Pietre pentru lucrari de ac

Pietre pentru lucrari de ac

Rhinestones sunt produse din sticlă decorative imita pietre naturale. La piesele de straturi strălucesc în fabricarea lor folosind sticlă, dintre care constă din cel puțin 1/4 din plumb. Pietrele de sticlă sunt cele mai des utilizate în lucrul de ac, pentru decorarea diferitelor produse și meșteșuguri.

În cazul în care se aplică?

Rhinestones sunt un element de decor universal, astfel încât acestea sunt adesea folosite în aproape toate tipurile de gherghef. Deci, pietre multicolore sunt aplicate la:

 • făcând bijuterii, precum și bijuterii+

 • coaserea haine și încălțăminte+

 • Crearea diferitelor produse de acasă.

Recent, picturile din cristale sunt deosebit de populare. Este demn de remarcat faptul că în acest tip de pietre de artă sunt componenta principală și nu doar elementul de decorare.

Vizualizări

Rhinestones pot fi împărțite în mai multe categorii. Acestea diferă unul de altul: în conformitate cu metoda de fixare, formă și culoare. Dacă vorbim despre metoda de fixare, cele mai populare din această categorie sunt cusute strasuri. Această metodă de fixare se caracterizează prin rezistență ridicată, deoarece, în acest caz, strasuri sunt cusute la produs cu o linie de fir sau de pescuit. La rândul său, de mai multe subgrupuri pot fi de asemenea diferențiate în această categorie:

 • singur – au un fund plat, și una sau două găuri sunt utilizate pentru fixarea+

 • Sticlă cu o gaură străpunsă – diferă în capacitatea de a experimenta cu culoarea firelor, cu care de montare este realizată+

 • Margele în Tsapakh (Roots) – Uite ca pietrele de sticlă, încadrată într-un cadru metalic, cu o gaură de fixare+

 • lanțuri Straby – Câteva pietre sunt combinate cu legăturile lanțului de metal+

 • panglici Straby – Compoziții pe care rhinestones sunt plasate în mai multe rânduri.

strasuri Adeziv au un fund plat, dar fără o gaură de cusut. Aici, de asemenea, există mai multe varietăți:

 • Panglici și filme – Acestea sunt spații speciale pe care perle sunt deja plasate (încleiere se realizează cu stratul aderent aplicat termic sau prin utilizarea fierului)+

 • Thermostraza – Conceput pentru fixarea în timpul tratamentului termic+

 • adeziv obișnuit, Pentru fixarea pe care lipici „momentul“ sau pistol adeziv.

Rhinestones diferă una de cealaltă în formă. Cele mai populare, desigur, sunt rotunde. Dar, pentru a crea compoziții complexe de astfel de pietre nu va fi suficient. Nu este triunghiular mai puțin popular,, pietre ovale pătrat. Și, de asemenea, există forme neobișnuite, de exemplu, petale de flori, inele, romburi, figuri complexe. Pietrele din sticlă fac foarte des în formă de biconuses.

Desigur, strasuri de sticlă diferă de culoare. Aici este o varietate de nuanțe, dar clasic este încă roșu, galben, albastru, verde și alb pietre.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru compoziția pietrelor de sticlă să arate spectaculos și atractiv, care au nevoie pentru a alege corect. Recomandări pentru alegerea unei palete de culori pentru a da aproape imposibil, deoarece aceasta depinde totul direct de idei și concepte. Formularul de asemenea, ar trebui să fie alese pe baza a ceea ce figurile trebuie să creeze.

Dar metoda de fixare depinde în mod direct pe suprafața pe care va fi lipit pietre. În cazul în care acest lucru este o suprafață solidă, este rezonabil de a alege pietre clei de bază plat. Și, de asemenea, se potrivește benzii. Pe tesatura moale este mai ușor să se stabilească pietre cusute, strasuri pe lanțul. Dar, pe anumite tipuri de materiale (cel mai adesea este țesături subțiri), se poate utiliza strasuri pe bază de clei.

În același timp, pentru materiale delicate, este mai bine să nu se aleagă pe cele care au o metodă termică de fixare.

Atunci când cumpără, acesta ar trebui să fie, de asemenea, amintit că strasuri pot fi cumpărate ca o piesă și în cadrane. Din punct de vedere material, a doua opțiune este mai profitabilă.

Urmăriți videoclipul de pe subiect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: