Sfaturi pentru alegerea și a face hârtie pentru queening

Sfaturi pentru alegerea și a face hârtie pentru queening

În ultimii ani, astfel devine din ce în ce mai populare Tip de gherghef ca Quilling sau hârtie. Pentru a putea crea meserii în acest stil, trebuie să se pregătească de hârtie specială. Astăzi vom vorbi despre cum să alegeți hârtia potrivită pentru regina și dacă este posibil să-l face la domiciliu.

Ce este?

Quilling este un fel de brodată, care permite interpretului să creeze compoziții de compoziție. În acest caz, aceste compoziții pot fi atât plate și volum. Lucrări de queening trebuie să aibă o formă specială: materialul trebuie să fie tăiate în fâșii înguste și lungi. Artist poate da aceste dungi cele mai multe forme diferite, formând astfel cea mai neobișnuită compoziție.

Inițial, acest tip de brodată apărut la sfârșitul XIV – XV secolele timpurii. în Europa Mediteraneană. artă neobișnuită a inventat călugări. Până în prezent, există mai multe școli diferite de Quilling: coreeană și european. Ei au diferențe semnificative. Cu toate acestea, ambele tehnici au găsit admiratorii lor.

În funcție de ceea ce rezultatul final pe care doriți, puteți utiliza monocrom sau multicolor Hârtie. În plus față de quilling hârtie nominalizat și alte cerințe, deoarece calitatea materiei prime depinde de aspectul produsului final al travaliului.

Vizualizări

Datorită faptului că arta Quilling devine tot mai popular în piață, puteți găsi diferite tipuri de hârtie. Cu toate acestea, mulți producători oferă clienților complet seturi de benzi kvillingovyh. material de hârtie poate varia în funcție de Lungime și lăţime, și Textură (De exemplu, puteți achiziționa hârtie ondulat) și aspect (Pe piață puteți găsi benzi deja răsucite).

Citește mai mult  croșetat inima amiguruchi: schemă și tehnica de execuție

Dacă vă calificați materii prime în funcție de categorie, aveți posibilitatea să utilizați mai mulți parametri-cheie. Deci, există următoarea clasificare de culoare:

 • Odnoton+
 • gradient+
 • Cu efect de tonifiere+
 • Lucios+
 • Matte+
 • Perla+
 • metalic (de exemplu, aur sau argint) și t. D.

În funcție de preferințele sale individuale, puteți alege materialul de mai multe nuante clasice sau culori non-standard neon.

Un alt factor important este lungimea, deoarece dimensiunea finală a ambarcațiunii depinde de ea. În general, quilling hârtia este realizată din orice lungime în între 2 și 7,5 cm. În acest caz, cel mai standard este de indicatorul de 3 cm. Materia primă pentru quilling și variază în lățime, care parametrii pot varia de la 0.2 la 1,5 cm,. Cel mai adesea folosită lățimi cuprinse între 0,3 0,5cm. Diferite tipuri de hârtie sunt separate și densitatea, care se măsoară în astfel de indici în grame pe metru.

Astfel, putem concluziona că nu există nici o clasificare strict definită de Quilling hârtie. Aceasta ar fi separat numai prin indicii-cheie, și care depinde aspectul și aspectul compoziției finale

Cum de a alege?

Inainte de a cumpara de hârtie, trebuie să se gândească la moduri melodia pe care doriți să creați. Și în funcție de aceasta ar trebui să fie alege una sau alta culoare. De exemplu, mulți meșteșugari folosesc numai pastel nuanțe, în timp ce alții preferă luminos Culori. În plus, din cauza preferințelor de culoare, vă puteți crea propriul stil.

Lățime și Lungime

Aceste cifre globale afectează dimensiunea finală a compoziției dvs. De exemplu, pentru a crea unele dintre imagini este mai bine de a alege benzi mici, care s-au dovedit a imaginii îngrijite și elegant. În același timp, ar trebui să ia în considerare faptul că dimensiunea mai mică a benzilor, cu atât mai dificilă și migăloasă va funcționa. În plus, crearea unui fals va lua o lungă perioadă de timp. Este o tehnică obișnuită atunci când este utilizat într-o compoziție de diferite dimensiuni de benzi. Din acest motiv a creat suma maximă.

Citește mai mult  Facem topiaria de la scoici

Densitate

Pentru Quilling material adecvat având o densitate în intervalul de la 80 g / m2 până la 160 g / m2. Dacă este posibil, da preferință la materialul al cărui indice variază de la densitatea de 120 g / m2 la 140 g / m2. Cu o mai subțire de hârtie va trebui să lucreze ca, deoarece poate fi ușor de spart cu acuratețe și cu atenție. Pe de altă parte, este prea dificil să se dea în ondularea hârtie groasă.

Preț

Printre altele, trebuie să acorde o atenție Preț Produs. pentru queening Cel mai bun lucru este faptul că materialul care corespunde prețului optim și raportul de calitate. Nu te opțiuni prea ieftine sau prea scumpe.

Producător

Daca nu sunt noi în gherghef, și deja un interpret experimentat, atunci Este demn de atenție celui care a produs hârtie. Lucru este că firmele diferite sunt diferite în procesul de creare a materialului. Există mai multe opțiuni Standarde și Normă. Produsele bine dovedite produse în Coreea și Indonezia.

Dacă se ia în considerare toate opțiunile descrise mai sus, atunci veți dobândi cu siguranță materialul care va fi distinsă de înaltă calitate. În același timp, dacă aveți îndoieli în această sau un alt indicator, atunci Simțiți-vă liber să ceară recomandarea vânzătorului-consultant, El trebuie să-ți spun toate caracteristicile, nuanțele și detaliile.

Cum să-l faci singur?

sfaturi utile: Dacă nu aveți hârtie colorată la îndemână, dar doriți să creați o compoziție luminos, puteți picta pur și simplu de hârtie albă existente cu vopsele, creioane sau simțit-faucers.

Tăierea în sine poate fi produs în mai multe feluri. Alege cel care este cel mai convenabil pentru tine. Printre cele mai comune instrumente pentru tăiere pot fi alocate:

 • foarfece+
 • Cuțit de papetărie+
 • cuțit de constructii+
 • Schroeder+
 • Trimmer și T. D.
Citește mai mult  Totul despre Coaserea manechinelor

Cu toate acestea, chiar dacă v-ați decis pe un instrument, cu care va fi tăiat, este de asemenea important Asigurați-vă că veți obține pentru a crea benzi netede, aceeași lungime și lățime. Experți recomandăm crearea grilă specială. În funcție de capacitățile și dorințele dumneavoastră, puteți crea markup este necesar, folosind o riglă și un creion, precum și prin intermediul unui computer. De exemplu, un astfel de program comun ca Microsoft Word vă permite să creați un model gata realizat care poate fi atașat la hârtie.

Prin urmare, Quilling este un tip destul de interesant și comun de artă, care pentru mulți oameni este un adevărat hobby. Dacă veniți serios să efectuați meșteșuguri, puteți chiar să vă organizați propria afacere (de exemplu, să vindeți compoziții sau să conduceți clase de masterat). Trebuie întotdeauna să se țină cont de faptul că alegerea instrumentelor și a materialelor sursă trebuie abordată cât mai atent posibil, deoarece numai în acest caz puteți obține cel mai bun rezultat.

În următorul videoclip, veți învăța câteva sfaturi despre alegerea dreptul de hârtie pentru queening.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: