Tot ce trebuie să știți despre labele pentru quilting

Tot ce trebuie să știți despre labele pentru quilting

QUILT Efectuați nu numai mod manual, dar și cu o mașină de cusut. În al doilea caz, cusăturile arată atent. Pentru a crea ornamente originale datorită materialelor de cusut, utilizați o mașină convențională, completați suficient Picior special. Modelul standard este compatibil cu aproape toate dispozitivele de cusut. Este necesar doar să se adapteze în mod corect poziția acului într-o direcție sau alta.

Inainte de a cumpara un picior, se consulte cu vânzătorul, este important să se asigure compatibilitatea sa cu o anumită marcă de mașină de scris, să învețe despre caracteristicile de instalare.

Ce este

Picior pentru quilting este un dispozitiv special, fără de care este imposibil de a crea un decor prezentabilă. Acesta este un accesoriu profesional utilizat pentru mozaic. Datorită cusăturile picior, conducta, modele brodate. Dimensiunea acesteia este de ¼ inci, pe perimetrul sunt crestături. Ai nevoie să se apropie de alegerea picioarelor nu mai puțin decât în ​​mod responsabil pentru achiziționarea de fire, calitatea liniei mașinii depinde de ea.

Ghidul simplifică munca, Vă permite să formeze ornamente complicate. Această adaptare reduce probabilitatea de eșecuri atunci când se utilizează o mașină de cusut, se deschide libertatea de a pune în aplicare idei creative. Labele sunt echipate cu un mecanism special care asigură o fixare sigură a țesutului atunci când se lucrează în poziția dorită, care împiedică scalinking sa din tabel, pauzele. În partea covârșitoare a modelelor, este posibil să se o presiune de schimbare. Acest indicator variază și depinde de tehnica de cusut (de exemplu, un picior de presare minimă este necesară pentru a conductei).

Citește mai mult  Hip hop pentru copii

Labele pentru quilting în comparație cu standardul au mai multe avantaje și permit crearea de diferite ornamente. Corpuri de specialitate cusatura deschis sau transparent. Accesoriile sunt echipate cu crestături Pentru piese schimbătoare îngrijite de tesatura, performante modele geometrice complicate.

Marginile rotunjite fac posibilă cu ușurință rândul său, atunci când linia de brodat. Pe baza sarcinilor atribuite, puteți ridica un picior de tip deschis cu un unghi mare de vizualizare, echipat cu regizor sau mecanisme de marcare.

Prezentare generală a mărcilor populare

Mulți producători sunt angajați în lansarea labe pentru cusut de patchwork. Există modele deschise, dispozitive cu bază transparentă. Produse ușoare Permiteți femeilor acul în procesul de lucru pentru a monitoriza vizual calitatea cusăturilor rezultate și a direcției acestora.

  • Una dintre cele mai căutate modele Aurora, Art. Au -168. Cu acest picior, puteți obține broderie ca metodă manuală și pe mașini semi-automate. Este convenabil să îndrăznești și să lucrați pe cusături. Avantajul acestui model se află într-o imagine de ansamblu largă a colțului, simplifică controlul asupra direcției liniei, reduce probabilitatea erorilor atunci când lucrează.

  • Modelul Janome Echipat cu un transportator, în detrimentul căruia sunt create linii impecabile în formarea cusăturilor „în divizare”. Cu ajutorul acestui accesoriu, este convenabil să se taie panglica și dantelă, așezând linii separate de-a lungul cusăturilor. Modelul este combinat cu o navetă orizontală.

  • Aurora au-119 – broderie utilă utilă și lucrează în tehnica de quilting. Treceți cusăturile și cusătura atunci când utilizați acest model sunt excluse. Merită un astfel de accesoriu ieftin, în timp ce facilitează foarte mult și accelerează activitatea apoinului.
Citește mai mult  Totul despre bijuterii rășină

Minus la dispozitive auxiliare pentru quilting doar una – Distribuitor. Produsele din plastic se rupe rapid. Dar având în vedere prețul lor democratic, accesoriul poate fi întotdeauna înlocuit. Produsele metalice sunt considerate mai fiabile.

Cum se utilizează?

Contactați piciorul cusăturii foarte simplu. Instalarea IT-ului ajută instrucțiunile, este de obicei condusă de ambalarea cu accesoriu. Dispozitivul ar trebui să fie fixat în siguranță, în caz contrar, riscul se va deteriora pânză atunci când se lucrează. Depunerea materialului este mai bine pentru a efectua manual. În cazul în care modelul cu un ghid, atunci când creați o nouă linie, dispozitivul este plasat în mod clar în centrul liniei adiacente. Aceste labe sunt folosite pentru a forma linii paralele sau închizători de reticulare între ele. Utilizați o labă pentru matlasare precum și standardul.

needlewomen cu experiență recomanda pentru a alege modelul deschis, în cazul în care este premeditat, este mai ușor de a controla direcția de model. Folosind un astfel de dispozitiv o puteți muta cu ușurință materialul manual.

Sarcina principală – controlează amplasarea acului în centrul labei.

Numeroase avantaje de pași speciale vă permit să facă produse originale în această tehnică. moderne modele de mașini de cusut sunt de obicei echipate cu mai multe picioare. Dacă nu există accesorii, aceasta este în valoare de cumpărare-le separat. Este de dorit ca asta Labele și cusut echipamente au fost un producător. Dacă puteți cumpăra un accesoriu specializat, puteți utiliza standardul.

Achiziționarea unei labei pentru matlasare este relevantă în primul rând pentru cei care intenționează să lucreze în această tehnică în volume mari. Accesoriul va fi un bun ajutor în crearea de elemente de lichidare complicate.

Citește mai mult  Caracteristicile picturilor prin numere de dimensiuni mari

Următoarele prezintă video, o scurtă prezentare a piciorului și matlasare piciorului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: