Tot ce trebuie să știți despre fire tricotate

Tot ce trebuie să știți despre fire tricotate

Firul tricotate în viața de zi cu zi este adesea numit „T-shirt“ – aceasta este o universală și una dintre cele mai comune materiale pentru crearea de produse tricotate. De obicei, un fir similar este folosit pentru a face elemente de decor și accesorii elegante, deși se poate dovedi și goodwear. În studiul nostru, vom da o descriere a compoziției și a caracteristicilor de fire tricotate și sfaturi da pentru a lucra cu ea.

Ce este?

fire T-shirt este un tricotaje din bumbac de înaltă calitate, taiata in felii subtiri dungi, sunt închise într-o minge. Un astfel de fir este foarte moale, grăsime și plin de tact mult mai plăcut decât lână. Se trece cu vederea vrac și produse foarte moi. Cel mai primii care au folosit astfel de fire pentru a crea lucruri elegante, au început locuitorii țării de răsăritul soarelui, de acolo moda a venit în Europa, și apoi răspândit în Rusia și alte țări CSI.

Principalele avantaje ale firului T-shirt sunt sub momentele enumerate.

 • Lucrurile legate de acest subiect o, diferă textură neobișnuită.
 • fire Elastichna, Dar, în același timp, lucrurile create din ei dețin perfect forma si aproape ca nu sunt expuse la deformare.
 • În firul încâlceală înfășurat non-standard, Prin urmare, dacă doriți, ei se pot relaxa, nu numai la exterior, ci și din centrul. Acest lucru vă permite să tricota simultan două detalii de la un tollet – este foarte convenabil atunci când aveți nevoie pentru a face spații simetrice.
 • Datorită grosimii firului, tricotat nu ia mult timp. De regulă, nu va fi nici mai mult de una sau două seri pentru a crea lucruri mici.
 • fire tricotate va deveni o soluție excelentă pentru needlewomen novice. Este ușor de utilizat, de lucru cu ea nu va fi dificil. În acest caz, este posibil să se tricot, nu numai cu ace, dar, de asemenea, o croșetat.
 • fire groase de multe ori să ia Pentru tunderea perne, saci, jachete, pălării și alte lucruri tricotate. Un astfel de decor este adesea folosit în loc de franjuri.
 • eco-friendly de bumbac Fire din stofa de bumbac, Prin urmare, acestea nu provoacă alergii.
 • Selecție mare de culori Vă permite să efectueze experimente creative îndrăznețe și de a crea lucruri la modă cu adevărat unic.

Cu toate acestea, firul Trogen are dezavantajele sale.

 • Este puțin probabil să lucreze cu astfel de fire de elemente mici, Prin urmare, ele sunt folosite doar pentru a crea lucruri mari.
 • Pentru a face produsul finit a menținut forma, Este necesar să se impregna cu sirop sau amidon.
 • Ca o pânză tricotate din care sunt făcute, fire are proprietatea de a absorbi mirosuri străine. Ulterior a scăpa de ele destul de dificil.
 • După prima gata umplutura lucrurile stau jos, de multe ori destul de esențial.
 • Multe lucruri din fire tricotate sunt înclinat atunci când spălare, așa Este de dorit să le spele în afară de alte materii.

Revizuirea speciilor

Toate tipurile de tricouri pot fi împărțite condiționat în două grupe: primar și secundar. Iar acestea și alte fire sunt realizate din țesături tricotate. Acestea au caracteristici similare privind densitatea, strălucirea, umbra și calitatea liniilor sursă. Diferența constă exclusiv în tehnica de tăiere.

Primar

Firul primar este format dintr-o bucată solidă de tricotaje. Aceasta este fire perfectă – este lungă, durabilă și frumoasă, aici se reduce la o căsătorie minimă. Firul arată neted, nu există burze și alte defecte. Oferit în cea mai largă gamă de texturi și nuanțe.

Secundar

Firul secundar sunt realizate din resturi de țesut tricotat pe fabricile de cusut și de țesut. O astfel de tehnologie permite mai multor noduli și conexiuni – de regulă, două pe masă. Materialul are avantajele sale, în special pentru cei care fac doar primii pași în crearea de lucruri de la tricouri.

Firele secundare întotdeauna răsuciți fața în exterior, diferă de primar, care este tăiată din partea greșită. În consecință, în cazul dizolvate, firul secundar nu este răsucite.

În plus, este întotdeauna tăiat singur de-a lungul Web-ului și este cel mai afectat în mod pozitiv de calitatea produsului finit. Un bonus plăcut este preț scăzut – există un fir secundar mult mai ieftin.

Spectrul de culori

În zilele noastre, firele de tricou pe piață sunt oferite într-un colector de culori mari. Producătorii utilizează întreaga paletă existentă, astfel încât problemele legate de alegerea firului, de obicei, nu apar. În ultimii ani, nuanțele luminoase au fost deosebit de populare:

 • roșu+
 • portocale+
 • roz+
 • coral+
 • portocale+
 • galben.

Classicurile neschimbate includ kerneluri albe, negre, gri și albastre. Deja mai multe sezoane în tendințe sunt pe jumătate acide și metalic.

Producătorii

Timp de mulți ani, lider absolut pe piata pentru crearea firului T-urgență a fost curcan. Aceste fire se disting prin calitate înaltă și durabilitate, culoare largă și galerie texturate. Cu fire din Turcia în mod convenabil de lucru, și lucrurile din ea sunt obținute prin elegant, frumos și lumină.

În ultimii ani, producătorii turci au transpirat întreprinderile autohtone. Printre liderii din segmentul rus sunt alocate:

 • Trinity Kamvolna Fabrica+
 • Fabrica de Cord AAA „Tex”+
 • „Tekskor”+
 • Viteza de rețea+
 • FPM „Simplex Polimer”+
 • LLC Cordkraft+
 • „Shui Textile“+
 • LLC „GOLDEN FIGNO”+
 • LLC „Linen manufactură”+
 • Fabrica Lentotack „FI-TKS”+
 • Nevskaya Fire LLC+
 • Posadskaya manufactură+
 • SRL „asp-fire“+
 • Compania „All Len”+
 • Cablu Produs Producator „Rope“+
 • Moscova Sherstoprial Fabrica+
 • fabrica de sfoară și altele Maikopskaya lui.

Sfaturi pentru alegerea

producătorii moderne oferă o gamă largă de fire. Pentru a selecta firul optim pentru tine, trebuie să luați în considerare parametrii enumerați mai jos.

 • Culori – în fire magazin de oferte pentru toate gusturile, de la lumină la întuneric, de la acidul saturat la un dezactivat, de la alb-negru la multicoloră. Foarte popular în ultimii ani, utilizați fir de gradient.
 • Lungimea firului – o minge ar trebui să fie selectată ținând cont de dimensiunea lucrurilor, o să tricot. Deci, pentru a crea un mic covor și o jachetă lungă va avea nevoie de cantități diferite de fire.
 • Lăţime – cu atât mai larg firul, cu atât mai mult volumul va fi produsul și cel mai clar va fi textura.
 • Compoziţie – acesta este un criteriu esențial pentru selectarea materialului pentru tricotat. A fost de la el în primul rând depinde de cât de durabil este același lucru, dacă există deformate și întinse în procesul de șosete și, cel mai important, dacă va fi confortabil. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de haine. Soluția ideală ar fi tricotate bandă, constând din bumbac 100%.

Pentru a crea tafte, covoare și coșurile sunt, de obicei, a luat un fir gros. Datorita grosimii peretelui impunător al produsului finit nu este deformat și păstrează bine forma. Cu toate acestea, în cazul în care ați achiziționat deja un fir subțire, dar doriți să-l facă un lucru tridimensional – puteți realiza în două fire de împerechere.

Dacă aveți de gând să facă un produs complex, format din mai multe piese, este de dorit pentru fiecare parte folosesc aceeași fire. În caz contrar, produsul finit va fi un colaj alcătuit din piese de diferite mărimi și texturi.

În timpul lucrărilor, este necesar să se utilizeze instrumentele de aceeași mărime, sau de legare voință neomogene.

Scopul aplicatiei

În cele mai multe cazuri, fire futbolochnuyu folosite pentru a crea obiecte decorative de interior. Deși cu ajutorul său puteți obține haine elegante: paltoane, gemuri, jachete, precum și decorațiuni și alte accesorii. Desigur, cu tricotat de lucruri într-un maestru lipsit de experiență este dificil să facă față, deoarece pentru a începe cunoștință cu fire tricotate este mai bine de la produse mai ușor. De exemplu, face un covor sau pouf.

P. Diddy sunt mici sau mari, simple sau multicolor, pătrat, precum și rotund. Astfel de obiecte de mobilier vor avea nevoie de un material de umplutură, dar fire de fotbal din cauza presiunii sale Rezistă de rezistență și nu-și pierde fostul contururile. mai ales arata elegant pouf rotunjit cu insertii multicolore. Un astfel de produs a atrage copii, deși este un adult, fără îndoială, va trebui să facă.

fir tricotate pot fi folosite pentru cusut de saci – Poate fi un accesoriu mare plajă, un mic ambreiaj elegant, rucsac pentru copii, precum și un cumpărător. Pentru a crea astfel de lucruri va lua frumoase accesorii, în timp ce fire în sine este foarte puțin. Munca nu reprezintă o dificultate specială – ceea ce face cel mai simplu pachet poate începe chiar.

Tot ce au nevoie – trebuie doar să știe cum să tricota firele greșite și faciale, cu ajutorul ace de tricotat sau de forma. În loc de ciocniri, de obicei, să ia cu scai, nasturi sau fermoar.

Din T-Wear Fire Gets Pantofi moi simple. În rețea, va fi posibil de a alege schema de împerechere de o varietate de papuci. Firele sunt folosite pentru a face probe cu un toc deschis sau închis, precum și modele cu elemente decorative brodate.

Destul de confortabil în viața de zi cu zi coșuri împletite, Ei păstrează tot felul de smallers: accesorii pentru lucru manual, piese mici sau jucării. Dacă se dorește, un astfel de element poate fi decorat cu modele sau margele brodate. Pentru capac și fund, carton sau elemente din plastic vor fi necesare.

Cel mai simplu mod de a face cârlig. Deci, ei ies mai dure și rezistente la deformări.

Din firele T-picior, sunt obținute perne de canapea frumoase. Ele pot avea o mare varietate de nuanțe, forme și dimensiuni. Dacă se dorește, se poate face unul față de pernă. Este complet ușor de a lega un covor din fire, materialul cel mai gras este cel mai bun pentru acest lucru.

De asemenea, de la T-shirt pot fi create Accesorii neobișnuite: bratari, margele sau colier. Materialele vor avea nevoie de destul de un pic, în afară, acest lucru va dura un pic. craftswomen mai experimentați din haine tricotate fire tricot. Desigur, crearea jumperilor, a straturilor și a vestelor vor necesita abilități și va dura timp, dar lucrurile sunt obținute prin exclusiv, ceea ce se va uita la tendință, indiferent de culoarea și stilul lor. În plus, datorită grosimii impresionante și ușurința în utilizare, fire tricotate va facilita în mare măsură activitatea cusătoreasă.

coșuri Chiar și pentru pisici și câini de a crea materialele în cauză. Asigurați-vă că – într-o astfel de locuință prieteni cu patru picioare va dormi cu o vanatoare mare.

Calcularea cheltuielilor

Consumul de fire depinde în mod direct de densitatea de împerechere și dimensiunea produsului finit pe care urmează să creați. Cantitatea firului utilizat este afectată de modelul și grosimea instrumentelor. Atunci când fluxul de numărare, trebuie să ia în considerare următoarele caracteristici:

 • Firul va fi fir – fire flux mai puțin pentru a crea un produs finit+
 • Atunci când se efectuează scheme simple, se cheltuiesc mai puțin fire, decât atunci când se formează modele complexe+
 • Cu cât mai puternică firul se rotește în jurul axei sale – cele mai multe cheltuieli+
 • Este mai gros spițele sau cârlig – cheltuiala mai puțin, Adevărat, în acest caz, rezistența produsului finit va scadea.

Pentru a nu face o greșeală cu cheltuirea menajera, este de dorit înainte de a începe lucrul pentru a lega un eșantion mic test – dimensiunea de 15×15 cm. Deci, vă puteți imagina în mod clar cât de multe vor avea nevoie de fire, ținând seama de dimensiunea produsului planificat.

Cum să-l faci singur?

Inainte de magazine au început să vândă tricotate panglică, de masterat materiale similare au fost făcute de către propriile lor mâini de lucruri inutile. Pentru aceasta, vechi de tricouri, pulovere și jachete au fost tăiate în benzi separate. La finalizarea montei dintr-un astfel de material, au fost obținute rogojini foarte puternice și rezistente la uzură noptieră, precum și piesele pe care credința și adevărul servit proprietarilor lor de peste un an.

Pentru a crea moteluri iau de obicei lucruri mari. Cel mai bine este să ia haine pentru adulți, deoarece copiii vor fi prea scurt – este un inconvenient. Dacă ați luat tricouri, a se vedea că nu au nici un cot sau cusături. Pe lângă acestea, foarfece ascuțite vor avea nevoie – nu există alte instrumente de lucru trebuie să.

Pentru a face un fir bun de la tricourile vechi, trebuie să efectuați câțiva pași simpli.

 • Primul tăiat partea superioară a piesei de prelucrat, despre linia axilor: Există multe cusături, este greu să obțineți un fir plat din astfel de site-uri. Ca rezultat, ar trebui să rămâi ceva de genul țevii, de la două părți ale căror câteva cusături trece.
 • Apoi, a pus marginile laterale între ele, și apoi se retragă 2-3 cm astfel încât marginea de la fund ușor opusă.
 • Proiectul rezultat se îndoaie din nou de două ori. Dacă totul se face corect, partea proeminentă va trebui să fie ușor alocate în mijlocul restul.
 • Decideți, fire ce lățimea de care aveți nevoie. Rețineți că după tăierea trupei este răsucite și rezultatul va fi puțin mai puțin. Soluția universală va reduce o lățime de panglică de 2-3 cm. Pregătiți semnele necesare din material.
 • Tăiați nu numai marginile, ci și hainele. Bucăți de carne trebuie să facă pe tot parcursul convoluția.
 • Expand acum vechi T-shirt și să vedem ce se întâmplă. Material tricotate trebuie să mențină integritatea.
 • Tensiunea o zonă întreagă pe mana sau borcan – Acest lucru vă va permite să evalueze calitatea de reduceri și de a efectua cu precizie următoarele lucrări.
 • merge mai departe de la un capăt la altul, se deplasează pe diagonală, foarfece de utilizare. Trebuie să obțineți o fâșie lungă netedă, în caz contrar, va trebui să se lege benzile între ele. Ca rezultat, formează o motilitate fir continuu.
 • La finalizarea lucrărilor, ușor trage dungi, astfel încât marginile materialului sunt răsucite.

În prezent, necesitatea de a face fire dispărut manual, pentru că o plăcută la atingere a apărut în vânzare și firul. Lucrul cu ea o plăcere.

Ei bine, în concluzie, vom da mai multe recomandări pentru îngrijirea lucrurilor de la T-shirt, astfel încât acestea să nu piardă saturarea vopselelor și nu a stat jos.

Spălarea produselor similare pot fi făcute exclusiv în apă rece, cu o temperatură nu mai mare de 30 de grade. Dacă efectuați o curățare la un indicator mai mare, nuanțele se vor mătura. În acest caz, formulările de curățare trebuie să fie cât mai delicată posibil, în caz contrar este posibil să se deterioreze structura materialului. Pre-înmuiere nu este necesară. Spălat ar trebui să fie blând, nu este necesar să se frece produsele.

Nu poți stoarce astfel de lucruri cu modul obișnuit – se poate deteriora materialul. Pentru a scapa de umiditate în plus, puneți produsul între o pereche de prosoape groase, ușor rola într-o rolă și numai după care urmează.

Când se folosește o mașină de spălat, setați modul de spălare delicată și instalați viteza minimă posibilă de rotații.

Uscarea ar trebui să fie, de asemenea, corectă. Este imposibil să stea astfel de produse pe coarda cu clothespins. Lucrul învechit este plasat pe baza orizontală, dați forma potrivită și lăsați-o să fie umplută cu un mod natural. Este foarte important să nu uscați produsele de pe tricoul sub razele drepte ale soarelui, lângă dispozitivele de încălzire, precum și în interior cu umiditate ridicată.

Păstrați un astfel de tricotaj orizontal, altfel se poate întinde.

Operația corectă este extrem de importantă.

De exemplu, dacă ați făcut o pungă și ați decis să o descărcați – materialul va începe să se întindă. În plus, marginile unor astfel de produse sunt îndoite în interior și arată extrem de inestore.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: