteți înfășura o bandă de Tipnel. Și unde ar trebui să existe un mugur, lipiți întregul fire inamic. Și deci cu fiecare floare care va fi într-un buchet.

Între flori, puteți introduce mai multe difuzoare floristice cu un decor (inimi, de exemplu).

Cum să faci un buchet cu Ladybug?

Acesta este unul dintre cele mai drăguțe buchete care pot fi făcute din cluburi. El se va potrivi bunicii și profesorului ca dar și orice persoană apropiată. Pe 8 martie sau ziua de naștere, ca o adăugare la principalul cadou.

Citește mai mult  Totul despre Paște Topiaria

Pentru a lucra, trebuie să luați: fete multicolore de fire de lână (can și tricotate), burlap și / sau țesătură de lenjerie, elemente de fixare din plastic de la baloane, cruțate sau alte hârtie texturate pentru frunze.

Așa sa colectezi un astfel de buchet cu mâinile tale.

 1. Burlap sau țesătură de lenjerie tăiată cu dungi de 5 centimetri, de-a lungul marginii fiecărei benzi pentru a folosi un ac cu un fir, trăgând țesătura și făcând o ceașcă moale. Deoarece marginile și inul, și înotul au o margine naturală, crearea unui efect de flori va fi ușor.
 2. Cluburile sunt trimise la montele din plastic de la bile, fixate cu firul propriu. Stemul din plastic este introdus în dispozitiv de fixare, designul este trimis în ceașcă textilă, firul este fixat din nou.
 3. Rămâne florile făcute pentru a se aduna într-un buchet, le înconjoară cu pliante de hârtie zdrobită, ambalați în orice învelitoare adecvat. Rămâne doar pentru a pune pe cea mai accentuă de flori decorative ladybug. Buchet colectat!

Fabricarea unui buchet de Anul Nou

În ultimii ani, moda pentru buchetele de Crăciun este consolidată numai și materialele – constituindu-le, toate noi și noi, apar cele mai neașteptate. Și de ce să nu folosiți pentru un buchet de delicat de Anul Nou Nou. Fire tricotate, de exemplu.

Din care puteți colecta un astfel de buchet fermecător:

 • Gulk, în gama lor de vacanță sau decor adecvat, care este decorată cu o casă de proprietari de buchet+
 • braduri de brad+
 • Bile de Crăciun multicolor Dimensiuni arbitrare+
 • Șefii de bumbac artificial+
 • Margele (pe picioare)+
 • Coș sub bază.

Coșul decorează primul. Poate fi un prosop de Anul Nou sau un tricotat de bază. Poate chiar o eșarfă, care poate fi apoi folosită prin programare. Poate fi un șervețel de hârtie mare de hârtie (sau mai multe astfel de șervețele). Interiorul coșului este umplut cu spumă.

În continuare, în conformitate cu instrucțiunile, întreaga modificările ar trebui să fie plantate pe nave. Da, uneori aceste noduri chinuite pentru a dovedi din spuma, dar pentru a evita acest lucru, puteți pune-l pe porțiunea ascuțită a contracției folie mingii. După ce toate motches au fost într-un coș, trebuie să umple spațiul gol. Și există deja o improvizație solidă aici, pentru că, ramuri și capete de bumbac, si margele pot fi plasate după cum vă place. Principalul lucru este să urmați câteva alarme interioare ale armoniei.

O astfel de buchet un cadou, care va multumi in special mașină de tricotat, se merge pentru o jumătate de oră, nu mai mult. Și vă rugăm să punctul dumneavoastră de vedere blând și festiv va fi mult mai.

Alte idei

Fotografiile sunt cele mai bune inspirationors. Și chiar dacă nu le repetați complet, dar numai pentru a lua baza, va face ceva mai convingător decât expresia completă.

Citește mai mult  Caligrafy Perii: Tipuri, Reguli de selecție și sfaturi de aplicații

Idei de buchete răcoroase de la fire.

 • Buchete din scara monofonic – este întotdeauna deosebit de fin și rafinat. Aceste fete în detrimentul unei coada sfinte artificiale (planta este) între capete arata foarte credibil. Ei bine, atunci astfel de flori se vor transforma într-un cardigan tricotat, de exemplu.

 • Și întregul buchet tricotat, chiar și baza de la fire. Numai piciorul este durabil, creat din plastic sau un cilindru de carton dens, dar încă înfășurat cu fire.

 • Se pare că buchetele mirelui fac din cluburi. Și dacă mireasa este, de asemenea, o înveliș, acest buchet va deveni un card de vizită al personajului principal al celebrării. Trebuie să fie blând, schema este de a coincide cu costumul ei și cu linia principală a decorului de nuntă.

Ei bine, în timp, de la acești nunți fericiți fericiți, puteți conecta primele lucruri la moștenitor – foarte simbolic și romantic. Și chiar rațional.

 • Pentru a crea un buchet, puteți utiliza fire de diferite texturi: La unele fire erau pufoase, altele sunt ușor nepoliticoase, al treilea neted. Și spikelets reale și bețivi vor decora doar această combinație.

 • La nașterea unui copil, vă poate oferi, de asemenea, un buchet de cruce-blocuri – Aici este un exemplu de cum poate arata un astfel de design decorativ (probabil destinate pentru mama unui băiat nou-născut). Și mai convenabil făcut: tricotate cârlige sunt blocate în unele motches.

 • Un exemplu de cat de frumos poate fi un buchet monofonic de fire. Pries și bețivi în cantitate mică va completa. Este dificil de a da maeștrilor mai puțin elegant.
Citește mai mult  Alegeți un tabel pentru gherghef

 • Și în această unire, combinația și culori reale (zambile), și clusterului. Datorită acestui fapt, se pare extrem de neobișnuit și foarte inteligent. Și pentru un motiv cel mai des asociat din 08 martie.

 • Unii maeștri sperie numărul de metale în compoziția – nu întotdeauna în planurile pentru a da atât de mult. Aici este un exemplu de un buchet mai compact, care încă arată versiunea originală.

Acasă Repere ale unor astfel de compoziții – Bouquet absolut utilitarist. El poate apăra în casă ca o decorare de mult timp, iar apoi de la fire, care atât de mulțumit de ochi, tricotul va face frumusețea noului nivel.

Sfat util

Și „pentru desert” câteva sfaturi de la compilatoarele cu experiență de compoziții calde similare.

Cum de a îmbunătăți un buchet de fire:

 • completați-o cu accesorii utile pentru meșteșugari – foarfece, ace de tricotat și cârlige, de exemplu, le lipiți frumos în mașinile însăși+
 • Nu uitați să întrerupeți etichetele și să obțineți bilele din saci – astfel de momente strică imediat toată impresia+
 • În loc de un coș, puteți utiliza cutii decorative din lemn, iar compoziția orizontală de la muguri de club se va dovedi+
 • Little tangles (pauzele firelor) pot descrie fructe de padure sau fructe într-un buchet, mai ales dacă sunt ușor de ghicit în culoare+
 • În cazul în care fire nu este planificat să fie dizolvat de avort spontan, puteți turna abundent părul cu paiete – mai ales acest lucru este valabil și pentru meserii de Anul Nou+
 • pe rândul de culoare pentru ceas care nuante sunt cele mai armonizate unele cu altele – și așa mai ridica+
 • În loc de picioare de flori, puteți utiliza tricotate ace de tricotat – ei vor merge bine în mașini+
 • Este interesant să se uite astfel de decizii neașteptate ca, de exemplu, bile luminoase portocaliu în frunzele reale ale Fern – ca și în cazul în floare magică de legenda va reuși.

Soluții frumoase și blânde!

Despre modul de a face un buchet de fire, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: