Tehnica Croșetat în mozaic

Tehnica Croșetat în mozaic

Printre diferitele tipuri de gherghef sa bucurat de mult timp o mare popularitate mozaic. Cu engleza titlul se traduce ca „Lucrul cu zdrențe“. Cu toate acestea, există tricotate mozaic, în cazul în care produsul este format din patch-uri de culoare multiple. Se face croșetat cu cârlig sau ace de tricotat. Inițial, această metodă a fost utilizată astfel încât rămășițele firelor să nu dispară.

Particularități

Master Croșetul de mozatri mult mai ușor decât patchwork. În același timp tricotat are unele subtilități importante. Trebuie să pregătească fire. Ori special o cumpere în magazin pentru gherghef sau de a lua resturile de alte lucrări.

Este recomandabil să tricota un lucru de la un tip de fir. Atunci când se aplică fire diferite, va trebui să-și regleze grosimea.

De exemplu, derulați înapoi câteva fire subterane într-una. În continuare trebuie să alegeți culorile produsului viitor. Ele depind doar de fantezie și preferințe personale. După antrenament, fire trebuie să dezvolte în mod independent o schemă de lucruri. Puteți găsi opțiunea dorită pe Internet, o carte specială sau o revistă.

Uneori meșteșugarii tricotați motive de la firul rămas. În cazul în care numărul necesar de elemente vor fi gata, rămâne să fie conectat la un. Cu toate acestea, mai întâi, motivele trebuie procesate. Acum, lucrarea de ac în stilul de mozatri este angajată în multe doamne și bărbați. Acestea creează diagrame și se aplică diferitelor fire. Artizanat în stilul de patchwork vă permite să faceți o mulțime de lucruri originale.

Datorită tricotajului de patchwork, puteți crea paturi, perne, rochii, tunici și alte lucruri.

Instrumente

Pentru a face capodopere neobișnuite, aveți nevoie de setul obișnuit de tricotat. Acesta include cârlige, ace Corkscale, Portnovsky și engleză ace. În plus, veți avea nevoie de foarfece de fire tăiate. După ce ați pregătit toate cele necesare, puteți începe lucrarea de ac.

Ce poate fi conectat?

ANELENEWOMELOMELOMELOMELOMEN DE ADENTIFICARE ADUSIT INTEGRISTĂ ÎN CAZUL APLICĂRII UNUI MOFTOWWORK tricotate. Este folosit aproape peste tot. Astfel de lucrări de ac pot face interiorul mai confortabil. El va permite să dea stil individualitate. La urma urmei, un lucru similar nu va mai fi! Patchwork va aduce culori luminoase. Ușor de făcut o varietate de lucruri și chiar pantofi pentru casă.

Pentru a înțelege universalitatea tehnicilor de tricotat, aceasta este în valoare de conducere o listă de posibile capodopere. Toate acestea pot fi făcute, după ce a stăpânit baza mozaicului:

 • rochia+
 • sacou+
 • vestă+
 • Tunică+
 • acoperi+
 • tartan+
 • pătură+
 • Curtain și alte.

Lista de produse este infinit. Petice sunt utilizate pentru fabricarea de cărbuni de vară originale și pungi. Acum au devenit comune tricotate capace pentru tablete, jucării pentru copii, portofele și coperți de carte. meseriași Novice li se recomandă să înceapă cu crearea unui față de masă. Ca tehnica de tehnologie, petice poate fi mutat la lucruri mai complexe.

Pentru a crea un anumit produs va fi necesar Diverse fire. Pentru pantofi de acasă, fire combinate sunt potrivite. Fire este format din 50% din lână și% acrilic 50. Acesta este cel mai cald, ușor și foarte plăcut la atingere. fire de bumbac sunt utilizate pentru saci, perdele, jucării și fețe de masă. Ele se disting prin lipsa de textura vilozităților și frumos. Fire de bumbac va fi perfectă pentru fabricarea de lucruri de vară. Lucrurile de la ea trec perfect aerul, dând trupului să respire.

Descrierea muncii

Dacă se dorește, învățați să tricotați patchwork-ul poate fi fiecare. Pentru comoditate, merită să spunem despre tehnologia de tricotat pas cu pas.

Toate elementele trebuie administrate forma dorită pe baza modelului. Căldura, apa și aburul vor ajuta să facă față sarcinii.

Tratamentul atent este o etapă foarte importantă în lucrarea de pe capodoperă. Produsul dobândește un aspect îngrijit, iar buclele sunt aliniate.

Există mai multe modalități de a procesa motivele. Toate acestea sunt descrise în instrucțiuni detaliate pentru începători.

 1. Pentru fire delicate și sintetice, pulverizarea este utilizată. Este necesar să împingeți elementul de pe placa de călcat cu pini inoxidabili. Ar trebui să aibă capete de sticlă. Ușor de detalii. Nu puteți deforma marginile lucrurilor și buclelor. Pulverizați produsul din spray. Lăsați într-o poziție întinsă să se usuce. Îndepărtați pinii. Detaliile sunt gata de utilizare.
 2. Fire din bumbac și lână mai bună prelucrare abur. Metoda nu este mult diferită de cea anterioară. Plot element la placa de călcat cu o invalidă. Sorbiți motivația cu fier, încercând să nu le conferiți cele mai multe detalii. Dacă elementul trebuie să fie întinerit, acoperiți-l cu o cârpă și setați temperatura indicată pe ambalajul firului. Este mai bine să luați un material fără blocare. Când elementul se usucă, scoateți știfturile.
 3. Pentru fire naturale, este de obicei utilizată o metodă umedă. El este o pulverizare și măturat oarecum mai complicată. Omite. Temperatura sa este indicată pe ambalarea firelor. Obțineți un element din apă și stoarceți delicat. Nu este nevoie să deșurubați și să întindeți partea. Dispersați pe prosop și răsuciți în rulou pentru a scăpa de excesul de umiditate. Extindeți prosopul și elementul de fixare pe pini de masă de călcat. Apoi se va dovedi pentru a da forma și dimensiunea dorită. Așteptați uscarea și scoateți știfturile inoxidabile.

După prelucrarea pieselor tricotate, ar trebui să stăpânească tehnica de compus lor. Pare simplu, dar în realitate există mai multe metode. Ele se disting prin complexitate și gradul de vizibilitate asupra produsului finit. Pentru asamblare lucruri se aplică cârlig și ace speciale. În unele cazuri, poate fi nevoie de spițe.

Hexagoane sunt conectate la modelul, și apoi într-un carouri confortabil sau cuvertură. Detalii pot fi asociate cu cusături speciale, de exemplu, numărate. Pentru un studiu detaliat al metodelor de conectare motivul, există tot felul de cursuri de master.

Principalul avantaj al împerecherii este considerat posibilitatea de a face diferite motive. Ele pot fi de la patrate, romburi, hexagoane și triunghiuri. Cele mai frecvente este prima opțiune. Pentru elementele rundă va trebui să încercați o mulțime. Patchwork din flacoane de material este inferior tricotate și alte. Varietatea de modele oferă un spațiu imens pentru creativitate.

Bunica Square, flori și elemente cu flori volumetrice africane sunt mai frecvente. Puteți găsi o varietate de scheme cu o scară. Nu toate needlewomen știu ce este un mozaic combinat. Unii cred în mod greșit că produsul este fabricat din clapete și fire dintr-o dată. De fapt, lucrurile crea, folosind croșetat și spițe, în același timp,. sunt utilizate diferite tipuri de fire.

Exemple frumoase

După ce a însușit înțelepciunea patchwork tricotate, mulți meseriași nu știu ce lucru de făcut. Sarcina este complicată de un număr foarte mare de opțiuni. Prin urmare, următoarele sunt exemple variate. Printre ei vor fi în măsură să găsească ceva interesant. În cazul în care nu există nici un fir, puteți face un lucru din bucăți inutile de material.

Patchwork Patura cu un model de culoare multiplu „Lestenka“.

Acoperit de la clapă pentru nou-nascuti.

Pătură în tehnica mozaic din triunghiuri.

Practic, orice material este potrivit pentru a crea capodopere: satin, matase, cearșaf, mătase, atlas, tricotaje, etc.

Plăcile de patchwork sunt folosite pentru a decora interioare moderne. Ele sunt decorate în stilul Provence, Minimalism sau Țară. Textile de artă gata este scumpă, deci este mai bine să faci singur un produs frumos.

În următorul videoclip vă veți cunoaște cu tricotat Patchwork Plaind Crochet.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: