Seturi de lucru de lucru

Seturi de lucru de lucru

Artizanat pentru brodată poate fi cea mai diversă. Și chiar dacă nu există nici o idee clară despre ce anume aș dori să fac, o gama larga de acest domeniu, în magazine pentru creativitate si magazine online va ajuta la a face o alegere interesantă.

Prezentare generală a seturilor de broderie

Seturi care implică broderie crucii poate avea o largă varietate de subiecte. Set pentru copii pentru începători pot fi la un simplu minim. Dar adult poate include un număr mare de fire colorate și scheme complexe. Dar, ca rezultat, se obțin picturi frumoase, care pot fi în măsură să ofere apropiați, prieteni sau utilizarea ca un decor al propriei case.

S-ar putea fi de mai multe luni pentru a crea un astfel de lucru, totul depinde de amploarea, complexitatea muncii și cantitatea de timp în care va fi dedicată broderie.

În cele mai multe cazuri, kit-ul de brodat poate include:

 • Canva culoare alba+
 • Moulin+
 • ace+
 • Instrucțiuni+
 • schema de simbolice.

Uneori, un cadru frumos este imediat atașat la astfel de seturi. Acest lucru este pe de o parte, este foarte convenabil, pentru că imaginea ar trebui să fie în continuare în cadru, și, prin urmare, va trebui să-l cumpere pentru a face lucrările finalizate, pe de altă parte – costul unui set cu un cadru crește, și cât de mult depinde de materialul producător. Prețul de kituri de broderie poate varia de la 300 la 10.000 de ruble. Dacă setul este achiziționat pentru un expert incepator sau un copil, nu are nici un sens să cheltuiască bani pe un set scump. de formare nevoie probabilă. Dar dacă este un cadou pentru un iubit-o, într-adevăr se bucură de broderie, puteți cumpăra un kit de scump. Se servesc mai multe parcele pentru realizarea. Uneori, ele sunt legate printr-o singură temă.

seturi de povestiri sunt atât de variate încât toată lumea poate alege cea mai bună opțiune:

 • Natură moartă+
 • tot felul de peisaje – păduri, mare, munte+
 • animale si insecte+
 • Plante+
 • jucării+
 • povesti cu zane+
 • Portrete+
 • Saints chipuri.

Cu aceste kituri, nu se poate dezvolta numai anumite abilități, de a descoperi un nou hobby, pentru a transforma carcasa, dar, de asemenea, pentru a găsi un cadou frumos pentru orice vacanță.

Luați în considerare mai multe presetări pentru diferite ocazii.

 • „Metrica pentru un băiat“. O astfel de broderie frumoasă poate învăța mama tânără la nașterea unui copil. Un urs destul este ușor de adăugat numele copilului și momentul apariției sale pe lumină, precum și parametrii infantieni. Setul are tot ce aveți nevoie pentru a crea broderie: panza, fir, ac, schemă de culori și chiar o schemă separată cu litere și numere. Dimensiunea imaginii completate va fi de 18×24 cm.
Citește mai mult  Tăvi de decupare: Clase de masterat și idei de inspirație

 • „Marginea pământului”. Peoseaua frumoasă poate fi recreată utilizând 46 de culori de fire, dimensiunea broderiei finisate este de 36,5×56 cm. Această opțiune este deja destinată unei broderii mai experimentate.

 • „Suspensii de Paști”. Suveniruri interesante pot fi făcute cu propriile mâini și le dau prietenilor și rudelor, vor vizita. Toate elementele pentru crearea de meșteșuguri și instrucțiuni interesante sunt prezente în set.

Artizanat cu pietre

Seturile pentru lucrul cu pietre cu pietre sunt acum fără precedent. Producătorii încearcă să diversifice subiecte, puteți face picturi foarte frumoase, este necesar să se arate închisoare și să plătească această dată. În fiecare set există o instrucțiune detaliată, datorită căreia strasuri poate absolut exact în locurile necesare. O astfel de set un cadou va fi foarte util pentru orice vacanță și o fetiță, și pentru un prieten, mame, bunici. Există opțiuni pentru începători și pentru cei care au deja nubble.

Ocupația este atât de fascinant încât poate absorbi cu ușurință atenția întregii familii.

Fotografii au costuri diferite (de la 300 la 5000 de ruble), diverse dimensiuni (de exemplu, 30×40, 50×60), numărul de rhines, există întotdeauna un manual, pensete, stilou, gel lipicios, tava pentru strasuri, panza. În unele seturi există doar pânza în sine, în altele există un subcadru. Datorită acestui preț stabilit devine mai scump.

Kituri pot fi, de exemplu, o astfel.

 • „Sakura în apropierea râului“, Un peisaj foarte frumos frumos, care va decora zidul oricărei case și va deveni, de asemenea, un cadou frumos. Setul include o pânză de bumbac, o subframe de lemn de înaltă calitate, pietre acrilice, montare pentru vopsire, adeziv uscat și un container pentru pietre. Toate componentele necesare vă permit să stați jos pentru a lucra imediat și să începeți să creați capodopera, nu aveți nevoie să achiziționați nimic suplimentar.
Citește mai mult  Totul despre decorarea sculptate din lemn

 • „Coasta de Azur”. Nu mai puțin frumos peisaj maritim, în kit există, de asemenea, tot ce aveți nevoie pentru a crea o imagine completă și plasați-o pe perete. Lucrul pe o astfel de web va aduce o mulțime de emoții luminoase, dar și timpul pentru creația ei va trebui să-și petreacă foarte mult.

 • „Consiliul de pe sucursală”. O comună drăguță va decora camera copiilor, poate că copilul însuși își va crea prima capodoperă, un mic domeniu de imagine vă permite să faceți.

În set există tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o imagine, dar subframe va trebui să vă achiziționeze sau să o facă singur.

Producătorii acestor seturi au avut grijă să lucreze cât mai confortabil posibil. Într-o zi, o astfel de imagine este greu de făcut, și obositoare, și creativitatea ar trebui să aducă în continuare bucurie. Prin urmare, panza cu bază adezivă este acoperită cu un film de protecție. Este necesar să bateți colțul și să începeți. Apoi, puteți amâna pentru oricând, atunci când trebuie să mutăm filmul și să adăugăm pietrele în conformitate cu schema de pe bază de adeziv.

Alte optiuni

Tema lucrurilor de ac este destul de extinsă și nu se limitează la broderia picturilor sau crearea de mozaicuri de diamante, deși astăzi este un hobby foarte la modă. Dar există multe alte opțiuni. Și dacă se dorește, setul dvs. poate fi făcut pe cont propriu. Acum, de exemplu, foarte mulți fascinează procesul de creare a păpușilor. Și foarte des nu numai fetele, dar și femei adulte. Cei care sunt bine implicate în acest, are valize întregi cu atribute diferite pentru cusut păpuși: aceasta este tot felul de țesături, și instrumente și materiale de umplutură, margele, panglici, pietricele și multe altele.

Dar, kit-uri pentru crearea de jucării textile pot fi achiziționate sub formă finită. Este mai convenabil să se familiarizeze cu acest tip de brodată. La urma urmei, aceasta prevede totul pentru a crea o jucărie surprinzător de drăguț.

El poate deveni jucaria preferata a unui copil, și poate servi un cadou foarte bun.

Luați în considerare unele opțiuni de seturi.

 • „Iepurasul într-o fustă“. Fiecare copil în copiii săi vor dori să vadă un astfel de prieten moale destul, și chiar și cu atât mai mult creându-l cu propriile sale mâini. Mai ales în setul pentru acest lucru este tot ce ai nevoie: sunt furnizate Fabric, pantofi de jucării, fire și ace, toate modelele și instrucțiunile, datorită căreia puteți crea o astfel de jucărie. În plus, folosiți un material de umplutură jucărie corp, foarfece, o mașină de cusut și un pistol lipici va face mai ușor pentru a face un loc de muncă și de a crea o jucărie mai repede. Desigur, copilul funcționează mai bine peste o astfel de capodoperă, împreună cu mama sau sora mai mare.
Citește mai mult  Patchwork pentru incepatori: tehnici de cusut simple și de idei

 • „O familie”. O astfel de set va trece un copil pentru o lungă perioadă de timp. Interesant este faptul că aici nu pupele nevoie pentru a face. Pentru ei va trebui să coase numai haine, și puteți juca casa. Toate țesăturile, în scopul de a purta o familie de păpuși, precum și instrumentele corespunzătoare sunt atașate.

 • „Cat Matvey”. Aici este o astfel de pisica superba amuzant, puteți crea cu propriile mâini și să-l talisman dvs. Tot ce ai nevoie este prevăzut în set: tesatura, fetru, nasturi, margele, panglica, panglica de satin. În plus, trebuie să găsească o umplutură. Dar nu este atât de dificil, fiecare casa are lucruri vechi de la care se poate trage. In cazuri extreme, aceasta poate fi achiziționat în magazin pentru gherghef lână de obicei se va potrivi, de asemenea,.

Toate aceste seturi sunt bune ca un cadou, dar cu sosirea de experiență în condiții de siguranță puteți crea propriile schițe și de a crea animale amuzante, păpuși fermecătoare.

Pentru brodată merită luat în considerare alte opțiuni pentru seturi. Acestea includ:

 • Crearea de decoratiuni – bratari, margele, creierul+
 • Pictura de-a gata figuri ceramice+
 • ardere pe panourile+
 • Turnare din plastilină multicoloră+
 • feluri de mâncare Pictura vopsea+
 • Crearea de lucruri interesante din lut+
 • Efectuarea de acasă cosmetice.

Oricare dintre aceste seturi pot fi achiziționate într-un magazin pentru creativitate sau pe Internet, este posibil să descoperi foarte multe lucruri noi și interesante cu astfel de lucruri, și o persoană care a primit un astfel de cadou va fi recunoscător pentru că poate descoperi noua lume dintr-un hobby interesant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: