Topicia pentru începători: Caracteristici și idei interesante

Topicia pentru începători: Caracteristici și idei interesante

Dacă vă place de lucru de ac, atunci ați auzit cu siguranță de topiari decorative. Astăzi, în materialul nostru vom vorbi mai multe despre aceste produse și, de asemenea, vă oferim câteva idei simple, dar interesante pentru examinare.

Reguli de producție

În general, cuvântul „topiar” în traducere denotă „copacul fericirii”. Pentru prima dată în istorie, suveniruri decorative au fost fabricate pe teritoriul Romei antice. Topiaria nu își pierd relevanța până în prezent, cu performanța pricepută, ele pot deveni o decorare interioară exclusivă a oricărei camere.

  produse topiara ușor – provocarea va fi capabil să se ocupe nu numai cu experiență în oameni, dar, de asemenea, un lucru manual incepator. Principalul lucru – să respecte regulile și reglementările simple și nu se tem să arate abilitățile lor artistice și creative. Luați în considerare câteva principii standard de.

  • În aparență amintește copac Topiary. Prin urmare, la fabricarea sa, va trebui să reproducă toate elementele necesare. Astfel, în procesul de creare a unui trunchi de copac, aveți nevoie pentru a utiliza doar materiale rezistente, robuste și rezistente, deoarece această componentă va fi fundamentul și baza meșteșugurilor dvs.
  • În procesul de pansament coroana înainte de a atașa materialul, care va servi drept decor, chiar baza recomandat îmbibat cu cerneală. Culoarea este de dorit pentru a alege o nuanta cat mai aproape de elementele decorative care vor fi imprimate mai târziu.
  • Aproape orice material poate fi folosit ca material de umplutură suport. Principalul lucru – el trebuie să dețină cea mai mare parte în baza meșteșugurilor.
  • Când creați compoziția autorului dvs., utilizați numai materiale de înaltă calitate, în special pentru lipici și vopsele – acestea nu trebuie să publice din afară. Ignorarea acestei reguli poate avea ca rezultat faptul că va fi complet dezamăgit de rezultatul final.
  • Dacă doriți, ca parte a unui fals, puteți crea mai multe coroane. Nu neapărat limitată doar de un singur element de bază.

  Astfel, în urma reguli simple, puteți crea un decor unic de origine, care va cauza încântat de uz casnic și oaspeții dumneavoastră.

  Ce poti face?

  Dacă decide să facă o toopiary, atunci prima întrebare pe care le va avea, se va referi la faptul că ceea ce materiale pe care le puteți crea o compoziție. În general, orice restricții nu există, puteți utiliza aproape orice materiale de suflare.

  Citește mai mult  Cum sa faci un coș de rufe de tuburi de ziar?

  După cum sa menționat deja mai sus, topiarul este o compoziție care constă din mai multe părți (de regulă, există 3). Luați în considerare mai mult, ce materiale pot fi utilizate la crearea unuia sau alt element.

  • needlewomen cu experiență recomanda pentru a începe crearea topiara de la a face un stand pentru el. Deci, ca bază, puteți lua o oală de flori, o cană sau orice altă capacitate mică și potrivită în formă (de exemplu, puteți tăia partea de jos a sticlei de plastic). Acest container nu poate fi lăsat necompletat – este necesar să o umpleți cu materialul. Poate folosi silicon, spumă, cauciuc. Amintiți-vă că umplutura trebuie să fie cât mai fiabile posibil, deoarece va ține țeava – baza compoziției dumneavoastră viitoare. Partea exterioară a containerului stand-poate fi decorat cu orice material decorativ în funcție de gustul dumneavoastră (de exemplu, perle sau margele, boabe, butoane sau chiar de hârtie colorată simplă).
  • Următorul pas este de a crea un trunchi Topiaria. Pentru fabricarea, puteți utiliza astfel de materiale, cum ar fi ramuri de copaci, spanks, tuburi, stick-uri de sushi. Pentru a da un aspect finit trunchiul, se recomanda fire de utilizare sau benzi pentru înfășurării. În plus, dacă doriți să creați un trunchi mai evaziv, care are capacitatea de a se aplece și să ia poziții diferite, puteți opri alegerea pe sârmă obișnuită (puteți utiliza atât o bucată solidă și tunderea separat).
  • Ca element final (așa-numita coroana), puteți utiliza orice materiale. În acest caz, se recomandă să respingă direct de idei și de decor finisaj. De exemplu, ca o bază moale poate fi o spumă, o opțiune solidă – plastic sau plastic.

  Finish decorarea Topiary ar trebui să fie efectuată ținând cont de interesele și preferințele personale (cont propriu sau persoana căreia doriți să dea un cadou).

  De exemplu, copiii se vor bucura de Topiary, decorate cu bomboane colorate și bancnote pot fi folosite pentru a crea un Topiary de sex masculin.

  topiară simplu

  Topiara – un hack relativ simplu, pe care le puteți face cu mâinile la domiciliu. Un astfel de prezent vă poate da familia și prietenii din orice motiv (cum ar fi o zi de naștere sau Anul Nou). Să considerăm pas cu pas instrucțiunile de lumină și cursuri de master în arta de fabricație simplu Topiary.

  Citește mai mult  Caracteristici ace pentru broderie covor

  aromitor

  Cele mai populare varietate de aromă Topiary – compoziția cu boabe de cafea. Acest material nu numai că arată atractiv, dar face și un parfum plăcut care vă va umple casa confortabil și cald.

  Pentru fabricarea compoziției, vor fi necesare următoarele materiale:

  • Polifoam (pentru o bază sferică)+
  • Sucursala copacului (pentru trunchi)+
  • Puteți folosi o ceașcă ca un stand+
  • Fasole de cafea (pentru decorare)+
  • Soluție de gips (ca umplutură)+
  • ziar+
  • Vopsele+
  • lipici.

  Asa de, Pentru a începe cu spuma pregătită, trebuie să dați forma mingii și apoi puneți-o pe una din capetele ramurii (Pentru o consolidare mai fiabilă, se recomandă utilizarea lipiciului). Apoi, lipim ambele elemente cu un ziar și apoi vopsea întreaga suprafață de vopsea brună (în ton cu boabe de cafea). Apoi turnați soluția de gips în cerc și puneți cilindrul la bază, așteptăm până când totul se usucă. Ultima etapă este de a decora toate elementele cu ajutorul fasolei de cafea (alte elemente decorative pot fi de asemenea utilizate după cum doriți).

  Sfaturi de ajutor. Dacă doriți să arătați creativitate și să creați o compoziție neobișnuită, nu puteți crea baza nu sub forma unui castron și o altă formă – de exemplu, „înălțarea” Cupei va arăta foarte elegantă și neobișnuită.

  Copac cu bani

  Acțiunile pregătitoare în acest caz sunt similare ca în cazul fabricării unei compoziții de cafea. Cu toate acestea, în situația de monetație, se recomandă alegerea unei baze mai fiabile (de exemplu, firul). Puteți utiliza o tavă sau o placă ca poziție. Pentru ca topiarul dvs. să devină cu adevărat „monetar”, se recomandă decorarea cu monede și facturi de numerar (pot fi tipărite folosind imprimanta). Topiarul monetar – un cadou minunat pentru noul an.

  Citește mai mult  Totul despre păpuși amigurum neobișnuite

  Dulce

  Baza dulce Topiaria se face în conformitate cu schema standard de. Cu toate acestea, în acest caz, o atenție deosebită trebuie acordată selectarea standului – este de dorit ca ea a fost mic în dimensiuni, dar foarte luminos și memorabil. Diferite bomboane sunt folosite ca decoratiuni – de exemplu, drajeurilor multicolori, caramel în ambalaje strălucitoare, bomboane mici. O astfel de compoziție o va face o impresie de neșters pe fiecare copil sau un adult dinte dulce.

  Iarnă

  La crearea unei toopia de iarnă, nu vă fie frică pentru a arăta creativitatea. Asa de, Ca un stand, puteți utiliza un vas transparent, o cana alb-zăpadă sau orice alt recipient care poate picta mai târziu în fulgi de zăpadă. Crăciun jucării, ramuri de copaci conifere, panglici sunt potrivite pentru bijuterii. Pentru a crea un decor cu adevărat de Anul Nou și de iarnă, încercați să oferiți baza nu o formă sferică, ci o formă clar definită (de exemplu, forma copacului de Crăciun).

  Acest lucru se poate face cu ușurință cu un material de combustibil (de exemplu, spumă).

  Arc

  Evident, topiația de primăvară ar trebui să fie la fel de strălucitoare și floare. Un astfel de artizanat făcut la domiciliu – un cadou minunat al mamei sau sorei tale. Pentru decorare, utilizați flori artificiale și panglici.

  Recomandări

   Pentru a fi mulțumit de rezultatul la sfârșitul procesului creativ, este foarte important să se respecte câteva recomandări simple ale specialiștilor.

   Pentru inceput, Atunci când alegeți materiale decorative, este important să vă asigurați că toate acestea sunt combinate între ele. Doar astfel puteți forma o singură compoziție.

   În mod tradițional, baza topiei este obișnuită pentru a face o formă sferică. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți refuza această regulă și abordați crearea unui fals mai creativ și creativ. Deci, de exemplu, dacă doriți să prezentați o compoziție similară ca un cadou de naștere, puteți face fundația sub formă de numere (Orient câți ani este ziua de naștere). Astfel încât să creați cea mai unică ambarcațiune.

   Despre caracteristicile Topiaria pentru începători, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: