Tipuri de filaturi pentru margele si sfaturi cu privire la alegerea lor

Beadworkul este destul de dureros, dar ocupație interesantă. Uneori, crearea de compoziții la Master în timp pleacă până la câteva săptămâni și chiar luni. Pentru a facilita munca, există dispozitive speciale. Una dintre cele mai populare este filator pentru margele.

Tipuri de filaturi pentru margele si sfaturi cu privire la alegerea lor

descriere generala

Spinner șirag de mărgele este un dispozitiv special care este destinat pentru margele mai rapide și simple de pe linia. Pentru ca principiul de funcționare a unui astfel de gadget pentru a fi mai clar, trebuie să ne imaginăm cel mai simplu Spiner. Minciunile esență în faptul că vasul cu margele vine în mișcare, margele începe în mod independent la vanate pe linia de pescuit instalate. Trebuie doar să instalați corect linia de pescuit. localizare optimă – Unghi directă de 90 de grade.

Un astfel de dispozitiv o are multe avantaje:

  • Economisiți timp de mai multe ori+
  • Sarcina pe viziunea expertului este redusă, deoarece dispare necesitatea de a conduce fiecare biserin separat+
  • Productivitatea muncii crește.

Singurul dezavantaj al unui astfel de dispozitiv este acela că este inutil să utilizeze atunci când este necesar să călărească perlele într-o anumită secvență, de exemplu, de culoare.

Revizuirea speciilor

Toate spinner șirag de mărgele pot fi împărțite în două mari categorii: manual și automat. Dacă vorbim despre un dispozitiv de tip manual, apoi aspectul său de locuințe ca un bol din lemn, ceramică sau plastic. În partea centrală în interiorul vasului de instalat un mâner confortabil.

Bowl este destul de ușor să vă relaxați, și perlele pe cont propriu pe linia. În același timp, viteza de rotație expertul reglează în mod independent,.

Trebuie avut în vedere faptul că va fi nevoie, de asemenea, de timp pentru a cioc un dispozitiv manual.

Dispozitiv electric, practic, nici un alt Aparent.

Singura diferență este că Rotația castron se produce automat. Cel mai adesea, o astfel de Spinner funcționează dintr-o rețea de alimentare cu energie, dar puteți găsi pe dispozitive de vanzare pe baterii.

Cei mai buni producatori

Aparate pentru un set de talon sunt prezentate într-o gamă largă. Cele mai populare producători sunt următoarele.

  • Gamma. Societatea prezintă spinnerele manuale și automate de diferite dimensiuni, realizate din lemn sau plastic.

  • Margele Spark – Un alt producător de Spinner nu mai puțin populare. Produsele se disting printr-un aspect atractiv și de bună calitate. Costul de gadget-uri variază.

  • Astra – De asemenea, o firmă bună. Gama nu este la fel de bogat ca cele două opțiuni anterioare, dar calitatea este buna, iar costul de accesorii este relativ scăzut.

Alegerea producătorului este pur individuală. Dar, pentru a nu dobândi un fals, este recomandat să cumpere numai în magazine dovedit.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți un titirez șirag de mărgele, trebuie să ia în considerare mai multe puncte importante. În primul rând, în ce ritm va funcționa. Pentru uz casnic este destul de potrivit pentru modelul manual. Pentru nervurarea la scară industrială este mai bine să cumpere Spinner automată.

Atunci când cumpără este important să se verifice integritatea vasului, astfel încât să nu existe fisuri pe ea. De asemenea, recomandat în magazin asigurați-vă că mecanismul.

Puteți comanda filaturi prin intermediul internetului, dar numai de la producatori dovedit.

Cum să-l folosească?

Pentru a nervurarea frumos, și în lucrarea lui Spinner în sine, nu a luat naștere, trebuie să-l folosească în mod corect. Pentru a face acest lucru, trebuie să realizați următorii câțiva pași.

  1. Vasul trebuie să fie umplut cu perle de aproximativ 2/3. Cu un volum mai mare, granulele vor zbura din rezervor.
  2. Sfârșitul liniei de pescuit este îndoit în unghi drept și cade în castron.
  3. Tija verticală începe să se rotească în sensul acelor de ceasornic.
  4. Margele rupt pe linia de pescuit instalat.

Pe măsură ce margelele necesare, este necesar să adăugați treptat la castron.

Depozitare și îngrijire

Indiferent de tipul de spinner, acesta trebuie păstrat corect. Principalele condiții sunt disponibile în camera curată și uscată.

Mai bine, dacă este un loc, inaccesibil pentru copii și animale domestice.

Pentru unealta a servit pentru o lungă perioadă de timp, piesele de rulare pot fi unse cu ulei de mașină. Dacă utilizați un castron în acest scop, va dura mai mulți ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: