Ouă de Paști în tehnica decoupage

Ouă de Paști în tehnica decoupage

ouă de Paști este atât alimente rituale, și un suvenir ritual pentru Paste. Pentru a decora o masă festivă Ia un decupaj trăsură de ouă de Paști. Cum de a face totul bine, spune-mi clasa de master pe ouă de decorare. învețe cu atenție această tehnică, iar apoi vei primi plăcere de activitatea desfășurată, iar invitatii tai sunt daruri minunate.

Caracteristicile tehnologiei

Când sărbătorește Paștele a devenit o tradiție pentru a pune pe o masă festivă de ouă pictate. În conformitate cu cele mai vechi obiceiuri ale slavilor, oul a fost întotdeauna un simbol al originii, extinderea genului și componenta obligatorie a sărbătorii învierii. Conform credințelor, ouăle de vacanță au fost pictate și a făcut pictura pe ele din cele mai vechi timpuri.

Decupaj – una dintre cele mai noi si interesante moduri de a obține ouă colorate și originale de Paște. Ouă de pui ordinare decorate în acest stil va face o mult mai luminos de vacanță. Aplicația clasică în acest caz și există o decupare. O varietate de desene sunt plasate pe obiectul decorativ și apoi imaginea rezultată este vopsită cu lac incolor pentru a salva imaginea.

În orice centru comercial puteți găsi servetele care vor fi utilizate în decupaj. Tehnicile tehnice sunt disponibile tuturor celor care dorește să trezească frumos tabelul la celebrare, făcându-l colorat și mai vesel. Ouăle originale pentru Paște vor face pe cei dragi și prieteni pe o sărbătoare aprinsă. Clasa Master va ajuta și spune-mi ce să fac.

Există multe modalități de a decora ouăle de Paște folosind decupaj. Un obiect de lipire, în cazul nostru, va exista un ou – real sau praf.

În cazul în care intenționați să serviți acest semn de sărbătoare, frumos decorat în stil de decupaj, apoi în mod natural, Nu este nevoie să aplicați Superchalter pentru a repara piesele de fragmente de piese. În schimb, este utilizat de o proteină de ou obișnuit, care are o calitate bună adeziv. În plus, există o opțiune suplimentară – Utilizați lipici făcut pe bază de amidon.

Serviete pentru ouă decupaj sunt utilizate pentru Paște. Este posibil să se utilizeze atât de simplu cu un singur strat și, multi-strat special. Fragmente din șervețele și desene sunt tăiate cu foarfeca, Este mai corect să se aplice foarfece de manichiură mici în acest caz.

Pe un picior de egalitate cu tăiere piese într-un decupaj, acesta este folosit și deșirat manual – sunt luate o varietate de fragmente ale desenului off cu ajutorul degetelor, apoi marginile acestor piese eraser va fi mai „neclare“ și spectaculos.

În ceea ce privește selectarea desene, imagini cu culori pline de culoare și teme de primăvară arata foarte bine. Puteți lua pe baza unor aplicații diverse broșuri, Pennate Pughs, Imagini animale – Totul, fără excepție, ce vă place. Pentru amânări alegeți desenele corespunzătoare.

Pentru a obține un rezultat frumos, este necesar să maximizați fantezia.

Materiale și instrumente

Dacă doriți să faceți ouă de Paște într-o tehnică de decupaj pentru o masă festivă, Veți avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:

 • Păsărică+
 • foarfece+
 • servetele frumoase+
 • lipici pe bază de apă+
 • Ou sudate înșurubate sau goale.
Citește mai mult  Istoria Hip-hop și prezentare generală de bază de mișcare

Vom avea nevoie doar de straturile de top de șervețele. Va fi necesar să tăiați sau să smulgeți desenul pe care doriți să-l plătiți. Apoi puneți adezivul la suprafață și se suprapune aplicarea. Următorul strat este aplicat în același mod – totul ar trebui să se potrivească strâns. Continuați până când oul arată neted.

Dacă doriți să faceți ceva neobișnuit, puteți lua alte materiale, de exemplu:

 • dantelă+
 • fir+
 • Pietre, paiete, pietre+
 • Ramuri+
 • Dragă țesătură+
 • Flori naturale.

Puteți lega oul cu o buclă decorativă de fire strânse și o mână cu un oaspete ca un cadou. Un astfel de cadou va fi neobișnuit și elegant. Pietrele sau paietele pot fi folosite ca accente în buclă sau în partea de sus a cochiliei.

O altă opțiune pentru ouă de cadou – cuiburi de asfere din lemn. Pentru a da luminozitate și pompă, puteți folosi în decorarea trecerii, mătasei, catifea sau decorați cuibul de flori vii.

Adeziv de ouă de Paști

Pentru a lucra cu ouă de Paște în stil de decupaj, puteți face albușuri de ou.Aceasta este cea mai ușoară rețetă pentru lipici inofensiv.

Separați veverița de ou de la gălbenuș, adăugați 1 lingură de zahăr și ușor sudoare împreună. Nu permiteți formarea de spumă groasă, deoarece formarea bulelor va interfera cu munca – ele pot fi sub material, ceea ce va duce la o scădere a calității meșteșugurilor.

Apoi, faceți toate aceleași operațiuni cu etichetarea desenelor descrise mai sus. Puneți adezivul pe ou de două ori: înainte de aplică și după. Așteptăm până la uscarea completă, repetați din nou, vă dau uscat.

Dacă decorați ouăle pentru Paște numai pentru decorul camerei (nu pentru alimente), puteți utiliza aproape orice lipici.

Ce ouă pot fi folosite?

Pentru a lucra în stil de decupaj, puteți folosi ouă sudate, pitici din lemn și plastic, o coajă goală. sa nu uiti asta Pentru ouăle fierte care sunt proiectate să mănânce, numai lipiciul de proteine ​​se aplică și vopselele nu sunt utilizate, deoarece sunt pătrunse prin coajă.

În cazul în care vopsiți un gol de lemn, acesta trebuie să fie vopsit cu vopsea acrilică albă. Iar coaja goală este necesară pentru spălarea în avans și sugeți predica.

Decorarea Master Classes

Întocmim un ou de Paște cu mâinile în stilul decupaj Paștelui. Luați în considerare mai multe tehnici folosind diferite blocuri, materiale și ingrediente.

Gelatina și proteină

Pentru această opțiune, vom lua materii prime naturale: proteine ​​si gelatina. În acest caz, albușul de ou va fi și clei, lacuri și în același timp,.

Ghid pas cu pas.

 • Noi se răspândesc gelatina în apă, să-mi umfla. Apoi am se topesc într-o baie de apă într-un castron mic.
 • servetel Rive pe diverse fragmente. Noi definim desenele cu care vom lucra, diverse flori, păsări, modele. Ca o regulă, servetele multistrat au deja un ornament colorat, asa ca am scoate piesele necesare din șervețel cu mâinile și numai apoi se separă stratul superior avem nevoie de restul. Bretelele trebuie să fie mici, deoarece atunci când le lipirea la configurația rotunjită, ridurile pot forma, iar dacă acestea sunt mici, ele nu vor fi vizibile, dar poate strica mare în mod semnificativ aspectul de ouă decorate. Am izbucni un fragment cu atenție, pentru că mai bine să faci această procedură, cu atât mai mult în mod eficient se va uita la cifra de ou.
 • Suntem aplica cu un adeziv larg ciucure din gelatină pe suprafața oului, aplicăm un fragment și capace superioare a stratului de adeziv. Pentru a fi ușor de riduri align, face impregnarea servetele prin lipire. Aplicăm selectat părți din șervețel, netezirea părțile cutate și se lasă să se fi uscat.
 • Când uscarea, lipici este strâns legat cu un înveliș. Cu ceva timp oul va fi ușor lipicios.
Citește mai mult  Totul despre fire Biscuit

Pentru clei din proteine ​​de ou, procedura de lucru va fi similară. Noi jart ou proaspăt, separate, în diferite boluri de proteine ​​și gălbenuș. Și proteine ​​de utilizare și cum ar fi lipici, și ca un lac de acoperire cu ouă în ultima etapă de lucru.

După uscare, falsurilor gata făcute pune în coșuri de Paști frumoase pentru a preveni aproape și prietenii.

coajă Hollow

Pentru decupaj de lucru cu un înveliș tubular, aveți nevoie de servetele cu desene, lipici PVA, vopsea acrilică și lacuri, baghetă din lemn, scissing dintr-un set de manichiura, o perie cu peri plat.

Noi luăm ou proaspăt, străpunge în partea de jos și pe partea de sus a ac găuri mici, păstrați conținutul. Când lichidul de ou este îndepărtat, uscat ușor ne. În primul rând, înainte de începerea lucrului, vom introduce o baghetă de lemn în coajă. Am pus un ton de vopsea albă, cu o perie si se lasa sa se usuce, cu condiția ca shell-ul nu este de + alb, cu o coajă albă, un ou nu poate fi vopsit.

Se taie piesele necesare. Noi divor PVA lipici cu apă fiartă într-un raport de 3: 1, părți clei de un șervețel pe un gol. Vom aplica o soluție de gătit cu mișcări de netezire precaute de la mijloc la marginile imaginii. Atunci când se usucă lipici, aplicăm câteva straturi de lac lucios la locul de muncă completă. Important: Un nou strat este aplicat numai cu uscarea completă a stratului precedent.

În ultima etapă, aveți nevoie pentru a elimina coajă de coajă, și pentru ca intepaturile de ac să nu fie vizibile, locul este vopsit cu vopsea sau strat de lac.

Decupaj Nappet

Shell poate fi acoperit cu un întreg șervețel decapping. Pentru a face acest lucru, se taie o quadrilateer egal cu volumul de ou. Noi ori patrulaterul în jumătate și de a crea un breton pe margini. Apoi aplicăm PVA lipici pe piesa de prelucrat, vom lipi locul în șervețelele twentiest, și apoi lipici ușor mahru întâi de la o margine, apoi din cealaltă.

Sut excesul șervețelele și să acopere întregul volum al stratului de adeziv țagle. Pentru a maximiza puterea, vopsea un lac incolor, care folosesc de obicei în timpul manichiură.

Citește mai mult  Poze cu fetele pentru o schiță

gol din lemn

Pentru decupaj a țaglei de lemn, hartie abraziva cu pulverizare mari și mici, sol cu ​​un conținut acrilic, lacuri, vopsele, clei, care este nevoie pentru a lucra în decupaj stil, mici, dar perie largă.

În primul rând, planul de semifabricate din lemn trebuie să fie șlefuite cu hârtie abrazivă, în primul rând de mare, de mică adâncime atunci. În continuare, piesa de prelucrat este acoperit cu un acrilic pe bază de accident vascular cerebral (puteți face un genunchi, apă, vopsea în proporții egale), apoi uscat.

Deja după amorsare, mai multe straturi de vopsea albă acrilice sunt aplicate pe semifabricat și stânga până pășunat complet. Fragmentele dorite sunt decupate din șervețele, apoi stratul superior al tamponului este separat.

Mari părți ar trebui să fie împărțite în mici pentru a se asigura că aplicația este lin de stabilire pe suprafață.

Următoarea etapă – aplicarea celui mai bun strat de adeziv. Apoi luați cu atenție partea dorită, aplicați pe piesa de prelucrat, Stick, efectuați o perie de la centru la marginea părții, după care vă puteți usca.

Dacă doriți să adăugați expresivitate, cifra este fie evidențiați imaginea unei alte linii, apoi continuați să pictați obiectul. Acceptarea imaginii atașate pentru bază, într-un anumit loc adăugați umbra, în cealaltă, dimpotrivă, faceți strălucirea.

Cracheu

Dacă doriți să faceți ouăle de Paști sub vechi, stăpânați decupajul de decupare cu echipaj. Crachela înseamnă crăpare – Aceasta este o tehnică unică care va da enutare a ouă a obiectului valoros acoperit cu CEC. Inițial, crăpăturile formate în grosimea sticlei datorate supratensiunilor sângelui au fost considerate retrase. Dar, după timp, producătorii au reușit să evalueze toată frumusețea unui astfel de defect și de atunci există o tehnică de fractură artificială. O astfel de tehnica a devenit un indicator al unicitatea VAZ, salate sau alte elemente de interior și feluri de mâncare.

Ouă de Paști cu crăpături (macara) la modă aspect și non-standard, și pentru a atinge acest rezultat este foarte ușor. Trebuie să achiziționați ouă spuma sau blancuri din lemn, lac pentru decupaj și un amestec special de Crocker.

Mai întâi trebuie să picteze ou vopsea acrilică pentru tonul principal – să ia în întuneric. Dă ouă uscat, apoi se aplica un lac translucid de argint, se usucă din nou. Structura crochelle trebuie aplicat cu un strat gros de la 2 la 4 milimetri, se usuca instantaneu, iar rezultatul se manifestă imediat – oul Paștelui în stilul decupaj cu fisuri făcut.

In absenta unui adeziv special atunci când se lucrează în tehnica decoupage, se arunca cu capul PVA superchalter cu apă. Apoi, ia acrilul tonul de culoare închisă și vopsea locuri goale între părțile lipite. Se usucă și se acoperă un lac acrilic ou.

Ouăle făcute în decupaj stil pot fi utilizate nu numai pentru a mânca, ele pot deveni o parte din interior, pentru că ziua de Paste este o sărbătoare festivă, și o zi spirituală luminoasă a învierii.

master-class pe decupaj oua de Paste in tehnica decoupage.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: