Patchwork Coaseți blugi magice

Patchwork Coaseți blugi magice

Cel mai probabil, în fiecare casă există una sau chiar câteva perechi de blugi shabby sau o quilt Shabby. Dacă vă aruncați preferatul dvs. Odată ce nu vă înălțați, puteți încerca întotdeauna să o dați o viață nouă. Utilizarea denimului pentru crearea lucrurilor originale în stil are o mare popularitate mozaic. În acest articol, luați în considerare mai detaliat magia de mozaic de coasere de la blugi.

Particularități

Denim Madwork implică crearea unor lucruri cu adevărat unice și exclusive. Produsele fabricate în tehnica de mozaic de la acest material vor veni cu siguranță la toți, fără a exclude creatorul lor, care nu este surprinzător, deoarece blugi este cu adevărat grațios material. Este un amestec de elasticitate, densitate, aspect elegant, durabilitate și de înaltă calitate. Patchwork de cusut folosind denim este realizată de aceeași schemă ca și orice alt. Stilul patchwork din acest material Furculițe, cuverturi de pat, abajururi denim, precum și jucării, haine și chiar covoare mici.

Popularitatea de denim în mozaic se explică prin avantajele sale incontestabile, și anume:

 • rezistență la uzură și rezistență sporită+
 • Conținutul de bumbac ridicat în compoziția panza, datorită căreia tesatura hipoalergenic+
 • Denim nu electrifica+
 • tesatura este plăcut la corpul.

Printre avantajele suplimentare, este de asemenea posibil să se constate faptul că blugi nu limitează în timpul funcționării, nu se contracta în procesul de spălare și nu întins ca. De aceea Patchwork din denim este considerat ideal pentru a face jucării, perne și carouri.

Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de acest lucru Efectuarea cuverturi de pat, la fel ca multe alte lucruri, de la blugi vechi pot fi doar de înaltă calitate și material durabil – Numai în acest caz, produsul finit va avea un aspect atractiv și va servi proprietarul său pentru o lungă perioadă de timp.

Varietatea tipurilor de clape

A subliniat mozaic de două lucru manual specii principale –Clasic și Crazy cusut.

 1. În primul caz, comandanții ridica clapele de două culori similare și le culoare în aceleași forme și dimensiuni, după care acestea sunt cusute de un anumit șablon. Astfel de lucruri sunt obținute dens, de înaltă calitate, voluntară, dar au un design foarte discret.
 2. A doua metodă sugerează o conexiune haotică a clapei de diferite nuanțe și forme denim. In aceasta tehnica blugi, puteți face o mare varietate de cele mai multe produse originale – poate fi atât elemente de decor și haine elegante.

Blugi cu fire libere sunt folosite pentru cusut mozaic în tehnica Sinel. Se pare lucruri foarte interesante, în care fragmente individuale ale țesăturii sunt combinate în diferite moduri, de exemplu, combina albastru închis și denim albastru deschis, galben și maro. Frumos pare combinație de-zăpadă alb și negru pânzelor. Unii maeștri de cusatura piese multicolore din tesatura pe principiul mozaic.

Citește mai mult  Ce trebuie să faceți dacă vopseaua a fost uscată pentru numere?

Patchwork de cusut din denim de multe ori împodobit – Se pare blugi foarte bune în combinație cu elemente metalice (fulger, suspensie), precum și ele pot fi decorate cu broderii, dantele sau margele.

Cel mai important lucru în acest caz este de a simți măsura, atunci produsul va fi elegant și armonios.

materiale combinarea

Când coaseți produse în mozaic tesatura denim tehnica de multe ori se combină cu fragmente din orice alt material.

În acest caz, este important ca densitatea lor și trăgându-se sunt aproximativ aceleași pentru a ulterior lucru nu este tras și nu deformate.

Arata foarte elegant denim în tandem cu colecții colorate – Indeparteaza ceva intunecat al desenului și îi conferă o textură mai spectaculoasă. Cele mai mestesugarii îngroșate combină blugi și sitherges, în acest caz, pânză subțire ar trebui să compact suplimentar căptușeala phlizelin, astfel încât ambele materiale au o densitate identică.

Ceea ce este necesar pentru muncă?

Înainte de începerea produselor care creează în tehnica mozaic de la blugi primul Ar trebui să decidă cu privire la scopurile și obiectivele – decide ce anume doriți să obțineți. Dupa tine Face alegerea finală, trebuie să mergeți la pregătirea instrumentelor.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de următoarele:

 • blugi vechi – Este necesar să se taie fragmente întregi, fără semne de cel mai rau + un mare avantaj va fi diferite nuanțe și texturi+
 • tesatura căptușeală – Este necesară pentru ca partea din spate a produsului să fie moale, care este deosebit de important dacă faci o pătură, pături și perne, atunci când produsul în viitor va fi în contact direct cu pielea + cel mai bine este să ia naturală lână, lână sau bumbac pentru aceasta+
 • Pentru fabricarea de pături și jucării vor avea nevoie material de umplutură – Poate fi fie din lână naturală, sau un sintepon+
 • Necesitatea de a lucra de cusut – ac și ață, riglă, foarfece și creioane, precum și mașină de cusut.

Important! Pentru a începe, de asemenea, este necesar să se pregătească o schiță a viitorului produs. Începători de masterat nu vă fie frică, nu există absolut dificil în tehnica de Patchwork, cel mai important lucru este de a alege un sistem de bun și de a face modelul pe care îl va facilita recent lucrările ulterioare.

Ce se poate face?

tartan

Faceți o carouri în stilul Patchwork de la Denim este foarte ușor. Pentru coaserea cel mai bine este de a pregăti fragmente de țesături de forme laconice – acesta poate fi un dreptunghi sau un pătrat. Pentru este utilizat conexiunea clapa Seam „Zig-Zag”.

Pas-cu-pas de cusut carouri în stilul Patchwork include următoarele etape:

 • Dintre preparate pre-fragmente din denim, bucăți de mărimea necesară sunt decupate+
 • Fragmentele sunt reticulați între ele +, astfel încât produsele finite sunt la fel de puternic posibil, de masterat cu experiență sfătui cusătură pentru a efectua de patru ori+
 • Un dreptunghi mare este format din mai multe piese, lățimea care trebuie să corespundă lățimii cape + după aceea, benzile individuale sunt deplasate+
 • În stadiul final, panza este convertită și cusută în jurul perimetrului.
Citește mai mult  Caligrafie pix

Pătură

Tehnica păturilor de cusut din Loskutt Denim nu diferă în mod deosebit de principiul producției pline. În acest caz, veți avea nevoie suplimentar Materiale de căptușeală și izolație. Din țesătura de căptușeală tăiați o bucată, ale căror dimensiuni corespund parametrilor păturii finite. Canvasul denim și izolația sunt încorporate cu materie de căptușeală, pastă pe parcursul perimetrului.

O geanta

Pantaloni și fuste denim inutile sunt foarte des folosite pentru a face pungi de plajă sau pungi cosmetice în tehnica de patchwork. În acest caz, contractantul va avea nevoie de elemente de decor: paiete, pietre, margele și panglici.

Lucrarea include următorii pași:

 • Pe schița compusă, trebuie să tăiați clapeta denimului pentru mânere și pungi direct+
 • În primul rând, principalele pungi web sunt cusute, ele sunt împușcați pe părțile laterale și în partea de jos în sus + trebuie întoarsă pe dos și, de asemenea, pentru a trage +, dacă se dorește, aveți posibilitatea să inserați un fermoar sau butoane coaseți bucle+
 • mânerele sunt împușcați și, de asemenea sewd într-o pungă+
 • Produsul finit decorat.

Jucării

blugi personalizate pot fi utilizate pentru a crea jucării neobișnuite. Cea mai interesantă opțiune a fost pernă de jucărie. Este produsele originale cu imaginea unui animal feței. Astfel de produse sunt foarte familiarizați cu copii, în afară, acestea sunt practice și decora cu adevărat camera orice copii.

proces pas cu pas de fabricare a unei astfel de pernă include următoarele tipuri de lucrări:

 • Pentru a începe, este necesar să se creeze șabloane pentru pre-schite, de obicei, acestea sunt două runde de baze și piese triunghiulare, care sunt folosite pentru urechi de proiectare + din denim tăiate toate detaliile, asigurați-vă că pentru a lăsa cote mici pentru cusături+
 • Pe partea din față, partea decorativă a feței animalului + designul gata este legat de partea de sus a pernei de pe partea stângă+
 • Principalele elemente ale pernei jefuire sunt pliate de părțile laterale din față în interior și să se străduiască prin contururile, în timp ce nu uitați să lăsați o secțiune de 15-20 cm, libere – va fi necesară pentru a rândul său, în continuare capacul+
 • Pernă umplute cu syntheps și desfaceți pe de altă parte.

Sufla

Pentru fabricarea de mobilier în tehnica de patchwork ar trebui să folosească blugi dens bărbați pe un strat puternic. Cel mai bine pentru a face blanuri dreptunghiulare. Veți avea nevoie pentru a efectua următoarele acțiuni simple:

 • clapele Denim trebuie să fie îmbinate prin cusătură directă pe fiecare parte+
 • Fragmentele laterale sunt fixate de părțile laterale faciale și pasta+
 • Lingourile obținute sunt pline cu laturile din față, partea interioară este izbitoare+
 • Fețele frontale ale sus, precum și partea de părți, lăsând un teren de 10 cm+
 • În caz se dovedește partea din față si se umple cu umplutură.
Citește mai mult  Îmbrăcăminte pentru dans hip-hop

îmbrăcăminte

Tehnica Patchwork a fost mult timp una dintre cele mai tendințe la modă în fabricarea Haine pentru tineri. Moda si fashionista aprecia mozaicul pentru faptul că vă permite să facă Unice și lucruri cu adevărat creative. La crearea de modele clasice, preferința ar trebui să se acorde colecțiile tradiționale Denim lui – în acest caz, puteți obține produse în stilul Caushal, care arata in mod constant elegant, în timp ce femeile se potrivesc de vârste diferite.

Iubitorii de experimente îndrăznețe sunt susceptibile de a face lucruri elegante dinamice. Astfel de haine pot fi cusute din clapete dintr-o mare varietate de nuanțe și texturi. Aici li se permite să folosească țesuturi cu găuri și scuffs. Toate acestea vă permite să creați Stil la modă Boho.

Pentru maximum obținerea de haine dantelă sau panglici.

Lucrurile denim în tehnica de patchwork sunt de obicei denumite un garderobă de buddy. Produsele sunt observate, sunt potrivite pentru întâlniri cu prietenii și plimbări în jurul orașului. Înconjurarea și straturile din clapete multicolore de nuanțe restrânse sunt foarte populare în rândul tinerilor. De aceea nu este necesar să vă grăbiți să vă împărțiți cu vechile fuste și pantaloni. Dacă doriți, puteți găsi întotdeauna o clasă de master simplu și fabricarea vesta, rochie sau capac, decorate cu broderie creativ sau appliqu.

Patchwork de cusut este util pentru a face Haine pentru copii.

De exemplu, dintr-o parte a pantalonilor adulți, puteți coase un saravecker elegant și decorați-l cu spații de contrast.

Alte optiuni

Tehnica de mozaic este foarte multipată. De la denim în acest stil puteți face o convenabilitate Hammock pentru cabana de vară, declanșator de baie, Shirma pentru sufletul de vară sau pernă cu robii. Dacă doriți, vă puteți actualiza întotdeauna interiorul făcând Noua tapițerie pentru scaune, scaune și canapele de clapetă denim. Și copiii dvs. vor aprecia noul Denim Shop, în care ei cu mare plăcere vor juca jocuri interesante.

Nu uitați de animale domestice – de la clapete denim puteți coase întotdeauna o chiloți și un salt pentru mersul în vreme rea.

Exemple de produse frumoase

Cusut în tehnica de patchwork permite lucruri vechi să prindă noi vopsele și să devină o adevărată decorare a stilului. Produsele fabricate în patchwork folosind țesături denim sunt ușor de fabricat, în timp ce rezultatele sunt obținute în mod invariabil excelent.

Vă oferim o fotografie a celor mai originale idei de elemente de interior și de obiecte personale din clapeta denim.

Despre cum, cu utilizarea echipamentelor de patchwork de la blugi pentru a coase acoperite cu propriile mâini, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: