Soiuri de spițe pentru tricotat și alegerea lor

Soiuri de spițe pentru tricotat și alegerea lor

Scufundând în lumea de tricotat, merită studiată care există tipuri de spițe și în ce scopuri sunt destinate. Inainte de a cumpara primul instrument, acesta va trebui, de asemenea, să ia în considerare cât de bine abilitățile de master și care produsul intenționează să creeze.

Descrierea speciilor

Ace de tricotat sunt trei specii principale.

Drept

spițe lungi sunt egale cu single directă, la un capăt care există o minge mică sau inel care efectuează funcția de limitatorul, iar celălalt capăt, de lucru, este ascuțit. Semnificația unei părți rotunjită este de a preveni bucla de scalare.

Lungimea ace este de la 25 până la 40 de centimetri. Aceste instrumente sunt implicate doar pentru a crea cavetles plate drepte, de exemplu, carouri sau eșarfă, și sunt considerate cele mai frecvente. Acestea sunt potrivite pentru a crea detalii individuale care sunt în viitor.

De asemenea, trebuie menționat că ace simple drepte sunt obișnuite să folosească în perechi.

Circular

Acele de tricotaj circular fac posibilă tricotul într-un cerc, adică, în mare măsură simplifică crearea unor astfel de produse cum ar fi capacele sau covoarele rotunde. Astfel de soiuri sunt folosite în perechi, deoarece uneltele unice directe sunt conectate la un cablu flexibil de capron sau o linie de pescuit. Diametrul acelor de tricotat este de obicei de la 1,5 la 2 milimetri, iar lungimea împreună cu elementul de legare este de la 40 la 100 centimetri. În principiu, instrumentele circulare pot fi folosite pentru a crea o canvază dreaptă.

Avantajul lor semnificativ este și abilitatea de a distribui uniform greutatea pânzei, într-o măsură mai mică de încărcare a mâinilor.

Spițele circulare sunt obișnuite pentru a clasifica Discontinent și delimitate. Low-punct este un model clasic, elementele care sunt conectate prin partea de legare, iar detașabilul vă permit să proiectați independent dispozitivul de la două ace independente, linii de pescuit și dopuri. Un model similar este foarte atractiv pentru master, deoarece are capacitatea de a selecta parametrii componentelor.

Un relativ nou tip de spițe circulare sunt unelte pătrate produse de marca ADDI, Knit Pro și altele. Forma lor neobișnuită, precum și prezența unor mici umflăturilor face procesul de tricotat cât mai confortabil și adecvat în special pentru meșteșugari cu boli ale degetelor și articulațiilor.

Spargere

Breaking ace, cum poți ghici după nume, sunt destinate ciorap tricotat, șosete, veasions și alte produse cilindrice cu un diametru mic. Ele apar adesea numite bilaterale directe. Aceste instrumente scurte cu două capete îngustat sunt întotdeauna lipsesc limitatoare, iar lungimea este de la 15 la 25 de centimetri. Acestea sunt vândute, de regulă, 4-5 bucăți incluse. Ace de tăiere poate avea o secțiune transversală rotundă și pătrată, și tocmai al doilea tip, în funcție de producători, vă permite să formeze bucle netede și, prin urmare, să simplifice procesul de.

Interacțiunea cu ace de tricotat de stocare nu este deosebit de potrivit pentru începători, din moment ce pe trei sau patru instrumente este necesar să aibă bucle deschise și cu ajutorul restul să mintă, în urma ei într-un cerc.

spițe auxiliare sunt conac. Acest tip de instrumente vă permite să reproducă compoziții complexe, prin schimbarea secvenței de bucle în modelele, sau introduceți piese de mici dimensiuni în web totală. Dispozitivele auxiliare pot avea o formă destul de tinuta. Cel mai adesea este vorba despre un instrument bilateral scurt, cu un cot în mijlocul ei. În lumea de tricotat sunt de asemenea cunoscute și ace groase din plastic sau din lemn. Ele sunt folosite pentru a crea obiecte de mari dimensiuni, precum și creaturi în tehnica de Brumstik.

Materialele

Ace de tricotat sunt create din materiale diferite, iar tipul de acoperire sunt împărțite în teflon și plastic. Metal sunt cele mai versatile: ele diferă în durabilitate, durată lungă de viață și ușurința de utilizare. ace lungi din aluminiu sunt ușor îndoite și puternic diapozitiv, și, prin urmare, nu toată lumea este potrivit. Un alt dezavantaj este Colorarea oxizi fire ușoare în cazul probei de slabă calitate.

Trebuie menționat că ace de tricotat din aluminiu trebuie achiziționate numai cu un strat de teflon.

ace din lemn și bambus tricotat merge întotdeauna în vânzare lustruit cu atenție și acoperite cu lac, astfel încât swirls și cârlige nu strica materialul. Ele sunt ecologice, ieftin și ușor de utilizat, dar, în timp, uleiul poate fi distins sau mâinile înmuiate. Dezavantajul unui astfel de material a poate fi numită fragilitate. Instrumente din acrilic si plastic sunt de produse ieftine și la prețuri accesibile, cu toate acestea, este ușor îndoit și pauză rapid. Dimpotrivă, acele de carbon se disting prin rezistență crescută și cu o greutate mai mică decât cea a metalului. Suprafața catifelată face ca fluxul de lucru deosebit de placut, dar pentru plăcerea ei încă mai trebuie să plătească.

Cei mai buni producători

Ace de tricotat bune gestiona pentru a detecta în intervalul de la mulți producători. Poate cel mai cunoscut dintre ele sunt Addi (Germania), existente începând cu 1829. Produse de înaltă calitate ambalate într-un organizator special și nu deformante în timpul utilizării, a primi un feedback pozitiv în mod exclusiv din întreaga lume. Aceste plusuri includ prezența de sfaturi ascuțite și o linie de pescuit moale, în cazul unor modele circulare.

Produse marca indian Knit Pro se referă la segmentul de preț mediu. În sortimentul există modele nu numai de stocare și circulare, dar, de asemenea, seturi de spițe detașabile. Smooth unelte cu sfaturi ascuțite se încadrează perfect în mână.

Produsele OT Chiaogoo mult timp în urmă a câștigat încrederea nu numai din Europa, ci și meșterii ruși. Baza spiței este fabricat din otel chirurgical durabil, și cabluri din plastic sunt renumite pentru o rezistență excelentă la uzură.

Sortimentul de marcă germană Prym bogate în modele în diferite modele și din diferite materiale, precum și accesorii auxiliare: lemn interschimbabile, invantry cu iluminare sau ac magnetic.

japonez Lalea folosește numai bambus naturale ca bază pentru instrumente. Caracteristica produsului este prezența unei linii de pescuit se deplasează la bazele de ace, care se poate roti cu 180 de grade.

Judecând după comentarii, marca Lykke creează cele mai convenabile instrumente din lemn care nu agățați materialul, nu și nu vă frecați degetele. Spunele detașabile din mesteacăn sunt scurtate drept și circulare.

De la producătorii bugetari, Gamma a evidențiat, furnizând corpuri durabile și convenabile pe piață cu încuietori fiabile.

Dimensiuni și definiția acestora

Determinați la domiciliu dimensiunea acelor de tricotat într-adevăr, dacă vă puteți concentra pe camere și descărcați tabelul corespunzător. De regulă, numărul indicat pe instrument corespunde diametrului său. Astfel, va fi posibilă detectarea unui grosime de 2 milimetri pe un ac. Pentru a afla în mod independent numărul instrumentului necesar, puteți, de asemenea, să pliați firul de două ori, răsuciți și fixați grosimea cablajului rezultat.

Plăcuța specială sau linia de calibrare cu găuri rotunde vin la ajutor atunci când numărul este fie că nu există nici un număr sau este complet șters.

În general, diametrul spițelor este luat pentru a alege astfel încât raportul cu grosimea firei părea 2: 1. Cu toate acestea, trebuie amintit că lucrul cu spițe subțiri de fire groase duce la apariția unei țesături dense și interacțiunea spițelor cu diametrul mai mare și firele subțiri – țesături libere și deschise. În plus, este necesar ca lungimea spițelor să corespundă dimensiunilor produsului creat. Astfel încât panza mai largă, cu atât va fi necesar un instrument mai lung.

Seres de alegere

Pentru a alege corect ace de tricotat, luați în considerare mai mulți factori. De exemplu, va fi necesar să ridicați corect instrumentul sub fire: dispozitivele din plastic sunt potrivite pentru firele pufoase și moale, iar aluminiu poate fi operat cu material de nuanțe întunecate. Acele subțiri de tricotat din oțel sunt ideale pentru a crea o împerechere densă și rundă – pentru crearea de produse dimensionale fără sudură.

Modelele metalice sunt recomandate pentru tricotat Preferând mișcările rapide sau, dimpotrivă, foarte netede și opțiunea perfectă pentru munca liniștită. Woods sunt, de asemenea, mai potrivite pentru tricotat începător și persoanele care suferă de alergii la o serie de metale sau aliaje.

Apropo, lână și acrilic este cea mai convenabilă pentru a gestiona dispozitivele metalice și de mătase și vâscoză – lemn. Pentru bumbac și microfibrul va trebui să utilizeze eșantioane carboxilice care să asigure că firele necesare alunecoase.

Indiferent de preferința modelului, Asigurați-vă că asigurați-vă că acele alungite au netezimea necesară și sunt lipsiți de borcan, iar sfaturile lor sunt în mod moderat. ace de tricotat Stupid sunt mult mai dificil de a intra în buclă, care încetinește întregul proces, și ascuțite destul de des înfășurat degetele sau fire chiar rut. Cu toate acestea, un capăt ascuțit este util pentru a lucra cu un mohair sau fire subțiri, și prost – pentru a crea o scrisoare sau un cablu de la hamurile groase. modele ajurata Beautiful se va dovedi datorita modelului cu un vârf alungit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: