Toate panglici despre floristice

Toate panglici despre floristice

Baza oricărei brodată este conectarea pieselor. Piața modernă oferă multe instrumente auxiliare pentru efectuarea unor astfel de manipulări. O cotă semnificativă de piață este în sine produse pentru crearea de buchete și artizanat. Astfel, în cel mai apropiat magazin de brodată, puteți găsi cel puțin aproximativ 5 instrumente de fixare diferite destinate pentru cei care sunt implicați în floristica. Una dintre acestea este o bandă florale.Despre modul în care ea arata ca, cum să-l aleagă și ce să se ghideze atunci când se utilizează, citiți în acest articol.

Ce este și pentru ceea ce aveți nevoie?

banda floristic este o bandă elastică, pe suprafața căreia se aplică compoziția adezivă. Adezivul este aplicat pe materialul în așa fel încât să fie în spațiul dintre fibrele benzii. Ia-o poate teype numai dacă este întinsă. Beneficiile produselor includ faptul că acestea sunt ușor să se grăbească mâinile lor. Baza acestor produse este un material nețesut sintetic.

Ele sunt vândute sub formă de motoare cu un miez din material plastic sau carton. Lungimea produsului într-un motor poate ajunge la 46 de metri. Tees decorative sunt un material important pentru floristica. Practic aceste benzi sunt folosite pentru a decora tulpini de culori sau frunzele lor. De asemenea, benzi elastice sunt folosite pentru lipirea diferitelor elemente, împreună, astfel încât să puteți crea o compoziție interesantă.

Cumpara astfel de produse pot, în magazine florale, magazine de hardware sau departamente „toate, pentru gherghef“, precum și site-uri online.

Aceste benzi sunt mai mult la accesorii pentru aranjarea florilor, decât orice altă categorie. Analogi feed-uri teip considerate bandă, bandă dublu adezivă, bandaje adezive, și chiar bandă adezivă.

Descrierea speciei

Este important să nu se confunde teip de alimentare cu banda florale obișnuit. Acesta din urmă este realizat din alte materiale și, cel mai important, nu este lipicios. Și toate benzile florale pot fi clasificate aproximativ în mai multe categorii.

  1. Împărțiți toate benzile de lățime poate fi. Există trei dimensiuni de bază benzi: 6 mm, 12 mm, 27 mm. Cea mai bună oportunitate pentru cea mai mică dimensiune, dar cel mai frecvent proba de 12 sau 13 mm. 27 mm dimensiune este considerat cel mai incomod pentru panglici și este rar folosit.
  2. Există mai multe culori de benzi floristice. În plus față de culori standard (rosu, verde, galben, albastru, și așa mai departe), există, de asemenea, argintiu, și nuanțe de aur. În medie, puteți găsi aproximativ 30 de culori diferite. În perioada inițială a apariției sale, TEYP-bandă produsă doar în două culori – maro și verde.
Citește mai mult  Titularii pentru Pyachsy

recenzii bune au primit TEYP-banda numita „Parafilm“. Acesta se distinge prin rezistență, elasticitate și proprietăți hidrofuge. Ca o regulă, este de lichidare tulpini de flori tăiate recent. Un alt lider al vânzărilor în acest domeniu – Panglica „Anchor“. caracteristică ei este o bază de tesatura moale si elastica cu stropi de bumbac. Utilizate în principal pentru culori în buchete de conectare.

La vânzare vă puteți întâlni bandă-Stemex panglică – analog al floristice. Acesta este caracterizat printr-un preț de buget mai mult, precum și ea este mai lipicios. Acest lucru se datorează faptului că pliurile de pe astfel de analog sunt situate mai des și lipici în ele.

Sfaturi pentru alegerea

Puțini oameni percepe în mod serios procesul de a alege și de a cumpăra TEEP-bandă. Cu toate acestea, este necesar să se ghideze după anumite criterii.

  1. Culoare. Teip-banda are proprietatea de a palid și culoarea pierde atunci când tracțiune. Și, de asemenea, este demn de amintit că, atunci când înfășurarea în mai multe straturi, culoarea devine mai luminoasă. Astfel, este necesar să se ia în considerare mai întâi viitoare piesa de lucru și să ia în considerare aceste nuanțe.
  2. Calitate. Unii producători pot salva pe lipici, și, ca urmare, banda va lipici prost. Uneori ajută la încălzirea produsului în palmele. Este necesar pentru a vedea dacă este bine și banda întinsă uniform.
  3. Preț. Nu este cel mai important parametru în alegerea unui produs. Prețurile pentru toate tipurile de produse similare variază de la 30 la 200 de ruble pe rola.
  4. timpul de fabricație. Dacă banda a fost făcută în urmă cu câțiva ani, va fi foarte rău să lipici. Este cel mai bine la produse de cea mai obțin din perioada de producție recentă.
Citește mai mult  Topicia de conuri: caracteristici și idei interesante

Cum să-l folosească?

Produsul nu se va lipi de mâinile, ceea ce facilitează procesul de utilizare. De multe ori, pentru incepatori, utilizarea produsului poate fi problematică. Banda se intinde bine si din aceasta cauza este tăiat mai mult decât este necesar. De-a lungul timpului, jucătorul va lucra, iar consumul excesiv va veni la nici.

Pentru a lipi acest produs, trebuie să taie o bucată de lungimea necesară. Apoi, trebuie să apăsați strâns vârful la locul de lipire. Tensiunea trebuie început imediat și să-l mențină la fel pe întreaga suprafață. Sfat bandă, de asemenea, trebuie să se închidă la suprafață. Trebuie amintit faptul că tensiunea prea puternică este plină cu o bandă de panglică, și slab – fixarea proasta. Noua teype după uscare are o fixare bună. Pur și simplu pune, după uscare, acesta nu va fi ușor să-l rupă de la suprafață. Și, de asemenea, trebuie să ne amintim că mai multe întinde de produs, cu atât mai mult devine lipicios.

Floral bandă aplicată cadouri de design. Acesta este utilizat în cazul în care aveți nevoie pentru a decora tulpini de hârtie sau de flori de porțelan rece. Și, de asemenea, ele ajuta în cazul în care există o nevoie de a decora culori din lut polimer. Destul de des, TEYP este utilizat la proiectarea boutonnieres. Unii folosesc acest produs în nervurarea și Quilling. Dar cel mai adesea vedem Teip-bandă pe buchete de dulciuri. Tulpinile unor astfel de „culori“ sunt adesea rănit de acest produs. Desigur, face un arc frumos dintr-o astfel de floristică „fixare“ nu va funcționa, dar lipire un arc dintr-un alt material este destul de real și foarte convenabil.

Citește mai mult  Cum sa faci sapun lichid la domiciliu?

Dacă banda de bandă este folosită pentru a fixa o tijă, atunci acesta trebuie să fie pre-a pus pe lipici si lasati sa se usuce. In speranta pentru fixarea acestui singur acest produs este imposibil – el are funcția de mai mult decorativ.

Înainte de prima utilizare, cel mai bine este să se întindă pe suprafețe simple și meserii. Masters sărbători fluxul rapid de produse similare.

Dacă câțiva ani au trecut deja de la banda de mașini, apoi, după cum sa menționat deja, proprietatea sa este în scădere. Și, de asemenea, motivul pentru reducerea capacității de aderență a benzii poate fi depozitarea necorespunzătoare. Cu toate acestea, există o modalitate de a repara. Pentru a face acest lucru, trebuie să se topească o bucată de ceară lumânare în cuptorul cu microunde, și după punerea acolo o bandă și așteptați până când este complet înmuiat. După uscarea completă, banda va deveni din nou adeziv. Această metodă funcționează deoarece baza de clei, care sunt înmuiate ca aceste produse, se face pe baza de ceara.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: