Stratul original de clapetă denim

Stratul original de clapetă denim

Coat original de Denim Losquets este lucrul care va ajuta la crearea accentelor spectaculoase în interior și faceți stilul casei dvs. într-unic, modern, în spiritul ultimelor tendințe. Oferim idei, descrieri, analiză a tehnicilor populare.

Caracteristici și reguli de cusut

Istoria coaserelor de mozaj nu este de o sută de ani. Arta să conecteze armonios diferite bucăți de țesături străbunicile noastre deținute perfect. Aceasta este o ocupație creativă și interesantă.

Cusut de cusut se realizează în stilul de patchwork și este o modalitate excelentă de a pune în afacerea rămasă tăierea, clapeta și piesele de țesături. O astfel de tehnică de cusut este simplu și permite chiar și o cusătoreasă incepator pentru a crea lucruri atractive originale.

Cel mai adesea este pături, pături, cuverturi de pat, fețe de pernă pentru perne, perete și covorașe. Produsele realizate în acest stil sunt întotdeauna la vârf de moda.

pătură Patchwork sau cuvertură – un lucru indispensabil în uz casnic, se referă la categoria de textile acasă, creează o atmosferă caldă unică și confort, este o expresie exclusivă a început creativ al cusătoreasă, are propriul stil unic, armonios cu interiorul a camerei, adăugând un anumit punct culminant să-l.

Foarte relevant și un design modern, arata carouri sau acoperite din denim clapă. Un astfel de lucru din cauza denim durabil va dura timp de mulți ani și nu va ieși niciodată din modă. Anterior, tehnica mozaic folosit lipsa de tesatura, de sărăcie, așa cum se spune. Acum, aceasta este o tendință de moda. Iar meșteșugarii sunt folosiți atunci când își creează lucrările nu numai că Loskutka inutilă, tăierea, lucrurile vechi. Astăzi, puteți găsi seturi întregi pentru mozaic cu tăieturi de o țesătură complet nouă. Ei creează designeri profesioniști, actualizarea colecțiile anual.

Prezentare generală a clapetei de trecere a tehnicianului

Există mai multe tehnici pentru clapetele de trecere – simple și complexe. Pentru începători, este mai bine să folosiți cel mai simplu mod – pătrate care sunt tăiate prin prelegere finalizată. O astfel de tehnică de flapsuri de reticulare este simplă și forțe chiar și în cei mai lipsiți de novice de ocazie. Produsul poate fi făcut nu numai de pătrate, ci și de cercuri, dreptunghiuri, triunghiuri și alte forme geometrice. Doar pătrate – cea mai ușoară opțiune de cusut în mozafuri. Luați în considerare cele mai populare tehnici de conectare a pieselor de țesuturi.

„Bine”

Această versiune de cusături a segmentelor materiei este suficient de simplă: Compus prin metoda speciala de loskutka crea iluzia adâncimii sondei. Destul de creativ și tehnica originală, există mai multe secole, a avut cea mai mare popularitate în Europa și America. Vehiculul se bazează pe piață, care constă din benzi separate de țesături diferite. Există mai multe opțiuni pentru conectarea benzi (acestea sunt, de asemenea, numite „jurnale“).

Cel mai popular mod de ușor și:

 • Piața centrală (este centrul compoziției și accentul de culoare), sunt aplicate fâșii multicolore spirale, lumină și întuneric+
 • Primele două dungi sunt cusute pe laturile opuse ale pătratului, fiecare bandă următoare se aplică în așa fel încât să captureze elementul anterior.

Mișcarea merge sensul acelor de ceasornic. Când tier principal al sondei este gata, tehnica se repetă, nivelurile sunt în creștere într-o secvență similară. Se pare ceva de genul modă desen 3D, volumetrica și profundă.

„Acuarelă”

Tehnologia de acuarelă vă permite să creați un produs cu diferite nuanțe și suprasolicitări. Părțile separate trebuie să fie conectate secvențial pentru a crea o compoziție de culoare. Fiecare element de pe ton este mai ușor sau mai întunecat de culoare de bază, mai întâi tonurile mai întunecate sunt cusute, apoi mai strălucitoare.

De la blugi în această tehnică pentru a face destul de pat, dar poate. Paleta de culori a denimului este limitată la mai multe nuanțe, astfel încât selecția clapelor și construirea secvenței de culoare va dura mai mult timp.

„Pătrate rapide”

Cea mai ușoară și mai accesibilă variantă a melodiilor pentru vesele de apă începător. Această tehnică vă permite să coaseți capacele în câteva ore. Pentru a face acest lucru, tăiați 3-4 dungi de țesături dreptunghiulare de diferite culori, le stivuiți de-a lungul părții lungi. Ca rezultat, o bucată solidă din panza este obținută din care sunt tăiate pătratele blocurilor dimensiunii dorite, atunci blocurile sunt conectate unul la celălalt.

Crazy Patchwork

Aceasta tehnica pentru needlewomen avansate și cu experiență. Produsele realizate în această tehnică – adevărate opere de artă. Crazy Patchwork admite combinarea diferitelor țesuturi de orice formă geometrică și colorat într-o ordine arbitrară, din bucata verificat de tesatura sau figurily circumcis în jurul marginilor. Toate cusăturile sunt decorate cu plat brodate sau cusătură în relief, panglica, panglici dantelă, nasturi frumoase, margele, margele, sticlărie, lanturi.

Maestrul trebuie să coase cu grijă între el însuși toate laturile elementelor patchwork, chiar și cele mai mici tunderea materialului poate merge în cazul. Ideea tehnologiei se află într-o conexiune haotică a diferitelor bucăți de țesătură și decorarea lor ulterioară.

Această tehnică permite cusătoreasă să arate fantezia și talentul decorator.

Strins

Coase un produs spectaculos frumos în această tehnică nu este deloc dificil. Tehnica se bazează pe o reticulare consecutivă a benzilor de tesut de diferite culori de aceeași lungime și lățimi în diferite combinații. Benzile sunt tăiate cu grijă de blugi nosheny și sunt conectate conform schemei selectate și paleta de culori. Această tehnică permite fiecărui cusătoreasă să arate fantezia lor și înclinații creative. Pentru a facilita coaserea, trebuie să elaboreze un plan pentru conectarea pieselor și culorile lor în avans.

Ce se va potrivi cu tesatura?

Denim bedspire pot fi cusute din blugi vechi. În acest scop, vor fi necesare pentru piesele de blugi durabile.

Locuri unde tesatura lansate sau rupte, nu este recomandată. Lucrul făcut folosind clapele blugi durabile poate servi o lungă perioadă de timp.

Atunci când alegeți un material pentru cuverturi de pat, este important:

 • utilizați numai dintr-o bucată de blugi rabatare durabil+
 • Ia reduceri denim de aceeași nuanță+
 • La combinarea clapete multi-colorate, materialul este mai bine să aleagă aceeași în structura și grosimea acestuia, astfel încât fragmentele individuale ale web nu pot să iasă în evidență și nu strica impresia de ansamblu a lucrului+
 • Bucăți de material cu găuri, patch-uri false, cu nituri nu sunt potrivite pentru fabricarea bedspread.

Instrumente necesare

Pentru a crea un produs fabricat din jeans, Este necesar să se armared de materialele și instrumentele necesare pentru această lucrare.

 1. blugi nenecesare, de preferință, mai multe cupluri. În primul rând, trebuie să se pregătească materii prime: cu atenție pentru a alege bucăți potrivite de material, locuri cu culoare galbenă sau modificate la locul de muncă să nu ia.
 2. Selectați stofa pentru căptușeală. Partea de jos a cuvertura ar trebui să fie durabil, moale, cald. În acest scop, este recomandabil să se aleagă un material realizat din fibre naturale, cea mai bună utilizare lână, satin, in. Pentru a salva, în loc de lână, puteți utiliza o pânză sintetică sau vatelina. Apoi, ca un material de căptușeală, puteți lua orice tesatura de bumbac subțire de culori adecvate sau de un foton.
 3. Ridică o cârpă pentru procesarea unui kayma în jurul perimetrului acoperit.
 4. Fire și ace de cusut ar trebui să fie de grăsime și durabil. tesatura denim cusătura nu este ușor datorită grosimii sale. Fire pe culoarea este mai bine să se ia în tonul materiei principale sau contrastante pentru a selecta vizual piesele și elementele cusute.
 5. Cartonadă strânsă Pentru fabricarea ledurilor de tipar, banda centimetru, creion, o bucată subțire de săpun uscat sau cretă pentru piese de marcaj pe o bucată de țesătură.
 6. ace Portnovo Balansarea piesele înainte de claritatea, foarfece de croitorie ascuțite, cuțite speciale val mic de cusături sau foarfece mici pentru manichiură.
 7. Mașină de cusut. picior special pentru a avea tesatura grosier strans.

Cum să coase propriile mâini?

Dacă aveți puțină experiență în cusut de astfel de produse sau este absent, consultați clasa master a meșteșugurilor experimentate pe Internet. Rolele vizuale sau fotografiile pas cu pas oferă o imagine completă a lucrărilor viitoare, care este împărțită în anumite etape consecutive.

Primul pas.

 1. Materialul principal trebuie declarat, pregătiți toate instrumentele necesare, Pentru a decide ce tip de tip va fi acoperit: un singur strat, cu două straturi, cu sau fără decor. Pregătiți materiile prime de la blugi și țesături suplimentare pentru fundul patului și marginea lui.
 2. Faceți calculul precis al pătratelor (alte elemente), determină dimensiunea lor în funcție de lățimea dorită și de lungimea patului. În acest stadiu, este necesar să se împărtășească condiționat întreaga țesătură a viitorului acoperit pe pătrate egale pe hârtie și să calculeze dimensiunile lor, de asemenea, calculează cantitatea de învelitoare, adăugând de la fiecare margine la 5 cm. Se oprește 2 lățimi și 2 lungimi cu adăugarea a 5 cm pe fiecare parte (un total de 40 cm trebuie adăugat).
 3. Pregătiți șabloanele de la hârtie groasă sau din carton.

  A doua fază.

  1. Aflați schemele, modelele produsului viitor, în funcție de gust, dorință și maeștri fantezi. Începătorii cel mai adesea iam schema „Quick Squares”, mai experimentați un acul cu experiență preferă tehnica „bine”, „acuarelă” sau „nebunie nebun”.
  2. Tăiați țesătura pentru a separa piesele, puneți pe fiecare indemnizație pe cusăturile și stivuiți ușor între ei. Rezultatul este o cârpă solidă, cusută de la bucăți individuale de blugi. Când tu, ar trebui să luăm în considerare locația capitalului propriu și a firului transversal, pentru a ne asigura că o parte a pătratului a mers pe capitaluri proprii, iar cealaltă – pe transversală. O astfel de tăiere permite evitarea deformării produsului după spălare.
  3. Pătrate îndrăznețe mai convenabil într-un rând, apoi toate rândurile. Pentru aceasta, fiecare are nevoie pătrat să fie conectat la o alta cu ajutorul acelor nrport și tulpina. Gata făcute benzi semi-finite ar trebui să fie bine să dispară și netedă cusături. Apoi, toate benzile stivă la lungimea lor și, de asemenea, încredere în scaunele de cusături.

  A treia etapă.

  1. Apăsați produsul în vizualizarea finală. Se spală în modul blând, uscat și întineri cu abur.
  2. Decorati acoperite cu materiale suplimentare, dacă se dorește. Perimetru produsului poate fi decorat cu franjuri frumos, panglica. Speecually arată acoperite cu croseta.

  Nu vă fie teamă de experimente, porniți fantezie și bucurați-vă de procesul de creativitate. De fiecare dată când va primi mai bine. Iar interiorul va juca noi vopsele când va fi decorat cu lucruri calde cu energie speciale create cu dragoste și îngrijire.

  Despre cum să coase o pătură de clapă denim, aspect în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: