Rochii în tehnica de mozatri

Rochii în tehnica de mozatri

Rochii create în tehnica de patchwork câștigă popularitate. Astăzi nu este doar costumele naționale sau pitorești – costumele similare sunt reușite chiar și pe podium. Ultimele săptămâni de modă ridicată în diferite părți ale lumii – acest lucru este confirmat.

Particularități

Poveste de tehnica de cusut, ca o lume. Ea a fost folosită cu succes în haine mai mult Marele noastre Bunici. Produsul din Losktok permite fiecărei meserii să-și arate fantezia, gustul artistic și talentul designerului. Conectarea bucăților individuale de țesături numite mozafuri. Haine în stilul de cusut mozaic arata întotdeauna originale, luminoase și arunca. Tehnica de Patchwork ideal arata costumele în slavă și stil romantic. Pentru a crea un model, nu aveți nevoie de costuri financiare mari, produsul poate fi cusute din bucăți de țesătură disponibile de la cusătoreasă în stoc.

Astăzi, stilul Patchwork se confruntă cu noile sale de naștere, îmbrăcăminte și flapsurilor produse sunt în cerere și populare cu milioane de iubitori sublinia individualitatea lor, spectacol sentiment de stil, ies în evidență din mulțime. Mai ales spectaculos și viu arată rochii. tehnica patchwork vă permite să creați haine originale în stil rusesc.

rochie stil Patchwork ar trebui să fie un stil simplu și tăiate, nu supraîncărcat cu piese și elemente de prisos. Principalul „culminant“ de astfel de rochie a este o conexiune armonioasă de bucăți de pânză de diferite culori și umbra.

Perfect combinat piese individuale de țesut monofonic, luate ca paleta principală a produsului și mozaic cu o imprimare multi-colorată, concentrându-se pe detalii separate.

Există mai multe reguli de bază, cum și cu ceea ce purtând hainele în stilul de mozaic.

 • Nu este nevoie să supraîncărcați impresia globală a mai multor lucruri în stilul de mozaic în același timp, un astfel de lucru în imagine ar trebui să fie unul (rochie, fustă sau bluză). Pantaloni singuri sunt perfecți pentru bluza de patchwork, la o fustă luminată – bluză ușoară în ton.
 • Nu trebuie să adăugați accesorii luminoase, vor „argumenta” cu un patchwork, supraîncărcați imaginea, faceți-o „țipând”.
 • Haine, accesorii, pantofi ar trebui să fie cât mai simplu posibil pe stil și tăiat, cel mai bine în stil etnic distinctiv.
 • Tehnica de patchwork perfectă stilului de haine Boho, etnice, naționale.
 • Stil presupune pantofi fără călcâi, pe o talpă subțire. sandale de lumină în aer liber, sandale, slang cu șireturi de siruri de caractere in jurul gleznei, pantofi, pantofi de balet.

Patchwork rochie – un lucru distinctiv, original și autosuficientă. Un astfel de produs a subliniat perfect accesoriile laconice stricte, marginile, ciucurile, panglica frumoasă, centura de țesături.

Cum să-l faci singur?

Rochie din Loskuts – opțiunea perfectă pentru a vă arăta individualitatea față de lume, senzație de stil și gust. Rochie Patchwork poate fi făcută cu propriile mâini și nu cumpara un astfel de lucru în orice magazin. Va fi creația voastră!

Pentru a coase o rochie spectaculoasă de patchwork, trebuie să aveți materialele necesare pentru acest lucru și instrumente.

 • Material pentru rochii viitoare, în funcție de stil și de ideea creativă. Poate fi o tăietură de țesătură, mozaic, rochie de o singură fotografie ca acoperire. Multe magazine specializate vând seturi gata pentru patchwork, selectate în paletă de culori cu amprente similare. Ele pot fi folosite ca decor sau coase din ele principalele rochii de panza.
 • Fire de grosime corespunzătoare, în tonul schemei principale de culori a produsului viitor.
 • Acele portnovo pentru piese de îngrijire.
 • Masina de cusut, ace de cusut adecvate.
 • Foarfece, o bucată de săpun uscat sau cretă ascuțită pentru aplicarea semnelor pe țesătură.

  Lucrările la fabricarea rochiei poate fi împărțită în mai multe etape.

  1. Creați o schiță a rochiilor viitoare, imaginați-vă ce ar trebui să fie, unde și cum se vor afla accente strălucitoare (dacă baza produsului este unic).
  2. Faceți un model, marcați pe ea care leagă piesele individuale de țesături, observând armonia paletei de culori.
  3. needlewomen începător poate limita coaserea în tehnica de Patchwork prin adăugarea de elemente multicolore separate la rochia de-a gata. În acest caz, cu fiecare bucată de material trebuie să lucrați separat. craftswomen mai experimentați pot sparge tiparul produsului pe fragmente separate, și pentru a sculpta detaliile multicolore ale rochiilor viitoare.
  4. După tăiere, începe coaserea elemente separate într-un singur produs. Dacă este mâneci rochie, elementul de manșon este cusută separat, iar apoi se alătură în partea de sus a produsului. În consecință, raft, partea din spate și partea inferioară a produsului trebuie să fie cusute în mod similar, conform schemei.

   Astfel, din bucăți de țesături multicolore individuale sunt formate principalele detalii ale rochiilor viitoare. După aceea au nevoie să fie combinate între ele. În procesul de coasere elemente individuale, este necesar să se prelucreze pe overlock locurile de stratificare a acestora și asigurați-vă că pentru a rula toate cusăturile. Apoi, lucru va arata frumos.

   Combinați țesăturile în tehnica de patchwork este mai bună decât un tip, dar stilul permite și „a păcălește” mai îndrăzneț și ambițioși obișnuiți.

   Marele combinații de piele naturală și satin, mătase și bumbac, cașmir și lână, elemente tricotate și blană, loskuta lurex și bumbac.

   Cum de a coase o rochie în tehnica de mozaic, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: